... на пиперки и меденки.
Можеш да я използваш и при приготвянето на меденки, зимни десерти или в солени ястия. Също така, за горещи напитки през коледния сезон е тайна съставка: мед или греяно вино с щипка подправка... още от това!
Съдържание: 20,00 г
Артикулен номер: 391020...
... за поддържането на здрави кости.
ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА
Бразилските орехи могат да се консумират директно. Те могат да се използват като съставка за мляко от бразилски орехи. Освен това, могат да се наслаждават печени, солени или подсладени. Те също така се използват в пудинги, шоколадови барове и приготвянена закуски. Грубо смлени бразилски орехи могат да се поръсят върху плодови/зеленчукови салати. Те се използват в десерти, особено в плодови кейкове. Могат също да се добавят в супи, както и в ястия с месо и зеленчуци.
Минимално количество поръчка: 20 кг...
...
>приготвяне в микровълнова фурна или водна баня
>срок на годност до 12 месеца и повече
>стандартна програма
>собствен отдел за разработки в Дитенхайм
Области на приложение
стерилизирани храни, бебешка храна, плодови салати, десерти, храна за животни и други
PP ЧИНИИ - COMEDA®
произведени от полипропилен (PP, монофолио)
>температурна устойчивост от +2°C до +125°C (Хомо PP) и –40°C до +125°C (Ко-PP)
>приготвяне в микровълнова фурна или водна баня
>стандартна програма
>собствен отдел за разработки в Дитенхайм
Области на приложение
свежи, охладени и замразени
готови ястия, закуски и салати...
...Нашият Icumsa 45 захар е с най-високо качество и предлага отлична сладост за всичките ви нужди при печене и готвене. Той е фино смлян и лесно се разтваря, което го прави идеален за приготвяненадесерти и напитки. Нашият захар се получава от най-добрите източници на захарна тръстика и се обработва под строги контролни мерки за качество.
Icumsa 45 захар е наличен в различни размери на опаковките...
...Открийте изисканото ухание на нашия първокласен замразен хек, уловен в пика на свежестта и внимателно замразен, за да запази деликатните си аромати. Тази сочна бяла риба произхожда от непокътнатите води на дълбокото море и предлага с нежната си, люспеста текстура и мек, сладък вкус прекрасно кулинарно изживяване. Нашият замразен хек е идеален за приготвянена разнообразие от вкусни ястия и е...
...Това био бадемово брашно се получава от сушени и бланширани бадеми. То ви глези с приятния си аромат и сладък, ароматен вкус. Идеално за печене, готвене или за обогатяване на мюсли, овесени ядки, смутита и десерти.
Био бадемовото брашно е много подходящо за готвене, печене и приготвянена сладкиши. Финният нюанс на био бадемовото брашно придава на ястията ви приятно ухание и добавя изкусителни...
...Био нишесте на Lecker е подходящо за сгъстяване на супи и сосове, както и за приготвянена различни печива и десерти.
Съставки: царевично нишесте*
*=от контролирано екологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетарианско: Да
Веганско: Да...
... съставки да се утаят. Те след това се отделят чрез филтриране. Пресовите остатъци, които се продават като бадемова трица, все още съдържат до 10 % мазно масло. От 1 т обелени бадеми се получават около 400 л бадемово масло.
Области на приложение
Храни:
* Висококачествено масло за салати
* Поради бадемовия си аромат е подходящо за приготвяненадесерти
Фарма:
* Използва се като съставка в мазила...
...Овесът се използва, наред с другото, в животновъдството, както и за приготвянена вкусна каша или специални десерти. Овесът съдържа много протеини, витамини B1 и B6, както и калций. За да се произведе овес с високо качество, не само районът на отглеждане е от съществено значение, но и използваните технологии. Нежната обработка и постоянният контрол осигуряват много добро био качество. IMARTI е...
...Качество: конвенционално, био
Произход: Австрия
Приложение: печене, десерти
Особености:
Сусамовото брашно е почти безвкусно и е отлично за приготвянена бисквити, торти и сладки хлябове – придава на крайния продукт леко орехов вкус. Безглутеновото брашно предлага много предимства, като например ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на качествени протеини и фибри. Освен тези положителни свойства, брашното осигурява на нашето тяло важни минерали като желязо, магнезий и цинк.
...Основанa през 1924 г., ние сме саксонска традиционна компания, специализирана в производството на продукти за лесно и бързо приготвянена сладки ястия.
Като семейно управляван традиционен бизнес, ние доставяме на търговци на едро и дребно, както и на търговски вериги с нашите различни продукти. Произвеждаме смеси за печене и сушене, като пудинги, прах за сладолед, десерти, сосове, желета, грис/мляко, яйца и крепове, смеси за вафли и др.