...Лентовата преса Flottweg се използва в много области на механичното разделяне, например при производството на плодови сокове, концентрати и зеленчукови сокове. Тук отличното качество на сока е централният фактор за успех.
Също така, други продукти като екстракти от водорасли и билки, кафеен остатък, соя и нишесте се получават с помощта на лентовата преса.
Лентовата преса Flottweg предлага...
...Произход
Прахът от лимонова кора се произвежда от кората на лимона. Лимонът е плод на лимоновото дърво (Citrus Limonum). Лимонът произхожда първоначално от Азия, но днес е разпространен в Средиземноморието и Америка. Този прах от лимонова кора идва от Чили.
Лимоновата кора съдържа до 10 пъти повече есенциални хранителни вещества от сока на лимона.
Хранителни вещества и употреба.
Прахът от...
...Шеллакът е твърда, крехка смола, произведена от женската лакова буба Kerria lacca.
Основно обитаваща Индия, бубата смуче сока на дървото и го отделя като смола. Появяват се коконовидни образувания, които след процеси на почистване и избелване постъпват в търговията под формата на листа. Цветовете на смолата варират от светло жълто, през оранжево, червено до тъмно кафяво, в зависимост от времето на прибиране и вида на дървото.
...Кокосовата захар е естествен подсладител на растителна основа, който се произвежда чрез изпаряване на сока от цветята на кокосовите палми. Тя съдържа многократно повече минерали и антиоксиданти в сравнение с обикновената захар и впечатлява с ниския си гликемичен индекс. Особено желязо, цинк, калций и калий се задържат от кокосовата палма.
Тя има много ниска вероятност за повишаване на кръвната...
...която изгражда основата за нашия премиум арак. Тази палмова сока след това се дестилира няколко пъти, докато получим чист, натурален арак, който след това се съхранява в бъчви за минимум 3 години.
PALMS Premium Arrak се бутилира в стъклени бутилки от 700 мл и 100 мл. Големи количества по запитване.
... съдържат антиоксиданти, известни като радикаллови ловци. В сока от нар има повече от тези радикаллови ловци, отколкото в сока от боровинки или червено вино. Екзотичният плод има положителен ефект върху възпаления, сърдечно-съдови заболявания или рак на простатата, което се твърди за него. Въпреки това, не съществуват достатъчни научни изследвания. Екзотичните плодове определено са полезни. В нарът има много калий, който е много полезен за мускулите, сърцето и бъбреците. Също така, калций и микроелементи като желязо са част от съставките.
...За производството на агавен сироп се използва изцяло сърцето на агавата.
След прибиране на реколтата, плодовете се измиват, нарязват и сладкият сок се изстисква.
Растителните влакна и утайките се филтрират. Започва нежното сгъстяване на сока,
докато сокът достигне желаната вискозитет.
Агавеният сироп е идеален за подслаждане на храни, сокове и безалкохолни напитки.
Вкус: карамелен или леко малцов
Аромат: карамелен, малцов
Цвят: кехлибарен...
...Сок от растението Echinacea Purpurea, получен от надземните части (цветя, стъбла, листа) и стабилизиран с етанол. Производство в съответствие с GACP и GMP2.
Цялата производствена верига на сока от Echinacea Purpurea е разположена в нашата родина, региона Мюнстерланд, на собствени площи и е напълно в нашите ръце. Това гарантира на нашите клиенти бърза и запазваща активните вещества обработка под постоянно качество и проследимост. Разполагаме с опит, който датира от 1987 година, и се смятаме за лидер в качеството и на пазара.
... открито наново
Оригиналната стъклена бурканче празнува ренесанс.
Ястията в оригиналната стъклена бурканче се консервират чрез специален метод на варене. Без консерванти, без усилватели на вкус, само с натурални подправки.
Без охлаждане, без дълго размразяване. Просто свалете гумата,
трябва да изсвири!
Загрейте и се насладете.
Желирано от сока на зрели плодове.
Плодови намазки класически и...
...Добре дошли на http://www.granat-apfel-saft.com! Благодарим ви, че избрахте нас за покупката на сок от нар. Надяваме се, че всичко в нашия магазин ще бъде по ваш вкус.
Знаехте ли, че наровете са сред най-здравословните плодове? И най-много вкус и витамини получавате от сока на плода. Чаша на ден повишава вашите жизнени показатели и укрепва имунната система.
Между другото, знаете ли, че нашият...
... приемане с лозари, които ни доставят пресните си гроздове като сладък сок през есента, а също така купуваме и чрез винени комисии. Веднага след това следва нежно предварително пречистване на сока чрез флотация. Чрез контролирана температура на ферментация (студена) се запазват естествените аромати. Така се получават свежи, плодови бели вина и копринени червени вина.
Нашите винени изби, оборудвани...