...Уверете се, че тези съставки образуват хубава въздушна маса.
След това изстискайте лимона и го загрейте леко. Добавете сока към яйчената смес и внимателно разбъркайте.
В друга купа разбийте белтъците заедно с пудрата захар до образуване на белтъчен сняг. След това внимателно добавете лимончелото към яйчно-лимоновата смес. Накрая добавете сметаната и белтъчния сняг, докато всичко се комбинира в едно.
...джинджифил...
БАВНА РОТАЦИЯ максимум 48 оборота/минута.
Нарязването, смилането, меленето и бавното пресоване е тайната! Без прегряване, изключително качество на сока и най-вече, минимален контакт с въздуха. Витамините са запазени.
REF:HERKW60B
Мощност (W):240
Ротация (об/мин):48
Цвят:бял
Дължина:23 см
Ширина:21 см
Дълбочина:15 см
Височина:45 см
Други размери:Отвор от 7,5 см
Нетно тегло:6,4 кг...
...Сокът от бреза се събира от нас от средата на март до края на април, но всичко зависи от природата. Събирането се извършва с уважение към дърветата в момента на покачването на сока, точно преди пъпките да се разтворят.
Курсът на сок от бреза е идеален за всеки човек на всяка възраст, който желае да очисти организма си при смяната на сезоните. Хората, които страдат от остеоартритни болки...
... намират в аперитивните смеси. Те са добавени със захар и обработени със сулфити, а вкусът им е изкуствен кокосов.
Изглежда, че кокосовото дърво произхожда от Югоизточна Азия. Благодарение на способностите си за плаваемост, плодовете са колонизирали много тропически страни чрез морето. Населението е могло да се възползва от водата, мазнината, но също така и от сока, преобразуван в захар, и от всички останали части на дървото, тъй като всичко се използва в кокосовото дърво, откъдето идват символичните му прякори Дърво на живота, Скъпоценен камък на тропиците…
Половината от...
...PROAN L е тор, препоръчван за хортокултура, плодове, цитруси, лозя, зърнени култури и др., особено когато е необходима растеж. Той се усвоява от растенията чрез сока, укрепвайки ги. Може да се смесва с повечето инсектициди и фунгициди, като по този начин подобрява производството и качеството.
Прилага се в количество от 300 cc до 600 cc /HL при листно пръскане.
Гарантирани богатства:
Общ уреен...
...170 кашона
Зрялост и качество:-
Червеният цвят в сока е равен или по-тъмен от цвят 12/5-rs според списъка с цветове, мидите - ph е по-малко от 1.85%
Разделете пукнатините, раните, натъртванията и гниенето. Цветът на обелените плодове е червен. Вкусът зависи от съотношението на захар към киселинност и варира в зависимост от предпочитаните видове, съотношението на тадс е по-високо от 17%
Оптимална...
...Сироп от агаве от Мексико, опакован в кофа от 25 кг. Сиропът от агаве е естествен подсладител, получен от извличането на сока на кактусите агаве, които растат в вулканичните почви на южно Мексико. Сертифициран от ECOCERT.
WORKPLANET, LDA е 100% португалска компания, производител на всякакъв вид текстил. Основана през 1998 г., нашата основна стойност е качеството на производството, съчетано с високи нива на конкурентоспособност. Действаме в различни сектори като хотели, ресторанти, хранителна промишленост, индустрия, земеделие, услуги, здравеопазване, безопасност, образование. Някои от нашите продукти са: Професиона...
... 170 кашона
Зрялост и качество
Червеният цвят в сока е равен или по-тъмен от цвят 12/5rs според списъка с цветове, pH на мускулите е по-малко от 1.85%
Разделение на пукнатини, рани, натъртвания и гниене. Цветът на кожата на плода е червен. Вкусът зависи от съотношението на захар към киселинност и варира в зависимост от предпочитаните видове, пропорцията на тадс е по-висока от 17%
Оптимална...
... януари, идва най-добрият момент за узряване на Салустияна, с много богат и ароматен вкус, идеален за междинния сезон. Вече в пролетта, в средата на април, идва Валенсия-Лейт, много ароматен, сочен портокал с малко семки. Киселинността и обемът на захар в сока са добре балансирани, въпреки че преди плодът да е напълно узрял, е доста кисел.
... филтъра EXOFALC
Филтърната тъкан е перфектно адаптирана към размера на свещта; ниската амплитуда спрямо опората предотвратява деформацията й.
Филтрираните сокове не са в опозиция, когато се отстраняват, което придава на свещта специфичен голям дебит и мътност на сока, която бързо става по-добра от тази на рамков филтър с изходи в опозиция.
Представяне на филтъра EXOFALC
Специфичен дебит (в зависимост от суспензията) от 1 до 2.5 м³/m²/ч
Концентрация на суспензията: от 160 гр/л до 540 гр/л в зависимост от приложението...
...Екстракт от био кокосова вода: получен от сока на кокосовия орех, той подпомага хидратацията, стяга порите и осигурява антиоксидантно действие. Био екстракт от невен: омекотява. Био алое вера: задържа водата в кожната тъкан благодарение на своите ценни полизахариди, така кожата запазва своята хидратация и мекота. Хиалуронова киселина (с високо молекулно тегло): истински резервоар за вода, тя...
...
DSEC играе важна роля в определянето на най-подходящия тип дифузор, често предшестван от предкулер (топлообменник за сок и цвекло) и също така избира най-добрата налична технология за пречистване на сока - с или без декалцификация - както и избора на единици като подготовка на варово мляко и производство на безводен въглероден газ.
След дифузията, сокът трябва да бъде филтриран и обработен в...
...Кленовият сироп е сироп, обикновено произведен от ксилемния сок на дърветата от захарен клен, червен клен или черен клен, въпреки че може да бъде произведен и от други видове клен. В студен климат тези дървета съхраняват нишесте в стволовете и корените си преди зимата; нишестето след това се преобразува в захар, която се повишава в сока в края на зимата и началото на пролетта. Кленовите дървета...
...Бордо Клере
Смесване :
Каберне Совиньон
Потенциал за съхранение :
Около 7 години
Винификация :
Беритба на гроздето в оптимална ароматна зрялост. Гроздето се намачква и обира, след което се поставя в съд. След 24 до 48 часа мацерация в зависимост от реколтата, сокът вече е оцветен от ципата на гроздето. Съдът е "със спомагателно изцеждане": отстраняват се 10% от сока, който ще ферментира в инокс...
... качество, което се състои от сока на две сортове маслини, Arbequina 80% и Arbosana 20%, добавяйки допълнителни плодови аромати и свеж вкус, който ме прави един от най-балансираните екстра върджин зехтини в Испания.
По миризмата на жасмин, акации, портокали, цветни и тревисти аромати, които изпълват въздуха, когато ме изсипеш върху твоите ястия. Ще ти напомня за магическите моменти, в които ще...
...самообслужващи се заведения, хотели с бюфети или традиционни ресторанти с голямо търсене на сок. Заведения, които предлагат над 30 сока на ден.
Размери (ШxДxВ) (мм): 470x620x785
Плодове на минута: 20-25 плода/мин
Капацитет на захранващото устройство: 12 кг плодове
Диаметър на плода: до 80 мм
Консумация: 460 w
Напрежение: 230-110 v / 50-60 Hz
Сигурност: Сензори за автоматично спиране
Нетно тегло: 56 кг
Размери: 47 Ш x 62 Д x 78,5 В см...
... изключително лесна за почистване и дезинфекция, отговаря на най-строгите стандарти за безопасност на храните.
За да я използвате, просто е необходима обикновена помпа чрез тръба DN 40 (1''1 / 2), която, натискайки сока вътре в пръскачката GINOX, предизвиква ротационно движение. За да се увеличи гъвкавостта, да се улесни инсталирането и демонтирането, и да се насърчи гъвкавостта на употреба, има различни видове свързване (заварка, DIN, Garolla или фланцово), и аксиално забавяне с 90 °.
...Кленовият сироп е гъст, ароматен и естествено сладък продукт, произведен от сока на листата на специален клен. Той е богат на желязо, калий, антиоксиданти и има приятен карамелен вкус с леки нотки на дърво. Ползите за здравето от кленовия сироп включват подобряване на сърдечно-съдовата и имунната система.
Нетно тегло: 250 гр.
Брутно тегло: 280 гр.
Срок на годност: 24 месеца
Условия на съхранение...
A2Z Fasteners, с база в Лъфбъро, Великобритания, е водещ дистрибутор на крепежни елементи, фиксиращи елементи, гайки и болтове. Те доставят на индустриални и търговски клиенти, крайни потребители, занимаващи се с "направи си сам", строителни обекти и фабрики в цялото Средно кралство и останалата част на Великобритания.
Въпреки че бизнесът расте, те остават решени да помогнат на клиентите да намер...
...Масло от студено пресован зехтин с високо качество, признато международно с множество награди.
Маслото от студено пресован зехтин с високо качество 900 ORIGEN е купаж от сортовете пиквал, пикудо и хойбланка, получено от маслини, отглеждани на идеална надморска височина и климатични условия, събрани в оптималния момент на зрялост, което придава на сока му този вкус и аромат на прясно нарязана трева и домат, толкова ценен за небцето.
... време да се подобри качеството на "сока". Използваме нишки от полипропилен и полиамид, в влакна от фибри, непрекъсната нишка и монофил, също комбинирани помежду си, така че да се възползваме от най-добрите характеристики на механичната устойчивост и филтриращата способност на всяка от тях.
...Изработена от сока, извлечен от венчелистчетата след запарване, цветът на хибискус след това се ароматизира с карамфил и канела. Желето от хибискус запазва аромата на червени плодове, който се обогатява от тези подправки с мощни и изразителни ароматни нотки. Напълно натурално, то не съдържа никакви добавки, оцветители или консерванти.
В допълнение към своя уникален вкус, желето от цветя на...
...Кокосовата захар е естествен подсладител на растителна основа, който се произвежда чрез изпаряване на сока от цветята на кокосовите палми. Тя съдържа многократно повече минерали и антиоксиданти в сравнение с обикновената захар и впечатлява с ниския си гликемичен индекс. Особено желязо, цинк, калций и калий се задържат от кокосовата палма.
Тя има много ниска вероятност за повишаване на кръвната...
...Прозрачен) предизвикват желание да приемете тази алтернатива без отпадъци!
Кажете сбогом на сапуна, който лежи в сока си, и изберете това решение, което е много по-практично.
Консумирайте по-малко, консумирайте по-добре с твърдия сапун, който да съхранявате в своя калъф!
Така че не се колебайте, поръчайте своя от нашите търговци или в нашия онлайн магазин.
...която изгражда основата за нашия премиум арак. Тази палмова сока след това се дестилира няколко пъти, докато получим чист, натурален арак, който след това се съхранява в бъчви за минимум 3 години.
PALMS Premium Arrak се бутилира в стъклени бутилки от 700 мл и 100 мл. Големи количества по запитване.
...Чист сок от пресни корени на куркума, произведен от биологично земеделие в Индия, където корените се отглеждат без пестициди и с уважение към околната среда.
Благодарение на етеричното масло, присъстващо в сока, куркуминът се усвоява по-добре и по-бързо от нашето тяло. Понякога черен пипер (пиперин) се добавя към праха или екстрактите от куркума, тъй като етеричното масло не е налично в тях...
... и да внесат нотка свежест в кулинарните ви приготовления.
Идея за рецепта: Освежаващ табуле със сладка мента
Съставки:
200 г булгур
2 домата, нарязани на малки кубчета
1 краставица, нарязана на малки кубчета
1 червен лук, фино нарязан
1 връзка пресен магданоз, фино нарязан
1 връзка стърготини от сладка мента
Сока на един лимон
3 супени лъжици зехтин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Сварете булгура според инструкциите на опаковката. Оставете го да се охлади напълно.
Референция:AR805118
Ean13:3760306805118...
... се поставя в съдове в цели гроздове за по-голямата част, без да се компресира, и не се отстранява от дръжката (само 15 % е без дръжки).
Този процес придава на виното много от неговите плодови аромати. Част от сока може да бъде загрята и преди ферментацията, за да се увеличи цветът и танините; мацерацията, наречена полукарбонна мацерация, ще продължи около 12 дни, а след това краят на ферментацията ще бъде управляван в течна фаза при ниски температури.
...Портокалът принадлежи към групата на цитрусовите плодове, семейство
Рутасеа. Този плод е сочен, сладък и съдържа витамин
C. Консумира се суров без кората или в плодова салата,
сготвен в сладко или за консумация на сока, вижте сушен.
Характеристики на портокала:
Той предлага и добро съдържание на калций, което е
основно за минерализацията на костите.
Разтворимите му влакна го правят много...