...Това е продукт, получен чрез смилане на какаови зърна, които предварително са били обелени и печени, без добавяне на добавки. Получената паста може да се използва за производството на какаово масло и какаов прах.
ПОЛЗИ
Какаовият ликьор съдържа антиоксиданти и теобромин.
ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА
Какаовият ликьор се използва за производствона шоколади, какаово масло и какаов прах.
Минимално количество за поръчка: 20 кг...
...В нашето производствонашоколад придаваме голямо значение на качеството и ви предлагаме разнообразие от възможности. Произвеждаме шоколадови плочки, шоколадови барове, бонбони и индивидуални формати, съобразени с вашите желания. Всички наши шоколадови изделия са произведени без добавена захар, така че можете да се наслаждавате без притеснения.
...За производството и ремонта на конска амуниция, както и за лов и спорт с кучета, предлагаме складова програма от различни кожи с чисто растително или хромово дъбене, и комбинирано дъбене.
Артикул: Седлови вакетини
Дъбене: комбинирано дъбене
Произход на суровината: Южна Германия
Дебелина: 1,4-1,6 / 2,0-2,2 мм
Цвят: черен / кафе / шоколад
Място напроизводство: БРД...
...Търсим сериозни клиенти, с които да поддържаме дългосрочни и добри бизнес отношения, затова предлагаме продуктите си на много достъпни цени.
Предлагаме продукти на Ferrero, като Nutella шоколадов крем в различни варианти.
Тегло: 230 г, 350 г, 400 г, 600 г, 750 г, 800 г, 850 г, 1 кг и 3 кг други
Произход: Германия
Свежо производство
Немски, арабски и английски текст
Nutella 15 x 350 г.
1...
...Какво са какаови зърна?
Какаовите зърна произлизат от какаовото зърно. Плодът расте директно на стеблото. Какаовите зърна се отглеждат в страни около екватора. Какаото се използва за производствонашоколад. Какаовите зърна не могат да се сравняват с шоколад. Какаовите зърна имат леко по-сух вкус и всъщност са малки парченца от сурово и чисто какао.
Здравословни ли са какаовите зърна?
Какаовите...
...Прахът от слънчогледов лецитин съдържа общия комплекс на слънчогледовите семена в висока концентрация. Може да се използва по същия начин, както соевият лецитин и е гарантирано без ГМО. Слънчогледовият лецитин е идеален за производствонашоколад, десерти или сосове. Този продукт е безвкусен, фино смлян и добре разтворим.
...Какаовите парченца са малки парчета от натуралния печени какаови зърна. Много питателни и здравословни. Суперхрана с целия аромат на какао. Хрупкави и с вкусна и интензивна нотка на чист, леко горчив шоколад. Те са богати на протеини и здравословни мазнини.
Парченцата са какаовите зърна, които са печени, обелени и счупени на по-малки парчета. По същия начин, като са в оригиналната си форма, не...
През 1956 г. Хуберт Даймел основава 'Hubert Deimel Haushaltwarenfabrik'. Произвежда се картофобелачката 'Famos'. Продуктът е хит на пазара и формира основата за успешното развитие на компанията.
Днес компанията се нарича Westmark GmbH и предлага над 2500 артикула. Като специализиран партньор на търговията, Westmark предлага портфолио от практични помощници за гастрономия и кухня, както и домакинс...
... пяна и изключителна стабилност на вкуса. Консумацията на енергия е по-малка от 1 литър горивен нефт на 100 литра мъка (приблизително 1 галон горивен нефт на 26 галона мъка). Поради факта, че вакуумното изпарение сега може да се извършва при 80°C (176°F), повторното нагряване на всяка резервна гореща вода може да бъде елиминирано. Благодарение на пълното възстановяване на топлината от изпарението, количеството гореща вода, генерирано в кондензатора за изпарение, е значително намалено.
... Перу, Arriba е един от най-висококачествените сортове какао в света, който има леко пикантен, малко плодови, но преди всичко силен и горчив вкус. Процесът напроизводство при Zotter е особено сложен. Преди шоколадовата плочка да бъде излята във форма, се извършва 36-часов процес на кончиране - по-дълъг от всеки друг сорт какао. В тази плочка ще откриете освободена какаова природна сила.
...Мекото ухание на био соевото масло е подходящо за класическо салатно масло, за маринати, за мазнина за печене, маргарин, майонеза и инстантни продукти, както и за производствонашоколад.
Мекото ухание на нашето био соево масло го прави толкова универсално. То може да се използва за разнообразие от продукти в хранителната индустрия - от класическо салатно масло до маринати, мазнина за печене и...
... производство. Променливият начин за опаковане или транспортиране на Вашите продукти. Вакуумно формованите опаковки са неразривна част от съвременния свят, в малки и големи размери, кръгли или квадратни форми, прозрачни и цветни, за хранителни или индустриални продукти – ежедневно се срещат дълбоко изтеглени части и пластмасови подноси в различни варианти.
...Индивидуално проектирани и предварително изработени сгъваеми кутии и опаковки в различни размери и форми, например за шоколад или подаръци, в единично или серийно производство.
Тъй като сме специалисти с много опит, вашите идеи, желания и изисквания са в най-добрите ръце при нас. Като семейна компания, която съществува от 1973 г., ние ви предлагаме много ноу-хау, специално ангажиране, бързо и гъвкаво обслужване, кратки пътища и директен контакт с нас, вашите специалисти по обработка на хартия.
... клиенти.
В момента са налични 4 различни размера буркани (7ml, 9ml, 133ml и 200ml) за сухи и маслени храни, като добавки и шоколад. Бурканът от 150ml ще бъде наличен през първото тримесечие на 2022 г.
<Характеристика>
・100 % растителен материал
・9 стандартни цвята налични
・Индустриално компостируем и без микропластмаси (EN13432)
・Материал за безопасност на храните (Регламент (ЕС) 10/2011...
...Био мента на Lecker може да се използва за ароматизиране на салати, печива, десерти, шоколад и напитки.
• 100% натурално био ментово масло, получено чрез дестилация от био мента (Mentha piperita).
Съставки: 100 % натурално ментово масло*
*=от контролирано екологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетарианско: Да
Веган: Да...
...Качество: изискано
ИНЦИ-име: Theobroma Cacao Seed Butter
Произход: Мексико, Африка, Индонезия
Приложение: Козметика
Особености:
Подходящо е поради точката на топене в диапазона на телесната температура, което го прави отлично за кремове и мехлеми, които трябва да се абсорбират бързо. По-голямата част от какаовото масло обаче се използва в сладкарската индустрия за производствонашоколад или нуга. В фармацевтиката вече има по-малко значение, а по-рано беше основна съставка за супозитории.
... млечна шоколад с Fairtrade какао, най-голямото технологично център за печат в Германия, както и център за опаковане и логистика - всичко под един покрив в Херболцхайм.
Като дъщерно дружество на Zertus Gruppe Hamburg, специалистът по рекламни артикули от 2007 г. също залага напроизводствона бонбони. Постоянно отличното качество на производствените продукти на производствените обекти се доказва ежегодно в рамките на одити на храните, като IFS сертификацията.
Ако търсите висококачествени и персонализирани рекламни артикули, Сладка реклама е перфектният партньор за вас!
... производството на най-фините трюфели и шоколадови бонбони като индивидуални фирмени подаръци. Никакви стандарти. Нищо от рафта. Никакви складови стоки. Свежо производство в деня на поръчката. С любов и ръчна работа. Всяко бизнес партньорство е уникално. Същото важи и за нашите трюфели. Всеки шоколадов бонбон е уникат – точно толкова индивидуален, колкото си ти.
vinchoc от години неоспоримо...
...- Разтопяване и темпериране нашоколад
- Покритие и леене нашоколад
- Охлаждане и сушене нашоколад
- Пълнене на трюфели или шоколадови форми, декориране на трюфели
- Рязане на продуктови маси и ябълки, изрязване на форми
- Печене на вафли...
... (сладкиши) (карамел, желе, крокант, фондан), така и за шоколад (шоколад).
CHOCOTECH ви предлага необходимите знания и системи, за да произвеждате шоколадови бонбони от всякакъв вид или пралини бързо, ефективно и точно.
SOLLICH KG предлага продукти и машини за обработка нашоколад, производствона барове, формиране на бонбони и шоколад, подобряване на печива и обработка на захарни маси.
Програмата за производствона SOLLICH KG днес обхваща от форми, екструдери и системи за рязане, напълно автоматизирани покривни системи и охладителни тунели до машини за темпериране нашоколад и инсталации за леене на сладкарски...
Темпериращи машини, покривни машини, драже кабини, леярски машини и декориращи машини са само част от машините, които Lothar A. Wolf Spezialmaschinen GmbH произвежда за сладкарската индустрия. Компанията е със седалище в Бад Залцфлен и вече над 80 години впечатлява с високо качество и удовлетвореност на клиентите.
... (малки) серийни производства (включително за сапуни, шоколад, епоксидна смола, восък и др.)
- Производствона (помощни) инструменти (от пластмаси в FDM или DLP 3D печат, в зависимост от случая на приложение)
Извадка от нашето графично предложение:
- КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЙН (например лого, визитки, цветови концепции, комплект за социални медии, бизнес документи и др.)
- Дизайн на вашата ПЕЧАТНА...
... собствената ни шоколадерия, допълват продуктовата гама.
В допълнение към обширния асортимент, са налични разнообразни възможности за подобряване на опаковките.
Освен това може да се предложи напълно климатично неутрално производство.
Изразеното обслужване е винаги на преден план за целия екип на Sweetware.
С удоволствие ще разработим заедно с вас индивидуална идея и ще я реализираме според вашите изисквания.
Цялото производство се извършва на мястото във Вогтсбург/Баден-Вюртемберг според най-високите сертификационни стандарти като FSSC 22000.
Деликатес Манфактура е наемен производител и наемен пълнител в сладкарската индустрия. Пълнене на вискозни и пастообразни медии в стъклени или пластмасови съдове, етикетиране и опаковане. Производство, опаковане и конфекциониране на сладкарски изделия като плочки, барове, фигури и бонбони. Наемно опаковане на храни и сладкиши.
Нашата компания е сертифицирана по стандарта IFS FOOD.