...Нашият Icumsa 45 захар е с най-високо качество и предлага отлична сладост за всичките ви нужди при печене и готвене. Той е фино смлян и лесно се разтваря, което го прави идеален за приготвяненадесерти и напитки. Нашият захар се получава от най-добрите източници на захарна тръстика и се обработва под строги контролни мерки за качество.
Icumsa 45 захар е наличен в различни размери на опаковките...
...Открийте изисканото ухание на нашия първокласен замразен хек, уловен в пика на свежестта и внимателно замразен, за да запази деликатните си аромати. Тази сочна бяла риба произхожда от непокътнатите води на дълбокото море и предлага с нежната си, люспеста текстура и мек, сладък вкус прекрасно кулинарно изживяване. Нашият замразен хек е идеален за приготвянена разнообразие от вкусни ястия и е...
...Праховете DairyBasic Instant Yogo и Instant Custard са проектирани да приготвят лесно вкусна млечна закуска. Просто като разбъркате праха във вода, продуктът става гъст и кремообразен.
Приготвяне: Напълнете купа с вода, добавете инстантния прах, разбъркайте с лъжица, оставете да почине за 2 минути, за да получите правилната консистенция, насладете се на инстантния йогурт или крем.
Вкусове: Ванилия, Шоколад, Ягода, Банан...
APM Gıda вече 22 години играе роля в производството, доставката и износа на добавки за сладкарството. Нашата компания е разположена в Истанбул и основно осигурява добавки и суровини за сладкарската и захарната индустрия. В допълнение към вътрешния пазар, нашият износ също е нараснал през годините благодарение на ефективната верига за доставки, като в момента извършваме износ за много държави.
... на печене.
Може да съдържа следи от други ядки и мляко.
Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина, за максимален период от 12 месеца.
Нутриционни стойности за 100 г продукт:
Енергия 671 ккал / 2807 кДж
Мазнини 64 г
от които наситени 4 г
Въглехидрати 17 г
от които захари 4 г
Протеини 14 г
Фибри 8 г...
...Този силиконов mold Pavoflex - Eros ви позволява да създавате зашеметяващи десерти, особено препоръчван за приготвянена сладкиши по време на Свети Валентин или просто за да изразите любовта си към любимия човек.
Pavoni се е съюзил с Емануеле Форконе, световен шампион по сладкарство, за да създаде този силиконов mold за сладкиши и торти.
Този силиконов mold издържа на температури от -40°C до...
...Това био бадемово брашно се получава от сушени и бланширани бадеми. То ви глези с приятния си аромат и сладък, ароматен вкус. Идеално за печене, готвене или за обогатяване на мюсли, овесени ядки, смутита и десерти.
Био бадемовото брашно е много подходящо за готвене, печене и приготвянена сладкиши. Финният нюанс на био бадемовото брашно придава на ястията ви приятно ухание и добавя изкусителни...
...Кокосовият Mugcake е прах за печене на здравословни мъфини в микровълновата с кокосов и ванилов вкус.
Без захар, без глутен. Източник на протеини и диетични фибри. Съдържа пребиотици. Вкусна и ароматна торта с балансирани съставки за 5 минути. Лесна и бърза за приготвяне. Без фурна, без блендер, без допълнителни съдове. Здравословен десерт. Подходяща за хранене и диети. Богата на протеини...
...Био нишесте на Lecker е подходящо за сгъстяване на супи и сосове, както и за приготвянена различни печива и десерти.
Съставки: царевично нишесте*
*=от контролирано екологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетарианско: Да
Веганско: Да...
...МАРМЕЛАДИ ОТ ОРАНЖИ, ЦИТРУСИ, МАНДАРИНИ, ЛИМОНI, ЧЕРВЕНИ ОРАНЖИ - Мармеладите от Лимони, Оранжеви, Мандарини, Смес Цитруси и Червени Оранжеви се произвеждат от най-добрите цитруси от Сицилия, нарязани на парчета и обработени с кората, за да се запази естествената същност и ароматът на пресните плодове. Препоръчват се за закуска, богата на въглехидрати, а в Сицилия се използват и за приготвянена вкусни десерти. Без добавяне на консерванти или оцветители.
... съставки да се утаят. Те след това се отделят чрез филтриране. Пресовите остатъци, които се продават като бадемова трица, все още съдържат до 10 % мазно масло. От 1 т обелени бадеми се получават около 400 л бадемово масло.
Области на приложение
Храни:
* Висококачествено масло за салати
* Поради бадемовия си аромат е подходящо за приготвяненадесерти
Фарма:
* Използва се като съставка в мазила...
...Биологичните макови семена са истинска и здравословна закуска. Всъщност, не само че хранителните макови семена могат да се използват в теста за печива, но също така са полезни за приготвянена релаксиращи чайове, за обогатяване на салати и за създаване надесерти с уникални вкусове, тъй като много добре се съчетават с цитрусови плодове, особено с лимони и портокали. Хранителните макови семена са...
...Този изключителен оцет, създаден от майстор оцетар "Фредерик Шай", е направен с цяла манго, джинджифил и кориандър. Този кремообразен и леко пикантен оцет ще изрази цялата сладост на мангото, придавайки на вашите ястия сложни аромати и нотка на екзотика.
Долен и леко пикантен едновременно.
Перфектен за антилиски, азиатски и ориенталски вкусове.
ОТЛИЧЕН С:
Салати от сурови зеленчуци, зелени салати, ландски салати, дехидратиране на меса, дивеч или риба, патица, планча, но също така и за приготвяненадесерти.
100% натурален: без оцветители или изкуствени аромати.
...Автоматичен дозатор за тесто, за точно дозиране на пасти, кремове, бисквити и други мусове за сладкарството.
С всяко натискане, вие поставяте точно желаното количество.
Състои се от два херметически капака, запушалка/поддържащ диск и 13 подвижни диска от неръждаема стомана за приготвянена разнообразни и оригинални сладки и тесто за еклери.
Напълнете тръбата и натиснете! По-лесен за използване от...
...Изненадайте посетителите си с най-вкусните десерти! Разкрийте тайните на професионалистите в кухнята в този блог. Как всъщност се прави тази мека, разбита сметана и меренга? Тайната е в азотния оксид. Азотният оксид определя много за вкуса, текстурата и дълготрайността на сметаната. Чрез комбиниране на азотен оксид с сифона за разбита сметана, можете да получите вкусна, кремообразна разбита...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лард или за приготвяненадесерти.
... колекция, е налична и в индустриални опаковки от 180 чаши. Подходяща е и за всички ситуации, в които се желае нулево въздействие върху околната среда, тъй като може да се използва като компостируема чаша.
СЪДЪРЖАНИЕ:
ФОРМАТ: Опакована поотделно и опакована в метална кутия за подарък (10 чаши). Налична е и в опаковки на едро от 180 чаши.
ИЗПОЛЗВАНЕ: Самостоятелно като вкусна бисквитка за закуска. Като чаша за еспресо или дори като тарталета за приготвяненадесерти с кремове, студени еспреса или основи за сладолед от различен вид.
...Референтен номер
9990000014781
Тези палети от черен шоколад с покритие с 74% какао са идеални за приготвянена вашите десерти.
Този мощен черен шоколад с минимум 74% какао е вкусен и лесен за дозиране и претегляне благодарение на формата си на палети. Той е перфектен за приготвянена вашите десерти и торти, изискващи високо съдържание на шоколад (фондю, крем…)
Съвети за дегустация
Шоколад за покритие за сладкарство.
Да се съхранява на хладно и сухо място, защитен от светлина.
Съставки
Тръстикова захар*, какаова паста*, какаово масло*
*произведен от биологично земеделие...
...Съставки: Мед, бял трюфел (Tuber borchii Vitt. - произход Италия) 2,5%, бял трюфел (Tuber magnatum Pico - произход Италия) 1%, аромат.
Идеален в комбинация с пресни/средно зрели сирена и лардо или за приготвяненадесерти.
...Захар, обезмаслено мляко на прах, суроватъчен прах,
регулатор на киселинността (лимонена киселина, аскорбинова киселина),
стабилизатори (карбоксиметилцелулоза, гуарова гума),
естествено идентичен аромат на ябълка, оцветители
(обикновен карамел, тартразин, индиго кармин, хлорофил, куркумин)
Приготвяне
Смесете 3 литра мляко, 500 грама захар и 500 грама смес за сладолед
и след това изчакайте 10 минути. След това разбъркайте отново и поставете в машина за мек сладолед.
Забележка: За да получите по-интензивна смес за сладолед, разбъркайте отново и след това поставете в машината за сладолед.
...подходящ за производство на кисело мляко, десерти и извара
Плодова подготовка от горски плодове от контролирано биологично земеделие, с био захар от цвекло от Австрия, с плодови частици, без добавени аромати
Съхранение: +10°C (+/- 5°C), минимален срок на годност: в неотворена опаковка 200 дни от датата на производство, отворена 14 дни
Съдържание на плодове: 47,0%
Общ захар на 100 г подготовка: 43,2 г
съдържащи алергени: няма...
... месо.
А за сладкоядците... преосмислете класиките си, като интегрирате този сироп в най-красивите си десерти: ориз с мляко, кремове, панакота... всичко е позволено!
А за любопитните гурмани... използвайте го, за да подсладите вашето бяло сирене!
Състав: Инфузия от сено (вода, сено), захар, лимонов сок на основата на концентрат.
...Концентрирана смес от пълномаслено мляко и захар от тръстика, нашето подсладено кондензирано мляко е популярен продукт, който помага на клиентите да отговорят на нуждите от приготвяненадесерти в заведения за обществено хранене и индивидуални потребители.
...Насладете се на прекрасната дъвчаемост на нашите тапиока перли!
Изработени от нишесте от корен на маниока, нашите тапиока перли са приготвени до съвършенство, което води до удовлетворяваща дъвчаема текстура.
Тези универсални перли са идеални за приготвянена бобъл чай, десерти или добавяне на уникален акцент към любимите ви напитки.
Изпитайте радостта от тапиока перлите и повдигнете кулинарните си творения на съвсем ново ниво на вкуснота!
...Отглежда се с използването на органично земеделие без химически торове и пестициди. Според изследванията, една лъжица черен ориз съдържа повече антиоксиданти от една лъжица боровинки, но с по-малко захар и повече фибри и витамин E. Антиоксидантите помагат в борбата с сърдечно-съдови заболявания, рак и редица неврологични заболявания. Черният ориз може да се използва вместо кафяв или бял ориз при приготвянето надесерти, често се използва за приготвянена пудинги заради естествената си сладост. Черният ориз няма нищо общо с дивия ориз и е безспорно най-полезният вид ориз.
Тегло: 500 г...
... висока скорост предлага максимален капацитет и несравнимо кулинарно качество. Тя позволява да се изпекат 5 панини за 40 секунди, 4 крок месьо за 60 секунди, 1 пица Ø 30 см за 75 секунди… но също така и сандвичи, тостове, десерти (фина пита, кекс и т.н.), риба, морски дарове и меса… за рекордно време. Много тиха (45dB), не изисква аспиратор благодарение на вградения си катализатор и се включва в моно 230V за високи икономии на енергия.
...Подправен какао, точно толкова, колкото е необходимо за приготвянена вашите горещи шоколади или шоколадов сос за вашите десерти!
Съставки: Неподсладено какао на прах, захар, подправки (канела, кардамон, карамфил, звезден анасон), коректор на киселинността - калиеви карбонати.
Да се съхранява на сухо.
Хранителна информация
Енергия 965 KJ / 231 Kcal
мазнини 0.15 г
от които наситени мастни киселини 0.03 г
Въглехидрати 56.0 г
от които захари 55.0 г
Протеини 0.43 г
Сол 0.01 г
дата на минимална трайност 12 месеца...
...HIBISCUS - Hibiscus syriacus
Цвете, което се използва за приготвянена бисап или каркаде, "звездната" напитка на Западна Африка. Нежен вкус на сладка череша с аромат, който е едновременно кисел и сладък.
Растение
Хибискус - Hibiscus syriacus.
Кулинария
Коктейли, десерти, магрет от патица, в желе (дивеч), запарка.
Форма / Количество
Цяло цвете БИО СУШЕНО / 30г - 160г.
Произход
Франция - 100...
...Този черен шоколад с 69% съдържание на какао е идеален за приготвянена вашите сладкиши и десерти.
Неговият аромат и дълготрайност в устата ще ви позволят да създадете лакомства с интензивен шоколадов вкус.
Съставки: Какаови зърна от Кот д'Ивоар, захар, какаово масло, емулгатор соев лецитин без ГМО. Може да съдържа СЛЕДИ от ядки, сусам, МЛЯКО, ЯЙЦА и зърнени храни.
Хранителни стойности (на 100...