... съдържат антиоксиданти, известни като радикаллови ловци. В сока от нар има повече от тези радикаллови ловци, отколкото в сока от боровинки или червено вино. Екзотичният плод има положителен ефект върху възпаления, сърдечно-съдови заболявания или рак на простатата, което се твърди за него. Въпреки това, не съществуват достатъчни научни изследвания. Екзотичните плодове определено са полезни. В нарът има много калий, който е много полезен за мускулите, сърцето и бъбреците. Също така, калций и микроелементи като желязо са част от съставките.
... септември 1993 г. относно контролираното наименование за произход Шампанско.
Автоматичният процес на пресоване, наречен 4-то поколение, Orphé, е базиран на измерване на обема на сока по серийно с помощта на 3 детектора на ниво, инсталирани в белона на Cuvée. Условията за получаване на тези 3 обема референция позволяват да се квалифицира извличането: "лесно" или "нормално" или "трудно" или "много...
...За производството на агавен сироп се използва изцяло сърцето на агавата.
След прибиране на реколтата, плодовете се измиват, нарязват и сладкият сок се изстисква.
Растителните влакна и утайките се филтрират. Започва нежното сгъстяване на сока,
докато сокът достигне желаната вискозитет.
Агавеният сироп е идеален за подслаждане на храни, сокове и безалкохолни напитки.
Вкус: карамелен или леко малцов
Аромат: карамелен, малцов
Цвят: кехлибарен...
...С професионалната центрофуга ще получите 100 % сокове. Мощна и изключително ефективна, центрофугата Waring позволява перфектно извличане на сока. Можете да приготвяте смутита, млекарски шейкове, сокове от зеленчуци или плодове, коктейли.
Електрическата центрофуга е много ефективна с мощния си индукционен мотор от 330 вата. Купата и капакът на професионалната центрофуга са от неръждаема стомана...
...Състои се от органични материали и растителни съставки. Подобрява структурата на почвата, коригира алкалността на терена като органичен кондиционер, внедрявайки образуването на агрегати и задържането на водите в кореновата среда. Увеличава асимилацията на торните смеси от корена, като същевременно стимулира движението на сока през стъблото и листата, и подобрява способността за разтваряне на минерали в почвата, благоприятствайки покълването на семена и растежа на растенията.
...Бурбонът съдържа целия информационен потенциал, необходим за развитието на растението.
За да се улови концентратът от енергия, съдържащ се в бурбоните, е важно да се съберат в най-благоприятния период: издигането на сока, през пролетта. Богати на активни съставки и наситени с вода, те никога не трябва да бъдат замразявани след събирането им и трябва да бъдат поставени в мацерация възможно най...
... подходящ за ресторанти, хотели, барове и общности, които искат да предложат автентични и здравословни идеи.
Не е необходимо да натискате, за да получите сок, достатъчно е да поставите парчето плод, разрязано на две, върху конуса и да натиснете леко, за да се завърти електрическият механизъм и да извлече сока чрез триене.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Скорост: 1.350 об/мин.
Мощност: 180 W.
Размери: 31x22x35 см.
...Шато Клине, едно от най-престижните имения в апелацията, се намира в сърцето на лозята Померол. Фльор дьо Клине, "другото велико вино от Ш. Клине", създадено през 2006 г., всъщност е второто вино на Ш. Клине (въпреки че част от сока идва от съседни имения, избрани от Ронан Лаборд). Процесът на винификация и отлежаване се извършва в модерни изби от екипа на Клине, за да разкрие съкровищата на тази изключителна апелация.
...Сок от растението Echinacea Purpurea, получен от надземните части (цветя, стъбла, листа) и стабилизиран с етанол. Производство в съответствие с GACP и GMP2.
Цялата производствена верига на сока от Echinacea Purpurea е разположена в нашата родина, региона Мюнстерланд, на собствени площи и е напълно в нашите ръце. Това гарантира на нашите клиенти бърза и запазваща активните вещества обработка под постоянно качество и проследимост. Разполагаме с опит, който датира от 1987 година, и се смятаме за лидер в качеството и на пазара.
...Тези дървета са с височина около 1,5 м/2 м и са в бетонни контейнери, които можете да поставите в саксия. ПРОЦЕС: Глицеринът замества сока на листата, а клоните са прикрепени към обработени естествени стволове.
... привилегировани органолептични качества за трансформация в зехтин. На базата на тази предпоставка за качество се прилага внимателна работа, която започва с класификацията на плодовете от страна на маслинаря и продължава с последващата грижа за получаването на сока в маслобойната. Цяла последователност, която определя нашата идентичност и нашия ангажимент за качество към публиката.
... индустриалната зона на Етна Вали, в Катания - изнася в над 60 страни по света, включително Китай, САЩ, Австралия, страните от Северна Европа, Близкия и Далечния Изток и - разбира се - Италия. Специалната вертикална система за изстискване (световно патентована) притежава предимството да отделя етеричните масла от кората на портокала от сока, което прави изстискването особено приятно и сладко, като...
Маслото Valdelaseras е уникално масло с изключителна чистота, при което използваме само сока от нашите маслини, получен при първото студено пресоване. Само така можем да гарантираме масло с изключителни качества. Машините, използвани в нашата маслобойна, не прилагат топлинни процеси и нямат допълнителни машини, които да влошават качеството на маслото. Голямата разлика при първото студено...
... открито наново
Оригиналната стъклена бурканче празнува ренесанс.
Ястията в оригиналната стъклена бурканче се консервират чрез специален метод на варене. Без консерванти, без усилватели на вкус, само с натурални подправки.
Без охлаждане, без дълго размразяване. Просто свалете гумата,
трябва да изсвири!
Загрейте и се насладете.
Желирано от сока на зрели плодове.
Плодови намазки класически и...
... сладък корен. През 1731 година, за да се подчертае употребата на този типичен продукт от йонийското крайбрежие, Амарели основават протоиндустриално съоръжение, наречено "концио", за извличане на сока от корените на това полезно растение. Така се раждат лакриците, радост за деца и възрастни, които обичат удоволствията от здравословен и естествен живот. Фабриката за лакрица на Фортунато Амарели и Ко...
Соковникът Kuvings е сбъдната мечта на много сок барове! Най-добрият соковник за студено пресоване произвежда 400 сокове от 3dl на ден всеки ден. Това е 120 литра сок дневно и така вече няколко месеца, което е доказана гаранция за отлична употреба, надеждност и ефективност. Приготвянето на чаша сок никога не е било по-бързо, а качеството на сока е безупречно. Соковниците Kuvings са най-новите и...
... геммотерапия: синергични и хармонични асоциации от различни майчини настойки, които отговарят на конкретен проблем.
- Специалитети на основата на обогатен березов сок с пъпки: 4 продукта, чиито дренажни свойства на сока са подсилени от активните съставки на пъпките.
- Сиропи: 4 сиропа, изработени на основата на традиционни рецепти, обогатени с пъпки.
... от най-добрите доставчици в света и се бутилира в Мурсия в стъклени бутилки от 1 литър. Не съдържа консерванти или ГМО. Вкусовете на сока могат да варират в различни партиди стоки, тъй като не се извършва контрол на вкуса и особено защото умерената термична обработка позволява запазването на оригиналните вкусови характеристики на плода. Свържете се с нас и поискайте оферта.
Дестилерията Lambicool е занаятчийска дестилерия от Лиеж. Етиен Буйон, запален дестилатор, ви предлага, наред с другото, гамата Пекет на Етиен, натурални и плодови, както и Ябълката на Етиен, аперитив, произтичащ от съчетанието на сока от местни ябълки и тяхната ракия. Дестилерията Lambicool предлага на производителите дестилации по поръчка.
...Добре дошли на http://www.granat-apfel-saft.com! Благодарим ви, че избрахте нас за покупката на сок от нар. Надяваме се, че всичко в нашия магазин ще бъде по ваш вкус.
Знаехте ли, че наровете са сред най-здравословните плодове? И най-много вкус и витамини получавате от сока на плода. Чаша на ден повишава вашите жизнени показатели и укрепва имунната система.
Между другото, знаете ли, че нашият...
Старият маслинен завод Паче произвежда екстра върджин зехтин от 1910 година, използвайки маслини от типични сортове на земята Пулия. Традицията на производството на зехтин в Пулия се изразява в зехтин с високо качество, произведен по традиционния метод на студено пресоване. Днес, в третото поколение, семейството Паче извлича сока от маслините с древния метод на смилане и пресоване, запазвайки...
Дomaine Castelas обхваща 45 хектара маслинови дървета, разположени на слънчевите склонове на Алпилите и разполага със собствена маслинова мелница. Като производители на маслини, ние искахме да овладеем всички етапи на производството на зехтин: от контрола на маслините в градините до тяхното пристигане в мелницата за извличане на сока. Нашият подход е да пресоваме маслините без забавяне, за да запазим плодовете и хрупкавостта им. Свежият и плодов зехтин прекрасно изразява изключителния характер на тероара на долината Бок дьо Прованс.
... олиото, което се опитва да влезе, и вътрешния сок, който се опитва да излезе от парчето пиле, докато се готви. Следователно парчето се пържи, докато минимално количество мазнина се поглъща. Това е, което придава на пърженото пиле неговия вкус.
ВРЕМЕТО Е СЪКРАТЕНО; благодарение на сока в пилето, времето за готвене е съкратено вътрешно. Продуктът, който се готви в открит фритюрник за 20-25 минути, се...
Ние сме компания, която изключително търгува с 3D панели на WALLART за декорация на стени. WALLART вдъхва живот на вашите стени с модерните и устойчиви 3D стенни панели, изработени от влакнести отпадъци от захарна тръстика. Тези влакнести стъбла се получават след извличането на суровата захар от сока на тръстиката чрез смилане, което дава основата на този лесен за инсталиране продукт. Суровината, използвана за нашия 3D стенен панел, е 100% рециклирана, компостируема и следователно 100% биоразградима.
...Продуктите на Ruwet са разделени на 3 категории: "естествени" сайдери, ароматизирани сайдери и безалкохолни продукти. Всеки продукт е разработен от подбрани плодове, които след това се пресоват на място, което гарантира контрол на качеството през цялата производствена верига (обработката на плодовете, ферментацията на сока, бутилирането). Каним ви да посетите магазина. Там ще намерите пълен...
Нашата компания произвежда остър вкус на горчица, 100% чиста меласа от нар и босненски кисели краставички с крем, наречени Сока. Търсим вносители от Европа.
... от дървото чрез опит с нож: агрономът разрязва портокал на две и оценява аромата, плътността, цвета, дебелината на кората. След това го опитва, но на парчета. По този начин може да оцени консистенцията на кората на парчетата, съотношението между сока и пулпата и, разбира се, вкуса. Именно тази прецизна селекция прави Дучеция най-ценния червен портокал от Сицилия. Продуктите: Тароко, Тароко Гало, Моро, Сангуинело, Лимони, Мандарини, Мармалад от червени портокали, Мармалад от мандарини, Мармалад от лимони, Портокалова напитка.
... приемане с лозари, които ни доставят пресните си гроздове като сладък сок през есента, а също така купуваме и чрез винени комисии. Веднага след това следва нежно предварително пречистване на сока чрез флотация. Чрез контролирана температура на ферментация (студена) се запазват естествените аромати. Така се получават свежи, плодови бели вина и копринени червени вина.
Нашите винени изби, оборудвани...