...Сушените круши са сушената форма на пресни круши. В резултат на процеса на сушене, 1 кг круши се получава от 7 кг круши. След извличането на сока, пулпата на плодовете остава, така че хранителните им стойности да се запазят и вкусът да се засили.
Можете да добавяте сушени круши към вашите салати, йогурти, гранола или десерти и сладкиши в кисела и сладка форма.
Ползи от сушените круши
Ползите от...
...Продуктът, произведен между юли и август, е единственият мед, който не произлиза от нектар на цветя, а от меласа, захарна секреция, отделяна от малки насекоми, които се хранят с сока на определени растения. С течна и леко лепкава консистенция, тъмен кехлибарен цвят с червеникави до кафяви отблясъци, медът от меласа има много интензивен, плодов аромат с подправъчна нотка, напомняща на черен пипер...
...Нашите ябълкови желета се получават чрез извличане на сока от нашите ябълки, отглеждани в биологично земеделие, последвано от проста варене.
Пектинът, присъстващ в плодовете, позволява желеобразуването на продукта. Агар-агарът също така подсилва действието на пектина.
Нашите желета са опаковани в буркани от 310 г.
Бруто тегло: 535 г
Тегло на картон с 12: 6,5 кг...
...Crommac Portanar Полуавтоматична машина за сок от портокали
Област на употреба
Използва се за изстискване на портокали, грейпфрути, мандарини и лимони.
Общи характеристики
Полуавтоматичните машини за изстискване на портокали Portanar са проектирани да извлекат сока от плодове като портокали, мандарини, грейпфрути и лимони на места като ресторанти, хотели, развлекателни и търговски центрове...
...Варовикът се използва в производството на захар по време на пречистването на сока от цвекло или захарна тръстика. Цвеклото се нарязва на парчета и се изпраща в дифузор, за да се извлече сладък сок. Варовикът, произведен от висококачествен карбонат на калций, участва в производствения процес по време на тази съществена операция.
Carmeuse избира от своите кариери най-чистите карбонати на калций...
...Предлагаме процесни решения за всички видове плодове и за всички етапи на производството: от доставката на пресни плодове, през екстракция или пресоване до окончателната опаковка на сока асептично или чрез горещо пълнене.
Алтернативно, изграждаме инсталации за приготвяне на качествен сок, започвайки от пюрета и концентрати в асептични барабани, като същевременно запазваме органолептичните...
...Благодарение на древен процес, меласата от бели къпини получава медена и кехлибарена окраска. Тя развива карамелизирани и медени аромати, напомнящи на концентрат от черни череши, без никакви добавки на захар, оцветители, сгъстители или консерванти.
Нашият производител пресова плодовете, за да извлече сока. След това той се вари в котел и се редуцира в продължение на няколко часа.
Използване...
...Нецентрофугирана захар (azúcar no centrifugado) е вид захар, който се произвежда без процеса на центрофугиране за отстраняване на меласата. Това е нерафинирана захар, която запазва много от хранителните вещества и минералите, присъстващи в сока от захарна тръстика. Някои често срещани примери за нецентрофугирана захар са панела, джагери и гур. Този тип захар се използва в различни части на света за подслаждане на храни и напитки и се счита за по-естествена от рафинираната захар.
...Сиропът от агаве е подсладител, който може да бъде алтернатива на бялата захар. Лесно се разтваря, консистенцията му наподобява течен мед, затова е идеален за приготвяне на коктейли и десерти. Процесът на производство на сиропа започва с изстискването на сока от сърцевината на агавето. Тя наподобява формата на ананас и тежи от 25 кг до 75 кг. Сокът след това се загрява и подлага на филтрация. По...
...Кокосовата захар от Yaya Naturellement Savoureux е вкусна и питателна алтернатива на традиционната захар. Произведена от сока на пъпките на биологичния кокосов орех, тази нерафинирана захар е естествено сладка с вкус на кокос и деликатен карамелен нюанс.
Характеристики:
Произход: Нашата кокосова захар е сертифицирана като биологична, отглеждана без пестициди и вредни химикали, за по-високо...
... получава чрез пресоване на кората на плодовете след производството на сока. Ние се снабдяваме с етерично масло от сладък портокал от местен партньор.
Реф:ORANHE1B
Семейство на продукта: ПОРТОКАЛ
Тип екстракт: Етерично масло
INCI код: 100% ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ КОРА НА CITRUS SINENSIS
Държава на производство: МЕКСИКО
Държава на събиране: МЕКСИКО
Част от растението: Коричка
Категория на употреба за физически лица: Аромат
Ботаническо име: Citrus sinensis (L.) Persoon (CH.)
Състав: 100% Чисто, натурално и цялостно...
...Естественият латекс се получава от сока на каучуковото дърво. Поради наличието на взаимосвързани въздушни микроклетки, латексовата пяна осигурява отлична вътрешна вентилация, термична стабилност, а нейната еластичност позволява ефективно оформяне на тялото по време на сън.
Препоръчва се следният тип легло:
Тези характеристики придават на LATEX матрака анатомични свойства, с ортопедични функции и...
...Семолиният захар е фин бял захар, получен от захарно цвекло. След извличането и пречистването на сока от цвекло, захарта се кристализира и след това се пресява, за да се получат равномерни и много фини зърна. Тази фина структура я отличава от кристализирания захар, което я прави особено подходяща за рецепти, при които е необходимо бързо разтваряне. Семолиният захар има блестящо бяла цветност и...
MD Global Trading GmbH е водеща компания в международната търговия на едро, износ, доставка и разпределение на премиум хранителни стоки, напитки и продукти за начин на живот. Ние се стремим да предоставим изключителна стойност чрез разнообразие от висококачествени продукти на конкурентни цени, за да гарантираме удовлетвореност на клиентите и да изградим дългосрочни отношения. Работим в среда, осно...
...Лентовата преса Flottweg се използва в много области на механичното разделяне, например при производството на плодови сокове, концентрати и зеленчукови сокове. Тук отличното качество на сока е централният фактор за успех.
Също така, други продукти като екстракти от водорасли и билки, кафеен остатък, соя и нишесте се получават с помощта на лентовата преса.
Лентовата преса Flottweg предлага...
... Примофиоре също не е обработена, а текстурата му може да бъде твърда, груба или понякога гладка. Нашите лимонници са отглеждани с пълно уважение към околната среда.
ПОЛЕЗНИ ЕФЕКТИ
Лимонът, ако се използва, може да ни помогне да направим храненето си пълноценно. Ето хранителните вещества, които заслужават внимание, съдържащи се в лимоните: Те са богати на фибри, калий и витамин C.
В КУХНЯТА
Лимонът Примофиоре се използва в кухнята в цялата си цялост, от сока до кората. Плодът се използва в безброй рецепти: лимонов сок...
...Непенещящ се почистващ гел за лице, подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна.
Идеален е за използване сутрин за почистване на лицето и вечер за
нежно отстраняване на остатъци от грим, замърсявания и замърсители. Неговите активни съставки,
сока от листата на алое барбаденсис и оризовото масло, с противовъзпалителни и омекотяващи свойства, правят кожата по-мека и гладка.
Дълбоко хидратира кожата, защитава я и улеснява васкуларизацията на кожата.
Намалява и премахва несъвършенствата, причинени от стареенето на кожата.
...За да приготвите органични растителни напитки, филтрирайте сока или покълнете семената. В конусовидна форма, с 2 връзки. Ръчно изработено в Индия.
Размери: височина 35 см | основа 15 см...
... е кислородът. Излагането на сока на кислород може да предизвика окисление, което незабавно влияе на качеството на продукта. То може да доведе до потъмняване на сока, неприятен вкус и загуба на витамин C.
...Произход
Прахът от лимонова кора се произвежда от кората на лимона. Лимонът е плод на лимоновото дърво (Citrus Limonum). Лимонът произхожда първоначално от Азия, но днес е разпространен в Средиземноморието и Америка. Този прах от лимонова кора идва от Чили.
Лимоновата кора съдържа до 10 пъти повече есенциални хранителни вещества от сока на лимона.
Хранителни вещества и употреба.
Прахът от...
... на продукта: бледожълтокафяво оцветен прозрачен вискозен течност с вкус и аромат, характерни за ябълка.
Какво е ябълков концентрат?
Ябълковият концентрат се произвежда чрез отстраняване на вода от прясно изцеден ябълков сок. Това се постига чрез изпарение под вакуум, което концентрира естествените захари в сока и улеснява съхранението и транспортирането.
Как може да се използва този ябълков...
...Шеллакът е твърда, крехка смола, произведена от женската лакова буба Kerria lacca.
Основно обитаваща Индия, бубата смуче сока на дървото и го отделя като смола. Появяват се коконовидни образувания, които след процеси на почистване и избелване постъпват в търговията под формата на листа. Цветовете на смолата варират от светло жълто, през оранжево, червено до тъмно кафяво, в зависимост от времето на прибиране и вида на дървото.
...Бялата захар е най-популярният подсладител, използван в печивата и напитките. Тя е универсален подсладител от десетилетия, извлечен от захарна тръстика и захарно цвекло. След прибиране на реколтата, сокът от двете стоки се извлича и се вари, за да се отстрани влагата. С намаляването на влагата, естественият захароза в сока започва да кристализира. Ако желаете да закупите Бяла захар на конкурентни...
...Изключително зехтин екстра върджин с аромат на бял трюфел, белият трюфел от Пиемонт, Tuber magnatum Pico.
Купаж от внимателно подбрани сортове Фарга, Арагонеса, Нана, Регес и Ллумета, събрани в точния момент на зрялост и смесени в подходящите пропорции на масло и аромат, дават произход на този съвършен зехтин. Процесът на производство е традиционен, както го е правил народът в миналото, изстисквайки сока от маслината в студената мелница, без бързане и с внимание на всяка стъпка.
Неговата красива опаковка го прави идеален за подарък на събитие или тържество.
Разположена в Нивел, компанията DELIBIO е основана през 2011 г. и с течение на годините стана референция в разпространението на пресни и био хранителни продукти за професионалисти в сектора.
Млечни продукти, меса, колбаси, растителни алтернативи, яйца, плодове и зеленчуци, напитки, които трябва да се съхраняват в хладилник... DELIBIO е специализирана в пресните и ултра пресни продукти. Екипът се ...
KASALINDA е португалска компания, специализирана в производството на домашен текстил и текстил за сектора на хотелиерството. Нашият асортимент включва спално бельо, баня, покривки за маса, престилки, завеси, възглавници, одеяла и работни униформи. Освен това, предлагаме и военни продукти, включително легла на два етажа, военни обувки и спално бельо за легла. Благодарение на нашия 20-годишен опит, ...
...Панела де Коломбия – Нерафинирана захар от захарна тръстика – 1 кг
Панела е нерафинирана захар от захарна тръстика, получена след студено пресоване на сока от захарна тръстика, варене на сока и след това естествена кристализация чрез изсушаване на меласата. Призната за своите вкусови и хранителни свойства, панела е естествено богата на основни хранителни вещества (калий, калций, фосфор, магнезий...
... готова за работа, защитена в мобилен контейнер на колела. Концепцията на операцията е да може да се транспортира тази инсталация на дълги разстояния, където е необходимо, за обработка на място в района на отглеждане на плодове. Системата е проста и компактна единица, проектирана да обработва голямо разнообразие от плодове, включително манипулиране на твърди плодове като ябълки и круши... Със сока винаги препоръчваме термична обработка за пастьоризация, за да се запази сокът (вместо да се 'добавят много химикали').
...Плодовият аромат на узряла череша. На небцето ясно се усеща сокът от черна череша, който перфектно се съчетава със сока от кисела череша, който добавя киселинност. Обичан както от жени, така и от мъже.
ТЕГЛО: 1.4 кг
БУТИЛКА: Бутилка 75cl
SKU: BCEGR...