... монтани.
Вътре откриваме шунка с интензивен червен цвят и голямо присъствие на бели и чисти жилки, тъй като сто процента иберийската свиня има до 75% от мазнината си инжектирана в мускула. Целият комплект изглежда блестящ благодарение на нея.
...Иберийски хамон от свинско месо, произведен в нашите съоръжения в долината на Педрочес, и произхождащ от селектирани животни, отглеждани от нас самите чрез нашата интегрална производствена система. Това са хамони с голямо проникване на мазнина в постното месо и с минимално сушене, не по-малко от 26 месеца.
...Иберийска свиня над 10 месеца. Парче месо, извлечено от единия край на лентата от контрафиле, с тегло между 150 и 250 гр.
Плумата от иберийска свиня е селективно парче месо, произхождащо от иберийски свини над 10 месеца, известно със своята нежна текстура и уникален вкус. Това парче месо се извлича от единия край на лентата от контрафиле и има приблизително тегло между 150 и 250 грама. Плумата е...
Simón Martín Guijuelo, S.L. е семейна компания, която от повече от век се занимава с производството и узряването на иберийски шунки и други продукти, произхождащи от иберийската свиня. Тя е успяла да съчетае традиционните методи с най-съвременната технология, като е приведела съоръженията си в съответствие с изискванията на Европейския съюз и е интегрирана в „Denominación de Origen Jamón de Guijue...
...Иберийска шунка от полеви свине, произведена от иберийски свине, отглеждани в полуприродни условия. Чистотата на расата на животното е 50% иберийска с чистокръвна майка. Сертифицирани качествени парчета, произведени по стандартите за качество на иберийската шунка.
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) има седалище в Гихуело (Саламанка) и се занимава почти изключително с индустриализацията на иберийската свиня. Целта им е била да изградят кланица с разделение на месото и разтопяване на мазнини, която да им осигури заколение и разфасоване на свинете, от които се нуждаят техните индустрии, както и трансформация на сланината в мазнина чрез процес на разтопяване, за...
...Продукт, изработен от задната част на възрастни свине, подложени на съответния процес на солене и узряване.
Иберийските свине Brisa
Иберийските свине Brisa притежават специфични характеристики, които ги отличават значително от останалите, в резултат на което се получават иберийски продукти с максимално качество. Те са екземпляри с генетична история, чийто произход е свързан с подвид на...
...Иберийска шунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и опакована вакуумно, за да запази всичките си аромати и вкус.
Приблизително тегло: 100 г.
...Изискан шунка, хранена с жълъди, която се наслаждава след 36 месеца естествено узряване в избата.
Теглото на всяко парче е приблизително 8 кг и идва от иберийски прасета, хранени само с естествени жълъди.
PESO:7-9.50 kg...
...Парчетата под етикета Cebo de Campo произхождат от иберийски свине, отглеждани на свобода. Диетата им се състои от комбинация от натурални фуражи и ресурсите, налични в ливадите. Неговият аромат и сладост правят всяко парче истинска деликатес за любителите на храната.
...Фабрика за шунка и колбаси Хуан Фернандес С.Л. Ръчно производство на изделия като: Ел Ботильо дел Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Ерера, Ломо Ембучадо, Куран шунка, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина де Бабиля, Лакон Ахумадо, Панкета, Печен бекон, Лакон Бразеадо (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Солоимийос, Костила, Панкета, Лакон, Прясна шунка, Прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: Ушите, Опашката, Шпината, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
... производство.
• Качество: ETG Jamón Serrano.
• Сертификат BRCGS Food Safety.
• Сертификат IFS Food.
Минимална поръчка: 45 партиди.
Данъци не са включени.
Транспортът е включен до всяка точка на Испанския Иберийски полуостров.
Консултирайте се за оферти на данните за контакт.
Моля, въздържайте се от посредници, частни лица и любопитни.
Не се продава на частни лица при никакви обстоятелства.
Моля, въздържайте се от правене на контраоферти с неразумни цени.
Офертата е само за професионалисти на едро за национално разпространение, хотелиерство или канал Horeca.
XarcuSpain е компания, която се занимава основно с износ на гурме, ръчно изработени, здравословни и екологични продукти с испански произход.
Въпреки че сме специалисти в сушените меса (хамон, чоризо и лоумо), в нашия каталог ще намерите различни категории. Мед, трюфели, ликьори, масла и всякакъв вид месо.
Ориентираме дейността си към канала HORECA и въпреки че основно работим чрез дистрибутори, ...
...Този разрез е много привлекателен за барбекюта, състои се от иберийски свински ребра, нарязани от центъра. Те могат да бъдат вакуумно опаковани, в flow pack и в ski pack, но последното е по-малко. Износът може да бъде пресен или замразен.
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански).
Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус.
Нетно тегло: 450 г / 900 г
Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
...Следващ
Шунка, която произлиза от 100% иберийски свине, отглеждани на свобода в дехесите и хранени по време на последната си фаза на напълняване с естествени пасища, ароматни билки и жълъди.
César Nieto е фабрика за колбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
Aibar Selección е семейна компания с над 50 години опит в производството и разпространението на шунки, колбаси, сирена и други. Всички продукти, които предлагаме, са с високо качество и на най-добрите цени.
Разполагаме с широк каталог от продукти, сред които: иберийска шунка от жълъд, иберийска шунка с крак, иберийски салчичон, зрял чоризо, прясна чистора, гуанчале, специална коппа за пици и др...
...контролни, зрелищни и сушилни процедури. Контролираме целия процес на производство на нашите продукти, винаги внимателни да постигнем максимални нива на качество и превъзходен вкус, който характеризира нашите колбаси. Узрявани на 1000 м надморска височина в Саламанка, нашите иберийски продукти са неразпознаваеми за небцето, защото са изискани по природа. Каталогът с деликатеси надхвърля много повече...
...
- други тържества.
С продукти като канапета, иберийски и местни мезета, разнообразни сирена, иберийска или серрано шунка на резени или на стърготини, шишчета, сьомга на стърготини, селекция от пастети, салати и други предястия, сандвичи от всякакъв вид, коктейлни тестени изделия, плодови сладкиши, сладки тестени изделия, плодови шишчета, торти за тържества по избор, напитки от всякакъв вид. Изготвяме бюджет за вашия кетъринг без задължение, свържете се с нас. Обхващаме цялата провинция Барселона.
Компания със седалище в Испания, свързани продукти, храни и напитки и селскостопански продукти. Предлагаме високо качество ИСПАНСКИ ГУРМЕТ ПРОДУКТИ: Вина, алкохолни и безалкохолни напитки, зехтин, слънчогледово масло, масло от гроздови семена, иберийскишунка, шоколад, консервирани храни, сирене, сладко, плодове и зеленчуци, лимони, портокали, хурма, чесън, лук, бобови култури. С производители и производители на световно ниво. Напълно надеждни, що се отнася до продукт и услуга. Всички наши производители са високо квалифицирани с много години опит.
...Иберийски колбаси от 100% белота и сирена онлайн на най-добра цена, произведени ръчно с най-добрите суровини. Ние сме 100% испанска компания с офис в Кордоба. Нашите усилия са насочени към селекция на най-добрите парчета иберийска шунка и осигуряване на отлична клиентска опит с покупката им. Основната цел е търговията чрез интернет в цяла Европа с най-добрата иберийска шунка, произвеждана в Испания...
Pata Negra Online е платформа за търговия на едро, предназначена за италиански професионалисти, вносители и търговци, които искат да разпространяват испански шунки в Италия. Имаме над 10 години опит в търговията и износа на иберийски продукти като иберийския шунка pata negra и шунка серрано. Ние сме сериозна компания, която от самото си създаване е посветена на износа в цялата територия на Европейския съюз. Нашата специалност са всички испански продукти pata negra.