... пресована, какаовото масло излиза първо в натурално състояние, запазвайки пълния вкус на какаото. Допълнителен процес се извършва, за да се получи дезодорирано какаово масло, така че да може да се използва в производството нашоколад, без да влияе на миризмата и вкуса на шоколада.
Какаовото масло се използва за производствонашоколад, или самостоятелно, или смесено с какаова маса. В допълнение към хранителната употреба, какаовото масло се използва в фармацевтични и козметични продукти поради своите антиоксидантни свойства и смазваща природа.
... универсалността и ефективността на цялата линия, тъй като същият робот може да работи с различни формати на тави.
-Дозатор за капсули за мъфини и финанси, който поставя капсулите на тавата.
-Дозатор за мъфини с седем дюзи, с регулиране на обемната доза.
-Два взаимозаменяеми дозатора за семена.
ПРЕДИМСТВА
-Еднородност на продукта.
-Автоматизацията на цялото производство ни позволява да постигнем производство от приблизително 8,400 макарони/час или повече от 8,000 единици/час в мъфини, мадлени или финанси.
...Заедно с нашия професионален екип, произвеждаме специални решения за нашите ценни клиенти.
Готови сме да бъдем ваш партньор в решенията от етапа на проектиране до финалната точка напроизводство, включително опаковане и доставка, в съответствие с вашите нужди. Гордеем се, че винаги обслужваме нашите ценни клиенти в съответствие с вашите нужди.
Типовете кутии, които произвеждаме, и секторите...
...Майстор шоколадие на Вал дьо Марн от 1960 г. От три поколения семейството Жанин произвежда шоколади по традиционен начин. Една от последните занаятчийски шоколадови фабрики в Иль дьо Франс. Шоколадите са произведени от най-добрите какаови зърна и приготвени с голямо внимание, в съответствие с традицията от миналото. Шоколади Жанин е работилница за производствона шоколади в 94, където Стефан...
...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене
Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производствона арабско кафе в Хондурас
Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
...Специалитет от Прованс! Меденки, произведени по традиционен начин в нашата работилница. Хармонично съчетание между сладкарство и нуга. Идеални за украса на празничните ви маси или за подарък.
Референтен номер: 618101
ТЕГЛО (в KG): 0.20
Опаковка: 6
ДДС: 20.0%...
...Нашата услуга за производствона ръчно изработен шоколад предлага изискани, персонализирани шоколади, идеални за подаръци и специални поводи. Ние се грижим за всяка стъпка, от обработката на суровините до опаковането на крайния продукт.
...10% каприлова киселина (C8), извлечена от кокос, различна от дълговерижните мастни киселини, MCT (средноверижни триглицериди) напълно заобикалят стомашно-чревния тракт и отиват директно в черния дроб за производствона кетони. Тя също така се нарича 'глюкоза на мазнините'. В кокоса има единадесет различни мастни киселини. Четири от тях са MCT: капрова киселина (C6), каприлова киселина (C8...
... производство.
Те отговарят на тенденциите за чисти етикети и могат да бъдат произведени от устойчиви съставки.
С оглед на нуждите на потребителите, Sethness Roquette предлага и гама от вегански и намалени на захар карамели.
Тези карамели могат да бъдат Кошер или Халал, но също така и био.
Основните им приложения са:
- Бисквитки
- Сладолед
- Млечни продукти
- Шоколади
- Печива...
...Основната мисия на Halsey Generation е да разширим вашата диета с здравословна и достъпна храна. В производството не използваме химически и изкуствени съставки, не добавяме захар, сол, трансмазнини и аромати.
Порционни сухи закуски от въздушен амарант с шоколад и фъстъци са напълно нов продукт на пазара в Украйна. В тяхното производство използваме само натурални безглутенови съставки, които са...
...Нашата услуга за производствона лешникова паста създава гладка и кремообразна паста от леко, средно или много печени лешници. Тази паста е известна със своят чудесен вкус и аромат, което я прави търсена съставка в шоколадови, сладкарски и сладоледени продукти.
С нашата услуга за производствона лешникова паста можете да произведете висококачествена паста, която добавя богат, ядков вкус към...
...Това е продукт, получен чрез смилане на какаови зърна, които предварително са били обелени и печени, без добавяне на добавки. Получената паста може да се използва за производството на какаово масло и какаов прах.
ПОЛЗИ
Какаовият ликьор съдържа антиоксиданти и теобромин.
ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА
Какаовият ликьор се използва за производствона шоколади, какаово масло и какаов прах.
Минимално количество за поръчка: 20 кг...
... сапунът на студено Шоколад не е нагряван, той е внимателно оставен да отлежи в продължение на един месец и по този начин запазва свойствата и ползите на всички свои съставки. Органичното масло от Какао: Органичното масло от Какао е антиоксидантно (против стареене), подхранващо и защитно.
...С използването на нашето оборудване за производствонашоколад можете:
- Да произвеждате широка гама от шоколадови видове на една производствена линия,
- Шоколадово производство в различни цветове и форми,
- Бързо да превключвате от един продукт на друг,
- Да разширите разнообразието на масите помежду им и с вафли, бисквити и други комбинации, увеличавайки разнообразието от форми, правейки пълнежи и сладкарски изделия. Всяка маса може да бъде използвана: шоколад, карамел, пралини, нуга, халва, марципан, сушени плодове, фондан, суфле, мармалад и др.
- Почти напълно свободно от ръчен труд.
...Нашето кашу може също да се използва в хранително-вкусовата промишленост като качествена съставка в други продукти като масло, брашно, мляко, сладкарски изделия, хлебни изделия и шоколад.
Предлагаме ви възможността да интегрирате в предложението си от сушени плодове кашу от Танзания, което е по-голямо и по-сладко от азиатското кашу. Ползите от свежото кашу са очевидни.
... изключителен щрих към вашите кулинарни творения.
За да я запазите, поставете я в херметически затворен съд в отделението за плодове и зеленчуци на хладилника. Оставете я за няколко минути на стайна температура, за да възвърне ароматичните и визуалните си качества.
Външен вид: Шушулките са мазни, маслени, блестящи, гъвкави.
Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова.
Използване: В настойка, крем, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
...Капацитет за производствонашоколад, формован до 100 кг/с. Проектиран за малки предприятия с ограничено пространство. Охладителният тунел е с плъзгаща се многоетажна конструкция и полиуретанова лента. Охладителният тунел за шоколад е разположен паралелно на напредването на формата. Линията е специално проектирана за производствона формован шоколад с пълнеж, но също така има възможност за...
...Търсите OEM (Производител на оригинално оборудване) партньор, който да произвежда истински швейцарски шоколад и специалитети под вашата търговска марка, с перфектно качество, от подбрани съставки и при справедливи условия. Тогава сте на правилното място при Chocolat Stella Bernrain. Заедно с вас ще разработим шоколада по ваш избор.
...Сел детергент
Избелва и премахва
С активен кислород
Френско производство
Перкарбонатът на натрие е мощен многофункционален почистващ препарат и детергент.
Активен при контакт с вода от 30°C.
Без хлор, без фосфати, без консерванти, произведен от водороден пероксид и натриев карбонат.
Много ефективен срещу вградени и упорити петна.
Премахва всички органични петна: кръв, чай, кафе, вино, шоколад...
...Maison Wagram CBD Мляко Шоколад
Разширете продуктовата си линия с висококачествен шоколад, инфузиран с CBD. Проектиран с кремообразно какаово масло и сладка ванилия, неговият CBD акцент ще отговори на желанията на вашите клиенти. Продуктите на Maison Wagram са резултат от френско занаятчийско производство.
... жителите на Централна Америка, е била приготвяна от времето на Колумб. По-късно модата за нея се разпространила и в европейските страни като какао. Какаовите зърна стават кафяви в резултат на процеса на ферментация. След това те се подбират и обработват при ниски температури, за да се запази голямо количество хранителни вещества. Те се използват за производствона какаово масло, какао и шоколад. Можете също така да ги ядете сами или да ги използвате като добавка към сладък десерт.
... 150г, 350г, 400г, 650г, 750г, 800г.
Шоколадово-лешников крем Nutella.
Съдържание: 750г.
Други налични съдържания: 230г, 630г.
Свежо производство.
Немски, арабски и английски текст.
Свежо производство.
ЗАБЕЛЕЖКА: Предлагаме етикети на различни езици: английски, полски, холандски/немски, италиански, арабски, турски, руски и по запитване на много други езици, които не са споменати.
...Какаово масло (Theobroma cacao)
INCI: Масло от семена на Theobroma cacao
Какаовото масло е светложълт мазнина, извлечена от какаови зърна, и се използва за производствонашоколад, както и в някои козметични и фармацевтични продукти. Какаовото масло има вкус и аромат на какао.
Какаовото масло съдържа естествени антиоксиданти и е богато на витамин E. То успокоява и хидратира кожата, помага за...
...В нашето производствонашоколад придаваме голямо значение на качеството и ви предлагаме разнообразие от възможности. Произвеждаме шоколадови плочки, шоколадови барове, бонбони и индивидуални формати, съобразени с вашите желания. Всички наши шоколадови изделия са произведени без добавена захар, така че можете да се наслаждавате без притеснения.
...Линия за формоване нашоколад
– Твърд
– Шоколадови изделия с кремова плънка (еднократно)
– Изделия с крем и гранулирана плънка
– Шоколад с гранули
– Шоколад с цели ядки
– Демолиране с вакуумен робот
– Лентов конвейер за изход
– Автоматична система за подаване на празни форми
– PLC контролирана
– Смесител за гранули
– Автоматичен нагревател за форми...
...За производството и ремонта на конска амуниция, както и за лов и спорт с кучета, предлагаме складова програма от различни кожи с чисто растително или хромово дъбене, и комбинирано дъбене.
Артикул: Седлови вакетини
Дъбене: комбинирано дъбене
Произход на суровината: Южна Германия
Дебелина: 1,4-1,6 / 2,0-2,2 мм
Цвят: черен / кафе / шоколад
Място напроизводство: БРД...
...Кухня за производствонашоколад с желан капацитет
Шоколадови миксери
Танкове за разтопяване на мазнини
Неръждаеми резервоари за съхранение нашоколад
Мелница за пудра захар
Турбо миксер за предварителна подготовка...