...Моноригине 100% Арабика от Хондурас – Светло печене
Историята на Карлос и успехът на микролотовете за производствона арабско кафе в Хондурас
Кафето, отглеждано от Карлос на неговата плантация в Хондурас, има доста богат ароматен и вкусов профил. Благодарение на естествената ферментация в продължение на 48 часа, с това кафе можем да се насладим както на сладките нотки на млечен шоколад и карамел, така и на по-фруктовите тонове на портокал и зелена ябълка. Експлозивна комбинация, която остава винаги балансирана с умерена киселинност.
...Кастелведере се занимава с производството нашоколад. Производството нашоколад е организирано на две линии, едната от които е автоматизирана, за да позволи по-голямо производство. Произвеждаме шоколад за всеки вкус, дори и в симпатични форми за Коледа и Великден.
В продажба в супермаркети, магазини, дистрибутори, бармани.
...За очаквания, които отговарят на нуждите на гастрономията, насочени към сладкарство, сладолед, хлебопекарство, шоколад, вдъхновени от ноу-хау за международно развитие. Има повече от 100 сорта ванилови дървета, но само 3 големи дават ароматни шушулки.
Помпона: по-малко от 1% от световното производство, техните аромати не са много популярни за хранителни приложения. Присъства в Мексико, ПНГ, Коста...
...Създаваме ръчно изработени шоколадови плочки в различни вкусове, произведени и опаковани на ръка, отразяващи културата на италианското шоколадово производство. Над 50 вкуса, налични без захар, без глутен и с частна марка.
...Производство и търговия на ръчно изработени сицилиански гранити в следните вкусове:
Ананас, Червен портокал от Сицилия, Кафе, Шоколад и Канела, Ягода и горски ягоди от Малето, Лимон Вердело от Сиракуза, Сицилиански мандарин, Бадем и печени бадеми от Авола, Фисташки от Бронте, Черни черници от Етна, Бергамот, Праскова от Бивона, Пъпеш Канталуп, Бели смокини, Кактусова смокиня, Нар, Мента, Сезонна...
...Ръчно изработени ликьори, произведени на базата на рецепти от компания с над 50 години история и рецепти, предавани от поколения!
www.liquoribeneduce.it...
...Прясно масло, акациев мед, жълтъци от яйца от свободно отглеждани кокошки и захаросани цитруси от Сицилия са някои от ценните съставки, използвани за производството на традиционния панетон и не само.
С особено внимание нашият сладкар Нилде Дичола избира суровините от нашата земя, за да експериментира с нови комбинации и да създаде модерни и иновационни продукти.
- PanPulia Elisir
- Панетоне с червени плодове и шам фъстък
- Панетоне с круша и черен шоколад
- Панетоне Трилогия от шоколад
- Панетоне с бадеми
- Панетоне Милано Рико...
... като Choco-Story, където посетителите могат да открият тайните на шоколада и да се запознаят с над четирите хиляди години история на какаото, от древната цивилизация на олмеките до наши дни. Музеят, който се простира на три нива и около 850 кв. м, съхранява повече от хиляда оригинални артефакта. Освен историческата перспектива, посетителите могат да открият най-съвременните техники за производствонашоколад и да опитат широка гама от шоколад с изключително високо качество.
От 1860 година са изминали десетилетия, но занаятчийското производство продължава да бъде нашата философия. Настоящото производство, освен меките амарети, произведени в различни версии, но винаги в оригиналните опаковки с двойна панделка, включва: целувки на дама, сладкиши, покрити с фино шоколад, хрупкави амарети и, за празниците, традиционните панетони, пандори и гълъби. Ценният опит от над един век е гаранция за качество на сладките Virginia. Елегантните и изискани опаковки напомнят за нежни образи от миналото, сладки спомени за добър живот.
Сладкарска индустрия. Производствонашоколад. Шоколадови яйца. При нас обработката нашоколад се извършва с любов и внимание, в съответствие с традицията и качеството, и обхваща всички видове шоколад - от млечен до черен, включително бял и лешников. Гамбарота ООД извършва своите обработки и за трети лица: какао на прах, черен шоколад, джандуйоти, шоколадов нуга, шоколад, шоколадови бонбони, лешников шоколад, шоколад за намазване, сладкиши и захар, шоколадови плочки и шоколадови яйца.
Компанията Slitti е основана през 1969 г. като кафе печка. Голямата страст и решителност на Лучано Слитти го водят, през следващите години, в престижни заведения, където той ще се отличи с качеството на своите продукти. През 1988 г. той все повече усеща желанието да добави още един продукт, така се ражда идеята за обработка нашоколад. Тайната на успеха на Slitti е семейството, което благодарение на любовта си към работата, внимателния избор на суровини и напълно ръчното производство, се е утвърдило на международно ниво. Продуктите на Slitti са налични в избрани магазини в Италия и по света.
Производствона машини за обработка нашоколад. Широката гама от модели е насочена към клиенти, вариращи от малки сладкарски ателиета до средни индустрии и сектора на общественото хранене. Опитът, натрупан през четиридесет години, се съчетава с модерната технология, за да създаде продукт, който винаги е актуален и отговаря на изискванията на пазара.
... европейските разпоредби в концентрации 5/10/15% от контролирано биологично производство, произхождащо от Германия, в бутилки от 10ml с дозираща пипета от стъкло.
Компанията се занимава и с дигитализация на каталогите на италиански или европейски производители за продажба на основните национални и европейски пазари, чрез задълбочен и прецизен анализ на стоковите категории и конкурентите, както и...
... производствения цикъл. През годините Cabl-Ass се специализира особено в производството на капачки за чаши и контейнери за храни (шоколад, сладолед, мед). Компанията винаги работи в тясно сътрудничество с клиентите си, започвайки от проектирането на формата до определянето на отделните изпълнителни детайли.
Производствона кафе в капсули и зърна, био чайове за благосъстояние и плодови чайове, Женшен, Шоколад и Капучино. Италиански машини за еспресо и разтворими напитки. Курсове за обучение по италианско еспресо и латте арт. Пинo от Пулия има солиден практически опит в лабораторията и в маркетинга с намерението да популяризира италианския вкус в света, той усъвършенства своята страст към кафето...
Идео Техника, от 1980 г., проектира и реализира машини и цялостни инсталации за обработка нашоколад и ядки, предлагайки решения за специфичните нужди на всеки отделен клиент, сектор и пазар.
Напреднали решения за производство и моделиране нашоколад и други продукти на основата на ядки и какао.
Предложение, което обхваща от обработката на суровини, какао и ядки, до производството на готовия...
... Козенца, шамфъстък, шоколад, създавайки нови и необичайни комбинации. с деликатни и изненадващи вкусове, представени в много внимателно и модерно опаковане, което винаги оставя съдържанието на видно място. Всички етапи на нашето производство са изцяло ръчно изработени, от приготвянето на тестото до рязането на бисквитите и до финалното опаковане. Вкусът на нашите бисквити се дължи изцяло на използваните съставки, тъй като не използваме никакви изкуствени аромати или ванилини, нито, разбира се, оцветители или консерванти. Само натурални съставки, много грижа и страст.
... дизайн и производствона анимации, видеоигри и издателски продукти, предназначени за света на детството. Тези проекти се комбинират с дизайна и маркетинга на играчки, облекло и аксесоари под логото на марката. За другия проект, чисто хранителен фронт, Weataly не изчерпва креативността си, а проектира и маркетира хранителни продукти от шоколад за своя специализиран дизайнерски и иновативен магазин; също и в франчайз. Weataly е предприемачески проект, който провокира и усилва "италианското ноу-хау" за производствона вкус, иновации и креативност.
Ръчно производство и обработка на нуга, шоколад, хрупкави изделия, фигури и шоколадови яйца, пралини, трюфелни шоколади с възможности за персонализиране.
Нашата занаятчийска сладкарница произвежда традиционни класически сладкиши от Сицилия, като каноли с рикота и сицилианска касата, сладкиши с прясна рикота, крем, шоколад, сладкиши с шамфъстък, сладкиши от бадемово тесто, както и ръчно изработени панетони и великденски гълъби. Ограничено производствона типични сицилиански сладкиши, достъпни от семейна сладкарница, която приготвя сладкишите в...
... артезанален процес, който уважава италианската традиция и са без глутен, палмово масло и хидрогенирани мазнини, за да гарантират най-високо качество. Предлагаме широка гама от продукти: вкусен нуга и шоколад във всичките му форми, както и широка гама от артезанални сладоледи. Нашите продукти са налични както под собствена марка, така и за трети страни. Нашите продукти присъстват както в ресторанти и малки магазини, така и в ГДО. Качеството, иновацията и гъвкавостта характеризират нашето производство.
От повече от двадесет години Soft Sweet предлага на своите клиенти продукти с отлично качество на много изгодна цена. Soft Sweet - всичко за света на cake design. Постоянното търсене на иновационни продукти за cake design прави нашата компания най-посещаваната в интернет. С 180 кв. м разполагаме с изключително разнообразие и завършеност в сектора. Някои примери: фондан, пластичен шоколад, гумена...