...Варовикът се използва в производството на захар по време на пречистването на сока от цвекло или захарна тръстика. Цвеклото се нарязва на парчета и се изпраща в дифузор, за да се извлече сладък сок. Варовикът, произведен от висококачествен карбонат на калций, участва в производствения процес по време на тази съществена операция.
Carmeuse избира от своите кариери най-чистите карбонати на калций...
... е кислородът. Излагането на сока на кислород може да предизвика окисление, което незабавно влияе на качеството на продукта. То може да доведе до потъмняване на сока, неприятен вкус и загуба на витамин C.
Разположена в Нивел, компанията DELIBIO е основана през 2011 г. и с течение на годините стана референция в разпространението на пресни и био хранителни продукти за професионалисти в сектора.
Млечни продукти, меса, колбаси, растителни алтернативи, яйца, плодове и зеленчуци, напитки, които трябва да се съхраняват в хладилник... DELIBIO е специализирана в пресните и ултра пресни продукти. Екипът се ...
...170 кашона
Зрялост и качество:-
Червеният цвят в сока е равен или по-тъмен от цвят 12/5-rs според списъка с цветове, мидите - ph е по-малко от 1.85%
Разделете пукнатините, раните, натъртванията и гниенето. Цветът на обелените плодове е червен. Вкусът зависи от съотношението на захар към киселинност и варира в зависимост от предпочитаните видове, съотношението на тадс е по-високо от 17%
Оптимална...
...
DSEC играе важна роля в определянето на най-подходящия тип дифузор, често предшестван от предкулер (топлообменник за сок и цвекло) и също така избира най-добрата налична технология за пречистване на сока - с или без декалцификация - както и избора на единици като подготовка на варово мляко и производство на безводен въглероден газ.
След дифузията, сокът трябва да бъде филтриран и обработен в...
... геммотерапия: синергични и хармонични асоциации от различни майчини настойки, които отговарят на конкретен проблем.
- Специалитети на основата на обогатен березов сок с пъпки: 4 продукта, чиито дренажни свойства на сока са подсилени от активните съставки на пъпките.
- Сиропи: 4 сиропа, изработени на основата на традиционни рецепти, обогатени с пъпки.
Дестилерията Lambicool е занаятчийска дестилерия от Лиеж. Етиен Буйон, запален дестилатор, ви предлага, наред с другото, гамата Пекет на Етиен, натурални и плодови, както и Ябълката на Етиен, аперитив, произтичащ от съчетанието на сока от местни ябълки и тяхната ракия. Дестилерията Lambicool предлага на производителите дестилации по поръчка.
...Продуктите на Ruwet са разделени на 3 категории: "естествени" сайдери, ароматизирани сайдери и безалкохолни продукти. Всеки продукт е разработен от подбрани плодове, които след това се пресоват на място, което гарантира контрол на качеството през цялата производствена верига (обработката на плодовете, ферментацията на сока, бутилирането). Каним ви да посетите магазина. Там ще намерите пълен...