От 1880 г. компанията Sethness Roquette е специализирана в производството на карамели, използвани в различни форми (течна, паста, прах или парченца) за занаятчии и хранително-вкусовата промишленост. Благодарение на глобалното си присъствие с 4 производствени обекта, Sethness Roquette успя да се утвърди като лидер в производството на карамели.
КАРАМЕЛИ СПЕЦИАЛИТЕТИ
Карамелите специалитети обхващат голямо семейство карамели, които могат да варират от карамел с мляко, карамел с солено масло, веган, намалено съдържание на захар… Тези карамели, под формата на паста или парченца, предлагат уникална текстура и вкус на всеки продукт. Разнообразни съставки могат да бъдат използвани (мед, мляко, сметана, шоколад, масло, растителни мазнини…)
КАРАМЕЛИ ЦВЕТНИ
Карамелите цветни са най-използваните оцветители в хранително-вкусовата промишленост. Признати за своето качество, карамелите цветни предлагат различни разтворими решения за всякакъв вид приложение, за да се стандартизира цветът.
ИЗГОРЕЛИ ЗАХАРИ
Под формата на течност или прах, изгорираните захари са карамелизирани захари, които придават вкус и/или карамелен цвят на хранителните продукти.
КАРАМЕЛИ АРОМАТИЗИРАНИ
Ароматният карамел произлиза от контролираното действие на топлината върху хранителни захари. Под формата на течност или твърд, той придава по-слабо или по-силно изразен карамелен вкус в зависимост от крайното изискване. В зависимост от начина на приготвяне, могат да се намерят карамели с меден, традиционен или силен вкус.
Карамелите оцветители се използват в хранително-вкусовата промишленост с цел стандартизиране на цвета. Това е най-широко използваният хранителен оцвет...
Специализираните карамели представляват голямо семейство карамели, вариращи от млечен карамел до карамел с солено масло, вегански, с намалено съдържан...
Специализираните карамели обединяват голямо семейство карамели, които могат да варират от карамел с мляко, през карамел с солено масло, вегански, до н...
Ароматизирани карамели се използват, за да придадат вкус на карамел на крайното приложение. В зависимост от начина на приготвяне и използваните захари...
Карамелени парченца, които да се използват като покритие или включвания в шоколадови приложения. Те могат да се използват и като покритие на млечни ил...
Ароматизирани карамели се използват, за да придадат карамелен вкус на крайното приложение. В зависимост от начина на печене и използваните захари, те ...