Франция, Clichy
...Какаовото масло е естествена мазнина, извлечена от какаовите зърна (Theobroma cacao), същия плод, използван за производство на шоколад. То е известно със своята мека текстура, ниска температура на топене и лек шоколадов аромат. Какаовото масло се използва широко в хранителната, козметичната и фармацевтичната индустрия.
Съответстващи продукти
Какаово масло
Какаово масло
Други Продукти
Обелени кашу
Обелени кашу
Полша, Warszawa, Poland
...Безводното мляко (AMF) може да бъде получено от масло или сметана с 35% -45% масленост в зависимост от сезона. Процесът на производство включва отстраняване на водата и не-маслените твърди вещества. Благодарение на това, продуктът е по-лесен за съхранение, тъй като съдържа по-малко вода. Foodcom предлага AMF, който съдържа най-малко 99,8% мляко. AMF, предоставен от Foodcom, се използва широко в хранителната индустрия, особено в производството на сладкиши, сладолед, шоколад и млечни напитки. Нашият стандартизиран AMF има равномерна консистенция и мек вкус.
Италия, Castegnato
...Кастелведере се занимава с производството на шоколад. Производството на шоколад е организирано на две линии, едната от които е автоматизирана, за да позволи по-голямо производство. Произвеждаме шоколад за всеки вкус, дори и в симпатични форми за Коледа и Великден. В продажба в супермаркети, магазини, дистрибутори, бармани.
Австрия, Gerasdorf
...Пълномаслено шоколад (захар; какаово масло; пълномаслено мляко на прах; какаова маса; емулгатор: соев лецитин; натурално ванилово аромати); бял шоколад (захар; какаово масло; пълномаслено мляко на прах; емулгатор: соев лецитин; натурално ванилово аромати); крем; млечен шоколад с карамел (захар; какаово масло; пълномаслено мляко на прах; сухо мляко без мазнини; карамелизирана захар; емулгатор...
Турция, Istanbul
...Линията за обвиване в шоколад предлага практично и бързо решение за потапяне на продукти в шоколад, като фурми, сладкиши, бисквити и различни плодове, като ягоди. Шоколадът може да се използва в течна или гранулирана форма.
Франция, Objat
...Съставки: Шоколад млечен 38% произход извън ЕС (канелена захар, какаово масло, мляко на прах, какаова паста). Нутриционни стойности за 100г: Енергия 2401Kj, 577Kcal, мазнини 40g, от които наситени мастни киселини 24g, въглехидрати 48g, от които захар 47g, протеини 6.2g, сол 0g.
Полша, Poniec
... на храни. В фармацевтичната индустрия парафиновият восък се използва за покритие на таблетки. Пълноочистеният парафинов восък се прилага в индустрията за свещи за производство на висококачествени свещи и декоративни свещи. На базата на високата си чистота и нетоксичност, пълноочистеният парафинов восък се използва в козметичната и здравната индустрия. Например, той е полезен за производството на крем, маски за лице, измиващи средства за лице, спирала, червило и други масла за ръце и крака.
Франция, Furiani
...Съставки млечен шоколад 36% (захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова маса, емулгатор: соев лецитин, натурален ванилов аромат), какао на прах Референтен номер: CASLAIT...
Германия, Ulm
...Търсим сериозни клиенти, с които да поддържаме дългосрочни и добри бизнес отношения, затова предлагаме продуктите си на много достъпни цени. Предлагаме продукти на Ferrero, като Nutella шоколадов крем в различни варианти. Тегло: 230 г, 350 г, 400 г, 600 г, 750 г, 800 г, 850 г, 1 кг и 3 кг други Произход: Германия Свежо производство Немски, арабски и английски текст Nutella 15 x 350 г. 1...
Франция, Saint Orens De Gameville
... Папуа с опушени и леко дървесни нотки MANGAOKA Ганаш Гранд Крю от Мадагаскар с плодови нотки TRINIDAD нотки на торф и какао от иконичен шоколад Гранд Крю, произхождащ от остров Тринидад. Поради ръчното производство на нашите продукти, теглото на шоколадите може да варира. Въпреки това, ние се стремим теглото, посочено на опаковката, да бъде минимално, а реалното тегло да бъде по-голямо. Да се съхранява при температура между 17 и 20°C, на сухо и далеч от миризми. За оптимален вкус, консумирайте бързо. Размери (ДхШхВ в см): 12,3 x 12,3 x 3,2 Нетно тегло (г): 110...
Южна Корея, Bucheon
... компактен дизайн и удобство при употреба и време, дебелина, форма и т.н. могат лесно да се контролират, което я прави широко използвана от магазини до фабрики. Тъй като 100% зърнената закуска е с отлични хранителни съставки и добри потребителски отзиви, тя е лесна за комерсиализация. В момента се разработват и продават разнообразие от продукти, като общи закуски (обвити в шоколад, с подправки), зърнени храни за замяна на хранене или диета, закуски за деца и др. Благодаря Нетно тегло: 185 ~ 200 кг Скорост на производство: 7.0~15 сек / порция Срок на доставка: 15 дни...
ufs.country_names.RU, Moscow
... Creasweet, може да се използва за пълнене на множество конфекционни форми, като например тестени лодки и бисквити с плодови бонбони. Възможни са разнообразни вариации: Различни видове сандвич бисквити с всякакви възможни пълнежи. За получаване на различни вкусове могат да се прилагат множество видове комбинирани продукти, като например бисквити с желе пълнежи, плодови бонбони с шоколадово покритие, бисквити, покрити с шоколад, конфитюр или желе, и пяна върху бисквити.
Съответстващи продукти
IntelleDrop
IntelleDrop
Други Продукти
ИнтелМиксер
ИнтелМиксер
Германия, Bad Bentheim
...Какво са какаови зърна? Какаовите зърна произлизат от какаовото зърно. Плодът расте директно на стеблото. Какаовите зърна се отглеждат в страни около екватора. Какаото се използва за производство на шоколад. Какаовите зърна не могат да се сравняват с шоколад. Какаовите зърна имат леко по-сух вкус и всъщност са малки парченца от сурово и чисто какао. Здравословни ли са какаовите зърна? Какаовите...
... малцови екстракти, които създават „палитра“ от различни шоколадови вкусове. Тези продукти също така придават необходимата плътност на вкуса за този вид бири. Всички компоненти на сместа са хранителни, 100% натурални и не са били в контакт с никакви разтворители, освен с CO2, който има статус GRAS (общо признат като безопасен за хранителното производство от FDA) и който напълно се изпарява след екстракцията. ПРЕДИМСТВА Висока производствена гъвкавост, тъй като характеризацията на марката идва в последния етап от процеса. Няма нужда от промени в обичайната продукция. Единственото...
Германия, Buxtehude
...Прахът от слънчогледов лецитин съдържа общия комплекс на слънчогледовите семена в висока концентрация. Може да се използва по същия начин, както соевият лецитин и е гарантирано без ГМО. Слънчогледовият лецитин е идеален за производство на шоколад, десерти или сосове. Този продукт е безвкусен, фино смлян и добре разтворим.
Германия, Taunusstein
...Какаовите парченца са малки парчета от натуралния печени какаови зърна. Много питателни и здравословни. Суперхрана с целия аромат на какао. Хрупкави и с вкусна и интензивна нотка на чист, леко горчив шоколад. Те са богати на протеини и здравословни мазнини. Парченцата са какаовите зърна, които са печени, обелени и счупени на по-малки парчета. По същия начин, като са в оригиналната си форма, не...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Професионален сит с осветление за ръчно разделяне на какаови зърна. Инструмент за взискателните производители на шоколад от зърно до бар! Нашата компания Allure LLC представя професионален сит с осветление за ръчно разделяне на какаови зърна. Този инструмент ще бъде полезен за най-взискателните производители на шоколад!
Франция, Thiais
...Шредерът за какао е проектиран за готвачи или сладкари и позволява приготвянето на малки количества паста в сравнение с индустриалните рафинатори. С него можете да създадете шоколад "От зърно до бар" с капацитет на рафиниране до 20 микрона, с перфектно рафинирана и неуловима текстура, течна и еластична, която ще ви позволи да запълните идеално вашите форми.
Германия, Lennestadt
През 1956 г. Хуберт Даймел основава 'Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik'. Произвежда се картофобелачката 'Famos'. Продуктът е хит на пазара и формира основата за успешното развитие на компанията. Днес компанията се нарича Westmark GmbH и предлага над 2500 артикула. Като специализиран партньор на търговията, Westmark предлага портфолио от практични помощници за гастрономия и кухня, както и домакинс...
Полша, Komorniki
...Тръбопроводните инсталации на CT Engineering за индустриални машини са ключов елемент за осигуряване на плавност и ефективност на производствените процеси. Благодарение на напредналата технология и здравото изпълнение, нашите тръбопроводни инсталации са незаменим компонент в много индустриални сектори.
Унгария, Szigetmonostor
Германия, Uetersen
... калоричен (добър за управление на теглото) • Ниска гликемична реакция Области на приложение • Производство на шоколад • Бонбони • Дъвки • Печива • Сладолед Изображение използвано: © Ekkaratk / ShutterStock Страна на произход: Тайланд Без ГМО: ДА Веган и вегетариански: ДА Халал и кошер: ДА...
Обединеното кралство, London
...йогурт, млечни напитки, сладолед, тестени изделия, десерти, шоколад, сосове, супи, дресинги, избелване на кафе и др. Тип мляко на прах Сушено цяло мляко на прах / Пълномаслено мляко на прах Срок на годност 12 - 18 месеца (за опаковки без газ) 24 месеца (за опаковки с газ) Производство / Минимално количество поръчка / Износен пазар 5000 кг на ден Минимално количество поръчка - 25MT за 40ft контейнер / 21MT за 20ft контейнер Изпращане по целия свят...
Испания, Barcelona
...CBD: < 15% THC: < 0.2% Аромат: Цитруси, бор и шоколад Доминираща: Индика Интензивност: Средно висока (4) Gorilla Glue е хибриден сорт CBD с доминираща индика, който комбинира добродетелите на много от най-добрите генетики в света. Отглеждана в оранжерия, Gorilla е компактно, плътно и средно високо растение, с леко заострени листа, но без типичните месести и широки листа на индика. Цветовете й са слабо оформени и се отличават от останалите с високото си производство на смола и типичната си окраска, която от лимоненозелено преминава в завладяващ бял нюанс през последните дни на цъфтежа.
Франция, La Seauve Sur Semene
...Какво представляват Crousticks с черен шоколад? Бисквитка с оризово брашно, царевично брашно и 5% захар, това е всичко. Добър черен шоколад с минимум 48% какао без лецитин вътре, който ще зарадва любителите на сладкото! Нищо повече! Съставки: ЧЕРЕН ШОКОЛАД 50% Оризово брашно, царевично брашно, пълнозърнесто оризово брашно, захар от тръстика Следи: Соеви продукти, Мляко, Ядки, Фъстъци...
Белгия, Webbekom
...Mol d’Art предлага голямо разнообразие от форми за различни приложения. Всяка от тях е изработена от висококачествени материали, които гарантират перфектно оформяне на шоколад и сладкиши. Уебсайтът предоставя кратък преглед на асортимента. За пълен и актуален преглед на всички наши продукти можете винаги да се обърнете към магазина в нашата сграда в индустриалния парк в Уебекум.
Франция, La Ciotat
Тунис, Tunis
... години от датата на производство Предназначение: директна консумация или за намазване Хранителна стойност: 536 Kcal/100g Опаковка в контакт с продукта: Метална кутия или алуминиева кутия или кутии, контейнери и кофи от полипропилен...
Франция, Saint-Just-Saint-Rambert
... задоволяване на изискванията на хранителната индустрия (месо, замразени храни, риба, сирене, шоколад и др.) и се характеризират със структура от неръждаема стомана (AISI 304) и с конвейер, отговарящ на стандартите на FDA, ЕС и USDA относно контакта на продуктите с храните. В сравнение с традиционните L-образни заваръчни машини, серия FP предлага по-голяма производителност, както и възможността за използване на полиетиленово фолио, освен традиционните термоусукващи фолиа, и включва няколко модела за производство до 3600 пакета/час.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play