... съдържание на сол, с кисели нотки и пикантни нюанси, които показват дълбоко узряване.
Произход: Паления
Тип мляко: Цяло и сурово овче мляко от порода чурра
Тип производство: Ензимна коагулация
Сирене: Животински сири от агне
Тип семейство: Узряло пресовано тесто, не варено, с мътен/изплакнат кора
Узряване: Между дванадесет и петнадесет месеца.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%...
...Касеролата Кинтана полутвърд Махон-Менорка D.O.P., произведена от сурово краве мляко и 100% натурални съставки, без консерванти и добавки, и узряла от нашия майстор-касеролар и майстор-узрител насирена. Винаги с уважение към процеса на производство на сирене и хилядолетните практики наузряване от остров Менорка. С узряване от 2 до 5 месеца, това е сирене с твърда паста в жълтеникаво-слонова кост и оранжева/кафява кора, с развити млечни вкусове и аромати, с определени напомняния за масло и печени ядки, със средна устна персистентност.
... мляко.
Произвежда се през цялата година. Разграничаваме полузрялото от зрялото сирене по периода наузряване. Първото има период наузряване от един до три месеца, пресована паста, компактна маса, но не затворена, с малки кухини по целия разрез и жълтеникава окраска на фона на слонова кост, поради смесването на трите млека. Зрелото сирене има период наузряване от три до шест месеца.
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
...Сирената, произведени в уникална среда, разположена в леонската планина, на прага на Пикос де Европа. Животните - крави, козли и овце - които произвеждат основата на всички наши сирена, се хранят с великолепни пасища и са съпроводени от характерния климат на района.
Температурата и влажността на околната среда са идеални за узряванена сирената, предлагайки крайния продукт с много високо качество...
... няма възможност за кръстосано замърсяване.
Нашите вегански сирена се делят на 4 разновидности:
Сирене Оригинал - има вкус на меко полузряло сирене, резултат от ръчно изработения процес на производство и узряване.
Сирене Опушено - преминава през естествен процес на опушване с различни дърва, за да получи много характерен вкус.
Сирене с Трюфел - неговият неповторим аромат и вкус на трюфел го...
Комерсиал Ллуис Роскуелас е компания, специализирана в дистрибуцията.
Ние сме специалисти в шунка, колбаси и сирена.
Благодарение на нашата добра работа, се считаме за финишери на шунка, постигайки оптимално узряванена продукта, така че да предлагаме шунка в най-добрия момент от живота му.
Ние сме дистрибутори на някои марки испанска шунка от Гихуело, Хабуго и Авила, както и испанско сирене. Изнасяме продукти в цяла Европа. Работим с дистрибутори или търговски агенти. Ако се интересувате, свържете се с нашия контакт за износ: Жорди Карбахо
+0034 607 89 05 70
info@clrosquellas.com...