...Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Част, разположена в задната част на свинята, извлечена от горната част на свинския врат. Част между 1,2 кг и 1,6 кг.
"Cabecero" без "presa" от иберийска свиня е селективна част, извлечена от задната част на иберийската свиня, конкретно от горната зона на свинския врат. Този разрез с тегло между 1,2 и 1,6 кг се отличава с високо качество, интензивен вкус...
... лойнът е внимателно приготвен, за да се уверим, че всяко парче запазва естествените си сокове и аромати. Ангажиментът на Monte Safira да използва само най-добрите съставки е очевиден в всяка хапка, предоставяйки вкусно изживяване, което е както удовлетворяващо, така и запомнящо се. Перфектен за специални поводи или ежедневни ястия, този свински лойн е свидетелство за богатото кулинарно наследство на Португалия.
Ние сме производители на шунка и колбаси в провинция Теруел, произвеждайки ръчно от самото си начало през 1898 година. Следваме строг процес на производство, при който качеството на крайния продукт е на първо място, за да постигнем високо диференциран продукт. За целта се основаваме на внимателен подбор на суровини и строг метод на производство, в който се комбинират нашето традиционно знание в пр...
Wächter & Co. GmbH е един от водещите производители на пластмасови опаковки за хранителната индустрия. От повече от 50 години произвеждаме пластмасови опаковки и от юли 2016 г. сме сертифицирани по BRCGS.
Нашата фирмена база се намира в Leopoldshöhe близо до Bielefeld, в близост до A2 Hannover/Dortmund. Разполагаме със собствено производство на фолио, модерни термоформовъчни и печатни машини.
Кл...
...
Съставки: Свинскиврат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва. 100 % натурални съставки. Без алергени.
Тегло: 0,7-1,2 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Мариноване, подправяне, пълнене, сушене и узряване
Съставки: Свинскиврат от иберийска свиня, сол, естествен аромат, червен пипер, естествени подправки и синтетични черва
Тегло: 0,7-1,2 кг...
... в света! Сушено месо от свинскиврат, Коппата, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази занаятчийска коппа ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме мястото си в стъкления буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение за 3 месеца.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 300g
DLC: 90 дни...
...Замразен свинскиврат без кост
Замразен свинскиврат без кост. Нашата основна цел е да удовлетворим нашите клиенти и да поддържаме дългосрочни бизнес отношения. Освен това нашите замразени свински продукти са специално заклани ръчно в съответствие с ислямските (ХАЛАЛ) и международните изисквания. Поддържаме стриктно спазване на всички хуманни изисквания за третиране и закол на животните...
...Предлагаме всички замразени свински продукти, свине-майки и прасенца, свински разфасовки, преработени свински месни продукти и свински вътрешности от Европа и Южна Америка и се грижим за вноса и износа.
Замразен свинскиврат
Замразен свински филет
Замразено свинско рамо
Замразен свински бут
Замразен свински корем
Замразена свинска глава
Замразени свински предни крака / свински опашки
Замразени...
Нашата компания, Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L., е семейна фирма и се грижим максимално за качеството на нашите продукти, които изработваме с любов и по традиционен начин, следвайки наследството на нашите предци. Спазваме стандартите за качество и системата за анализ и контрол на критичните точки, APPCC, която гарантира на потребителя максимално качество. Ръчно изработени изделия като: El...
В DOMPAL разполагаме с най-добрия избор от шунки и колбаси, иберийско месо, ексклузивни сирена, AOVE, вина и най-изисканите растителни и морски консерви.Всеки един от нашите продукти е резултат от внимателен подбор, за да предоставим най-доброто обслужване на нашите клиенти.От сушилнята и производственото ни съоръжение в Хабуго (Уелва) и нашата главна база в Алкобендас (Мадрид) достигаме до всички...
... можете също така да приготвите марината за свинскиврат или печено свинско, както и вкусни ресторантски пържени картофи. Селектираните подправки ще ви позволят също така да приготвите ястия от кухнята на различни страни, включително екзотични.
Вярваме в качеството на продуктите, произведени в Испания, затова искаме да ги споделим с останалия свят.
Астурийците са горди с козето си сирене, валенсийците с паелата си, риоханците с виното си, но цяла Испания се радва, когато нашите продукти и рецепти преминават границите ни. Като испанци, ние сме горди с нашата гастрономия и разнообразието от продукти, произведени на нашата земя.
Гурме Корпо...
...Това е шедьовър на природата и човека.
Ражда се от добротата на тази земя, от уважението към една чиста традиция, от занаятчийската мъдрост, която прави всяка шунка шедьовър на италианския вкус.
Само италиански свински бутове, прясно месо, никога замразявано, обработвано, грижливо подготвяно и отлежавано с грижа, която е изключително наследство на тази земя, на нейната традиция, на нейния въздух и климат.
Средно тегло: кг. 9.5-11
Бройки за врат: 2...
... позволено едно парче месо с тегло по-малко от посоченото.
Опаковка: Опаковано отделно в кутии с нето тегло 25 кг всяка, облицовани с полиетиленова торба.
Замразени свински ребра
Спецификация: Без кожа, с кости, с нежно филе и ребра с ширина 4-6 см, мазнината не трябва да надвишава 0.5 см.
Опаковка: В кутии с нето тегло 25 кг всяка.
... ребра, 9-12 см, 15 кг кашон
Замразени свински стомаси, 10 кг кашон
Замразена свинска гръбна кожа, 20 кг кашон
Замразена свинска мазнина за рязане, 20 кг кашон
Замразена свинска беконова мазнина, 20 кг кашон
Замразени свински езици, швейцарски нарязани, в кашон
Замразен свинскиврат, с кост, в кашон
Замразен свински крак без кост, полиблок
Замразен свинскиврат с кост, в кашон
Замразен свинскиврат...
...Консерви у дома
Артишок
Салата от пипер с карамелизиран лук
Пържен пипер
Свинскиврат в зехтин
Софрито
Нашите домашни консерви са произведени от висококачествени подбрани продукти и преминали през процес, който предотвратява микробиологичното и ензимното им влошаване, за да могат да се консумират по-късно, без да се поставя здравето в риск и, разбира се, запазвайки качеството на храната.
...1. Врат: Всяко парче с минимално тегло 0.8кг нето.
2. Рамо: Всяко парче с минимално тегло 1.35кг нето.
3. Филето: Всяко парче с минимално тегло 0.55кг нето.
4. Крак: Всяко парче с минимално тегло 2.2кг нето.
С леко оставена мазнина на всяко парче месо. Във всяка кутия е позволено едно парче месо с тегло под посоченото.
Опаковка: Опаковано отделно в кутии с тегло 25кг нето всяка, облицовани с полиетиленова торба.
...Поръчка на истински свинскиврат, директно от фермера.
Свинският врат се нарязва от врата/рамото на свинята. Това е красиво тъмно оцветено месо с хубаво мрамориране. Вратът всъщност е свинска рибица, но без кост и често нарязан по-тънко. Това е много нежно и сочно месо с много вкус.
Ние продаваме и големи парчета свинскиврат за барбекю, например за pulled pork.
Произход:
Месо от истински...
... палети.
Въпреки че дървените палети са нашият основен бизнес, ние също така предлагаме:
- Търговия на едро с замразени свински продукти (като котлети, филе, корем, крак, рамо, врат) като международен испански производител на свинско - FORTUNE PIG S.L.
- Разпределение на прясна риба, замразени и гурме морски дарове в испанската компания Congelats Palamós
- Разпределение на морски дарове, сладкарски изделия, храни и напитки чрез водещата международна компания Spartan Trade sp z.o.o.
... от шунка, разнообразието от колбаси позволява на всеки гост да намери хапка, която отговаря на неговия вкус. От парчета от свинскиврат, чоризо или салчичонес, до продукти, които запазват историята на цяла една област, като моркон или собрасадо. Грижата за отглеждането на животните, заедно с внимателната работа по селекцията, смилането и мариноването на месото, правят разликата. Времето за узряване завършва процеса, от който произлизат гастрономически и хранително много интересни съкровища, които не остават незабелязани от небцето.
...
Мек и твърд свински мазнина и свинска коремна мазнина (VPF при нужда), рамо 3 D и 4 D, гърди с или без кожа, врат, черен дроб, постно свинско, глезен, постно свинско, триминг, капа, месо от диво прасе, кон, елен, бик, кенгуру, гъска PAC, пиле, птици...
Можем също така да ви направим предложения за всички риби и продукти от хидробиологичния сектор (само замразени).
Свържете се с нас за консултация на 04 74 05 69 97...
Компанията Legon е специализирана в търговия на дребно с месо и производство на сухи колбаси. Продукти: болонезе, салам, фойе пикé, чист свински колбас (с или без лешници), арденски колбас, салам Уикенд и Голиат, суха наденица Лутин или Пикадор, пушен сушен врат, фермерска наденица.
... завод в Ножан-сюр-Уаз, нашето чorizo "Произведено във Франция" е специалитет на основата на свинско месо, съчетано с подправки според уникална рецепта, която е направила нашето чorizo известно.
Нашите продукти: Сух колбас от шунка, Чorizo от врат, Чоризо пръчици, Чorizo PP D32 пръчка, Нарязано чorizo, Кубчета чorizo, Чоризо трохи, Чorizo cular, Чorizo cular D70, Нарязано чorizo cular, Чorizo D 55...