...Филето е най-ценният разрез.
То е направено от меко, нежно и сочено мускулно тъкан.
Една от най-често срещаните процедури е стареенето му за 2-7 дни, в зависимост от възрастта на животното, за да бъде подготвено за печене на скара.
В същото време мускулът се използва за приготвяне на турнедос и медальони или филе мignon.
...
Сухата храна Beckers Beste с агне е естествена, безглутенова и подходяща за животните храна с висок процент месо в сухото вещество. Благодарение на естествените и качествени съставки, съдържащи се в сухата храна, вашето куче е отлично снабдено с всички важни хранителни вещества. Вкусната храна съдържа вкусно агнешко месо от най-високо качество. В нашето агне и ориз има само един източник на протеин – агне, а не други източници на протеин, каквито често се срещат в някои продукти на други производители.
...Нашето предложение включва цели пилета и пилешки бутчета в различни размери. Това, което ни отличава, е глобалната мрежа от доставчици, които предлагат висококачествено пилешко месо. Благодарение на нашите силни партньорства и познания за продукта, можем да изберем правилните качествени пилешки продукти на конкурентна цена.
... много популярна в ястия, произхождащи от азиатския континент. Използването на лемонграс с птиче месо, месо, риба и морски дарове добавя киселинност към вкусовете. В африканските страни най-често се използва като чай. Маслените екстракти се използват като консервант за храни.
Чистота:
100% чист, почистен с машини, без чужди вещества
Опаковка:
20 кг в полипропиленови торби или хартиени торби по заявка...
...Този тип фолио е предназначен за опаковане на продукти в вакуумна атмосфера, както и в модифицирана защитна атмосфера (MAP). Опакованото месо запазва качеството и свежестта си. Освен това фолиото предотвратява кръстосано замърсяване и проникването на чужди миризми отвън. Най-често използваните структури в производството са PETPE и BOPAPE. Най-високи бариерни свойства предлагат фолиата с EVOH слой, които правят невъзможно проникването на газове. Възможно е да се използва антифог покритие, което елиминира ефекта на кондензация на вода от вътрешната страна на фолиото.
...Този мощен и универсален нож може да направи почти всичко. Използва се за нарязване, кубчета, филийки и дicing на зеленчуци, месо и други съставки. Ако често готвите големи парчета месо, ножът на готвача е задължителен. Острието се извива в края по немски начин, което го прави полезен за нарязване в люлеещо движение, така че върхът на ножа да не напуска дъската за рязане. Общата лекота на ножа...
...Мащерка HT Тип А е билка, обработена при висока температура, с мек, сладък и леко ментов вкус. Често се използва в супи, яхнии и месни ястия, като подобрява вкусовия профил с деликатен аромат.
... за лична консумация, след което продават директно излишъка си. Смесването на различни гранати и техниката на готвене, която е по-бърза или по-бавна, позволява получаването на меласа с различна киселинност/сладост. Това е занаят.
Използване:
Тя се използва често в иранската и ливанската кухня.
В кухнята може да се добавя към месо в сос, в дресинг, върху пюре от пащърнак (или други кореноплодни зеленчуци).
Бидон: 20L...
...При претегляне в химията, както и при лесно развалящи се храни като риба, птиче месо, мляно месо, колбаси, хлебни изделия, млечни и сирене продукти, е важно да се изключи бактериалната контаминация. Хигиенната везна замърсява по-малко от традиционните везни благодарение на конструктивните си предимства.
Хигиеничните проблеми при класическите везни често възникват на преходи, ръбове и ъгли...
...Нарязаният розмарин има пикантно-горчив букет от подправки и впечатлява с интензивен аромат, който получава от съдържащите се етерични масла. Смолистият аромат на розмарина веднага предизвиква спомени за бор, ела и тамян.
Независимо дали е свеж в цял клон или като сушени, нарязани или смлени листа – розмаринът придава уникален пикантен, средиземноморски аромат на агнешко и овнешко месо, телешко...
... проста марината, за да се подчертаят естествените й вкусове.
Цевиче и Сашими: Нежното и деликатно месо на конската скумрия я прави отличен избор за цевиче, ястие, при което суровата риба се маринова в цитрусови сокове. Също така се наслаждава на сашими, нарязана на тънки филийки и сервирана със соев сос, уасаби и джинджифил.
Опушена или Консервирана: Конската скумрия често се опушва, придавайки й...
...Биволските бели дробове често се използват в специализирани рецепти и традиционни ястия, предлагайки уникална текстура и вкус. Обикновено се приготвят чрез бавно готвене или задушаване, те добре абсорбират вкусовете и предоставят отличително допълнение към кулинарните творения. В Direct Meat Service Sverige AB ние се уверяваме, че всяко парче биволски бели дробове е внимателно обработено, за да...
... има пиперлив аромат с нотка на ямайски пипер и индийско орехче. Той се използва често в цигари, джин и е характерен аромат за известната руска водка с мента.
Днес кубебовият пипер е широко използван от готвачи по целия свят и е популярен ингредиент за коктейли. Вкусът му е леко пикантен, сладък и малко горчив. Подходящ е за ястия с риба, месо и
Опаковка: 125g, 250g и насипно.
... големи торби.
Протеинът от грах се използва често в вегетариански и вегански продукти, спортно хранене, печива и като съставка в готови храни. Може също да бъде текстуриран, за да се създадат аналози на месо и да се увеличи съдържанието на протеин в заместители на месото.
... широко в хранителната индустрия като сгъстител, стабилизатор или емулгатор. Често се среща в продукти като сосове, сосове за месо, супи и печива, където подобрява текстурата и консистенцията.
Цвят: Бял
Опаковка: Хартияна чанта 25кг, голяма чанта 700кг, голяма чанта 1000кг
Количество: 5,000кг - 48,000кг
Консистенция: Прах...
...Тахини (сусамова паста), направена от чист сусам, е много богата на витамини и е популярна гарнитура за много ястия.
Тахини е високо ценена в ориенталската кухня и е основна съставка при приготвянето на хумус (нахут),
както и гарнитура за месо, риба и салати.
Тахини също така е дип и често се използва като намазка.
...пресовано на студено, двойно филтрирано
Съставки: 100% масло от семена на слънчоглед, екстра върджин, пресовано на студено
Опаковка:
- Бутилка от 500 мл
Произход: Румъния
Предложения за употреба: Маслото от семена на слънчоглед, пресовано на студено, може да се използва в борш, крем супи, предястия, брускета, паста, стекове, салати и много други веган ястия. То също така често се използва за мариноване на месо, тъй като е 100% натурално.
Съхранение: Да се съхранява на хладно и тъмно място.
... върху кръвното налягане и холестерола.
В КУХНЯТА
В кухнята бергамотът често се използва за ароматизиране на сладкиши, конфитюри и напитки, като чай и кафе. Той е също така често срещана съставка в някои рецепти за месо и риба, където се използва за придаване на свеж и ароматен вкус.
НУТРИЦИОННА ИНФОРМАЦИЯ
По отношение на хранителната стойност, бергамотът е добър източник на витамин C, с около 40 мг на 100 г плод. Съдържа също малки количества от ...
... царевични тортили, пълнени с разнообразие от съставки като месо, сирене, зеленчуци и сосове.
• Енчиладас: Тортили, пълнени с месо или сирене, навити и запечени с вкусен сос.
• Кесадилас: Тортили, пълнени със сирене и понякога с други съставки, след което се сгъват и готвят, докато сиренето се разтопи.
• Тостадас: Тортили, които се пържат или пекат до хрупкави и се гарнират с боб, месо, маруля, сирене и други добавки.
• Чилакилес: Парчета тортили, пържени или печени и след това задушени с сос, често сервирани с яйца, сирене и други гарнитури.
... съчетава с птиче месо, говеждо и риба. Тя има свежо-кисел вкус, който придава дълбочина на пикантни или сладки ястия. Чрез сушене и смилане на стъблата на растението се получава меко, зелено прах. Смляната лимонена трева е по-концентрирана и има по-силен вкус от свежата лимонена трева, така че бъдете внимателни с количеството на праха и го добавяйте внимателно към ястието си. Можете също така да приготвите чай от лимонена трева. На Кюрасао този чай се пие от десетилетия. Освен това, той изключително освежава дъха!
... на качествата, които притежава този тип фолио, продуктът запазва своята кондиционирана визия за дълго време, не изсъхва и предотвратява изветряване. Това решение определено намира приложение в индустриалната опаковка на храни; фолиото за опаковане често се използва в ресторантьорския и гастрономическия бизнес.
...Ябълковото пюре е плодово пюре, състоящо се от варени или пресни ябълки и евентуално малко захар или канела. Във Франция пюрето е десерт, докато в Северна и Източна Европа или Америка, пюретата много често придружават месата. В Белгия и Нидерландия също се сервира като гарнитура, особено с кренвирши или с пиле.
... здрав кожух защитава пулпата от изсъхване, което му позволява да издържи и на по-дълги транспортни маршрути.
7. Използване и рецепти
Лимоните Lunero са многофункционални. Техният интензивен аромат ги прави идеални за лимонов сок, който се използва в дресинги, сосове и десерти. Кожата, богата на етерични масла, често се използва в ястия като настъргана, за да придаде свежест на печива и паста...
... подслади с мед или кленов сироп.
Странични ястия: Просото може да се приготви като ориз и да се сервира като гарнитура с зеленчуци или месо.
Печене...#ConventionalMillet #organic millet #cereal cerealsukraine...
... особено постно и богато на хранителни вещества. Дивото месочесто е подходящо и за кучета с непоносимост към храни.
Подходящо за алергични:
"Абсолютно елен" се произвежда само от един избран източник на протеин и е подходящо и за алергични. Може да се използва и за изключващи диети.
Тип храна:
Пълноценна храна
Състав:
70% елен* (сърце*, месо*, черен дроб*, бял дроб*, стомах*), 29% бульон от елен, 1% минерални вещества...
...Използването на готови ястия често е най-добрият избор, когато нямате време или хладилникът ви е празен. Нямате вдъхновение за готвене? Добре е винаги да имате под ръка преработено и консервирано месо. Те имат дълъг срок на годност и не изискват съхранение при ниски температури. Могат да чакат няколко месеца на рафта в килера, но ви гарантираме, че след като опитате вкуса им, ще ги достигате много по-бързо!
... заболявания; Поради всичко това, соята често се използва като евтин и полезен заместител на месото и млечните продукти, и не само от хора с ниски доходи, но и от хора, които са се отказали от месо по каквато и да е причина или например, вегетарианци.
...При Pawell добре познаваме котките. Знаем, че понякога те са много взискателни към храната и често е почти невъзможно да им накараш да ядат нещо, което не им харесва. Затова създадохме тази влажна храна от съставки с премиум качество.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПАСТЕТИ
От говеждо месо (70%) или пилешко месо (70%), бульон от минерална вода (29.8%) и конопено масло (0.2%). Това е всичко. И е напълно достатъчно!
За пълна жизненост на малкия пухкав, пастетите са обогатени с витамини D3, E, B1, B2, B6 и B12.
... ROBOMAT24MAX могат да предлагат до 70 и 140 различни продукта съответно. Изходният отвор за продуктите е на височина, удобна за хора (норматив за достъпност за хора с ограничена подвижност).
Идеално решение за разпространение на хранителни продукти (автоматични магазини, студена кухня, сладкарски изделия, месо, суши, готови ястия...) и нехранителни продукти на много различни места, където често се...
...Кутии за транспорт на замразени храни могат да се използват за всякакви хранителни стоки, които трябва да се транспортират в студена верига. Тези продукти, които осигуряват както хигиена, така и удобство по време на транспортния процес, често се предпочитат от фирмите.
Всички животински храни, като месо, пиле, риба, пуйка, морски дарове, както и замразени растителни хранителни стоки, могат да се транспортират чрез тези кутии.