...Знанието на нашите майстори сиренари и грижите, които полагат нашите майстори за узряване, нашите специалитети с цветна кора ще ви донесат най-доброто от нашия тероар през цялата година.
Мляко от крави и пастьоризирана сметана (произход Франция), сол, микробен коагулант, млечни и узрели ферменти, уплътнител: калциев хлорид.
Алергени: Мляко и млечни продукти (включително лактоза и млечен протеин...
... европейски формат, което позволява оптимизация на вашите площи в изби и по време на транспорт.
Изработени от полипропилен, с релеф тип "дърво", те предлагат идеална опора за узряванена меки или сини сирена.
Размери на дъската за узряване: - Стандартни размери за дъска: 1100 x 350 мм, дебелина 25 мм
Размери на кошницата за узряване: - Дължина: 800 мм - Ширина: 400 мм - Височина общо: 140 мм - Височина на стека: 125 мм
Цветове: Широк избор от цветове по запитване...
....","INGRÉDIENTS":"СЪСТАВКИ: Пастьоризирана сметана (99,40%) и пастьоризирано мляко (0,50%) - Всички с италиански произход. Без добавени консерванти.","OGM":"ГМО (Регл. 1830 / 03) Продуктът е БЕЗ ГМО: произведен без съставки, произхождащи от генетично модифицирани организми.","MODE D'EMPLOI":"НАЧИН НА УПОТРЕБА: готов за консумация (готов за ядене); да се консумира в рамките на 3 дни след отваряне.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"КОРЕКТОР НА КИСЕЛИННОСТТА: Монохидрат на лимонена киселина за храни - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"ИМЕ НА ПРОДУКТА: МАСКАРПОНЕ"}...
...„Синята крава“ (vache bleue), червени или червени и зелени етикети „Традиционен“ узряване означава, че тези сирена Комте са узрели според традиционния метод на Комте, който се използва, когато нашата фирма е основана преди почти 140 години.
Сирената Комте узряват, за да се насърчи оптималната ферментация. Всеки колелце сирене преминава през поне три изби, всяка...
Автоматично управление на трансформацията на млякото в сирене (работа в съд): загряване, узряване, коагулация, рязане, разбъркване. Персонализирано производство на сирене от малка до голяма капацитет.
Производител на кремозни сирена. Производител на традиционни кравешки сирена. Производител на сирене от термично обработено мляко от Лимузен. Производител насирена от сурово мляко от Лимузен. Кремозни сирена от термично обработено кравешко мляко. Производител насирена от Лимузен: традиционно узряванена Лимузон, чиста традиция на Лимузон. Производител на лимузински сирена, оформени с черпак. Производител на разтопено сирене за пържени картофи с камембер.