...Това е меко бяло козе сирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен.
100% италианско мляко.
Средно тегло: 0,250 г
Минимално узряване: 7-10 дни...
...Milkyland trappista grated е настъргано сирене, което предлага удобство и вкус в една опаковка. Известно със своя мек и кремообразен вкус, това сирене е перфектно за разтопяване върху пици, пасти и запеканки. Неговата гладка текстура и балансиран вкус го правят универсален избор за широка гама ястия.
Изработено от висококачествено мляко, Milkyland trappista grated е проектирано да предоставя...
...Основните съставки са мляко (или обезмаслено мляко в случая на нискомаслено сирене - "light"), вода, сирене и масло. Цветът на сиренето е слонова кост и бледо жълт, а вкусът му е мек и кремообразен.
Моля, свържете се с нас за допълнителна информация и цени.
...Гауда е холандско жълто сирене, произведено от краве мляко. То е зряло (полу) твърдо сирене.
Продуктът е наличен под формата на блок или куб, опакован в фолио с жълт или червен цвят. Гауда се характеризира с мек вкус, който става по-силен с продължителността на процеса на зряване. Вкусът е мек, нежен и ароматен с деликатен послевкус на пастьоризация, който може да бъде леко кисел или пикантен...
...Il Grana Padano DOP от 1 кг е италианско твърдо сирене, произведено в териториите на Ломбардия, Пиемонт, Трентино-Алто Адидже и Венето. Гарантирано е произведено с прясно мляко и зряло поне 9 месеца, представлява сирене с богат и мек вкус. Идеално за придружаване на предястия или като съставка в ястия с паста и ориз.
... ви предложи вино с характер и щедрост, представляващо целия престиж на нашите вина от Бордо.
ВИНОФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Мерло
Каберне Фран
Каберне Совиньон
ДЕГУСТАЦИЯ
Тъмен гранатов цвят с виолетови отблясъци
Ароматен и разцъфнал нос на червени плодове
Мек и плътен вкус, доминиран от аромати на зрели плодове и подкрепен от фини танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с печено червено месо, печено агнешко рамо или узряло сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Цитирано на IWC 2013...
...Тази зелена равиоли с форма на сърце е обвита в тънка кора от тесто, оцветена със спанак, и е пълна с босилек, кедрови ядки и рикота (типичен италиански мексирене): истинско гастрономическо творение, което празнува традицията и изтънчеността на италианската кухня. Фино нарязаните кедрови ядки добавят хрупкава нотка, която напомня за борова гора в слънчев ден, докато деликатната рикота служи като кремообразна основа, която перфектно съчетава съставките, а ароматният босилек предоставя незабравим аромат, който извиква незабавните ухания на Средиземно море.
...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
...В гамата на пресните продукти предлагаме овче сирене с малки размери и кръгла форма, характеризирано с неравномерни и ниско релефни ивици по цялата обиколка.
Предвиденото узряване е около 10 дни, с тази зрялост продуктът остава мек и с деликатен вкус.
Теглото на формата е около 0,500 кг.
Наличен е и в опаковка s/v цяло.
...Това вино предлага аромати на нектарина, лайм, цветя и нотки на запечени подправки. Вкусът е концентриран и прецизен, с цитрусови, черни касис, свежи билки и вкусове на грилован ананас. Това вино притежава хрупкава, освежаваща киселинност и нотка на креда. Отлично се съчетава с всички морски дарове, особено с черупчести. Хрупкавите вкусове добре се комбинират с пресни летни салати или мек козе сирене.
...
- Смутита: Сочни и ароматни, особено безвлакнестото Keitt е отлично.
- Салати: Манго в летни салати с авокадо и рукола придава свежест.
- Десерти: В сорбета, пудинги или като топинг за торти.
- Сосове и чътни: Поради сладостта и леката киселинност, особено подходящи за месо и сирене.
8. Търговски обем в ЕС
ЕС внася над 500 000 тона манго годишно, като Испания е значителен европейски...
...Автентично сирене заради своето наследство.
Произходът му датира от 13-ти век. Тогава е било произведено от монасите на абатството Сен-Клод.
Това деликатно, синьо-венецово сирене, родено в южните планини на О-Жура, се ползва от етикет за контролирано произход, което запазва собствената си специфичност и му придава уникалния мек син характер.
...С кръгла форма и един месец зрялост, сиренето Сенрас с мека текстура и мека кора е резултат от занаятчийски умения на две поколения производители на сирене в Португалия. Неговият мек аромат, уникален вкус и деликатен цвят очароват всички небца.
Тегло: 0.25 кг
Тегло: 0.5 кг
Тегло: 1 кг
Тегло: 1.3 кг...
...Открийте изисканото ухание на нашия първокласен замразен хек, уловен в пика на свежестта и внимателно замразен, за да запази деликатните си аромати. Тази сочна бяла риба произхожда от непокътнатите води на дълбокото море и предлага с нежната си, люспеста текстура и мек, сладък вкус прекрасно кулинарно изживяване. Нашият замразен хек е идеален за приготвяне на разнообразие от вкусни ястия и е...
... високото си съдържание на протеини, той е подходящ и за тези, които следват хипокалорична веганска или вегетарианска диета. Преди да готвите биологичния нахут, е необходимо да го измиете с течаща вода, за да премахнете всички примеси, а след това да го накиснете за 12 часа, за да стане мек и готов за варене. За перфектно готвене на нахут са необходими около 45 минути, но времето за приготвяне може да бъде намалено, ако решите да го запечете или да го приготвите на пара. За да запазите вкуса на нахут, е добре да го съхранявате на хладно и сухо място.
... кучета са отличен източник на развлечение за кучета, които обичат да дъвчат, но не са "силни дъвчачи". Разделените еленови рога позволяват на кучетата лесно да достигнат до вътрешността на рога и следователно до костния мозък, който е по-мек за зъбите и челюстите в сравнение с нашите стандартни еленови рога.
Размер: В зависимост от размера
Клас: AA+
Шаблон на кучето: до 5 кг
На менюто: Еленово сирене
Ниво на дъвчене: Ниво 1 - Малък дъвкач...
... пяна. И точно това, с несравнимата си консистенция, се приготвя с устройство Еспума за няколко минути. Използвайте веднъж вашето устройство Еспумас, за да приготвите леки творения на основата на козе сирене. Рецептите на разбивача на сметана предлагат разнообразие от различни идеи за използване на Сифон Еспумас. Гурме разбивачът Isi позволява да овкусите храната си по мек начин. Това, което някога се е считало за изключително трудоемко и често изисквало много време, сега се прави за няколко минути с Гурме разбивача.
Открийте пулсиращото сърце на Антилите с Îles & Délices, вашата врата към несравнимо кулинарно изживяване. Нашият ексклузивен избор от деликатеси, създаден с страст и абсолютна отдаденост на автентичността, ви кани на сетивно пътешествие, вдъхновено от богатството и екзуберантността на тропическите острови. Всеки продукт от нашия каталог, внимателно изработен без яйца, без мляко и без масло, обеща...
...Кремообразен сирене на блок Arla® Havarti, традиционният датски Havarti, мек и кремообразен, идеален за сандвичи и закуски, студени или топли. ARLA®, кремообразният Havarti par excellence, също се предлага в формат от 4 кг за хотелиерството. ARLA® Havarti е идеален за всякакви ястия, които се нуждаят от нотка на меко и кремообразно сирене. ARLA® Havarti е най-разпознаваемото датско сирене. Любителите на сирене ценят характерния му аромат и консистенция, присъщи на природата.
...Име NOVELUM Tradition
Наименование Côtes de Bergerac
Година на производство 2015
Сортове Сémillon, Muscadelle
Цвят Бял Мек
Алкохолно съдържание 11% об.
Съчетания с храни и вина Аперитив, фоа гра, пъпеш, сладък синьо сирене, десерт.
Нос и Устата
Светложълт, блестящ цвят. Нос на цитруси, круша и манго. Устата е балансирана между сладостта и кръглотата на екзотичните плодове и свежестта и жизнеността на цитрусите и кайсията. Модерен и моден Bergerac Moelleux, лек и плодово.
... приготвяне:
За да се насладите напълно на ароматите му, оставете да се накисне 1 добре пълна чаена лъжичка биологичен босилек в 2 супени лъжици зехтин. Изчакайте 15 минути преди консумация.
Със своя мек и пикантен вкус, можете да комбинирате този биологичен босилек с всички зеленчуци, особено с домати, но също така и с меса и риба.
Също така в солени сорбета (например, козе сирене/босилек) или плодови салати.
Етикет AB - Ecocert
Метална кутия.
Нетно тегло 6гр. Можете също така да поръчате само презареждане на този продукт,...
...Идеален за обработка на мляко и производство на сирене с непрекъснато движение, работи по особено мек и регулиран начин, за да възпроизведе ръчния жест.
Той позволява извършването на серия от настройки, които предлагат възможността да се изпълняват желаните функции и да се обработва продукта по деликатен начин, много подобен на ръчния жест.
Солиден и изцяло изработен от неръждаема стомана.
Метод...