...Нашите ябълкови желета се получават чрез извличане на сока от нашите ябълки, отглеждани в биологично земеделие, последвано от проста варене.
Пектинът, присъстващ в плодовете, позволява желеобразуването на продукта. Агар-агарът също така подсилва действието на пектина.
Нашите желета са опаковани в буркани от 310 г.
Бруто тегло: 535 г
Тегло на картон с 12: 6,5 кг...
...Благодарение на древен процес, меласата от бели къпини получава медена и кехлибарена окраска. Тя развива карамелизирани и медени аромати, напомнящи на концентрат от черни череши, без никакви добавки на захар, оцветители, сгъстители или консерванти.
Нашият производител пресова плодовете, за да извлече сока. След това той се вари в котел и се редуцира в продължение на няколко часа.
Използване...
...Кокосовата захар от Yaya Naturellement Savoureux е вкусна и питателна алтернатива на традиционната захар. Произведена от сока на пъпките на биологичния кокосов орех, тази нерафинирана захар е естествено сладка с вкус на кокос и деликатен карамелен нюанс.
Характеристики:
Произход: Нашата кокосова захар е сертифицирана като биологична, отглеждана без пестициди и вредни химикали, за по-високо...
... получава чрез пресоване на кората на плодовете след производството на сока. Ние се снабдяваме с етерично масло от сладък портокал от местен партньор.
Реф:ORANHE1B
Семейство на продукта: ПОРТОКАЛ
Тип екстракт: Етерично масло
INCI код: 100% ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ КОРА НА CITRUS SINENSIS
Държава на производство: МЕКСИКО
Държава на събиране: МЕКСИКО
Част от растението: Коричка
Категория на употреба за физически лица: Аромат
Ботаническо име: Citrus sinensis (L.) Persoon (CH.)
Състав: 100% Чисто, натурално и цялостно...
...Семолиният захар е фин бял захар, получен от захарно цвекло. След извличането и пречистването на сока от цвекло, захарта се кристализира и след това се пресява, за да се получат равномерни и много фини зърна. Тази фина структура я отличава от кристализирания захар, което я прави особено подходяща за рецепти, при които е необходимо бързо разтваряне. Семолиният захар има блестящо бяла цветност и...
...За да приготвите органични растителни напитки, филтрирайте сока или покълнете семената. В конусовидна форма, с 2 връзки. Ръчно изработено в Индия.
Размери: височина 35 см | основа 15 см...
...Панела де Коломбия – Нерафинирана захар от захарна тръстика – 1 кг
Панела е нерафинирана захар от захарна тръстика, получена след студено пресоване на сока от захарна тръстика, варене на сока и след това естествена кристализация чрез изсушаване на меласата. Призната за своите вкусови и хранителни свойства, панела е естествено богата на основни хранителни вещества (калий, калций, фосфор, магнезий...
...Плодовият аромат на узряла череша. На небцето ясно се усеща сокът от черна череша, който перфектно се съчетава със сока от кисела череша, който добавя киселинност. Обичан както от жени, така и от мъже.
ТЕГЛО: 1.4 кг
БУТИЛКА: Бутилка 75cl
SKU: BCEGR...
...джинджифил...
БАВНА РОТАЦИЯ максимум 48 оборота/минута.
Нарязването, смилането, меленето и бавното пресоване е тайната! Без прегряване, изключително качество на сока и най-вече, минимален контакт с въздуха. Витамините са запазени.
REF:HERKW60B
Мощност (W):240
Ротация (об/мин):48
Цвят:бял
Дължина:23 см
Ширина:21 см
Дълбочина:15 см
Височина:45 см
Други размери:Отвор от 7,5 см
Нетно тегло:6,4 кг...
...Сокът от бреза се събира от нас от средата на март до края на април, но всичко зависи от природата. Събирането се извършва с уважение към дърветата в момента на покачването на сока, точно преди пъпките да се разтворят.
Курсът на сок от бреза е идеален за всеки човек на всяка възраст, който желае да очисти организма си при смяната на сезоните. Хората, които страдат от остеоартритни болки...
... намират в аперитивните смеси. Те са добавени със захар и обработени със сулфити, а вкусът им е изкуствен кокосов.
Изглежда, че кокосовото дърво произхожда от Югоизточна Азия. Благодарение на способностите си за плаваемост, плодовете са колонизирали много тропически страни чрез морето. Населението е могло да се възползва от водата, мазнината, но също така и от сока, преобразуван в захар, и от всички останали части на дървото, тъй като всичко се използва в кокосовото дърво, откъдето идват символичните му прякори Дърво на живота, Скъпоценен камък на тропиците…
Половината от...
...Сироп от агаве от Мексико, опакован в кофа от 25 кг. Сиропът от агаве е естествен подсладител, получен от извличането на сока на кактусите агаве, които растат в вулканичните почви на южно Мексико. Сертифициран от ECOCERT.
... филтъра EXOFALC
Филтърната тъкан е перфектно адаптирана към размера на свещта; ниската амплитуда спрямо опората предотвратява деформацията й.
Филтрираните сокове не са в опозиция, когато се отстраняват, което придава на свещта специфичен голям дебит и мътност на сока, която бързо става по-добра от тази на рамков филтър с изходи в опозиция.
Представяне на филтъра EXOFALC
Специфичен дебит (в зависимост от суспензията) от 1 до 2.5 м³/m²/ч
Концентрация на суспензията: от 160 гр/л до 540 гр/л в зависимост от приложението...
...Екстракт от био кокосова вода: получен от сока на кокосовия орех, той подпомага хидратацията, стяга порите и осигурява антиоксидантно действие. Био екстракт от невен: омекотява. Био алое вера: задържа водата в кожната тъкан благодарение на своите ценни полизахариди, така кожата запазва своята хидратация и мекота. Хиалуронова киселина (с високо молекулно тегло): истински резервоар за вода, тя...
...Бордо Клере
Смесване :
Каберне Совиньон
Потенциал за съхранение :
Около 7 години
Винификация :
Беритба на гроздето в оптимална ароматна зрялост. Гроздето се намачква и обира, след което се поставя в съд. След 24 до 48 часа мацерация в зависимост от реколтата, сокът вече е оцветен от ципата на гроздето. Съдът е "със спомагателно изцеждане": отстраняват се 10% от сока, който ще ферментира в инокс...
...самообслужващи се заведения, хотели с бюфети или традиционни ресторанти с голямо търсене на сок. Заведения, които предлагат над 30 сока на ден.
Размери (ШxДxВ) (мм): 470x620x785
Плодове на минута: 20-25 плода/мин
Капацитет на захранващото устройство: 12 кг плодове
Диаметър на плода: до 80 мм
Консумация: 460 w
Напрежение: 230-110 v / 50-60 Hz
Сигурност: Сензори за автоматично спиране
Нетно тегло: 56 кг
Размери: 47 Ш x 62 Д x 78,5 В см...
...Изработена от сока, извлечен от венчелистчетата след запарване, цветът на хибискус след това се ароматизира с карамфил и канела. Желето от хибискус запазва аромата на червени плодове, който се обогатява от тези подправки с мощни и изразителни ароматни нотки. Напълно натурално, то не съдържа никакви добавки, оцветители или консерванти.
В допълнение към своя уникален вкус, желето от цветя на...
...Прозрачен) предизвикват желание да приемете тази алтернатива без отпадъци!
Кажете сбогом на сапуна, който лежи в сока си, и изберете това решение, което е много по-практично.
Консумирайте по-малко, консумирайте по-добре с твърдия сапун, който да съхранявате в своя калъф!
Така че не се колебайте, поръчайте своя от нашите търговци или в нашия онлайн магазин.
...Чист сок от пресни корени на куркума, произведен от биологично земеделие в Индия, където корените се отглеждат без пестициди и с уважение към околната среда.
Благодарение на етеричното масло, присъстващо в сока, куркуминът се усвоява по-добре и по-бързо от нашето тяло. Понякога черен пипер (пиперин) се добавя към праха или екстрактите от куркума, тъй като етеричното масло не е налично в тях...
... и да внесат нотка свежест в кулинарните ви приготовления.
Идея за рецепта: Освежаващ табуле със сладка мента
Съставки:
200 г булгур
2 домата, нарязани на малки кубчета
1 краставица, нарязана на малки кубчета
1 червен лук, фино нарязан
1 връзка пресен магданоз, фино нарязан
1 връзка стърготини от сладка мента
Сока на един лимон
3 супени лъжици зехтин
Сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Сварете булгура според инструкциите на опаковката. Оставете го да се охлади напълно.
Референция:AR805118
Ean13:3760306805118...
... се поставя в съдове в цели гроздове за по-голямата част, без да се компресира, и не се отстранява от дръжката (само 15 % е без дръжки).
Този процес придава на виното много от неговите плодови аромати. Част от сока може да бъде загрята и преди ферментацията, за да се увеличи цветът и танините; мацерацията, наречена полукарбонна мацерация, ще продължи около 12 дни, а след това краят на ферментацията ще бъде управляван в течна фаза при ниски температури.
...Портокалът принадлежи към групата на цитрусовите плодове, семейство
Рутасеа. Този плод е сочен, сладък и съдържа витамин
C. Консумира се суров без кората или в плодова салата,
сготвен в сладко или за консумация на сока, вижте сушен.
Характеристики на портокала:
Той предлага и добро съдържание на калций, което е
основно за минерализацията на костите.
Разтворимите му влакна го правят много...
... септември 1993 г. относно контролираното наименование за произход Шампанско.
Автоматичният процес на пресоване, наречен 4-то поколение, Orphé, е базиран на измерване на обема на сока по серийно с помощта на 3 детектора на ниво, инсталирани в белона на Cuvée. Условията за получаване на тези 3 обема референция позволяват да се квалифицира извличането: "лесно" или "нормално" или "трудно" или "много...
...С професионалната центрофуга ще получите 100 % сокове. Мощна и изключително ефективна, центрофугата Waring позволява перфектно извличане на сока. Можете да приготвяте смутита, млекарски шейкове, сокове от зеленчуци или плодове, коктейли.
Електрическата центрофуга е много ефективна с мощния си индукционен мотор от 330 вата. Купата и капакът на професионалната центрофуга са от неръждаема стомана...
...Бурбонът съдържа целия информационен потенциал, необходим за развитието на растението.
За да се улови концентратът от енергия, съдържащ се в бурбоните, е важно да се съберат в най-благоприятния период: издигането на сока, през пролетта. Богати на активни съставки и наситени с вода, те никога не трябва да бъдат замразявани след събирането им и трябва да бъдат поставени в мацерация възможно най...
...Шато Клине, едно от най-престижните имения в апелацията, се намира в сърцето на лозята Померол. Фльор дьо Клине, "другото велико вино от Ш. Клине", създадено през 2006 г., всъщност е второто вино на Ш. Клине (въпреки че част от сока идва от съседни имения, избрани от Ронан Лаборд). Процесът на винификация и отлежаване се извършва в модерни изби от екипа на Клине, за да разкрие съкровищата на тази изключителна апелация.
...Тези дървета са с височина около 1,5 м/2 м и са в бетонни контейнери, които можете да поставите в саксия. ПРОЦЕС: Глицеринът замества сока на листата, а клоните са прикрепени към обработени естествени стволове.
Дomaine Castelas обхваща 45 хектара маслинови дървета, разположени на слънчевите склонове на Алпилите и разполага със собствена маслинова мелница. Като производители на маслини, ние искахме да овладеем всички етапи на производството на зехтин: от контрола на маслините в градините до тяхното пристигане в мелницата за извличане на сока. Нашият подход е да пресоваме маслините без забавяне, за да запазим плодовете и хрупкавостта им. Свежият и плодов зехтин прекрасно изразява изключителния характер на тероара на долината Бок дьо Прованс.