Испания, Guijuelo-Salamanca
Фригорифико Карнико Педро Родригес С.Л. е компания с над 58 години опит в сектора на търговията и разпространението на прясно и замразено месо от иберийска свиня. От основаването си през 1952 г. тя е запазила постоянен ангажимент към иновациите и качеството, адаптирайки се към нуждите на пазара и на своите клиенти. Нашата еволюция ни е позволила да оптимизираме нашите съоръжения и процедури, като ...
Италия, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Испания, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
Италия, Martina Franca
Pioggia Store е италианска компания лидер в производството и разпространението на типични хранителни продукти от Пулия, с акцент върху износа към международни и търговски пазари. Благодарение на внимателен подбор на суровините, произхождащи изключително от местни култури и ферми, ние гарантираме автентични и висококачествени продукти. Нашата гама включва пресни сирена като mozzarella di bufala, кр...
Италия, Mesoraca
...Навитата панчета се получава от постната коремна част на свинята, която се масажира внимателно на ръка и се овкусява с нашите характерни калабрийски подправки. Оставя се да зрее повече от 70 дни в среда с контролирана температура и влажност. В средата на зреещия процес, за разлика от опънатата панчета, навитата панчета се завива сама и се завързва на ръка. В края на зреещия процес, тя има кръгла...
Финландия, Turku
Италия, Mugnano Del Cardinale
Първоначално дейността беше сезонна, в съответствие с Великденските и Коледните празници и с предимно местен пазар. Използваха се пресни и висококачествени меса, като саламът се приготвяше с огромно умение и внимание, използвайки най-добрите подправки, най-добрите черва и го сушейки с максимална грижа, така че вкусът, ароматите и автентичността му да бъдат винаги защитени и гарантирани във времето...
Италия, Parma
Производството на прошуто и кулатело "Роза дел'Анжело" е специално още от самото начало. Месото има различни качества, заради типа на отглеждане на открито и заради древната ръчна обработка, с единствено сол и дълга зрялост. Нашите черни свине от древни почти напълно изчезнали породи са свободни да пасат в горите. Свободни под слънце, вятър и дъжд. Свободни да изразят инстинкта си. Свободни да се ...
Испания, Toral De Los Vados-León-España
Нашата компания, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L., е семейна фирма и се грижим максимално за качеството на нашите продукти, които изработваме с любов и по традиционен начин, следвайки наследството на нашите предци. Спазваме стандартите за качество и системата за анализ и контрол на критичните точки, APPCC, която гарантира на потребителя максимално качество. Ръчно изработени изделия като: El...
Италия, Barberino Di Mugello
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава. ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА" ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър. ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
Франция, Pessac
...Сосиски, салами, лонца, овче шунка, козе шунка, местни специалитети, гуанчале, панчета, сурова шунка, коппа, шунка от Дезуло, диво прасе, гъбена наденица, салам канонау, маслинова наденица...
Франция, Auros
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
Италия, San Donaci
...Вино, получено от винопроизводството на грозде Негроамаро (90%) и Малавезия Нера (10%). Зона на производство: Саленто, между провинциите Бриндизи и Лече. Отлежаване в барици. При носа се появяват нотки на зрели червени плодове и конфитюри, подправени с черен пипер, лакрица, печени нотки и балсамова нотка от средиземноморска растителност. Идеално с твърди сирена като Комте, Горгонзола, колбаси като свинска панчета, чоризо, капоколо и червени меса на скара.
Италия, Villafranca Piemonte
... италианските колбаси. Компанията се занимава с клане, обработка и търговия на свинско месо, осигурявайки винаги свеж и автентичен асортимент. Сред продуктите: свежо и замразено свинско месо, колбаси, шунки, салам, зампоне, капа ди теста, мортадела, кулатело, панчета и котечино.
Франция, Ascain
... бекон / халал панчета от говеждо - халал пастерма от говеждо - халал шунка от агнешко Предлагаме нашите халал колбаси на едро в цели парчета или в нарязани опаковки. Всички наши продукти са сертифицирани халал и акредитирани от EIAC. Доставка до континентална Франция, с изключение на Корсика.
Произвеждаме иберийски шунки от жълъди, от полеви храни и от фураж, както и иберийски палети. Ние сме търговци на пресни и замразени свински меса от иберийска свиня. Перса иберика, плума, секрета, панчета, соломило ... извършваме клане почти през цялата година. Пряка продажба от фабриката на крайния потребител и на професионалисти на едро. Извършваме доставки до цяла ЕС. Разпространяваме също така типични продукти от Сиера де Арасена (Уелва), в нашия каталог можете да намерите типични козе сирена от този район, вина, пастети и други намазки, произведени от нас, мед или диви гъби.
Испания, Tudela (navarra)
Лефрама е семейна компания, която постепенно расте благодарение на два ясни принципа: упорит труд и максимално качество, за да предложим на нашите клиенти най-добрия продукт. Харесва ни работата ни и се опитваме да го предадем във всички наши продукти. Нашите продукти: СВЕЖИ САЛАМИ, ЧИСТОРРА, СУХ И СВЕЖ ХОРИЗО, ЛОНГАНИЦА, СУШЕНА ПАНЧЕТА, БЕКОН, МАРИНОВАН ЛОМ, БЯЛ ХОРИЗО, КУЛАРИ. Всички наши продукти са направени с естествена черва. Имаме печат на Занаятчии от Наварра и Кралски гурме, а сега имаме и гама от екологични продукти.
Испания, Pobladura de Pelayo García
...Гаранцията, вкусът и адаптацията към най-съвременните системи в нашите съоръжения осигуряват изключително високо качество на колбасите и соленията на Ferju. Всички наши продукти са произведени без глутен, без консерванти и оцветители. Някои от нашите продукти са: Cecina de León IGP, домашен чorizo extra (сарта, кулар и вела), домашен салчичон extra (сарта и кулар), шунка серрано, лоумо ембучадо, натурална панчета (опушена и маринована), узряло езиче (свинско и говеждо), мариновани ребра, опушен лакон.
Испания, Figueres
Ел Гранер е месарница с над 20 години опит, разположена в Алт Емпорда, с обекти във Вилафант и Фигерас, и собствена работилница, където произвеждаме нашите колбаси по 100% ръчен метод. Разполагаме с две линии колбаси: варени и сушени. Фует, лонганиза, панчета, лоумо, пуйка, чоризо, собрасада, бутефара, бул, магре, фоа... всички те са произведени с много любов по занаятчийски начин в нашата работилница. Също така предлагаме комплекти с колбаси, за да опитате нашите продукти в специални периоди като Коледа или за оригинални корпоративни подаръци.
Хърватия, Vrgorac
Брандът Пивац е синоним на висококачествени сушени деликатеси, сред които нашият домашен прошуто (Далматински прошут), панчета (Далматинска панчета) и сушено месо от врат (Крашки врат) заслужено и с гордост заемат първото място. Скоро ще празнуваме 60 години съществуване и успешна работа. Затова желаем да споделим нашата история, традиция, качество и бъдеще с голямото семейство от клиенти и...
Италия, Vaiano-Loc. La Foresta
... гастрономически продукти с уникален и неповторим вкус, в пълно съответствие с оригиналната селска традиция и с тези, които извършват работата си с страст и отдаденост. Шунка, салами, наденици, капоколи, финокионе, панчета, овчи и краве сирена са само част от многобройните хранителни специалитети, произвеждани от компанията. Научете се да се обичате и открийте отново вкусовете на миналото в духа на здравословен и натурален живот, където най-автентичните и вълнуващи моменти се смесват с аромата на спомена и традицията.
Франция, Villefranche De Rouergue
От създаването си през 1962 г. компанията SACOR е специализирана в производството на сухи колбаси от югозападна Франция. SACOR предлага хранителни продукти, основани на традиционни и регионални рецепти. Компанията предлага суха наденица, сух колбас, плато с деликатеси, чоризо, сух шунка, коппа, панчета, салам, пушена гърда и др. Компанията се ангажира с прозрачността и отличния вкус.
Белгия, Casteau
...Освен това, всички наши колбаси се сушат по старинния метод, което означава, че прилагаме бавна зрялост, гарантираща уникалния вкус и аромат на нашите продукти. Нашата колбасария е много разнообразна: различни видове салам, панчета, коппа, лонца, поркетта и др., за всеки вкус, оригинален или не!
Франция, Nogent Sur Oise
... за кетъринг, Чorizo за кетъринг PP D55, Нарязано чorizo D55, Коппа със сол, Коппа със сол нарязана, Кубче коппа със сол, Печат на коппа със сол, Панчета със сол, Панчета със сол нарязана, Мергуез, Цяла порция мергуез, Мергуез парче 5/10/15 мм, Пеперони пица PB D43 пръчка, Нарязано пеперони пица.
Италия, Scario
Търговия с типични продукти от Чиленто - Италия - Биологични - Безглутенови колбаси, сирена, екстра върджин зехтин, био продукти, безглутенови продукти в зехтин, консерви, паста от древни зърна, лешници от Джифони, сладкиши, ликьори, занаятчийска бира, панетоне, фраголино, риба тон в екстра върджин зехтин, филета от аншоа, качорикота, качокавало, пекорино, наденица, сопресата, панчета, капоколо...
Белгия, Vilvoorde
...Luka, със седалище в Вилвоарде, е производител и доставчик на месни продукти, специализиран в варени шунки. В нашия асортимент влизат също емулсионни продукти (например варени колбаси, месни хлябове и др.) и продукти за узряване (например бекон, панчета, filet d'Anvers).
Италия, Fasano
... продукти като Капоколло, Салам, Солена и Стеката Панчета, добавяйки колбаси от национално ниво като Брезаола, Шпек, Врустал, Мортадела и Котто Прошутто. Нашите колбаси произхождат от местни меса с нулеви километри от пулийски пасища.
Полша, Modlniczka, Krakow
... да задоволи техните очаквания и търсения и постоянно предлага изискани италиански хранителни продукти, опитвайки се да удовлетвори вкусовете и предпочитанията дори на най-взискателните клиенти. Разбира се, сред клиентите понякога има и вегетарианци, на които предлагаме най-добрите италиански сирена и други безмесни продукти, като паста, зехтин, мариновани зеленчуци, кафе и други напитки. За тези, които обичат месото и не могат да си представят живота без него... или кухнята, ние можем да предложим разнообразие от италиански меса, като дълго узряване, панчета, мортадела или рулца.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play