Франция, Josselin
...стабилизатори с чиста етикетка за десерти и плодови препарати - Нашите решения с чиста етикетка от гамите Mixeo и Stabeo, на основата на растителни влакна, са вашите съюзници за сладките приложения: десерти и плодови препарати. Stabeo е идеалното решение за намаляване на синерезата. Mixeo е перфектен за много приложения. Благодарение на голямото количество влакна, което съдържат, нашите решения позволяват значително увеличаване на съдържанието на влакна в крайния продукт.
Франция, Volgelsheim
...Модел за фондани във форма на мечета от силикон, за да създадете у дома фондани от восък като истински професионалисти. Този модел за фондани мечета е лесен за използване, гъвкав и издръжлив. Температури 30°C до +200°C Едно меченце = 8 грама восък. Друго приложение: този модел мечета може да се използва много добре за приготвяне на десерти. ВНИМАНИЕ: Не използвайте стеарин с този модел...
... напитка с ферментирало мляко и мента. Тя може да бъде добавена и в солени ястия с месо. За да придаде ментово ухание, може да се използва в плънки или кюфтета. Може също да се използва за свежи ягоди или с просто печени плодове. Тя е идеална за приготвяне на ирански чай. КАРТОН: 9Kg...
Испания, La Llagosta-Barcelona
...ширина на тавата, отопляем резервоар, конвейерна лента и др., за да се адаптират към характеристиките на продукта за дозиране. ЗА ПРИГОТВЯНЕ: мъфини, кексове, собаос, кейкове, мантекади, коки, панкейки, майонеза, мраморен кекс, йогурт, кремове, мус, сосове, шейкове, кремове, продукти без твърди частици.
Италия, Loreggia
...Наречени "Виола на мисълта", тези ядливи цветя са подходящи в кухнята за оцветяване на фантазийни салати, приготвяне на цветни сандвичи или декориране на плодови салати и десерти. Разпознава се веднага по леко ароматните си венчелистчета и многобройните си цветове, сред които лилаво, жълто, оранжево, бяло, небесносиньо и синьо с множество нюанси. Налични в контейнер или полистирол с различно тегло.
Словакия, Košice
...Повишете своето кафе изживяване с "Milkyland mountain barista milk 3.5%", премиум мляко, проектирано специално за баристи и любители на кафето. Това мляко предлага богата и кремообразна текстура, която подобрява вкуса и аромата на любимите ви кафе напитки. С перфектния баланс между кремообразност и възможност за пяна, "Milkyland mountain barista milk 3.5%" е идеалният избор за приготвяне на лате...
Италия, piano di sorrento (na)
..."Il Limone Verdello" е сорт италиански лимон, известен със своя интензивен вкус и сочност. Тези лимони се характеризират с кора с светло зеленикав цвят и сочна и кисела пулпа. Узряването се случва от юни до септември, което ги прави налични през летните месеци. "Limoni Verdello" са богати на витамин C и антиоксиданти, които подкрепят имунната система и защитават клетките от увреждане от свободните радикали. Те са идеални за приготвяне на сокове, сосове и десерти, благодарение на уникалния си вкус и универсалност в кухнята.
Франция, Ploërmel Cedex
...На десерт, за следобедна закуска или за закуска, той ще зарадва както малките, така и големите! Готов за употреба, за консумация топъл или студен, той също така е основа за приготвяне на по-елаборирани десерти. Продукт, произведен от яйца, снесени във Франция. Яйца от Франция Опаковка: кашони по 18 или 40 броя - 80г...
Франция, Arengosse
...Насладете се на тропически взрив от вкусове с нашата Натурална Захар с Ананас. Изработена от нерафинирана френска захар от цвекло и обогатена с натурален аромат на ананас, тази захар придава екзотичен нюанс на всички ваши сладки рецепти. Със свежия си аромат и естествена сладост, тя е идеална за подслаждане на горещи напитки, приготвяне на десерти или добавяне на сладък акцент към вашите маринати...
България, Sofia
...-кремообразна текстура можете да използвате традиционна бамбукова четка за чай или да използвате лъжица, малък метален разбивач или електрическо устройство за пяна. Прахът матча може да се смеси с други чайове, шейкове и напитки. Подходящ е за приготвяне на различни десерти и сосове. Вместо да използвате вода, можете да добавите мляко (обикновено, кокосово, бадемово или друго), за да приготвите матча лате. Матча съдържа кофеин, но по-малко от кафето или черния чай. Опаковка: 100г, 200г и насипно.
Белгия, Rumst
... кулинарни задачи. - Универсално приложение – Идеален за приготвяне на смутита, конфитюри, бебешка храна, разбита сметана, сосове, супи и пюрета. Този блендер е многофункционален кухненски инструмент, който отговаря на разнообразие от рецепти, от здравословна бебешка храна до разкошни десерти, което го прави перфектен за всяко домакинство. - Лесен за почистване – Отделящите се части и конструкцията...
Малта, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... може да се използва за приготвяне на кремове и пяни, както за основни ястия, така и за десерти, поради което е толкова популярен. Сифонът за сметана е популярен уред по много причини. Една от тях е, че ни позволява да постигнем 'нещо', което не бихме могли да направим по друг начин. Например, той ни позволява да трансформираме течността в текстура на мус, така че ако въведем течна сметана в сифона с N2O заряд за сметана, ще получим разбита сметана. Това е идеално за приготвяне на изненадващи ястия, както у дома, така и професионално.
Германия, Bad Bramstedt
... на пиперки и меденки. Можеш да я използваш и при приготвянето на меденки, зимни десерти или в солени ястия. Също така, за горещи напитки през коледния сезон е тайна съставка: мед или греяно вино с щипка подправка... още от това! Съдържание: 20,00 г Артикулен номер: 391020...
Италия, Capo D'orlando
...калций и фибри, всички основни хранителни вещества за нашия организъм. В КУХНЯТА В кухнята клементините Примизие могат да се използват по много различни начини. Могат да се консумират пресни като закуска, да се използват за приготвяне на сокове или конфитюри, или да се добавят в салати и ястия с месо или риба за нотка сладост. Те също са отлична съставка за приготвяне на сладкиши и десерти.
Испания, San Vicente Del Raspeig-Alicante
... само е вкусен, но и хранителен. Пастата от бадеми без обвивка е богата на витамини и минерали, предоставяйки значителен принос на основни хранителни вещества. Тя е отличен източник на енергия и е перфектна за включване в здравословна диета. Нейното прецизно приготвяне гарантира, че всяка порция запазва автентичния вкус на бадемите, предлагайки уникално кулинарно изживяване.
Италия, Radicofani
... загрява до температура 72°С. След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
Испания, La Garriga
...В CROVAY NATURAL SOLUTIONS предлагаме широка гама от висококачествени зърнени култури, идеални както за човешка консумация, така и за различни индустриални приложения. Тези универсални натурални съставки са се утвърдили като основен стълб в много сектори. Зърнени култури за човешка консумация Целите зърна и естествено обработените зърнени култури са се утвърдили като хранителен и здравословен избор в диетата. Някои от най-популярните са: Ориз: Разнообразие от зърна, богати на въглехидрати, подходящи за гарниране на солени ястия и приготвяне на десерти.
Полша, Brzozów
... необходими витамини: A, D, E и K, както и минерали като: калций, фосфор, калий, мед и желязо. Кашу ядките не само че са отличен източник на енергия, витамини и минерали, но също така и на протеини. Следователно, те могат да се окажат ценна добавка към диетата на хора, които ежедневно се отказват от месо и животински продукти. Кашу ядките са идеални за намазване на хляб и палачинки, за приготвяне на десерти, торти и бисквити.
...Бадемовото ядро е ядливата част на ядката вътре в твърдата черупка. То е бяло, меко и деликатно зърно с сладък вкус и характерен аромат. Бадемовите ядра често се използват в готвенето в свежа, печена, сушена или смляна форма. Те се използват за приготвяне на различни ястия, сладкиши, кондитерски изделия, както и млечни продукти, напитки и десерти. Бадемовите ядра също са богати на хранителни вещества, включително протеини, мастни киселини, витамини и минерали, което ги прави здравословни.
Съответстващи продукти
Бадемово ядро
Бадемово ядро
Други Продукти
Сушена кайсия
Сушена кайсия
Испания, El Puntal (murcia)
... използва за подправяне на салати, мариноване на меса и риби, и приготвяне на десерти като торти и сорбета. Също така се използва в приготвянето на освежаващи напитки като лимонади и коктейли. В парфюмерията, лимоновото етерично масло се извлича от кората и се използва за свежия, чист аромат, който добавя цитрусови и живи нотки към ароматите. Лимонът е, следователно, универсален плод, ценен както за вкуса си, така и за здравословните си ползи и приложението си в широк спектър от търговски и кулинарни продукти. КОНТЕЙНЕР: 5кг, 25кг и 200кг IBC...
Германия, Frankfurt Am Main
... за поддържането на здрави кости. ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА Бразилските орехи могат да се консумират директно. Те могат да се използват като съставка за мляко от бразилски орехи. Освен това, могат да се наслаждават печени, солени или подсладени. Те също така се използват в пудинги, шоколадови барове и приготвяне на закуски. Грубо смлени бразилски орехи могат да се поръсят върху плодови/зеленчукови салати. Те се използват в десерти, особено в плодови кейкове. Могат също да се добавят в супи, както и в ястия с месо и зеленчуци. Минимално количество поръчка: 20 кг...
Франция, Gonesse
... фолио, което осигурява оптимално съхранение. С срок на годност от 180 дни, те са перфектни за съхранение в килера ви, докато не сте готови да ги използвате. Неговият удобен формат и лесната употреба ги правят задължителни за любителите и професионалистите в кухнята. Независимо дали приготвяте самоси, неми или иновативни десерти, тези листа от brick ще ви помогнат да впечатлите гостите си с кулинарни творения, достойни за най-големите готвачи.
Франция, Merville
... дели на 3 категории: - светъл карамел, с меден вкус, бонбон, това е карамел с много малко карамелизиране - традиционен карамел, стандартен карамелен вкус, за който лесно се сещаме, често използван за топинг и сос - силен карамел, с много изразен вкус, използван в смески в сладкарството или млечните продукти, за да се получи добър карамелен вкус. ГЛАВНИ ПРИЛОЖЕНИЯ: - Млечни десерти - Вегетални десерти - Сладоледи - Бисквити - Торта - Сосове - Топинг - Конфекция...
Украйна, Pervomaysky
...С покупката на булгур ежедневната диета на вашето семейство ще стане много по-разнообразна. Той се използва за приготвяне на гарнитури, предястия, салати и десерти. Този питателен и засищащ продукт ще напълни живота ви с нови вкусове и аромати.
Франция, Saint Romain La Motte
... имат размер между 15 и 18 см. Силата на нейния аромат, както по отношение на миризмата, така и на вкуса, я прави изключителна съставка, която ще придаде кръглост и нежност на вашите ястия. Можете например да използвате 1/3 от съдържанието на семената на шушулката, за да ароматизирате 50cl мляко за приготвяне на десерти, или 1/4 в сос с крем, който перфектно ще съпътства запечени морски свинчета. Ако търсите сладък и успокояващ аромат, гурме ванилията Бурбон ще ви задоволи. Тегло: 40 г Произход: Мадагаскар...
Естония, Keila
...Прах за сладолед Revala за приготвяне с миксер е разработен според уникална рецепта, специално за приготвяне на сладолед с миксер. Прахът за сладолед се използва за приготвяне на сладолед с миксер у дома, без необходимост от специална машина за сладолед.
Турция, Beylikdüzü
... други продукти. Нашата философия за занаятчийство, в комбинация с наследство и експертиза, вдъхновява креативността на хлебарите да произвеждат разнообразие от десерти и лакомства от една и съща смес за сладкиши с последователни резултати. Смес за торта PMF е лесна за приготвяне и създава отличен обем, форма, цвят и фина мека текстура. Сега е във вашите ръце да направите невероятни торти, които запазват влажността си и остават свежи и меки за дълго време. Сега можете да приготвяте замразени торти с нашата нова смес за гъба PMF, устойчива на замразяване и размразяване!
Франция, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
...Готов за употреба Спестяване на време Без загуби Правилната доза Без окисляване на открито В обелена или необелена версия Употреба: – В плодови бюфети или като съставка за приготвяне на солени салати, десерти, плодови шишчета… – За колективи, обществено хранене или индустрия...
Германия, Dietenheim
... >приготвяне в микровълнова фурна или водна баня >срок на годност до 12 месеца и повече >стандартна програма >собствен отдел за разработки в Дитенхайм Области на приложение стерилизирани храни, бебешка храна, плодови салати, десерти, храна за животни и други PP ЧИНИИ - COMEDA® произведени от полипропилен (PP, монофолио) >температурна устойчивост от +2°C до +125°C (Хомо PP) и –40°C до +125°C (Ко-PP) >приготвяне в микровълнова фурна или водна баня >стандартна програма >собствен отдел за разработки в Дитенхайм Области на приложение свежи, охладени и замразени готови ястия, закуски и салати...
Обединеното кралство, London
...Прахът от обезмаслено мляко е по-здравословен избор и е подходящ за приготвяне на чай, напитки, закуски, кафе, сладкиши, мляко и млечни десерти. Тип мляко на прах Прах от обезмаслено мляко Срок на годност 12 - 18 месеца (за опаковки без газ) 24 месеца (за опаковки с газ) Производство / Минимално количество поръчка / Износен пазар 5000 кг на ден Минимално количество поръчка - 25MT 40ft контейнер / 21MT 20ft контейнер Изпращане по целия свят...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play