... състав, за да ви предложи плътно и богато вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо.
ВИНИФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Блестящ тъмен гранатов цвят.
Плодов нос с аромати на касис, къпина и вишна.
Кръгло, балансирано и дълготрайно на вкус с узрели и топли танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с фалшив стек от говеждо, свинско печено с сини сливи или зрял сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Медал бронз IWC 2013...
... фини утайки.
Дегустация: Неговият бледо розов цвят с нюанси на синьо напомня на розовия лист. Ароматите са удивително интензивни, предвид лекотата на цвета му. Те напомнят на малки червени плодове и нарязан сено. Вкусът е кръгъл, освежаващ.
Розе Фратичело е вино за жажда, аперитив, което съпътства тапас, салати и колбаси.
Смело комбинирайте с филе миньон с градински чай, задушено телешко с маслини, гриловани агнешки котлети или печено пиле.
"Direct Meat Service" е семейна компания, специализирана в предлагането на премиум месни продукти за търговия на дребно и едро. С над три десетилетия опит в индустрията, те са изградили репутация за доставка на месо от най-високо качество - говеждо, свинско, агнешко и птиче, всичко от надеждни ферми. Неговото съвременно съоръжение осигурява оптимална обработка и опаковане, поддържайки най-високите...
...Това пенливо вино с неговите характеристики представлява духа и традицията на територията, от която произлиза. Правилното изложение, благоприятният климат и грижата, положена първо в лозето, а след това и в избата, дават висококачествен краен резултат с типични аромати.
Цветът е сламено жълт, с фина и устойчива перлажа и блестяща пяна.
Сорт грозде: Glera
Типология: Пенливо вино...
...Палатът разкрива печени и
ванилови вкусове, смесени с малки черни плодове.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Сервирайте при около 15°C с печено заек, грилована
риба или черен суджук с пържени картофи. То ще
съответства прекрасно и на сирена като Деликатес от
Бургундия или Тома от планината.
Регион: Божоле
Сорт: Гаме Нуар
Лозе: гранитни почви – континентален климат...
... вино с балансирани танини, плодови и с голяма свежест в устата.
2016: ЗЛАТО ГИЛБЕР И ГАЙЯР 2018
"Светлочервен цвят. Дискретен плодов нос (ягода, касис). В устата се усеща лека текстура, нежно и просто плодово, с добра свежест. Годината е готова за употреба с печено месо."
2015: Златен медал Конкурс Лион 2019
"Красив наситен рубинен цвят. Дълбок нос, цветни нотки и малки червени плодове. В устата е меко бордо, сочно, с акцент върху плодовете.
... работата на Роланд Белок и след това на Филип Роше, както и многобройните инвестиции, позволиха осигуряването на модерно оборудване, което насърчава ефективна организация и гарантира качествено проследяване.
Дегустация
Цвят гранат, дълбок, с тухлени отенъци. Изразителен нос, аромати на компотирани плодове, черни и червени плодове, ванилия, какао и печено кафе. Комплексен, щедър, обемен вкус, нотки на...
...Солове:
Лимонно-варовикови
Златен медал от Гилбер и Гиар
Винификация:
Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбови бъчви.
Блестящ цвят, гранатено червен.
Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и
лакрица, придружени от зрели плодове
като сини сливи.
В устата танините са копринени и добре
разтворени.
Състав: 100% Каберне Совиньон
Солове: Лимонно-варовикови...
... качество.
Хранителни и винени комбинации :
Blanc de Blancs е идеално допълнение към аперитиви или просто на скара риба.
просто на скара риба или печено телешко с маслини.
Аромати и вкусове :
Този Crémant de Bourgogne има светло златист цвят с фини мехурчета.
с нотки на цитрусови плодове. Лимонът и лаймът доминират и придават прекрасна свежест на небцето.
свежест на небцето. Минералността, предоставена от сортовете грозде, засадени в глинесто-вапненисти почви,
придава на това вино солидна сложност, която ще се хареса на тези, които обичат да откриват нови неща.
...ВИНОВЕ
Малбек (Минервуа - Лангедок) 70%
Сира (Лангедок) 30%
ВИНОФИКАЦИЯ
Източник за Малбек:
- Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността.
Източник за Сира:
- Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки.
ДЕГУСТАЦИЯ
Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки.
Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата!
Идеално сервирано на 12°C-14°C...
...Елегантно и мощно червено вино.
Произведено от купаж с преобладаващи Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Пти Вердо, купажът "Традиция" е престижният купаж на замъка.
След класическа бордоска винфикация с дълга мацерация, вината се отлежават изцяло в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца.
Така се разкриват нотки на ванилия, печено и подправки, което му позволява да развие...
...Кръгове и структурирани Кахори
Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°.
Предложено съчетание: печено птиче месо, гриловано месо, риба в червено вино.
Награди :
• Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни.
Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа.
Подходящо за консумация с печено месо или твърдо сирене.
Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Площ: 30 ха
Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик.
ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
... температура за консумация: 17℃
Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месо и мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрели сирена.
Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия.
Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.
...Предлагаме ви да сервирате Grignan les Adhémar Rouge с хашиш Парментиер от говеждо. Патешки пастет с зелен пипер. Мариновано еленско печено. Пушени колбаси с леща. Говеждо тартар. Патешка терина с зелен пипер. Чили кон карне. Le Grignan les Adhémar rouge е вино, произведено във Франция в региона на Рона. Препоръчва се да се сервира при температура между 14 и 15°C.
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
... bouche vive avec une incroyable fraîcheur aromatique. Le caractère croquant et gourmand de ce vin est accompagné par les agrumes et l'essence d'orange.":"жива атака в устата с невероятна ароматна свежест. Хрупкавият и апетитен характер на това вино е съпроводен от цитруси и есенция от портокал.","Taux d'alcoolémie:13,5%":"Съдържание на алкохол: 13,5%","Vinification":"Винификация"}...
... аромати на червени плодове, леки аромати на подправки, леки аромати на средиземноморска растителност.
Съчетания с храна и вино
Бавета с шалот, Агнешка котлет, Бланкет от телешко, Телешка ескалопа, Свинско печено
Температура на сервиране: 11° - 12°
Цвят: Розе
Сорт: Гренаш, Сира
Плодовете на Гренаша, съчетани с подправките на Сира
Алкохол: 14%
Съдържание: 75 cl (бутилка)...
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария.
Мед от смърч/ела
Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят.
Рецепти:
Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед
Съставки:
(за 2 души)
2 свежи агнешки филета по 120 г
малко зехтин
50 г сушени кайсии
100 мл сухо червено вино
1 скилидка чесън, фино нарязана
1/2 лук, фино нарязан
150 г агнешки бульон (или бульон от месо)
2 супени лъжици мед от ела Wernet
малко пресен кориандър
кайенски пипер
сол...
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ.
с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене.
- Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер.
СВИНЯ:
- Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене.
•- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене.
- Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
...Сложен и ароматен, златист цвят и средна киселинност. Акценти на зелена ябълка и кадифено усещане в устата.
Перфектно се съчетава с бяла риба (грилована и пушена), морски дарове, бяло месо, вегетарианска храна, паста, печено пиле, ястия от птиче месо с крем сос и малко подправки, както и пикантни ястия.
...14% - 15% об.
Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен
Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки
Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен
Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C
Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червено месо, зрели сирена, гъби.