Испания, Monroyo (teruel)
... средно тегло и умерен процент мазнини. Всички наши продукти се произвеждат чрез интегрален процес на цялата производствена верига, чрез който сами произвеждаме фуражите, отглеждаме животните, ги заколваме и узряваме крайния продукт в нашата сушилня, с всички предимства, които това носи за крайното качество на продукта. По-голям контрол върху храненето, здравословното състояние и генетиката на нашите животни, и следователно голяма редовност в крайния продукт, който достига до нашите клиенти.
Испания, Guijuelo (salamanca)
...С размер и тегло по-малко от шунката, нашата Палеа от Иберийска белота има по-дълга и по-малко кръгла форма. Нейният равномерен и блестящ цвят с бели перлени мазнини е визуалното предвещание на изразителен вкус на белота, сладък, отчетлив и интензивен аромат, който в съчетание с осезаемо финално послевкус, извиква пейзажа на нашите деhesas.
Испания, Derio-Bizkaia
...Проектираме и произвеждаме автоматични системи за класификация по тегло, използвани основно за генериране на партиди и разпознаване по тегло. Този тип решения се препоръчват предимно в хранителната индустрия (птицевъдство, месо, шунка, риба, плодове и зеленчуци и др.). Автоматични устройства, които групират продукти въз основа на определени диапазони на тегло. Автоматичният класификатор по тегло Dibal GW, с опционална система за класификация, групира продуктите въз основа на до 8 определени диапазона на тегло, без да спира производствената линия.
Испания, Guijuelo-Salamanca
...рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад. Съставки: Иберийска палета Белота, сол Тегло: 1,400 кг Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад. Тегло: 1,400 кг Съставки: Иберийска палета Белота, сол...
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Иберийска свиня над 10 месеца. Парче месо, извлечено от единия край на лентата от контрафиле, с тегло между 150 и 250 гр. Плумата от иберийска свиня е селективно парче месо, произхождащо от иберийски свини над 10 месеца, известно със своята нежна текстура и уникален вкус. Това парче месо се извлича от единия край на лентата от контрафиле и има приблизително тегло между 150 и 250 грама. Плумата е...
Испания, San Pedro Manrique (soria)
Испания, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Испания, Badajoz
...Иберийска шунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и опакована вакуумно, за да запази всичките си аромати и вкус. Приблизително тегло: 100 г.
Испания, Málaga.
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, pieza 6,5 - 7,5Kg. aprox. ¡De la pieza a tu mesa! Много практично, идеално за подарък за тези коледни празници или за каприз, или също така за корпоративен подарък. • Представя се на въздуха, увито в копринена хартия, с памучен калъф и връв • Вътре в украсената подаръчна кутия се съдържа: шунка, стойка за шунка и нож • Минимално узряване от 9 месеца. • Традиционно...
Испания, Guijuelo (salamanca)
... тегло на свежото парче, при контролирана температура между 3º и 5º по Целзий и с относителна влажност между 75% и 85%. Порода: 50% Иберико Хранене: Цебо Етикет: Бяла Енергийна стойност: 303Kcal / 1261KJ Мазнини: 37.81 г Наситени мазнини: 5 г Въглехидрати: < 0,10 г Захари: < 0,10 г Протеини: 32.3 г Сол: 7.42 г...
Испания, Alcobendas
...Заден край на иберийска свиня с DOP Jabugo, подложен на сол и след това на процес на сушене. Представяне: Цяла част с крак, с въже, етикет и етикет. Опционална обвивка и мрежа. Единица за продажба: Цяла част с крак и променливо тегло. Опаковка: Хартия (1 част); картонена кутия (1-2 части/кутия); картонна кутия (100 части). Палетизиране: 3 кутии на слой; 7 слоя на палет. Цвят: Характерен от розов...
Испания, Guijuelo
...Най-висококачественият хамон от Испания, в индивидуални опаковки по 100 грама, вакуумирани. Само продаваме на компании. Информацията: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена 25 кашона Кашони: 14.500 € - Гуйхело, Саламанка (Испания) Срок на годност: 12 месеца от датата на производство Тегло на кашона: 6,55 кг. Време за доставка: По договаряне Транспорт: Охлаждане 5ºC.
Испания, Cuarte De Huerva
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански). Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус. Нетно тегло: 450 г / 900 г Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
Испания, Cordoba
Ние сме компания, специализирана в предлагането на висококачествени продукти. Нашият основен пазар са нашите Гурме Крокети, които са на нивото на най-добрите кухни и най-изтънчените вкусове. Предлагаме широка гама (Шунка, Сьомга с Кабралес, Хек с Гамби, Треска, Р. де Торо, Месо от буза и др....). Също така имаме линия от фламенкити с тегло 50-60 г в различни вкусове, която има голям успех заради...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play