Италия, Loreggia
...Наречени "Виола на мисълта", тези ядливи цветя са подходящи в кухнята за оцветяване на фантазийни салати, приготвяне на цветни сандвичи или декориране на плодови салати и десерти. Разпознава се веднага по леко ароматните си венчелистчета и многобройните си цветове, сред които лилаво, жълто, оранжево, бяло, небесносиньо и синьо с множество нюанси. Налични в контейнер или полистирол с различно тегло.
Италия, piano di sorrento (na)
..."Il Limone Verdello" е сорт италиански лимон, известен със своя интензивен вкус и сочност. Тези лимони се характеризират с кора с светло зеленикав цвят и сочна и кисела пулпа. Узряването се случва от юни до септември, което ги прави налични през летните месеци. "Limoni Verdello" са богати на витамин C и антиоксиданти, които подкрепят имунната система и защитават клетките от увреждане от свободните радикали. Те са идеални за приготвяне на сокове, сосове и десерти, благодарение на уникалния си вкус и универсалност в кухнята.
Италия, Capo D'orlando
...калций и фибри, всички основни хранителни вещества за нашия организъм. В КУХНЯТА В кухнята клементините Примизие могат да се използват по много различни начини. Могат да се консумират пресни като закуска, да се използват за приготвяне на сокове или конфитюри, или да се добавят в салати и ястия с месо или риба за нотка сладост. Те също са отлична съставка за приготвяне на сладкиши и десерти.
Италия, Radicofani
... загрява до температура 72°С. След като контейнерите са напълнени, рикотата се прехвърля в камера за бързо охлаждане, за да се намали температурата до 2°С за много кратко време. Отлична на вкус, или изключително вкусна с добавка на шоколад, захар или ром. В кухнята може да се използва за приготвяне на много вкусни десерти или тартове, но също така и за вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Налична в термосалдена опаковка с тегло 0,150 кг при фиксирано тегло.
Италия, Monchiero
... на печене. Може да съдържа следи от други ядки и мляко. Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина, за максимален период от 12 месеца. Нутриционни стойности за 100 г продукт: Енергия 671 ккал / 2807 кДж Мазнини 64 г от които наситени 4 г Въглехидрати 17 г от които захари 4 г Протеини 14 г Фибри 8 г...
Италия, Messina
...МАРМЕЛАДИ ОТ ОРАНЖИ, ЦИТРУСИ, МАНДАРИНИ, ЛИМОНI, ЧЕРВЕНИ ОРАНЖИ - Мармеладите от Лимони, Оранжеви, Мандарини, Смес Цитруси и Червени Оранжеви се произвеждат от най-добрите цитруси от Сицилия, нарязани на парчета и обработени с кората, за да се запази естествената същност и ароматът на пресните плодове. Препоръчват се за закуска, богата на въглехидрати, а в Сицилия се използват и за приготвяне на вкусни десерти. Без добавяне на консерванти или оцветители.
Италия, Forlì
...Биологичните макови семена са истинска и здравословна закуска. Всъщност, не само че хранителните макови семена могат да се използват в теста за печива, но също така са полезни за приготвяне на релаксиращи чайове, за обогатяване на салати и за създаване на десерти с уникални вкусове, тъй като много добре се съчетават с цитрусови плодове, особено с лимони и портокали. Хранителните макови семена са...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат. Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лард или за приготвяне на десерти.
Италия, Martina Franca
... колекция, е налична и в индустриални опаковки от 180 чаши. Подходяща е и за всички ситуации, в които се желае нулево въздействие върху околната среда, тъй като може да се използва като компостируема чаша. СЪДЪРЖАНИЕ: ФОРМАТ: Опакована поотделно и опакована в метална кутия за подарък (10 чаши). Налична е и в опаковки на едро от 180 чаши. ИЗПОЛЗВАНЕ: Самостоятелно като вкусна бисквитка за закуска. Като чаша за еспресо или дори като тарталета за приготвяне на десерти с кремове, студени еспреса или основи за сладолед от различен вид.
Италия, Firenze
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат. Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лардо или за приготвяне на десерти.
Италия, Lauro
... подходящи както за приготвяне на вкусни рецепти, така и за солени ястия. Можете да ги използвате в салати, в йогурт, при приготвянето на сладки и солени печива. Те са отлични за закуска, добавени например в йогурт, но също така могат да се консумират сами като закуска. Накрая, те се използват широко в сладкарството: изборът на десерти, които могат да се приготвят с бадеми, е наистина широк, тъй като те са една от основните съставки за приготвяне на бисквити, сладкиши и торти.
Италия, Palagonia
... много храни - от риба и морски дарове до салати и плодови десерти, както и за приготвяне на сладоледи и свежи напитки. Лимонът се използва и за терапевтични цели в борбата срещу раковите заболявания и ревматизма. Един единствен лимон съдържа 35% от дневната нужда от витамин C. Много вероятно този плод има азиатски произход, може би индийски; той е въведен в Средиземно море от арабите преди около хиляда години. В момента Сицилия е един от най-продуктивните региони за лимони. Продуктът е наличен почти през цялата година.
Италия, Sant'Atto
...Ние сме специализирани в производството на смеси за сладкиши, десерти, сладолед, протеинови смеси, без глутен и също така по заявка на клиента. Работим и на договорна основа с различни производствени вериги, търговски и професионални линии.
Съответстващи продукти
Здравословна храна. Най-добри избори, най-добър вкус.
Приготовления за сладкиши
Италия, Prato
... - Кафе сироп: "DROP"?: Идеалното допълнение за всички напитки на основата на кафе и мляко: еспресо, капучино, шоколад, макиато, мокачино, кафе лате, мляко, американско кафе и др. Те са перфектни и с йогурт, сладолед, фрапе, смутита, десерти и бисквити. На азиатските пазари се използват и за приготвяне на много вкусен млячен чай. Концентрати с ниско съдържание на калории: "I-SODA"?: Използваме само...
Италия, Scandolara Di Zero Branco
Компанията Albert Gelati srl е лидер в света на продуктите за сладолед и сладкарство. Нашата гама включва множество смеси за сладоледи и десерти. Tuttafrutta е пюре от пресни плодове за приготвяне на сладоледи, сорбета, напитки, гранити и за всички хранителни препарати на плодова основа. Tuttafrutta се съхранява при стайна температура и е опакована в асептична среда, технология, която гарантира...
Италия, San Nicolò
Емилия е водещ производител на смеси за приготвяне на храни за индустриите horeca и търговия на дребно, специализирана главно в смесите за приготвяне на торти и десерти. Емилия разработва високо иновационни продукти в своята лаборатория за клиенти по целия свят. Нашите техници използват най-известните италиански рецепти, за да създадат най-добрите смеси за приготвяне. Качеството на нашите...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play