...Листата от Brick в руло MIL BRICK L’Authentique са продукт от високо качество, произведен, преработен и опакован във Франция. Проектирани за любителите на изискана кухня, тези листа от brick са изработени от внимателно подбрани съставки като пшенично брашно, вода, сол и слънчогледово масло. Те са без ГМО, не са йонизирани, не са хидрогенирани и са подходящи за вегетарианци. Този продукт също така...
...
Примери за производителност
Формат Палачинки, Гевреци: Ø150 до Ø400 мм
Възможни опции
Помпа за тесто, бункер с миксер, охладителна вана.
Енергии
Електричество, компресиран въздух, вода.
Разнообразно
Описание, снимки и планове не са задължителни, те са предоставени само за информация, производителят си запазва правото да ги променя без предизвестие.
... каустична сода и довеждане на сместа до кипене.
• Измиване: отново с помощта на солена вода, за да се отстранят примесите и излишната алкалност от все още горещия сапун.
• Ликвидация: добавяне на вода към сместа след дълго време на почивка на тестото.
• Изливане: поставяне на горещото тесто в форми.
• Нарязване: след охлаждане във формите, преминаваме към нарязване на сапуна на кубчета.
... (включително ЛАКТОЗА), СОЯ и соеви продукти.
Възможни следи: глутен, яйца, фъстъци и ядки, сусам, сулфурен анхидрид и сулфити.
Препоръка за употреба: Омесете тестото, за да стане оформяемо, след това моделирайте и веднага извадете. Шоколадовата пластика втвърдява след 24 часа. Внимание, шоколадовото тесто не понася топлина, която го разтопява и лъска.
Опаковка: Кутия от 500гр шоколадова пластика Ивори.
Референтен номер: D30.2
Размери: 500 гр
ТеглоЦена: 0.5...
...покълнала или печена, в салати, супи, маки, йогурти, растително мляко, мюсли или дори в тесто за хляб, ще я включите в ежедневието си! Идеи за рецепти тук.
Съвет 1: Помислете да накиснете семената си за една нощ във вода преди да ги консумирате, за да премахнете фитиновата киселина, която пречи на оптималното усвояване на хранителните вещества от семената.
Опаковка от 250 г до 25 кг
Опаковка...
...Тесто за самоса
300 г брашно
100 г разтопено масло
150 мл вода
25 г царевично нишесте
Плънка от картофи
2 картофа
150 г грах или по избор
1 лук
2 супени лъжици растително масло
2 скилидки чесън, нарязани
½ ч.л. гарам масала
½ ч.л. смлян кориандър
1 ч.л. нарязан джинджифил
½ ч.л. куркума
сол, черен пипер
½ лимонов сок
1 ч.л. червен пипер на прах
2 супени лъжици нарязан кориандър
½ нарязан червен пипер...
... здравина и хигиена. Професионалната камера за втасване е оборудвана с резервоар за вода за овлажняване, така че втасалото тесто да не бъде сухо. Температурата на камерата за втасване се регулира от 30°C до 60°C.
Вмъквания: GN 8 x 2/3 или 442 x 320 мм
Неръждаема стомана: 18/10
Температурен диапазон: 30 °C до 60 °C
Мощност: 2,0 kW / 230 V 50-60 Hz
Размери: Ш 700 x Д 600 x В 960 мм
Тегло: 44 кг...