... задоволяване на изискванията на хранителната индустрия (месо, замразени храни, риба, сирене, шоколад и др.) и се характеризират със структура от неръждаема стомана (AISI 304) и с конвейер, отговарящ на стандартите на FDA, ЕС и USDA относно контакта на продуктите с храните.
В сравнение с традиционните L-образни заваръчни машини, серия FP предлага по-голяма производителност, както и възможността за използване на полиетиленово фолио, освен традиционните термоусукващи фолиа, и включва няколко модела за производство до 3600 пакета/час.
... съставки съдържат канабиноиди, които допълват естественото производство в тялото, за да създадат химикалите на "блаженството" в мозъка. Инфузията нашоколад с CBD не само че е вкусна, но и позволява на CBD да бъде много приятен на вкус и лесно усвоим.
Съставки
Специално какао, захар от тръстика, чисто какаово масло, Cannabis Sativa L. (30mg CBD на парче).
Може да съдържа следи от мляко, пшеница, ядки...
... международните изисквания
2. ОПАКОВКА: Ютени чували по 65 кг
3. НАТОВАРВАНЕ: 1 x 20' или 1 x 40' Сух - FCL контейнер (съответно 12 и 24 MT натоварен продукт)
4. НАЛИЧНО КОЛИЧЕСТВО: 2.000 - 3.000 MT по време на основния сезон на реколтата и 500 – 1.000 MT по време на малкия междинен сезон в партиди по 100 MT всяко път
5. МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА: 50 MT
7. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА: Според условията, уговорени с клиента в подписания договор
8. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА: FOB – Абиджан (Кот д'Ивоар) или C&F - ASWP
9. ЦЕНА: На базата на окончателни цени
10. ДОКУМЕНТИ ЗА ИЗНОС: Според международните изисквания
11.
...Трюфели черен шоколад ганаш 64% 1000 г
Количество в кашон: 1
Минимално количество за поръчка: 1
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
SKU: BBC-32-P
Страна напроизводство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Да
Тегло (lbs): 2.20
Дължина (инча): 9.21
Ширина (инча): 6.81
Височина (инча): 2.76...
...Топъл флийс суитшърт с качулка. Свободна кройка с ципове на маншетите. Гърбът и рафта са украсени с фигурни релефи, има джобове на рафтовете. Цяла ръкава с маншет.
70% памук 30% полиестер...
...Основна съставка: Ядки – всички видове ядки (включително фъстъци) са възможни
Индивидуализиране: Зърнени закуски, (протеинови) хрупкави, лиофилизирани плодове
Декорация: Шоколад (черен и млечен шоколад) под формата на дрип или потопен дъно
Възможности за опаковане: Pillowbag, Doybag - също в рециклируемо качество е възможно...
... пяна и изключителна стабилност на вкуса. Консумацията на енергия е по-малка от 1 литър горивен нефт на 100 литра мъка (приблизително 1 галон горивен нефт на 26 галона мъка). Поради факта, че вакуумното изпарение сега може да се извършва при 80°C (176°F), повторното нагряване на всяка резервна гореща вода може да бъде елиминирано. Благодарение на пълното възстановяване на топлината от изпарението, количеството гореща вода, генерирано в кондензатора за изпарение, е значително намалено.
...Защо да ароматизирам моите свещи с аромат на горещ шоколад?
Този аромат на горещ шоколад L'Instant Bougies ще ви позволи да създадете свещи с сладки и успокояващи аромати. Представете си как седите до огъня, през зимата, с чаша горещ шоколад, за да се стоплите.
Може да се използва с всички видове восъци за производствона ароматизирани свещи.
Ароматите за свещи L’Instant Bougies са натурални и...
...При инфузия: изсипете еквивалента на една супена лъжица от растението в чаша гореща вода и оставете да се запари 5 до 10 минути. Пийте 1 до 2 чаши след хранене.
Предпазни мерки
Не се препоръчва за бременни жени и деца под 6 години.
Не надвишавайте препоръчваната дневна доза от вашия лекар.
Препоръчително е, за по-добро съхранение, да се съхранява на място, защитено от светлина, топлина и влага.
Качество
Ангажимент: цялото ни производствона сухи растения е органично, 100% чисто и натурално, съдържащо всички ароматни компоненти на растението.
Нетно тегло: 20гр...
... производство:
Картон: Сив картон от 1,2 мм до 2 мм
Покритийна хартия: Бристол, покрита, бяла или кафява крафт хартия, хартия с оцветен целулозен състав
Печат: CMYK офсетен печат
Финиш: Матова или гланцова ламинация, лак, релеф, частично UV лак
Горещо фолио: Сребро, Злато, Розово
Стил: сгъваем и магнитен, капак с плъзгане, с чекмеджета...
...Праховете DairyBasic Instant Yogo и Instant Custard са проектирани да приготвят лесно вкусна млечна закуска. Просто като разбъркате праха във вода, продуктът става гъст и кремообразен.
Приготвяне: Напълнете купа с вода, добавете инстантния прах, разбъркайте с лъжица, оставете да почине за 2 минути, за да получите правилната консистенция, насладете се на инстантния йогурт или крем.
Вкусове: Ванилия, Шоколад, Ягода, Банан...
...За очаквания, които отговарят на нуждите на гастрономията, насочени към сладкарство, сладолед, хлебопекарство, шоколад, вдъхновени от ноу-хау за международно развитие. Има повече от 100 сорта ванилови дървета, но само 3 големи дават ароматни шушулки.
Помпона: по-малко от 1% от световното производство, техните аромати не са много популярни за хранителни приложения. Присъства в Мексико, ПНГ, Коста...
... Североизточна Куба. Баракоа се намира на залива на меда (Bahía de Miel) и е заобиколена от широка планинска верига (включително Сиера дел Пуриал), което я прави доста изолирана. В наши дни Баракоа не е само регион за отглеждане на какао, но също така е и основната зона за производствонашоколад в Куба.
...Създаваме ръчно изработени шоколадови плочки в различни вкусове, произведени и опаковани на ръка, отразяващи културата на италианското шоколадово производство. Над 50 вкуса, налични без захар, без глутен и с частна марка.
... бисквитна основа или основа на тарталета или основа на тесто за еклери. В шоколадерията за вътрешността на шоколадови бонбони или трюфели. В ресторантьорството в десертни чаши, в тирамису и за декорации на чинии.
Съхранение: Съхранението на продукта зависи от условията на съхранение, запазва се 12 месеца от датата напроизводство. В оригиналната си опаковка, добре затворена, на място, защитено от светлина, топлина и влага (между 10° и 25° C / макс. 70% влажност). Чувствителен към силни миризми. Да се консумира 3 седмици след отваряне.
Опаковка: Буркан от 1 кг и 4 кг...
...които прекрасно се допълват. Материята е апетитна, но с приятна лекота в устата и, въпреки 47°, алкохолът е особено мек. Впечатляваща прецизност!
Верна на революционните принципи на ирландската дестилерия Waterford, тази Cuvée Argot се определя също от местен ечемик, произхождащ от 14 ирландски ферми, както и от производство, чиято прозрачност е абсолютна. Всичката информация относно производството на вашето уиски е наистина достъпна благодарение на
Тип: Ирландско едносортно уиски
Обем: 70cl
Алкохолно съдържание: 47%...
...Тъкан воал от смесен полиестер и лен, леко прозрачен, идеален за изработка на завеси.
Внимание, артикулът се предлага до окончателно изчерпване на наличностите.
Нашият лен произхожда от полетата в региона Нормандия, където сме разположени.
Производство в нашите помещения в Шарлевал.
Цветове на лентите: шоколад, таупе и нишки в цвят еcru.
Широчина 290 см. Предлага се от 1 метър тъкан.
Грамаж 95 гр...
...Производство и търговия на ръчно изработени сицилиански гранити в следните вкусове:
Ананас, Червен портокал от Сицилия, Кафе, Шоколад и Канела, Ягода и горски ягоди от Малето, Лимон Вердело от Сиракуза, Сицилиански мандарин, Бадем и печени бадеми от Авола, Фисташки от Бронте, Черни черници от Етна, Бергамот, Праскова от Бивона, Пъпеш Канталуп, Бели смокини, Кактусова смокиня, Нар, Мента, Сезонна...
...Тина с капацитет 8 кг шоколад, оборудвана с миксер, който поддържа шоколада течен и равномерен.
Оборудвана с педал за спиране на потока, програмируем дозатор и нагряваща вибрираща маса, аксесоари, подходящи за производствона пралини, шоколадови барове, яйца тип Великден и различни видове кухи форми.
Структура от стомана AISI304.
Системата за циркулация на шоколада е изваждаема, което позволява бързо и внимателно почистване при смяна на един вид шоколад с друг.
... 2 x 2 литра
Номинална мощност 2.4 KW – 1HP
Тропически кондензатор до 46 °C
Хладилен агрегат Made In France, херметична единица (марка Tecumseh) 2446 тропически
230 V монофазен.
Производство: 180 порции по 80 гр сладолед на час
Опции:
Кондензатор с вода
Двойна кондензация Въздух/Вода
Двигател Leroy-Somer (Франция)
Изолиращ капак
Корпус от неръждаема стомана
С тази машина за италиански сладолед, искахме да опитаме рецептата за италиански сладолед с бял шоколад и кокос. Няма да можете да устоите!
...Ръчно изработени ликьори, произведени на базата на рецепти от компания с над 50 години история и рецепти, предавани от поколения!
www.liquoribeneduce.it...
... гранулирани материали.
6. Стриктно следване на механичните стандарти за производство, осигуряване на качеството, намаляване на износването и намаляване на подмяната на части.
7. SUS304 неръждаема стомана се използва за контактната част с продуктите, за да се осигури чистотата на продукта.
Модел: WE-D8200-8320
Скорост: 16-50 торби/мин (в зависимост от материала)
Обхват на размера на торбата: L80-350mm...
...Референтен номер
3421557501074
Открийте безглутеновите Кари на марката Grillon d'Or. С тегло 375 г, тези зърнени храни са пълнени с какаова и лешникова паста и са гарантирано без глутен.
Съставки: Зърнени храни* 57,4% (ориз*, царевица*), пълнеж какао лешници* 35% (захар от тръстика*, паста от лешници* 5,6%, слънчогледово масло*, обезмаслено мляко*, какао* 2,3%, какаово масло*, слънчогледови лецитини, натурални екстракти от ванилия*), нерафинирана захар от тръстика*, сол.
*Съставки от биологично земеделие
Тегло: 375 г
Вкус: шоколад-лешник
Производство: Франция...
...Канди Флёрс, бонбони 2.0, които винаги трябва да имате под ръка в случай на стрес!
Процесът напроизводствона нашите кристализирани цветя отнема няколко седмици: цветята от коноп се потапят 6 пъти в органичен захарен разтвор с време на сушене от 48 часа след всяко потапяне.
Те са естествени антистресови средства, които можете да хапвате като бонбони или да настъргвате върху плодове, десерти...