...Смес за бързо печене на шоколадова торта. Удовлетворете любимите си хора и гости с домашно приготвена торта! Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза напроизводство. Garnec беше първият в Русия, който получи правото да обозначава продуктите си с търговската марка "Прекъснато зърно". Тази търговска марка е знак за безопасност за безглутенови продукти на Асоциацията на европейските целиакийни общества, призната в повечето развити страни.
Тегло: 500 г...
...BP 950175 - Уплътнение 95, 175 cc - PP & IML
Код на склада: BP 950175
Материал на продукта: PP
Диаметър на продукта: 95
Дължина на кутията: 595 мм
Количество на евро палетна кутия: 16
Опаковка на кутията: Индустриална
Техника напроизводство: Инжекционно
Цвят на продукта: Прозрачен
Ширина на кутията: 395 мм
Височина на кутията: 485 мм...
... Перу, Arriba е един от най-висококачествените сортове какао в света, който има леко пикантен, малко плодови, но преди всичко силен и горчив вкус. Процесът напроизводство при Zotter е особено сложен. Преди шоколадовата плочка да бъде излята във форма, се извършва 36-часов процес на кончиране - по-дълъг от всеки друг сорт какао. В тази плочка ще откриете освободена какаова природна сила.
...Прясно масло, акациев мед, жълтъци от яйца от свободно отглеждани кокошки и захаросани цитруси от Сицилия са някои от ценните съставки, използвани за производството на традиционния панетон и не само.
С особено внимание нашият сладкар Нилде Дичола избира суровините от нашата земя, за да експериментира с нови комбинации и да създаде модерни и иновационни продукти.
- PanPulia Elisir
- Панетоне с червени плодове и шам фъстък
- Панетоне с круша и черен шоколад
- Панетоне Трилогия от шоколад
- Панетоне с бадеми
- Панетоне Милано Рико...
...Мекото ухание на био соевото масло е подходящо за класическо салатно масло, за маринати, за мазнина за печене, маргарин, майонеза и инстантни продукти, както и за производствонашоколад.
Мекото ухание на нашето био соево масло го прави толкова универсално. То може да се използва за разнообразие от продукти в хранителната индустрия - от класическо салатно масло до маринати, мазнина за печене и...
... производство. Променливият начин за опаковане или транспортиране на Вашите продукти. Вакуумно формованите опаковки са неразривна част от съвременния свят, в малки и големи размери, кръгли или квадратни форми, прозрачни и цветни, за хранителни или индустриални продукти – ежедневно се срещат дълбоко изтеглени части и пластмасови подноси в различни варианти.
... и устойчив. Изискан баланс между уста и нос.
Anchurón се намира в испанската провинция Гранада. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1000 метра, поради което принадлежи на Висока Андалусия. Процесите напроизводство съчетават испанската традиция с последните технологични напредъци, възобновяеми енергийни ресурси и практики, уважителни към околната среда.
...Индивидуално проектирани и предварително изработени сгъваеми кутии и опаковки в различни размери и форми, например за шоколад или подаръци, в единично или серийно производство.
Тъй като сме специалисти с много опит, вашите идеи, желания и изисквания са в най-добрите ръце при нас. Като семейна компания, която съществува от 1973 г., ние ви предлагаме много ноу-хау, специално ангажиране, бързо и гъвкаво обслужване, кратки пътища и директен контакт с нас, вашите специалисти по обработка на хартия.
... като Choco-Story, където посетителите могат да открият тайните на шоколада и да се запознаят с над четирите хиляди години история на какаото, от древната цивилизация на олмеките до наши дни. Музеят, който се простира на три нива и около 850 кв. м, съхранява повече от хиляда оригинални артефакта. Освен историческата перспектива, посетителите могат да открият най-съвременните техники за производствонашоколад и да опитат широка гама от шоколад с изключително високо качество.
...които прекрасно се допълват. Материята е апетитна, но с приятна лекота в устата и, въпреки 47°, алкохолът е особено мек. Впечатляваща прецизност!
Верна на революционните принципи на ирландската дестилерия Waterford, тази Cuvée Argot се определя също от местен ечемик, произхождащ от 14 ирландски ферми, както и от производство, чиято прозрачност е абсолютна. Всичката информация относно производството на вашето уиски е наистина достъпна благодарение на
Тип: Ирландско едносортно уиски
Обем: 70cl
Алкохолно съдържание: 47%...
...13,5%
Време за съхранение: 5 до 12 години
Опаковка: Картон с 6 бутилки по 75cl
Дomaine: Château Cantenac Brown
Апелация: Margaux
Година напроизводство: 2017
Култура: Разумна
Етикет: Контролирано наименование на произход...
... на сърцето, регулира холестерола и осигурява енергия.
Фъстъкът може да се консумира в суров, печен или преработен вид. Освен това, той се използва широко в много храни, като шоколад, сладкиши и фъстъчено масло. На световния пазар на фъстъци, освен Турция, важни позиции заемат и Италия и САЩ. Най-подходящите условия за производствона фъстъци са влажни и умерени климатични условия. Уникалният...
...Концентратът се използва за оцветяване на бази с над 50% съдържание на мазнини (шоколад, шоколадова глазура, маслен крем и други).
Можем да предоставим хранителен оцветител за всяка база. Той може да се използва и за разнообразяване на ястията по цветове в сектора HoReCa, за производствона детски творчески стоки или козметика. Основната цветова гама включва 15 цвята, основните цветове могат...
...Модели за производствона шоколадови форми, изработени в полурелеф, моделиране/програма с ZBrush или AHSoft, прототипно производство с CNC фреза Impala 400
пластични шоколадови форми за отливане за възпроизвеждане с помощта на вакуумно формоване...
... на площади...
Дизайнерската висока маса Плетки е покрита с много устойчива епоксидна полимерна боя. Тя позволява да се предвиди тази бар маса за външни пространства. Цветовете на Плетки са вдъхновени от ароматите на сладолед, вие можете да изберете между ягоди, малини, шоколад...
Дизайнери: Производителите
Производство 100% от Лоара, Франция!
... клиенти.
В момента са налични 4 различни размера буркани (7ml, 9ml, 133ml и 200ml) за сухи и маслени храни, като добавки и шоколад. Бурканът от 150ml ще бъде наличен през първото тримесечие на 2022 г.
<Характеристика>
・100 % растителен материал
・9 стандартни цвята налични
・Индустриално компостируем и без микропластмаси (EN13432)
・Материал за безопасност на храните (Регламент (ЕС) 10/2011...
...Био мента на Lecker може да се използва за ароматизиране на салати, печива, десерти, шоколад и напитки.
• 100% натурално био ментово масло, получено чрез дестилация от био мента (Mentha piperita).
Съставки: 100 % натурално ментово масло*
*=от контролирано екологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетарианско: Да
Веган: Да...
...Специално проектирани витрини, витрина за кафе и ресторант, топло-студен хладилник - производство с определени размери и ширина в зависимост от размерите на предното стъкло,
» Стандартен размер, конусна витрина, която може да се отваря на 90 градуса,
» 2 или 3-етажна, стъпаловидна витрина с основа, предлагаща възможност за показване на торти, шоколад и тестени изделия, с хомогенно разпределение...
... бутилиране. Това внимание към детайлите гарантира, че всяка глътка предлага гладък и сложен вкус.
Glenfiddich предлага широк спектър от изрази, за да отговори на различни предпочитания и вкусове. От класическото им 12-годишно изражение с нотки на круша и дъб до по-отлежалото 21-годишно изражение с намеци за мед и тъмен шоколад, има нещо за всеки.
Glenfiddich Уиски Цена
Когато става въпрос за цени...
... филтрира продукти с висока вискозитет (до 200’000 cPs). С френски дизайн и производство, този самоочистващ се филтър е прост, здрав и ефективен.
Този индустриален филтър не използва никакви консумативи, като филтърни торби или филтърни картуши, и е напълно автоматизируем. Той е особено подходящ за индустриална филтрация на водоразтворими или разтворими бои, агро-хранителни процеси като тесто, компот или шоколад, или всякакви други вискозни продукти.
... сладоледни смеси. Многофункционалната машина PASTOSMART се отличава с умна технология за персонализирани процеси. Подходяща е за приготвяне на основи за сладолед, кремове, йогурти или темпериране нашоколад. DUO съчетава пастеризатор и сладоледна машина в едно.
...Лебкухен с много ядки и много мед (чист австрийски пчелен мед). Вкусен подарък. Фолиен печат: "Секкауер Лебкухен"
Нетно тегло: (Поради ръчното производство теглото може да варира) | Минимален срок на годност: 180 дни от производството - съхранявайте при стайна температура | Алергени: Глутен-съдържащи зърнени храни, соя или соеви продукти, ядки
Артикулен номер: 64052
Качествена характеристика: AMA-Знак за занаятчийство, традиция в печенето от 1660 г.
...Качество: изискано
ИНЦИ-име: Theobroma Cacao Seed Butter
Произход: Мексико, Африка, Индонезия
Приложение: Козметика
Особености:
Подходящо е поради точката на топене в диапазона на телесната температура, което го прави отлично за кремове и мехлеми, които трябва да се абсорбират бързо. По-голямата част от какаовото масло обаче се използва в сладкарската индустрия за производствонашоколад или нуга. В фармацевтиката вече има по-малко значение, а по-рано беше основна съставка за супозитории.
Открийте нашата пълна гама от продукти и зърнени закуски за закуска, междинни закуски и аперитиви, включваща мюсли, гранола, овесени каши, солени или сладки бисквити, зърнени барове, прах за горещ шоколад, предварителни смеси за палачинки, шоколадова или фъстъчена паста за намазване.
С нашето модерно оборудване за производство и опаковане можем да отговорим на вашите нужди, независимо дали става...
... млечни продукти.
7) сирене (замразено или прясно)
8) плодове и зеленчуци Свържете се с нас, ще ви дадем бърз, ефективен и конкурентен отговор, съобразен с вашите нужди.
Обработваме минимум една палета на SKU и можем да групираме контейнери от 20 и 40 фута. AET може да предостави следните марки: P & G, Unilever, Ferrero, международни марки бира и минерална вода, Coca-Cola, Pepsi, Nestlé, Kraft...