... средно тегло и умерен процент мазнини. Всички наши продукти се произвеждат чрез интегрален процес на цялата производствена верига, чрез който сами произвеждаме фуражите, отглеждаме животните, ги заколваме и узряваме крайния продукт в нашата сушилня, с всички предимства, които това носи за крайното качество на продукта. По-голям контрол върху храненето, здравословното състояние и генетиката на нашите животни, и следователно голяма редовност в крайния продукт, който достига до нашите клиенти.
...С размер и тегло по-малко от шунката, нашата Палеа от Иберийска белота има по-дълга и по-малко кръгла форма. Нейният равномерен и блестящ цвят с бели перлени мазнини е визуалното предвещание на изразителен вкус на белота, сладък, отчетлив и интензивен аромат, който в съчетание с осезаемо финално послевкус, извиква пейзажа на нашите деhesas.
...Проектираме и произвеждаме автоматични системи за класификация по тегло, използвани основно за генериране на партиди и разпознаване по тегло. Този тип решения се препоръчват предимно в хранителната индустрия (птицевъдство, месо, шунка, риба, плодове и зеленчуци и др.).
Автоматични устройства, които групират продукти въз основа на определени диапазони на тегло.
Автоматичният класификатор по тегло Dibal GW, с опционална система за класификация, групира продуктите въз основа на до 8 определени диапазона на тегло, без да спира производствената линия.
...рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад.
Съставки: Иберийска палета Белота, сол
Тегло: 1,400 кг
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е опаковано вакуумно при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на приготвяне: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, солене, естествено сушене и отлежаване в склад.
Тегло: 1,400 кг
Съставки: Иберийска палета Белота, сол...
...Иберийска свиня над 10 месеца. Парче месо, извлечено от единия край на лентата от контрафиле, с тегло между 150 и 250 гр.
Плумата от иберийска свиня е селективно парче месо, произхождащо от иберийски свини над 10 месеца, известно със своята нежна текстура и уникален вкус. Това парче месо се извлича от единия край на лентата от контрафиле и има приблизително тегло между 150 и 250 грама. Плумата е...
...Иберийска шунка Bellota, нарязана на ръка от сертифициран майстор и опакована вакуумно, за да запази всичките си аромати и вкус.
Приблизително тегло: 100 г.
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, pieza 6,5 - 7,5Kg. aprox.
¡De la pieza a tu mesa!
Много практично, идеално за подарък за тези коледни празници или за каприз, или също така за корпоративен подарък.
• Представя се на въздуха, увито в копринена хартия, с памучен калъф и връв
• Вътре в украсената подаръчна кутия се съдържа: шунка, стойка за шунка и нож
• Минимално узряване от 9 месеца.
• Традиционно...
...Елегантна кутия с чиния от 100% иберийска шунка, хранена с жълъди, нарязана с нож. 50 г.
Идеална за подарък или за консумация у дома.
Готова за отваряне и дегустация.
Тегло: 0,1 кг...
... тегло на свежото парче, при контролирана температура между 3º и 5º по Целзий и с относителна влажност между 75% и 85%.
Порода: 50% Иберико
Хранене: Цебо
Етикет: Бяла
Енергийна стойност: 303Kcal / 1261KJ
Мазнини: 37.81 г
Наситени мазнини: 5 г
Въглехидрати: < 0,10 г
Захари: < 0,10 г
Протеини: 32.3 г
Сол: 7.42 г...
...Заден край на иберийска свиня с DOP Jabugo, подложен на сол и след това на процес на сушене.
Представяне: Цяла част с крак, с въже, етикет и етикет. Опционална обвивка и мрежа.
Единица за продажба: Цяла част с крак и променливо тегло.
Опаковка: Хартия (1 част); картонена кутия (1-2 части/кутия); картонна кутия (100 части).
Палетизиране: 3 кутии на слой; 7 слоя на палет.
Цвят: Характерен от розов...
...Най-висококачественият хамон от Испания, в индивидуални опаковки по 100 грама, вакуумирани.
Само продаваме на компании.
Информацията:
https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/
Минимална поръчка: 25 кашона (1.000 бр.). Цена 25 кашона
Кашони: 14.500 € - Гуйхело, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
Тегло на кашона: 6,55 кг.
Време за доставка: По договаряне
Транспорт: Охлаждане 5ºC.
... отглеждането на иберийската свиня, оставена да пасе на свобода за период от поне четири месеца, обикновено от октомври до февруари), се храни с жълъди (las bellotas на испански).
Чистият иберийски лоом на "Cinco Jotas" се характеризира с леко пикантен и опушен послевкус.
Нетно тегло: 450 г / 900 г
Представяне: лоом, опакован вакуумно, в оригинален цилиндър от картон.
Ние сме компания, специализирана в предлагането на висококачествени продукти. Нашият основен пазар са нашите Гурме Крокети, които са на нивото на най-добрите кухни и най-изтънчените вкусове. Предлагаме широка гама (Шунка, Сьомга с Кабралес, Хек с Гамби, Треска, Р. де Торо, Месо от буза и др....). Също така имаме линия от фламенкити с тегло 50-60 г в различни вкусове, която има голям успех заради...