...Полуавтоматична линия за тортили
Секция за приготвяне на тесто
1- Уред за дозиране на вода
2- Спирален миксер
3- Машина за разделяне на тестото
4- Конусна машина за оформяне
--------------------------------------------------
Секция за производство на тортили
5- A. Секция за пресоване на тортили
B. Ротационна фурна - четиристепенна
C. Секция за почивка на продукта на въздух...
...Основите за пици се получават от обработката на тесто с прости и малко съставки: смляна семолина от твърда пшеница, картофено нишесте, соев лецитин, зехтин екстра върджин, сол, бирена мая, вода. Съдържа глутен, соя.
Пицата е лесна за приготвяне и подправяне с ограничен брой подправки, само ограничени от въображението.
Формата е кръгла, ръчно изработена и с високо качество, за да отговаря на...
...Тесто за самоса
300 г брашно
100 г разтопено масло
150 мл вода
25 г царевично нишесте
Плънка от картофи
2 картофа
150 г грах или по избор
1 лук
2 супени лъжици растително масло
2 скилидки чесън, нарязани
½ ч.л. гарам масала
½ ч.л. смлян кориандър
1 ч.л. нарязан джинджифил
½ ч.л. куркума
сол, черен пипер
½ лимонов сок
1 ч.л. червен пипер на прах
2 супени лъжици нарязан кориандър
½ нарязан червен пипер...
... здравина и хигиена. Професионалната камера за втасване е оборудвана с резервоар за вода за овлажняване, така че втасалото тесто да не бъде сухо. Температурата на камерата за втасване се регулира от 30°C до 60°C.
Вмъквания: GN 8 x 2/3 или 442 x 320 мм
Неръждаема стомана: 18/10
Температурен диапазон: 30 °C до 60 °C
Мощност: 2,0 kW / 230 V 50-60 Hz
Размери: Ш 700 x Д 600 x В 960 мм
Тегло: 44 кг...
... вулканичен пясък. Използваният огнеупорен материал е с висока способност за натрупване и незабавно освобождаване на топлина, благодарение на високото съдържание на алуминий, идеален за бързо и непрекъснато готвене на всички видове пица.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Вътрешност от огнеупорен материал
- Избор между бял огнеупорен материал с високо съдържание на алуминий и тесто от Соренто за вашата неаполитанска пица...
Hubert Langheinz Kältetechnik е компания, чийто фокус е в разработването и производството на иновативни и висококачествени устройства и хладилни системи, които се използват при производството и охлаждането на тесто, както и в други области на хранителната индустрия.
Hubert Langheinz Kältetechnik е специализирана в производството на системи за ледена вода за питейна вода и замразяващо охлаждане до...
...W&K-Automation GmbH е доставчик на системи за предварително тесто. W&K-Automation предлага също решения в областта на автоматизацията за производството на тесто.
Продуктовата гама на W&K-Automation включва, наред с другото:
• Многоцистернови системи за предварително тесто
• Миксери за остатъчен хляб
• Чукови мелници
• Управления на рецепти
• Инсталации за мая
• Системи за смесване и измерване на вода...
... машини за рязане
► Машини за пресяване на брашно
► Месачки и повдигачи
► Планетарни миксери
► Машини за нарязване на остатъчен хляб
► Машини за разделяне и оформяне на тесто
► Устройства за смесване и дозиране на вода
► Оформящи маси
JÜRGEN PETERS Maschinen und Anlagentechnik предлага също така фурни и охладителна техника.
... - Тунелни фурни на каменна основа - Машини за повдигане и изсипване - Тунелни фурни с телена мрежа - Машина за дозиране на вода - Машини за пресяване на брашно - Силоз за теглене на брашно - Машини за разделяне на тесто - Зарядно устройство за фурна - Машини за оформяне на тесто - Машина за нарязване на хляб - Междинни ферментатори - Опаковъчна машина - Дълги моделиращи машини - Генератор за пара - Машини за разточване на тесто - Ракови колички...
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва.
Обработката на Прясна Паста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани пресни яйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.
... включват силози, пневматични конвейери, дозиране на течности за вода, масло, сироп и др., резервоари за подготовка на закваска, автоматични единици за дозиране на малки компоненти и контролери на рецепти. Предоставяме цялостни решения с инженеринг, PLC програмиране и стартиране на системи.
... с вода образува тесто, което втвърдява и причинява свързването на сместа в резултат на физико-химични реакции. Водата придава на сместа и подходяща консистенция. Агрегатът, т.е. пясък или чакъл, е запълващ материал. Диаметърът на зърната се избира в зависимост от изискваните характеристики на бетона. За да не се разделя бетонът, да не се напуква след втвърдяване и да е лесен за полагане, добавяме...
... се упражнява натиск върху тестото.
• Въздушни, леки и пухкави благодарение на ръчната работа – не машинно компресирани кнедли
• Предварително сварени и индивидуално шоково замразени
• Без изкуствени аромати и консерванти
• Без химически добавки
• Бързо приготвяне
• Срок на годност до 24 месеца
• Икономична работа чрез индивидуално изваждане на кнедлите
• Ниско времево натоварване и спестяване на разходи за персонал.
• Произведени с вода от Грандер
• Постоянно иновации в продуктите
• Логистика на покриваща площ чрез DHL или собствени замразени транспортни средства...
... минерална вода
- Системи за молочни продукти
- Млекопреработвателна индустрия
- Процесна автоматизация
- Строителство на тръбопроводи
- Изграждане на електрически шкафове
- Шоколадова индустрия
- Строителство на стоманени конструкции
- Строителство на резервоари
- Складове за резервоари
- Производство на тесто...