...Смес от брашно от мека пшеница тип '1' с ниска рафинация, семолина от ориз, печено соево брашно с висока абсорбция (смесът абсорбира над 80% вода).
Натурално втасване с квас в смес.
Идеално е за производство на римска пица, с дупчици, хрупкава и лека с деликатен вкус, идеална за подчертаване на гарнитурата и вкуса.
10 КГ...
... адхезията на микромортата към опората.
Изсипете 2/3 от общото количество вода за смесване в смесителя, постепенно добавяйте продукта и след това останалата вода, смесвайки, докато се получи хомогенна смес с желаната консистенция. ГРУТ МИКРО J може да се смесва с различни консистенции, от пластични до самоизравняващи се наливни. С 12-13% вода (3.0 - 3.25 литра / 25 кг пакет) се получават...
... тесто с различни реологични свойства, в зависимост от изискванията на клиента.
Специалният дизайн на инсталацията позволява проста и ефективна процедура за почистване в края на производствения цикъл, постигаща най-високите хигиенни стандарти, използвайки горещо или студено измиване с вода и воден детергент (CIP система). Високата скорост и механичното действие на турбината оптимизират почистващото действие на детергентите и антибактериалните продукти.
Пилотната инсталация е налична в отдела за научноизследователска и развойна дейност на VOMM в Розано.
... и електроника.
Ултразвуковият овлажнител използва пиезоелектрични генератори, които преобразуват електрическата енергия в механични вибрации.
Генераторите са потопени в деонизирана вода и я разпадат на много малки капчици, които се разпръскват равномерно в камерата.
Отглеждане на растения и гъби
Покълване на семена
Отглеждане на микроорганизми и насекоми
Тестове за фотостабилност
Тестове за съхранение на храни
Всеки вид изследване, което изисква стабилна температура и влажност
Тестове на материали...
...Използването на професионалната машина за производство на прясна паста е на разположение на всеки, тя прави всичко сама; просто трябва да добавите съставките и за няколко минути пастата е готова в желаните видове и формати.
След като изсипете яйца, брашно и вода в купата, машината автоматично замесва за около 5 мин., след което започва формоването.
Машината вече е налична в много ресторанти...
...Трофието е вид къса паста, приготвена от тесто от семолина от твърда пшеница и вода. Благодарение на удължената и стеснена форма, те са перфектни за сервиране на прости и вкусни ястия.
...Основите за пици се получават от обработката на тесто с прости и малко съставки: смляна семолина от твърда пшеница, картофено нишесте, соев лецитин, зехтин екстра върджин, сол, бирена мая, вода. Съдържа глутен, соя.
Пицата е лесна за приготвяне и подправяне с ограничен брой подправки, само ограничени от въображението.
Формата е кръгла, ръчно изработена и с високо качество, за да отговаря на...
... вулканичен пясък. Използваният огнеупорен материал е с висока способност за натрупване и незабавно освобождаване на топлина, благодарение на високото съдържание на алуминий, идеален за бързо и непрекъснато готвене на всички видове пица.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Вътрешност от огнеупорен материал
- Избор между бял огнеупорен материал с високо съдържание на алуминий и тесто от Соренто за вашата неаполитанска пица...
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва.
Обработката на Прясна Паста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани пресни яйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.