Малта, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Уверете се, че тези съставки образуват хубава въздушна маса. След това изстискайте лимона и го загрейте леко. Добавете сока към яйчената смес и внимателно разбъркайте. В друга купа разбийте белтъците заедно с пудрата захар до образуване на белтъчен сняг. След това внимателно добавете лимончелото към яйчно-лимоновата смес. Накрая добавете сметаната и белтъчния сняг, докато всичко се комбинира в едно.
Франция, Soreze
...джинджифил... БАВНА РОТАЦИЯ максимум 48 оборота/минута. Нарязването, смилането, меленето и бавното пресоване е тайната! Без прегряване, изключително качество на сока и най-вече, минимален контакт с въздуха. Витамините са запазени. REF:HERKW60B Мощност (W):240 Ротация (об/мин):48 Цвят:бял Дължина:23 см Ширина:21 см Дълбочина:15 см Височина:45 см Други размери:Отвор от 7,5 см Нетно тегло:6,4 кг...
Франция, Lardier Valença
...Сокът от бреза се събира от нас от средата на март до края на април, но всичко зависи от природата. Събирането се извършва с уважение към дърветата в момента на покачването на сока, точно преди пъпките да се разтворят. Курсът на сок от бреза е идеален за всеки човек на всяка възраст, който желае да очисти организма си при смяната на сезоните. Хората, които страдат от остеоартритни болки...
Франция, Olivet
... намират в аперитивните смеси. Те са добавени със захар и обработени със сулфити, а вкусът им е изкуствен кокосов. Изглежда, че кокосовото дърво произхожда от Югоизточна Азия. Благодарение на способностите си за плаваемост, плодовете са колонизирали много тропически страни чрез морето. Населението е могло да се възползва от водата, мазнината, но също така и от сока, преобразуван в захар, и от всички останали части на дървото, тъй като всичко се използва в кокосовото дърво, откъдето идват символичните му прякори Дърво на живота, Скъпоценен камък на тропиците… Половината от...
Испания, Aigüeta (cabanes)-Girona
...PROAN L е тор, препоръчван за хортокултура, плодове, цитруси, лозя, зърнени култури и др., особено когато е необходима растеж. Той се усвоява от растенията чрез сока, укрепвайки ги. Може да се смесва с повечето инсектициди и фунгициди, като по този начин подобрява производството и качеството. Прилага се в количество от 300 cc до 600 cc /HL при листно пръскане. Гарантирани богатства: Общ уреен...
Белгия, Beringen
...170 кашона Зрялост и качество:- Червеният цвят в сока е равен или по-тъмен от цвят 12/5-rs според списъка с цветове, мидите - ph е по-малко от 1.85% Разделете пукнатините, раните, натъртванията и гниенето. Цветът на обелените плодове е червен. Вкусът зависи от съотношението на захар към киселинност и варира в зависимост от предпочитаните видове, съотношението на тадс е по-високо от 17% Оптимална...
Франция, Villemandeur
...Сироп от агаве от Мексико, опакован в кофа от 25 кг. Сиропът от агаве е естествен подсладител, получен от извличането на сока на кактусите агаве, които растат в вулканичните почви на южно Мексико. Сертифициран от ECOCERT.
Португалия, Rio Tinto, Porto
WORKPLANET, LDA е 100% португалска компания, производител на всякакъв вид текстил. Основана през 1998 г., нашата основна стойност е качеството на производството, съчетано с високи нива на конкурентоспособност. Действаме в различни сектори като хотели, ресторанти, хранителна промишленост, индустрия, земеделие, услуги, здравеопазване, безопасност, образование. Някои от нашите продукти са: Професиона...
Австрия, Königsdorf
... 170 кашона Зрялост и качество Червеният цвят в сока е равен или по-тъмен от цвят 12/5rs според списъка с цветове, pH на мускулите е по-малко от 1.85% Разделение на пукнатини, рани, натъртвания и гниене. Цветът на кожата на плода е червен. Вкусът зависи от съотношението на захар към киселинност и варира в зависимост от предпочитаните видове, пропорцията на тадс е по-висока от 17% Оптимална...
Испания, Valencia
... януари, идва най-добрият момент за узряване на Салустияна, с много богат и ароматен вкус, идеален за междинния сезон. Вече в пролетта, в средата на април, идва Валенсия-Лейт, много ароматен, сочен портокал с малко семки. Киселинността и обемът на захар в сока са добре балансирани, въпреки че преди плодът да е напълно узрял, е доста кисел.
Франция, CHAUNY
... филтъра EXOFALC Филтърната тъкан е перфектно адаптирана към размера на свещта; ниската амплитуда спрямо опората предотвратява деформацията й. Филтрираните сокове не са в опозиция, когато се отстраняват, което придава на свещта специфичен голям дебит и мътност на сока, която бързо става по-добра от тази на рамков филтър с изходи в опозиция. Представяне на филтъра EXOFALC Специфичен дебит (в зависимост от суспензията) от 1 до 2.5 м³/m²/ч Концентрация на суспензията: от 160 гр/л до 540 гр/л в зависимост от приложението...
Франция, Paris
...Екстракт от био кокосова вода: получен от сока на кокосовия орех, той подпомага хидратацията, стяга порите и осигурява антиоксидантно действие. Био екстракт от невен: омекотява. Био алое вера: задържа водата в кожната тъкан благодарение на своите ценни полизахариди, така кожата запазва своята хидратация и мекота. Хиалуронова киселина (с високо молекулно тегло): истински резервоар за вода, тя...
Белгия, Mont-Saint-Guibert
... DSEC играе важна роля в определянето на най-подходящия тип дифузор, често предшестван от предкулер (топлообменник за сок и цвекло) и също така избира най-добрата налична технология за пречистване на сока - с или без декалцификация - както и избора на единици като подготовка на варово мляко и производство на безводен въглероден газ. След дифузията, сокът трябва да бъде филтриран и обработен в...
Нидерландия, Amsterdam
...Кленовият сироп е сироп, обикновено произведен от ксилемния сок на дърветата от захарен клен, червен клен или черен клен, въпреки че може да бъде произведен и от други видове клен. В студен климат тези дървета съхраняват нишесте в стволовете и корените си преди зимата; нишестето след това се преобразува в захар, която се повишава в сока в края на зимата и началото на пролетта. Кленовите дървета...
Франция, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Бордо Клере Смесване : Каберне Совиньон Потенциал за съхранение : Около 7 години Винификация : Беритба на гроздето в оптимална ароматна зрялост. Гроздето се намачква и обира, след което се поставя в съд. След 24 до 48 часа мацерация в зависимост от реколтата, сокът вече е оцветен от ципата на гроздето. Съдът е "със спомагателно изцеждане": отстраняват се 10% от сока, който ще ферментира в инокс...
Испания, Cadrete-Zaragoza
... качество, което се състои от сока на две сортове маслини, Arbequina 80% и Arbosana 20%, добавяйки допълнителни плодови аромати и свеж вкус, който ме прави един от най-балансираните екстра върджин зехтини в Испания. По миризмата на жасмин, акации, портокали, цветни и тревисти аромати, които изпълват въздуха, когато ме изсипеш върху твоите ястия. Ще ти напомня за магическите моменти, в които ще...
Франция, Paris
...самообслужващи се заведения, хотели с бюфети или традиционни ресторанти с голямо търсене на сок. Заведения, които предлагат над 30 сока на ден. Размери (ШxДxВ) (мм): 470x620x785 Плодове на минута: 20-25 плода/мин Капацитет на захранващото устройство: 12 кг плодове Диаметър на плода: до 80 мм Консумация: 460 w Напрежение: 230-110 v / 50-60 Hz Сигурност: Сензори за автоматично спиране Нетно тегло: 56 кг Размери: 47 Ш x 62 Д x 78,5 В см...
Италия, Caramagna Piemonte
... изключително лесна за почистване и дезинфекция, отговаря на най-строгите стандарти за безопасност на храните. За да я използвате, просто е необходима обикновена помпа чрез тръба DN 40 (1''1 / 2), която, натискайки сока вътре в пръскачката GINOX, предизвиква ротационно движение. За да се увеличи гъвкавостта, да се улесни инсталирането и демонтирането, и да се насърчи гъвкавостта на употреба, има различни видове свързване (заварка, DIN, Garolla или фланцово), и аксиално забавяне с 90 °.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Кленовият сироп е гъст, ароматен и естествено сладък продукт, произведен от сока на листата на специален клен. Той е богат на желязо, калий, антиоксиданти и има приятен карамелен вкус с леки нотки на дърво. Ползите за здравето от кленовия сироп включват подобряване на сърдечно-съдовата и имунната система. Нетно тегло: 250 гр. Брутно тегло: 280 гр. Срок на годност: 24 месеца Условия на съхранение...
Обединеното кралство, Loughborough
A2Z Fasteners, с база в Лъфбъро, Великобритания, е водещ дистрибутор на крепежни елементи, фиксиращи елементи, гайки и болтове. Те доставят на индустриални и търговски клиенти, крайни потребители, занимаващи се с "направи си сам", строителни обекти и фабрики в цялото Средно кралство и останалата част на Великобритания. Въпреки че бизнесът расте, те остават решени да помогнат на клиентите да намер...
Испания, Alcalá La Real
...Масло от студено пресован зехтин с високо качество, признато международно с множество награди. Маслото от студено пресован зехтин с високо качество 900 ORIGEN е купаж от сортовете пиквал, пикудо и хойбланка, получено от маслини, отглеждани на идеална надморска височина и климатични условия, събрани в оптималния момент на зрялост, което придава на сока му този вкус и аромат на прясно нарязана трева и домат, толкова ценен за небцето.
Италия, Macherio
... време да се подобри качеството на "сока". Използваме нишки от полипропилен и полиамид, в влакна от фибри, непрекъсната нишка и монофил, също комбинирани помежду си, така че да се възползваме от най-добрите характеристики на механичната устойчивост и филтриращата способност на всяка от тях.
Франция, Gennevilliers
...Изработена от сока, извлечен от венчелистчетата след запарване, цветът на хибискус след това се ароматизира с карамфил и канела. Желето от хибискус запазва аромата на червени плодове, който се обогатява от тези подправки с мощни и изразителни ароматни нотки. Напълно натурално, то не съдържа никакви добавки, оцветители или консерванти. В допълнение към своя уникален вкус, желето от цветя на...
Германия, Uetersen
...Кокосовата захар е естествен подсладител на растителна основа, който се произвежда чрез изпаряване на сока от цветята на кокосовите палми. Тя съдържа многократно повече минерали и антиоксиданти в сравнение с обикновената захар и впечатлява с ниския си гликемичен индекс. Особено желязо, цинк, калций и калий се задържат от кокосовата палма. Тя има много ниска вероятност за повишаване на кръвната...
Франция, Sète
...Прозрачен) предизвикват желание да приемете тази алтернатива без отпадъци! Кажете сбогом на сапуна, който лежи в сока си, и изберете това решение, което е много по-практично. Консумирайте по-малко, консумирайте по-добре с твърдия сапун, който да съхранявате в своя калъф! Така че не се колебайте, поръчайте своя от нашите търговци или в нашия онлайн магазин.
Германия, Frankfurt
...която изгражда основата за нашия премиум арак. Тази палмова сока след това се дестилира няколко пъти, докато получим чист, натурален арак, който след това се съхранява в бъчви за минимум 3 години. PALMS Premium Arrak се бутилира в стъклени бутилки от 700 мл и 100 мл. Големи количества по запитване.
Франция, Paris
...Чист сок от пресни корени на куркума, произведен от биологично земеделие в Индия, където корените се отглеждат без пестициди и с уважение към околната среда. Благодарение на етеричното масло, присъстващо в сока, куркуминът се усвоява по-добре и по-бързо от нашето тяло. Понякога черен пипер (пиперин) се добавя към праха или екстрактите от куркума, тъй като етеричното масло не е налично в тях...
Франция, Ham
... и да внесат нотка свежест в кулинарните ви приготовления. Идея за рецепта: Освежаващ табуле със сладка мента Съставки: 200 г булгур 2 домата, нарязани на малки кубчета 1 краставица, нарязана на малки кубчета 1 червен лук, фино нарязан 1 връзка пресен магданоз, фино нарязан 1 връзка стърготини от сладка мента Сока на един лимон 3 супени лъжици зехтин Сол и черен пипер на вкус Приготвяне: Сварете булгура според инструкциите на опаковката. Оставете го да се охлади напълно. Референция:AR805118 Ean13:3760306805118...
Франция, Saint Cannat
... се поставя в съдове в цели гроздове за по-голямата част, без да се компресира, и не се отстранява от дръжката (само 15 % е без дръжки). Този процес придава на виното много от неговите плодови аромати. Част от сока може да бъде загрята и преди ферментацията, за да се увеличи цветът и танините; мацерацията, наречена полукарбонна мацерация, ще продължи около 12 дни, а след това краят на ферментацията ще бъде управляван в течна фаза при ниски температури.
Франция, Plaisir
...Портокалът принадлежи към групата на цитрусовите плодове, семейство Рутасеа. Този плод е сочен, сладък и съдържа витамин C. Консумира се суров без кората или в плодова салата, сготвен в сладко или за консумация на сока, вижте сушен. Характеристики на портокала: Той предлага и добро съдържание на калций, което е основно за минерализацията на костите. Разтворимите му влакна го правят много...
Съответстващи продукти
Портокалът
Портокалът
Други Продукти
Окра
Окра
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play