Литва, Kaunas
... пресована, какаовото масло излиза първо в натурално състояние, запазвайки пълния вкус на какаото. Допълнителен процес се извършва, за да се получи дезодорирано какаово масло, така че да може да се използва в производството на шоколад, без да влияе на миризмата и вкуса на шоколада. Какаовото масло се използва за производство на шоколад, или самостоятелно, или смесено с какаова маса. В допълнение към хранителната употреба, какаовото масло се използва в фармацевтични и козметични продукти поради своите антиоксидантни свойства и смазваща природа.
Украйна, Odesa
...Натурален гел цвят Yerocolors Професионални гел цветове Нетно тегло: 70 грама Партньорство с: Пекарни; Производители на сладкарски изделия; Частни сладкари; Търговци на дребно; Сладкарски училища; Онлайн и офлайн магазини. Цвят/вкус: Червен...
Испания, La Llagosta-Barcelona
... универсалността и ефективността на цялата линия, тъй като същият робот може да работи с различни формати на тави. -Дозатор за капсули за мъфини и финанси, който поставя капсулите на тавата. -Дозатор за мъфини с седем дюзи, с регулиране на обемната доза. -Два взаимозаменяеми дозатора за семена. ПРЕДИМСТВА -Еднородност на продукта. -Автоматизацията на цялото производство ни позволява да постигнем производство от приблизително 8,400 макарони/час или повече от 8,000 единици/час в мъфини, мадлени или финанси.
Турция, Istanbul
...Заедно с нашия професионален екип, произвеждаме специални решения за нашите ценни клиенти. Готови сме да бъдем ваш партньор в решенията от етапа на проектиране до финалната точка на производство, включително опаковане и доставка, в съответствие с вашите нужди. Гордеем се, че винаги обслужваме нашите ценни клиенти в съответствие с вашите нужди. Типовете кутии, които произвеждаме, и секторите...
Франция, Boissy Saint Leger
...Майстор шоколадие на Вал дьо Марн от 1960 г. От три поколения семейството Жанин произвежда шоколади по традиционен начин. Една от последните занаятчийски шоколадови фабрики в Иль дьо Франс. Шоколадите са произведени от най-добрите какаови зърна и приготвени с голямо внимание, в съответствие с традицията от миналото. Шоколади Жанин е работилница за производство на шоколади в 94, където Стефан...
Италия, Milano
...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производство на арабско кафе в Хондурас Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
Франция, Montelimar
...Специалитет от Прованс! Меденки, произведени по традиционен начин в нашата работилница. Хармонично съчетание между сладкарство и нуга. Идеални за украса на празничните ви маси или за подарък. Референтен номер: 618101 ТЕГЛО (в KG): 0.20 Опаковка: 6 ДДС: 20.0%...
...Нашата услуга за производство на ръчно изработен шоколад предлага изискани, персонализирани шоколади, идеални за подаръци и специални поводи. Ние се грижим за всяка стъпка, от обработката на суровините до опаковането на крайния продукт.
Белгия, Wingene
...10% каприлова киселина (C8), извлечена от кокос, различна от дълговерижните мастни киселини, MCT (средноверижни триглицериди) напълно заобикалят стомашно-чревния тракт и отиват директно в черния дроб за производство на кетони. Тя също така се нарича 'глюкоза на мазнините'. В кокоса има единадесет различни мастни киселини. Четири от тях са MCT: капрова киселина (C6), каприлова киселина (C8...
Франция, Merville
... производство. Те отговарят на тенденциите за чисти етикети и могат да бъдат произведени от устойчиви съставки. С оглед на нуждите на потребителите, Sethness Roquette предлага и гама от вегански и намалени на захар карамели. Тези карамели могат да бъдат Кошер или Халал, но също така и био. Основните им приложения са: - Бисквитки - Сладолед - Млечни продукти - Шоколади - Печива...
Украйна, Novomoskovsk
...Основната мисия на Halsey Generation е да разширим вашата диета с здравословна и достъпна храна. В производството не използваме химически и изкуствени съставки, не добавяме захар, сол, трансмазнини и аромати. Порционни сухи закуски от въздушен амарант с шоколад и фъстъци са напълно нов продукт на пазара в Украйна. В тяхното производство използваме само натурални безглутенови съставки, които са...
България, Varna
...Нашата услуга за производство на лешникова паста създава гладка и кремообразна паста от леко, средно или много печени лешници. Тази паста е известна със своят чудесен вкус и аромат, което я прави търсена съставка в шоколадови, сладкарски и сладоледени продукти. С нашата услуга за производство на лешникова паста можете да произведете висококачествена паста, която добавя богат, ядков вкус към...
Германия, Frankfurt Am Main
...Това е продукт, получен чрез смилане на какаови зърна, които предварително са били обелени и печени, без добавяне на добавки. Получената паста може да се използва за производството на какаово масло и какаов прах. ПОЛЗИ Какаовият ликьор съдържа антиоксиданти и теобромин. ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА Какаовият ликьор се използва за производство на шоколади, какаово масло и какаов прах. Минимално количество за поръчка: 20 кг...
Франция, Bellême
... сапунът на студено Шоколад не е нагряван, той е внимателно оставен да отлежи в продължение на един месец и по този начин запазва свойствата и ползите на всички свои съставки. Органичното масло от Какао: Органичното масло от Какао е антиоксидантно (против стареене), подхранващо и защитно.
Турция, Sakarya
...С използването на нашето оборудване за производство на шоколад можете: - Да произвеждате широка гама от шоколадови видове на една производствена линия, - Шоколадово производство в различни цветове и форми, - Бързо да превключвате от един продукт на друг, - Да разширите разнообразието на масите помежду им и с вафли, бисквити и други комбинации, увеличавайки разнообразието от форми, правейки пълнежи и сладкарски изделия. Всяка маса може да бъде използвана: шоколад, карамел, пралини, нуга, халва, марципан, сушени плодове, фондан, суфле, мармалад и др. - Почти напълно свободно от ръчен труд.
Франция, Rouen
...Нашето кашу може също да се използва в хранително-вкусовата промишленост като качествена съставка в други продукти като масло, брашно, мляко, сладкарски изделия, хлебни изделия и шоколад. Предлагаме ви възможността да интегрирате в предложението си от сушени плодове кашу от Танзания, което е по-голямо и по-сладко от азиатското кашу. Ползите от свежото кашу са очевидни.
Франция, Paris
... изключителен щрих към вашите кулинарни творения. За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества. Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави. Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова. Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
...Капацитет за производство на шоколад, формован до 100 кг/с. Проектиран за малки предприятия с ограничено пространство. Охладителният тунел е с плъзгаща се многоетажна конструкция и полиуретанова лента. Охладителният тунел за шоколад е разположен паралелно на напредването на формата. Линията е специално проектирана за производство на формован шоколад с пълнеж, но също така има възможност за...
Швейцария, Kreuzlingen
...Търсите OEM (Производител на оригинално оборудване) партньор, който да произвежда истински швейцарски шоколад и специалитети под вашата търговска марка, с перфектно качество, от подбрани съставки и при справедливи условия. Тогава сте на правилното място при Chocolat Stella Bernrain. Заедно с вас ще разработим шоколада по ваш избор.
Франция, Saint-Gaudens
...Сел детергент Избелва и премахва С активен кислород Френско производство Перкарбонатът на натрие е мощен многофункционален почистващ препарат и детергент. Активен при контакт с вода от 30°C. Без хлор, без фосфати, без консерванти, произведен от водороден пероксид и натриев карбонат. Много ефективен срещу вградени и упорити петна. Премахва всички органични петна: кръв, чай, кафе, вино, шоколад...
Франция, Joinville-Le-Pont
...Maison Wagram CBD Мляко Шоколад Разширете продуктовата си линия с висококачествен шоколад, инфузиран с CBD. Проектиран с кремообразно какаово масло и сладка ванилия, неговият CBD акцент ще отговори на желанията на вашите клиенти. Продуктите на Maison Wagram са резултат от френско занаятчийско производство.
Полша, Brzozów
... жителите на Централна Америка, е била приготвяна от времето на Колумб. По-късно модата за нея се разпространила и в европейските страни като какао. Какаовите зърна стават кафяви в резултат на процеса на ферментация. След това те се подбират и обработват при ниски температури, за да се запази голямо количество хранителни вещества. Те се използват за производство на какаово масло, какао и шоколад. Можете също така да ги ядете сами или да ги използвате като добавка към сладък десерт.
Нидерландия, Zoetermeer
... 150г, 350г, 400г, 650г, 750г, 800г. Шоколадово-лешников крем Nutella. Съдържание: 750г. Други налични съдържания: 230г, 630г. Свежо производство. Немски, арабски и английски текст. Свежо производство. ЗАБЕЛЕЖКА: Предлагаме етикети на различни езици: английски, полски, холандски/немски, италиански, арабски, турски, руски и по запитване на много други езици, които не са споменати.
България, Otets Paisievo
...Какаово масло (Theobroma cacao) INCI: Масло от семена на Theobroma cacao Какаовото масло е светложълт мазнина, извлечена от какаови зърна, и се използва за производство на шоколад, както и в някои козметични и фармацевтични продукти. Какаовото масло има вкус и аромат на какао. Какаовото масло съдържа естествени антиоксиданти и е богато на витамин E. То успокоява и хидратира кожата, помага за...
Унгария, Kecel
...Фереро Нутела шоколадов крем в буркани 350г, 400г, 600г, 750г, 800г, 1кг, 3кг и 5кг. Предлагаме продукти на Фереро, като Нутела шоколадов крем в различни. Тегло: 230г, 350г, 400г, 600г, 800г, 850г, 1кг и други. Нутела 6x1кг 1 палет = 128 кашона 1 контейнер = 23 палета (2944 кашона). Свежо производство Нутела 6x750г 1 палет = 128 кашона 1 контейнер = 23 палета (2944 кашона) Свежо производство Нутела 6x800г 1 палет = 128 кашона 1 контейнер = 23 палета (2944 кашона) Свежо производство Нутела 15x350г. 1 палет = 99 кашона. 1 контейнер = 23 палета (2277 кашона).
Германия, Schlüsselfeld
...В нашето производство на шоколад придаваме голямо значение на качеството и ви предлагаме разнообразие от възможности. Произвеждаме шоколадови плочки, шоколадови барове, бонбони и индивидуални формати, съобразени с вашите желания. Всички наши шоколадови изделия са произведени без добавена захар, така че можете да се наслаждавате без притеснения.
...Линия за формоване на шоколад – Твърд – Шоколадови изделия с кремова плънка (еднократно) – Изделия с крем и гранулирана плънка – Шоколад с гранули – Шоколад с цели ядки – Демолиране с вакуумен робот – Лентов конвейер за изход – Автоматична система за подаване на празни форми – PLC контролирана – Смесител за гранули – Автоматичен нагревател за форми...
Германия, Waldfeucht
...За производството и ремонта на конска амуниция, както и за лов и спорт с кучета, предлагаме складова програма от различни кожи с чисто растително или хромово дъбене, и комбинирано дъбене. Артикул: Седлови вакетини Дъбене: комбинирано дъбене Произход на суровината: Южна Германия Дебелина: 1,4-1,6 / 2,0-2,2 мм Цвят: черен / кафе / шоколад Място на производство: БРД...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play