...Ръчно изработено сирене, приготвено от пастьоризирано козе мляко и черна трюфел.
Сиренето е цилиндрично. Неговата паста е компактна и плътна, с известна еластичност. Цветът му е слонова кост с парченца черен трюфел и мек вкус на трюфел. Зреене 45 дни.
Представлява непоносимост към мляко.
Изключително вкусно с акациева мед с трюфел.
...Кремообразен сирене на блок Arla® Havarti, традиционният датски Havarti, мек и кремообразен, идеален за сандвичи и закуски, студени или топли. ARLA®, кремообразният Havarti par excellence, също се предлага в формат от 4 кг за хотелиерството. ARLA® Havarti е идеален за всякакви ястия, които се нуждаят от нотка на меко и кремообразно сирене. ARLA® Havarti е най-разпознаваемото датско сирене. Любителите на сирене ценят характерния му аромат и консистенция, присъщи на природата.
... сиренето е с цвят на слонова кост, с очи, разпределени равномерно.
Текстурата е маслена, разтапяща се в устата, с чист, мек и дълбок вкус, характерен за овчето мляко.
Всички наши сирена са произведени без хранителни добавки и са свободни от лизозим, натамицин и сорбати.
Без глутен.
Манческото сирене е храна, чийто произход датира от древността. Манческото сирене, произведено от млякото на овце от манческа порода, има също толкова исторически произход, колкото и самият добитък от тази порода. Времето не е променило съществено неговото производство и качество, като е сирене, характеризиращо се с мек вкус, който се усилва и трансформира в пикантен в много зрели сирена, неговия...