...Това е меко бяло козе сирене с цветна кора. Текстурата е мека, гладка и кремообразна; вкусът е приятен и деликатен.
100% италианско мляко.
Средно тегло: 0,250 г
Минимално узряване: 7-10 дни...
...Il Grana Padano DOP от 1 кг е италианско твърдо сирене, произведено в териториите на Ломбардия, Пиемонт, Трентино-Алто Адидже и Венето. Гарантирано е произведено с прясно мляко и зряло поне 9 месеца, представлява сирене с богат и мек вкус. Идеално за придружаване на предястия или като съставка в ястия с паста и ориз.
...Тази зелена равиоли с форма на сърце е обвита в тънка кора от тесто, оцветена със спанак, и е пълна с босилек, кедрови ядки и рикота (типичен италиански мексирене): истинско гастрономическо творение, което празнува традицията и изтънчеността на италианската кухня. Фино нарязаните кедрови ядки добавят хрупкава нотка, която напомня за борова гора в слънчев ден, докато деликатната рикота служи като кремообразна основа, която перфектно съчетава съставките, а ароматният босилек предоставя незабравим аромат, който извиква незабавните ухания на Средиземно море.
...В гамата на пресните продукти предлагаме овче сирене с малки размери и кръгла форма, характеризирано с неравномерни и ниско релефни ивици по цялата обиколка.
Предвиденото узряване е около 10 дни, с тази зрялост продуктът остава мек и с деликатен вкус.
Теглото на формата е около 0,500 кг.
Наличен е и в опаковка s/v цяло.
... високото си съдържание на протеини, той е подходящ и за тези, които следват хипокалорична веганска или вегетарианска диета. Преди да готвите биологичния нахут, е необходимо да го измиете с течаща вода, за да премахнете всички примеси, а след това да го накиснете за 12 часа, за да стане мек и готов за варене. За перфектно готвене на нахут са необходими около 45 минути, но времето за приготвяне може да бъде намалено, ако решите да го запечете или да го приготвите на пара. За да запазите вкуса на нахут, е добре да го съхранявате на хладно и сухо място.
...Идеален за обработка на мляко и производство на сирене с непрекъснато движение, работи по особено мек и регулиран начин, за да възпроизведе ръчния жест.
Той позволява извършването на серия от настройки, които предлагат възможността да се изпълняват желаните функции и да се обработва продукта по деликатен начин, много подобен на ръчния жест.
Солиден и изцяло изработен от неръждаема стомана.
Метод...
...мортадела, брезаола от бедро, салам Милано, сладък и пикантен салам Наполи, пикантна римска спианата, панчета
• Кремове от сирене: с гъби, с трюфел, с балсамов оцет, с 4 сирена, с Пармиджано Реджано
Докато за напитките търгуваме с вина от различни италиански региони:
• Венето: Просеко и Амароне
• Емилия Романя: Ламбруско, Санджовезе и Пиньолетто
• Марке: Пасерина...