... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса и колбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
...мортадела, брезаола от бедро, салам Милано, сладък и пикантен салам Наполи, пикантна римска спианата, панчета
• Кремове от сирене: с гъби, с трюфел, с балсамов оцет, с 4 сирена, с Пармиджано Реджано
Докато за напитките търгуваме с вина от различни италиански региони:
• Венето: Просеко и Амароне
• Емилия Романя: Ламбруско, Санджовезе и Пиньолетто
• Марке: Пасерина...
Салумфицио Ломбарди е специализирано от 1923 г. в производството на типични тоскански колбаси, а именно: прясна наденица, тоскански салам, тосканска финокиона, пикантен салам и тосканска панчета; компанията демонстрира своите способности за адаптация към новите пазари, предлагайки колбаси от различен вид и формати, за да задоволи всички настоящи и бъдещи изисквания на участниците в ГДО и...
Ние сме специализирани в преработката на пресни шунки. Специализация, която сме разнообразили с други пресни продукти като рамене, филета, коппа, панчета и др.
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шунка и салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.
... колбаси, толмински корем, панчета, вратовина, прошуто, говеждо прошуто. Произвеждаме също полутрайни изделия и боядисани изделия. Работим и все по-популярните хрупкави свински кожи, които са истински източник на протеини.
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбаси и шунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!
Ние сме производители на чистокръвни иберийски свине и зрели хамони Пата Негра Белота (100% иберийски хамони) от повече от 25 години. Ние сме малко семейно предприятие с много ограничено и напълно ръчно и естествено производство, по старинния начин. Нашите продукти: хамони Пата Негра Белота, чоризо, салам, кренвирши, лomo, коппа, панчета... и всички типични продукти от традиционната иберийска...