Франция, Pineuilh
... състав, за да ви предложи плътно и богато вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо. ВИНИФИКАЦИЯ Традиционна в иноксова бъчва. СОРТОВЕ Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon ДЕГУСТАЦИЯ Блестящ тъмен гранатов цвят. Плодов нос с аромати на касис, къпина и вишна. Кръгло, балансирано и дълготрайно на вкус с узрели и топли танини. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Да се дегустира с фалшив стек от говеждо, свинско печено с сини сливи или зрял сирене. 18°C. НАГРАДИ 2012: Медал бронз IWC 2013...
Франция, Calvi
... фини утайки. Дегустация: Неговият бледо розов цвят с нюанси на синьо напомня на розовия лист. Ароматите са удивително интензивни, предвид лекотата на цвета му. Те напомнят на малки червени плодове и нарязан сено. Вкусът е кръгъл, освежаващ. Розе Фратичело е вино за жажда, аперитив, което съпътства тапас, салати и колбаси. Смело комбинирайте с филе миньон с градински чай, задушено телешко с маслини, гриловани агнешки котлети или печено пиле.
Швеция, Linghem
"Direct Meat Service" е семейна компания, специализирана в предлагането на премиум месни продукти за търговия на дребно и едро. С над три десетилетия опит в индустрията, те са изградили репутация за доставка на месо от най-високо качество - говеждо, свинско, агнешко и птиче, всичко от надеждни ферми. Неговото съвременно съоръжение осигурява оптимална обработка и опаковане, поддържайки най-високите...
Италия, San Stino Di Livenza
...Това пенливо вино с неговите характеристики представлява духа и традицията на територията, от която произлиза. Правилното изложение, благоприятният климат и грижата, положена първо в лозето, а след това и в избата, дават висококачествен краен резултат с типични аромати. Цветът е сламено жълт, с фина и устойчива перлажа и блестяща пяна. Сорт грозде: Glera Типология: Пенливо вино...
Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
...Палатът разкрива печени и ванилови вкусове, смесени с малки черни плодове. СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО Сервирайте при около 15°C с печено заек, грилована риба или черен суджук с пържени картофи. То ще съответства прекрасно и на сирена като Деликатес от Бургундия или Тома от планината. Регион: Божоле Сорт: Гаме Нуар Лозе: гранитни почви – континентален климат...
Съответстващи продукти
Beaujolais Села
Beaujolais Села
Други Продукти
Givry 1er Cru Clos Jus
Givry 1er Cru Clos Jus
Италия, Sizzano
...Denominazione di Origine Controllata (DOC) TIPOLOGIA Вино Розово ВИТИГНО Неббиоло 100% ABBINAMENTO Ястия от печено или гриловано месо Ястия от бели меса Зрели сирена ЦВЯТ Червен рубин АРОМАТ Интензивен и устойчив Малина Лилаво и цъфтеж Червени плодове ВКУС Сух Добра плътност ТЕМПЕРАТУРА: 18-20 °С АЛКОХОЛ: 13% об.
Франция, Saint Emilion
... вино с балансирани танини, плодови и с голяма свежест в устата. 2016: ЗЛАТО ГИЛБЕР И ГАЙЯР 2018 "Светлочервен цвят. Дискретен плодов нос (ягода, касис). В устата се усеща лека текстура, нежно и просто плодово, с добра свежест. Годината е готова за употреба с печено месо." 2015: Златен медал Конкурс Лион 2019 "Красив наситен рубинен цвят. Дълбок нос, цветни нотки и малки червени плодове. В устата е меко бордо, сочно, с акцент върху плодовете.
Франция, Bordeaux
... работата на Роланд Белок и след това на Филип Роше, както и многобройните инвестиции, позволиха осигуряването на модерно оборудване, което насърчава ефективна организация и гарантира качествено проследяване. Дегустация Цвят гранат, дълбок, с тухлени отенъци. Изразителен нос, аромати на компотирани плодове, черни и червени плодове, ванилия, какао и печено кафе. Комплексен, щедър, обемен вкус, нотки на...
Франция, Le Puy Ste Reparade
...Червено органично вино Винарски сортове Сира 60% - Каберне Совиньон 40%. Отлежавало 24 месеца в нови дъбови бъчви, отлежавало в бутилка за 1 година. Дегустация Много интензивен гранатовочервен цвят, мощен, сложен и деликатен нос. Интензивно и структурирано на небцето: - Текстура: красива материя с копринени танини - Аромати: узрели черни плодове - Емпирични аромати: печено кафе - Завършек...
Франция, Banyuls Dels Aspres
...Солове: Лимонно-варовикови Златен медал от Гилбер и Гиар Винификация: Ръчно бране, дълга мацерация в иноксова бъчва, след което отлежаване в френски дъбови бъчви. Блестящ цвят, гранатено червен. Интензивен и богат нос, аромати на печено, ванилия и лакрица, придружени от зрели плодове като сини сливи. В устата танините са копринени и добре разтворени. Състав: 100% Каберне Совиньон Солове: Лимонно-варовикови...
Франция, Saint-Vérand
... качество. Хранителни и винени комбинации : Blanc de Blancs е идеално допълнение към аперитиви или просто на скара риба. просто на скара риба или печено телешко с маслини. Аромати и вкусове : Този Crémant de Bourgogne има светло златист цвят с фини мехурчета. с нотки на цитрусови плодове. Лимонът и лаймът доминират и придават прекрасна свежест на небцето. свежест на небцето. Минералността, предоставена от сортовете грозде, засадени в глинесто-вапненисти почви, придава на това вино солидна сложност, която ще се хареса на тези, които обичат да откриват нови неща.
Франция, Saint Cannat
...ВИНОВЕ Малбек (Минервуа - Лангедок) 70% Сира (Лангедок) 30% ВИНОФИКАЦИЯ Източник за Малбек: - Малбек (Минервуа) винфициран традиционно с цел извличане на основата, богатството и сложността. Източник за Сира: - Сира (Минервуа) за нотки на черни плодове и подправки. ДЕГУСТАЦИЯ Свежест с мента, копринена текстура и аромат на роза. Съчетание на Малбек (богатство и сложност) с нотка Сира за плод и подправки. Нека да очарова носа ви и да изненада небцето ви, той ще бъде идеалният партньор на козе сирене или на печено червено месо или в сос. Доказателството е в чашата! Идеално сервирано на 12°C-14°C...
Франция, Saint-Loubes
...Елегантно и мощно червено вино. Произведено от купаж с преобладаващи Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран и Пти Вердо, купажът "Традиция" е престижният купаж на замъка. След класическа бордоска винфикация с дълга мацерация, вината се отлежават изцяло в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца. Така се разкриват нотки на ванилия, печено и подправки, което му позволява да развие...
Франция, Parnac
...Кръгове и структурирани Кахори Интензивни и фино балансирани. Дълбок, сияен червен, много ароматен (къпина, хумус...), с добре балансирани танини и прекрасен финален впечатление в устата. Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на температура около 15-16°. Предложено съчетание: печено птиче месо, гриловано месо, риба в червено вино. Награди : • Сребърен медал на Световния конкурс в Брюксел 2013.
Франция, Cénac
... танинова структура, обвита в лакрица с нотки на конфитюр от вишни. Прекрасно вино, което ще ни зарадва веднага след престой в декантер от 10 до 12 часа. Подходящо за консумация с печено месо или твърдо сирене. Продукт: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Площ: 30 ха Визия: красива плътна, дълбока, рубинена рокля...
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик. ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
Съответстващи продукти
Алтропасо
Алтропасо
Испания, Granada
... температура за консумация: 17℃ Препоръчителни съчетания: Подходящ за традиционни ястия (задушени, варени), печено месо и мазни риби. Подсилва вкусовете на колбаси, пастети и зрели сирена. Лозята се простират по склоновете на Сиера Невада, Природния парк Сиера де Уетор и Природния парк Сиера де База, на средна надморска височина от 1,000 метра: Висока Андалусия. Изба, интегрирана в Центъра за изключителност на агро-хранителния сектор в Гранада.
Франция, Malataverne
...Предлагаме ви да сервирате Grignan les Adhémar Rouge с хашиш Парментиер от говеждо. Патешки пастет с зелен пипер. Мариновано еленско печено. Пушени колбаси с леща. Говеждо тартар. Патешка терина с зелен пипер. Чили кон карне. Le Grignan les Adhémar rouge е вино, произведено във Франция в региона на Рона. Препоръчва се да се сервира при температура между 14 и 15°C.
Германия, Berlin
...Виното Саперави е едно от изисканите сухи червени вина, които се произвеждат в Грузия и се отглеждат в винената област Кахетия. Цветът на това вино може да варира от наситено малиново червено до тъмночервено. Виното има кадифен, богат вкус с отлично балансирано съотношение между сладост и киселинност. В зрялото плодово звучене хармонично се съчетават леки нюанси на дъб и подправки, образувайки дълъг ароматен финал. Виното има балансиран вкус с нотки на тъмни плодове, черни касис и зрели череши. То перфектно се съчетава с гриловано или печено, богато подправено месо и зрели сирена.
Германия, Freudenstadt
... много... Ръчно изработено в Черната гора Без допълнителни мазнини, прясно печено в печка Веган, без консерванти, без изкуствени аромати Без добавена захар Съставки: Бадеми*, подправки* (черен пипер*, кориандър*, кимион*, кардамон*, канела*, индийско орехче*, паприка*, кайенски пипер*, карамфил*, фурми*, морска сол) *От контролирано биологично производство...
Франция, Auxerre
... bouche vive avec une incroyable fraîcheur aromatique. Le caractère croquant et gourmand de ce vin est accompagné par les agrumes et l'essence d'orange.":"жива атака в устата с невероятна ароматна свежест. Хрупкавият и апетитен характер на това вино е съпроводен от цитруси и есенция от портокал.","Taux d'alcoolémie:13,5%":"Съдържание на алкохол: 13,5%","Vinification":"Винификация"}...
Франция, Roubia
... аромати на червени плодове, леки аромати на подправки, леки аромати на средиземноморска растителност. Съчетания с храна и вино Бавета с шалот, Агнешка котлет, Бланкет от телешко, Телешка ескалопа, Свинско печено Температура на сервиране: 11° - 12° Цвят: Розе Сорт: Гренаш, Сира Плодовете на Гренаша, съчетани с подправките на Сира Алкохол: 14% Съдържание: 75 cl (бутилка)...
Германия, Waldkirch
...Ароматният мед от смърч и ела произхожда от местните гори на Баден-Вюртемберг и Бавария. Мед от смърч/ела Подправен и ароматен вид мед с приятни аромати и обикновено кафяв до зеленикаво-черен цвят. Рецепти: Розово печено агнешко филе с фина сос от кайсии и мед Съставки: (за 2 души) 2 свежи агнешки филета по 120 г малко зехтин 50 г сушени кайсии 100 мл сухо червено вино 1 скилидка чесън, фино нарязана 1/2 лук, фино нарязан 150 г агнешки бульон (или бульон от месо) 2 супени лъжици мед от ела Wernet малко пресен кориандър кайенски пипер сол...
Испания, Valencia
... ВАШЕТО СЪБИТИЕ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА В ИСПАНИЯ С ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ ЗА УСПЕХ. НАШАТА ОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО - ЦЕНА Е НЕПРЕВЗОЙВАЕМА. НИЕ СМЕ ПРОФЕСИОНАЛИ. с едра сол и чесново масло. 2 ч. готвене. - Вратни котлети и Мичани, подправени със сол и пипер. СВИНЯ: - Цели прасенца, на кръст или на скара, подправени с саламура, вино, лимон и ароматни билки. 4 часа готвене. •- Иберийски ребра на скара, подправени със сол и пипер и чими чури. 3 ч. готвене. - Печено бедро, с бекон и подправено със сол, пипер и подправки.
Испания, Santiago De Compostela
...Сложен и ароматен, златист цвят и средна киселинност. Акценти на зелена ябълка и кадифено усещане в устата. Перфектно се съчетава с бяла риба (грилована и пушена), морски дарове, бяло месо, вегетарианска храна, паста, печено пиле, ястия от птиче месо с крем сос и малко подправки, както и пикантни ястия.
Италия, Maruggio
...14% - 15% об. Цвят: Дълбок гранатовочервен, плътен Аромат: Конфитюр от боровинки, тамаринд, балсамови нотки Вкус: Пълен и кръгъл с дълъг ароматен Температура на сервиране (Целзий): 16° - 18° C Препоръчва се: Първи ястия с месен сос, дивеч, печено червено месо, зрели сирена, гъби.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play