Турция, Izmir
... автоматичния режим на работа. Има функция за по-бързо месене в сравнение със стандартните машини за месене на тесто и процесът на месене на тестото се завършва за 15 минути. Целта е да се отговори на нуждите от бързо масово производство. Може да се използва за производството на тесто, сурови кюфтета, масло, мляно месо, сметана, тютюн, закуски и подобни продукти. СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПРОДУКТА Тъчскрийн PLC...
Нидерландия, Amstelveen
... % натурални, 100 % без ГМО и без трансмазнини. Дори за нашето American Style пицата тесто? Да, разбира се. Брашно, вода, сол, мая, соево масло и захар – повече от тези шест магически съставки не ни трябват за едно Ню Йорк-стойно пица изживяване. Благодарение на структурата на хляба, парчетата пица не само че са лесни за сгъване, но и задържат топлина. Затова пиците с основа от American тесто са отлични за доставка.
Италия, Marmirolo
...Смес от брашно от мека пшеница тип '1' с ниска рафинация, семолина от ориз, печено соево брашно с висока абсорбция (смесът абсорбира над 80% вода). Натурално втасване с квас в смес. Идеално е за производство на римска пица, с дупчици, хрупкава и лека с деликатен вкус, идеална за подчертаване на гарнитурата и вкуса. 10 КГ...
...Вътрешно тяло AISI 304 2B неръждаема стомана Външно тяло AISI 304 SB неръждаема стомана Вътрешна дълбочина: 43 см / 53 см (GN 1/1 капацитет) 35/40 кг/m3 екологично чиста изолация от полиуретан без HCFC Цифров контролен панел Автоматично размразяване с електрически резистор Специално изпарение на вода (горещ газ) Регулируеми по височина крака от неръждаема стомана Специални системи за врати и панти Сваляеми и лесни за почистване магнитни уплътнения Охладителен газ без CFC: R 134 A / R 404 A Температура на околната среда: + 43oC %65 влажност...
Франция, Gonesse
...Листата от Brick в руло MIL BRICK L’Authentique са продукт от високо качество, произведен, преработен и опакован във Франция. Проектирани за любителите на изискана кухня, тези листа от brick са изработени от внимателно подбрани съставки като пшенично брашно, вода, сол и слънчогледово масло. Те са без ГМО, не са йонизирани, не са хидрогенирани и са подходящи за вегетарианци. Този продукт също така...
Полша, Warszawa, Poland
...Доматената паста е гъста паста, получена от зрели домати. Процесът на производство включва варене на доматите в продължение на няколко часа, за да се намали съдържанието на вода, пресоване на семената и кожата и повторно варене на течността, за да се намали основата до гъст и богат концентрат. Крайният продукт има свеж и богат доматен вкус и тъмен червен цвят. Има гладка и гъста консистенция. Той е без нежелани добавки и също така е добра източник на ликопен, антиоксидант, присъстващ в сварените домати. Не съдържа изкуствени захари.
Италия, Goito
... адхезията на микромортата към опората. Изсипете 2/3 от общото количество вода за смесване в смесителя, постепенно добавяйте продукта и след това останалата вода, смесвайки, докато се получи хомогенна смес с желаната консистенция. ГРУТ МИКРО J може да се смесва с различни консистенции, от пластични до самоизравняващи се наливни. С 12-13% вода (3.0 - 3.25 литра / 25 кг пакет) се получават...
България, Plovdiv
...ПОДОБРИТЕЛ ЗА ЗАМОЗЕНИ ТЕСТА - ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ХЛЕБНИ ПИТКИ, КРОАСАНИ, БАГЕТИ, БУЛЧИНИ, ПИЦА, САНДВИЧИ СЛЕЙСОВЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРОЦЕСИ НА ТЕСТО, НАПРИМЕР ЗАМОЗЕНИ ТЕСТА Замразеното тесто произвежда тесто с добра еластичност, което е лесно за работа и подобрява разтегливостта му по време на оформяне. Подобрителят предотвратява освобождаването на вода на повърхността на тестените парчета, докато...
Белгия, Anderlecht
... дебелина). Машината отговаря на действащите стандарти "CE" за безопасност и хигиена. Няколко практични съвета: * приготвяне на тесто за равиоли: 70% брашно тип 00, 30% семолина от твърда пшеница, 5 яйца на кг + вода замесете за около 10 минути, тестото трябва да има процент на влажност между яйцата и водата около 32%. * приготвяне на тесто за талиатели: 50% брашно тип 00, 50% семолина от твърда...
Белгия, Wommelgem
...водно тесто...
...хидравлично втвърдяващ сух разтвор с цимент по DIN 1164 и с висококачествени пълнители / добавки, който се смесва с чиста вода. То служи за залепване на SILCA® 250KM изолационни плочи в областта на конструктивното приложение в външната (студена) част на камината и печката. Моля, обърнете особено внимание, че за обработката на плочите SILCA® 250KM в интериора на печката (за необходимата противопожарна и топлинна защита на защитената стена) не трябва да се използва лепилото SILCACON, а нашето лепило SILCADUR-HFS, което е одобрено от строителните власти.
Германия, Bad Zwischenahn
... се разделя без усилие на чисти парчета. Включен е защитен капак за острието. Това означава, че ножът за пица може да се съхранява безопасно. МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - Острието (закръглено) е достатъчно остро, за да нарязва лесно тарт фламбе, подправки и тесто. Няма нужда от ролка за пица, ножици за пица или дори...
Германия, Dettingen
... образуването на продуктови слоеве, е потенциално приложение за PTFE покритие. Практически примери - Нож за остъргване - Листове за печене - Контейнери - Мандрели - Смесители за цветове - Ролки за тесто - Конусни клапанни щепсели - Ролки за рязане на бисквити - Направляващи плочи - Дозатори за лепило - Пресови плочи - Пистони на помпи - Форми за гуми - Винтови транспортьори - Инструменти за обработка на тесто - Фунии - Сушилни барабани - Опаковъчни машини...
Франция, Kervignac
... Примери за производителност Формат Палачинки, Гевреци: Ø150 до Ø400 мм Възможни опции Помпа за тесто, бункер с миксер, охладителна вана. Енергии Електричество, компресиран въздух, вода. Разнообразно Описание, снимки и планове не са задължителни, те са предоставени само за информация, производителят си запазва правото да ги променя без предизвестие.
Австрия, Wels
...Миксерът за остатъчен хляб/остатъчно тесто daxRec впечатлява като хомогенизатор за остатъчни хлябни смеси или като предварителен миксер за All-In маси с бързо време за смесване, хомогенна маса, икономия на суровини, голямо задържане на вода и лесно почистване. Daxner предлага пълна програма, която обхваща всички специфични производствени стъпки за хлебарството. В зависимост от случая, понякога се изискват и специални решения.
Италия, Rozzano
... тесто с различни реологични свойства, в зависимост от изискванията на клиента. Специалният дизайн на инсталацията позволява проста и ефективна процедура за почистване в края на производствения цикъл, постигаща най-високите хигиенни стандарти, използвайки горещо или студено измиване с вода и воден детергент (CIP система). Високата скорост и механичното действие на турбината оптимизират почистващото действие на детергентите и антибактериалните продукти. Пилотната инсталация е налична в отдела за научноизследователска и развойна дейност на VOMM в Розано.
... с помощта на хидравличната спирачка и започват да се връщат обратно. При желание, цилиндричният интервал също бързо започва да се отваря, тази опция е налична в нашите машини с автоматична хидравлична система за отваряне на цилиндри. Охладителната система на цилиндрите на нашите тестомесачки се осигурява чрез метода, наречен "DRILLED", при който под налягане се циркулира вода в близост до повърхността на цилиндрите, и това е стандартна опция за всички наши модели тестомесачки. За по-подробна техническа информация, моля свържете се с нашата компания. Посетете: https://youtu.be/oaPR3BU1pNc...
Турция, Kilis
...Секция за приготвяне на тесто 1- Уред за дозиране на вода 2- Спирален миксер 3- Машина за разделяне на тестото 4- Конусна машина за оформяне -------------------------------------------------- Секция за производство на тортили 5- A. Секция за пресоване на тортили B. Ротационна фурна - четиристепенна C. Секция за почивка на продукта на въздух Качеството, точността и доверието са основата на нашия успех. За повече информация относно производствената линия и други продукти, моля свържете се с нас на: ◽️ Мобилен + WhatsApp: +905365823293 ◽️ Имейл: sami-kammaz@hotmail.com...
Испания, Bera
...Проектиран за производство на хляб с висока хидратация (70-90% вода). Поради специалния си процес: твърдо брашно, важен период на почивка, по-малко увреждане при рязане и др., позволява производството на хляб с високо качество и различни форми. TXA-MAN-ROLL разполага с "мултиролер", който ламинира и разпределя парчето тесто, придавайки на тестото допълнителна сила от 40-50%. Събирането на продукта, вече нарязан и оформен, е ръчно. Видове хляб: класическата "чиабата" във всичките й форми: бастон, багета, рустик с остри краища, мини и др.
Австрия, Fürnitz
... агент. Тук производителите могат да комбинират моногидратната и безводната форма.","Feed Additive:":"Монокалциевият фосфат се използва и като добавка в храните за различни животни, като птици, говеда и храни за кози.","HS Code:283526":"Код на ХС: 283526","Chemical appearance:":"Монокалциевият фосфат се среща като бял или леко матов прах или гранули. Няма отличителна миризма. Разтворим е във вода и не се запалва при контакт с пламъци."}...
Италия, Roma
... и електроника. Ултразвуковият овлажнител използва пиезоелектрични генератори, които преобразуват електрическата енергия в механични вибрации. Генераторите са потопени в деонизирана вода и я разпадат на много малки капчици, които се разпръскват равномерно в камерата. Отглеждане на растения и гъби Покълване на семена Отглеждане на микроорганизми и насекоми Тестове за фотостабилност Тестове за съхранение на храни Всеки вид изследване, което изисква стабилна температура и влажност Тестове на материали...
Италия, SALZANO
...Използването на професионалната машина за производство на прясна паста е на разположение на всеки, тя прави всичко сама; просто трябва да добавите съставките и за няколко минути пастата е готова в желаните видове и формати. След като изсипете яйца, брашно и вода в купата, машината автоматично замесва за около 5 мин., след което започва формоването. Машината вече е налична в много ресторанти...
Италия, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Трофието е вид къса паста, приготвена от тесто от семолина от твърда пшеница и вода. Благодарение на удължената и стеснена форма, те са перфектни за сервиране на прости и вкусни ястия.
Швейцария, Hendschiken
...Парче по 70 г, картон замразен в тесто. Съставки: бутер тесто (бяло брашно (пшеница), вода, растителни мазнини и масла без хидрогениране (палмово, рапично), пшенично нишесте, инвертиран захарен сироп, йодирана сол, емулгатори (E471, E475), консерванти (E200, E202), киселинни агенти (E270, E330)). Шунка Швейцария 20% (свински бут, вода, нитритна сол, сол с консерванти E250, захарни видове...
Франция, Oraison
... каустична сода и довеждане на сместа до кипене. • Измиване: отново с помощта на солена вода, за да се отстранят примесите и излишната алкалност от все още горещия сапун. • Ликвидация: добавяне на вода към сместа след дълго време на почивка на тестото. • Изливане: поставяне на горещото тесто в форми. • Нарязване: след охлаждане във формите, преминаваме към нарязване на сапуна на кубчета.
Франция, Talant
... (включително ЛАКТОЗА), СОЯ и соеви продукти. Възможни следи: глутен, яйца, фъстъци и ядки, сусам, сулфурен анхидрид и сулфити. Препоръка за употреба: Омесете тестото, за да стане оформяемо, след това моделирайте и веднага извадете. Шоколадовата пластика втвърдява след 24 часа. Внимание, шоколадовото тесто не понася топлина, която го разтопява и лъска. Опаковка: Кутия от 500гр шоколадова пластика Ивори. Референтен номер: D30.2 Размери: 500 гр ТеглоЦена: 0.5...
...25 KG Kraft Bag. Предназначение Смес за хляб Sudem (10 кг), съставката мая (за хлебчета 300 г, за големи хлябове 400 г) и вода (6 литра) се смесват, за да се получи тесто. Температура на тестото 25-27 °C, 10 минути бавно, 7 минути бързо се меси. За 1. Ферментация 15 минути (на плота) За 2. Ферментация, отнема 30 минути за ферментация. Пече се 30-35 минути. 1 година съхранение на хладно и сухо място.
Испания, Canet De Mar
...Вкусни гурме панетони с оригинални съставки и най-високо качество. Нашето тесто е резултат от спонтанна ферментация на пшенично брашно, вода, мляко и плодове. Закваската, която използваме, съдържа много високо количество микроорганизми, които се размножават, стимулирайки оптимална ферментация, която може да елиминира всякакви патогенни микроби. След 72 часа усилена работа се получава меко и...
Франция, Ostwald
...покълнала или печена, в салати, супи, маки, йогурти, растително мляко, мюсли или дори в тесто за хляб, ще я включите в ежедневието си! Идеи за рецепти тук. Съвет 1: Помислете да накиснете семената си за една нощ във вода преди да ги консумирате, за да премахнете фитиновата киселина, която пречи на оптималното усвояване на хранителните вещества от семената. Опаковка от 250 г до 25 кг Опаковка...
Швейцария, Hettlingen
... образува гумена свързваща структура, подобна на рожковото брашно или гуарово брашно. Освен това, LeinPRO Organic FM е изключително силен емулгатор. Затова е подходящ като заместител на яйца в майонеза и като заместител на цели яйца и яйчен прах в печива като бриош, бисквитно тесто и мъфини. Във вегански заместители на месо, свързването на LeinPRO в сътрудничество с нашия FavaPRO 25 прави използването на метилцелулоза излишно и ненужно. На склад: Германия Произведено в: Германия Чанта: 25кг Палета: 600кг...
Съответстващи продукти
LeinPRO Органичен FM
LeinPRO Органичен FM
Други Продукти
FavaPRO (нов)
FavaPRO (нов)
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play