... в света! Сушено месо от свинскиврат, Коппата, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази занаятчийска коппа ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме мястото си в стъкления буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение за 3 месеца.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 300g
DLC: 90 дни...
...
Мек и твърд свински мазнина и свинска коремна мазнина (VPF при нужда), рамо 3 D и 4 D, гърди с или без кожа, врат, черен дроб, постно свинско, глезен, постно свинско, триминг, капа, месо от диво прасе, кон, елен, бик, кенгуру, гъска PAC, пиле, птици...
Можем също така да ви направим предложения за всички риби и продукти от хидробиологичния сектор (само замразени).
Свържете се с нас за консултация на 04 74 05 69 97...
... завод в Ножан-сюр-Уаз, нашето чorizo "Произведено във Франция" е специалитет на основата на свинско месо, съчетано с подправки според уникална рецепта, която е направила нашето чorizo известно.
Нашите продукти: Сух колбас от шунка, Чorizo от врат, Чоризо пръчици, Чorizo PP D32 пръчка, Нарязано чorizo, Кубчета чorizo, Чоризо трохи, Чorizo cular, Чorizo cular D70, Нарязано чorizo cular, Чorizo D 55...