Италия, Villanterio
...Доставчик на трансформирани животински протеини, ние от DI.GI.MA. srl сме признати за качеството на нашите продукти. Известни като месни брашна или PAT, трансформираните животински протеини са ключов елемент в производството на храни за домашни любимци. Високото ниво на качество на тези брашна е от съществено значение за гарантиране на тяхната безопасност и за добавяне на хранителни свойства към храните за животни.
Италия, Orbassano
...Фурнированата лазаня е класически култ и едно от ястията, които правят италианската кухня известна по целия свят. Тази версия, най-известната от всички, е подправена с типичния бологезе сос и сос бешамел. Лазаня с рустикален вкус, точно като онази, приготвена в италианските домове, готова за консумация и която само трябва да се загрее.
Италия, Pergola
...Пица готова за 2 минути С PIÙTRECENTO вкусотията на масата става по-голяма. Неговата печка с размери 80×90 сантиметра предлага повече пространство за едновременно приготвяне на повече ястия; така готвенето на открито става още по-бързо, весело и безгрижно. Запалване и загряване за 10 минути, а след това са нужни още 2, за да изпечете изключителни пици и не само.
Италия, Melara
...Дизайнът е предназначен за хоризонтално транспортиране на всички насипни продукти (сухи и влажни зърна, семена, брашна, прахове), гранулирани и прахообразни материали като цяло, на дълги разстояния. Тази нова серия е изцяло изработена от пресовани и болтовани листове метал, поцинковани чрез процеса на Sedzimir.
Италия, MILANO
...Може да се използва за подправяне на сурови ястия и за всички кулинарни приложения, които не изискват готвене на високи температури. Препоръчва се да не се надвишава 160 °C. ОПАКОВКИ ПО 15 БР 1 ПАЛЕТ 900 БР СРОК НА ГОДНОСТ 12/08/2025 МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 30 ПАЛЕТА...
Италия, Lana
...Полупрофесионалните комбинирани модели от линията Light Duty са проектирани за бързо готвене, но при температура, която не е твърде висока, с цел да се създадат най-благоприятни условия за приготвяне на множество ястия и рецепти, разработвани бързо.
Италия, Campo San Martino
... плъзгащи се плексиглас вратички отстрани на обслужването - С вграден мотор или подготвена за дистанционна версия Открийте как да направите вашите салати и студени ястия по-вкусни. Обхват: -2°C/+7°C Покритие: INOX AISI 304 Газ: R290 Размери (мм): 1300x800x H 940 Затворен – H 1270 Отворен Размери (мм): 1300x800x1365...
Италия, Novoli
...Става въпрос за охлювите от вида Helix aperta с тяхната типична "бяла капачка", които са в етап на хибернация. Това е много търсен охлюв, считан за деликатес в цяла Пулия и обект на множество традиционни ястия. Една от най-често срещаните вариации е следната: охлювите се измиват, лишават се от капачката и се оставят да се накиснат във вода. В тенджера се запържва в обилно количество зехтин...
Италия, Castellazzo Bormida (al)
... аромат и неповторим вкус. Tuber Magnatum Pico се характеризира с интензивен аромат, с нотки на чесън, мед, земя и сено, и с деликатна текстура, която го прави идеален за обогатяване на ястия от висшата кухня. Всеки трюфел се събира на ръка с традиционни техники, осигурявайки максимално уважение към околната среда и естествения цикъл. Защо да изберете Valtrebbia Tartufi? Гарантирано качество: Всеки...
Италия, Lesa
... насладите на ястието директно от пакета. Забележка! Продуктът ще работи и с студена вода, просто удвойте времето. ЗАКУСКА: Страхотната закуска е основата на добрия ден! СУПИ: Нищо не побеждава студеното време като топла супа! ОСНОВНИ ЯСТИЯ: С месо! Без месо! Без глутен! Без лактоза! Веган! Нещо за всеки!
Италия, Imperia
...Зехтинът Arzentu Extra Virgin е резултат от съчетанието на два високо ценени италиански сорта: Oliva Peranzana и Oliva Taggiasca Extra Virgin Olive Oil · 100% италианско масло – студено извлечено · Получено от маслини Peranzana и Taggiasca · Отличен подправка за най-деликатните ястия Arzentu е внимателно подбран, нежен и ароматен продукт, който съчетава отличителните характеристики на маслините...
Италия, Misano Adriatico
...Открийте богатия и изискан вкус на COL D'ORCIA Rosso Montalcino DOC с бутилка от 75 cl. Произведено с грижа и страст в района на Монталчино, това вино е перфектно за придружаване на вашите ястия или за специална вечер. Всяка глътка е пътешествие из уникалните вкусове на Тоскана.
Италия, Milano
...Произведен през месец юли, това е мед с силна личност, който има склонност да кристализира. В течно състояние е с цвят на кехлибар и светъл орех, а когато кристализира, придобива мирис на сушени гъби, лакрица, почти опушен. Ароматът е много интензивен, персистентен, напомня на карамел и вкус на моу, много ценен от децата. СЪЧЕТАНИЯ Ароматизираща подсладител за напитки; обогатява винегрета за подправяне на смесени салати, добре се съчетава с печените зеленчуци и ястия с ароматни или лечебни билки, препоръчва се за приготвяне на ризото.
Италия, Forlì
... съставки. Въпреки това, е възможно да се обработят допълнително, за да се получат необичайни ястия, както сладки, така и солени. Например, като се смелят и смесват плодовете с малко вода и няколко капки лимонов сок, се получава отличен заместител на крема сирене. Кашуто може да бъде също така смляно на трохи и добавено в приготвянето на ориенталски ризото заедно с щедри смеси от запържени зеленчуци, подправки и аромати. Налични са в опаковка от 1 кг, за да имате необходимото количество за парти или аперитив с приятели.
Италия, Radicofani
...Рикотата е副продукт, който се получава от серума, останал след обработката на сиренето. За да се получи по-мека и деликатна рикота, серумът се обогатява с добавяне на прясно мляко. Продуктът се получава, като серумът се загрява до температура около 80°C и се опакова в термосалдена опаковка с тегло около 2 кг. Отлична е за консумация на чисто, както и с захар, шоколад, алкермес и други. В кухнята могат да се приготвят отлични десерти и също така вкусни солени ястия като равиоли и канелони, пълнени с рикота и спанак. Тегло на фусцелата около 350 г.
...Доматеното пюре (или пасата) е много универсална съставка и една от основните храни, използвани за приготвяне на много рецепти, произведени в Италия, както и на много други, от сосове за паста до основни подправки за пици, както и в различни основни ястия на базата на месо или вегетариански ястия. То се произвежда изключително от пресни домати, като се използват само висококачествени, цели...
Италия, Bronte
...Този премиум Private Label крем от шамфъстък предлага гладка, богата текстура, изработена от висококачествени шамфъстъци. Идеален за използване в сладкарството, печенето или като вкусна намазка, този крем може да бъде персонализиран под вашата марка с гъвкави опции за опаковане. Кремът от шамфъстък е перфектен както за търговия на дребно, така и за едро, предоставяйки луксозен акцент на сладкиши, десерти и гурме ястия.
...Идеални за опаковане на сандвичи, фокачи, пица, хамбургери, пържени храни и всякаква топла или студена храна. Хранителната хартия против мазнини е устойчива на мазнини и на високата температура на храните. В естествена кафява цветова гама, тя е екологична и биоразградима. Незаменима за стрийт фууд и за взимане за вкъщи; подходяща е за контейнери за взимане, кошници и подноси или дори само за ръчно предаване на приготвените ястия. Пълна съвместимост с контакт с храни. МАТЕРИАЛ: ХАРТИЯ ПРОТИВ МАЗНИНИ...
Италия, Castrovillari
...Кората е с красив ярко жълт цвят и е богата на етерични масла, може да бъде по-тънка или по-дебела и варира от много грапава до гладка. Вкусът на този великолепен плод е кисел, тъй като съдържа лимонена киселина. Вътре се представя с бяла гъбеста маса, наречена албедо. Неговата много сочна пулпа е разделена на осем-десет резена и се използва за подправяне на различни ястия, както на основата на риба, така и на месо.
Италия, Vomano (TE)
...Независимо дали търсите да подкрепите мускулното възстановяване, да подобрите храносмилането или да увеличите общата жизненост, тези прахообразни добавки предлагат универсално решение. Адаптивността на прахообразните хранителни добавки ги прави любими сред фитнес ентусиастите и хората, които се грижат за здравето си. Те могат лесно да бъдат интегрирани в смутита, шейкове или ястия, позволявайки ви да...
...Болници, институции, столови, хранително-вкусовата индустрия и заведения за бързо хранене разполагат с големи кухненски съоръжения, които в някои случаи могат да приготвят хиляди ястия на ден, а количеството на емисиите в атмосферата е също толкова голямо, налагайки в някои случаи необходимостта от ефективно третиране. Системата SKF. SKF е филтриращ комплекс, специално проектиран за използване...
Италия, Capo D'orlando
... костите и отслабващ, и магнезий за мускулите, сърцето и мозъка. В КУХНЯТА Ако обичате простички ястия, използвайте го за пълнеж на сандвичи и панини или в паста салата с различни съставки като йогурт, маруля, скариди, пиле и черен ориз или киноа. За десерти можем да се насладим на мус от авокадо и какао, сладолед от авокадо и много други ястия.
Италия, Fidenza
...Зрял за минимум 150 дни до максимум 10 месеца, той придобива силен и леко пикантен вкус. Текстурата е компактна и лесно разтворима, което го прави идеален за подправяне или придружаване на основни и вторични ястия.
Италия, Carbonara Al Ticino
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др. Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват: • Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко • Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко • Аромати на риба...
...За тези, които не обичат месото, но не искат да се откажат от вкусотията на арancinите, ето една интерпретация на един от класическите ястия на сицилианската кухня. Златиста и хрупкава коричка, слой от ориз, умело ароматизиран, и сърце от спанак, моцарела и домати.
Италия, Sizzano
...Вино за всички ястия Бели меса Пресни и средни сирена ЦВЯТ Интензивно рубинено червено АРОМАТ Подправъчни и цветни нотки Типична нотка на черен пипер ВКУС Солен, приятно интензивен Фини и хармонични танини ТЕМПЕРАТУРА: 16-18 °C АЛКОХОЛ: 13% об.
Италия, Riesi
...Бадемите, освен че са естествено лекарство, са наистина много вкусни. Използването им в кухнята е много разнообразно - те се използват за приготвяне на сладкиши, но и за приготвяне на солени ястия. Много се ценят като закуска, както в натурален вид, така и печени на фурна. В регионите на Южна Италия, бадемите са главни герои в много гастрономически приготовления, например бадемовата паста или...
Италия, Vizzini
...Основни ястия и продукти за хапване...
Италия, Martina Franca
...Пекорино Агродолче е сирене с ароматен и много характерен вкус, резултат от срещата между пикантните нотки на полузрялото пекорино и сладките аромати на свежия винкотто. Консистентната коричка с цвят на черен орех обгръща ронлива и леко разтопяваща се паста, с нотки на мляко, свежо грозде и вино. Това сирене е идеално за тези, които търсят изключителен и представителен вкус на територията, перфектно за обогатяване на ястия и аперитиви.
Италия, piano di sorrento (na)
... конфитюри, плодови торти и сорбета, благодарение на своята сочност и балансиран вкус. Освен това, той успешно се комбинира с ястия на основата на морски дарове, дори и сурови, което го прави универсална съставка в кухнята. Миякава също така е ценен за своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които помагат за борба с оксидативния стрес и подобряване на сърдечно-съдовото здраве.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play