... пипери в света! Сушено месо, шунката, произведена в нашата работилница, предлага колбаси без нитрити и без консерванти, 100% натурални. За останалото, природата върши своята работа в нашите сушилни, нежно сушейки тези красиви цели парчета месо, осолени и подправени на ръка. Тази шунка ще излезе от сушилните след 3 до 4 месеца, за да бъде фино нарязана и да заеме място в стъкления си буркан, преди да бъде вакуумирана, осигурявайки ѝ по този начин съхранение от 3 месеца при стайна температура.
Произход: Лайсак, Аверон
Тегло: 70 г
DLC: 90 дни...
... нарязвач за колбаси ще бъде удобен за използване както за асоциации, така и за закуски и колективи.
Нож: ø195 мм
Дължина на рязане: 190 мм
Височина на рязане: 130 мм
Дебелина на рязане: 0,2 - 12 мм
Мощност: 150 W / 230 V
Размери: L425 x P370 x H340 мм
Тегло: 11,10 кг...
...Професионален резач за шунка Ø 300 мм Casselin
Алуминиеви анодизирани крака и корпус
Система с ремък
Камен за заточване
Наклонен нож
Нож: Ø 300 мм
Дължина на рязане: 235 мм
Височина на рязане: 160 мм
Дебелина на рязане: 0,2 - 15,5 мм
Мощност: 380 W / 230 V
Размери: Д 520 x Ш 500 x В 465 мм
Тегло: 21,4 кг
Съществува и с нож Ø 250 мм, Ø 220 мм или Ø 195 мм (вижте по-долу нашите свързани продукти).
Ref:CTJ300B...
...Незаменима фигура в свинската кухня, органичната суха свинска наденица от Ферме де ла Рус е различна от саламите по своя диаметър и дължина. Насладете се на нея на тънки резени сама или с хляб.
Тегло: 200г...
... слънчоглед са много богати на минерали, магнезий и фосфор. Идеален хляб за съпровождане на растителни съставки или меки колбаси като пуйка или шунка, които усилват техните свойства.
REF:P471A
EAN-13:8436017107081
EAN-14:18436017107088
ПРЕДВАРИТЕЛНО ТЕГЛО (Г):345 г
ТЕГЛО СЛЕД ПРИГОТВЯНЕ:290 г
ДЪЛЖИНА (СМ):37 см
ШИРИНА (СМ):8 см
РАЗМРАЗЯВАНЕ:20 мин. | СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА
ПРИГОТВЯНЕ:20 мин. | 180ºC
РАЗМЕРИ:600x398x263
ЕДИНИЦИ:28 Единици/Кутия | 28 Кутии/Палета
ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ (ККАЛ/КДЖ):1220 / 292
ПРОТЕИНИ (Г):8,41
ВЪГЛЕХИДРАТИ (Г):54,66
ЗАХАРИ (Г):1,36
МАСТА (Г):3,75
ФИБРИ (Г):2,84
СОЛ (Г):1,36...
...Произведен изключително в Юра от сурово мляко и по стария начин. Всички наши раклет сирена идват от малки сиренарници в Юра, специално избрани заради стриктността и качеството на тяхната работа.
Тази сирена, с тегло от 6 до 7 кг, закръглена и златиста, се консумира основно разтопена, в компанията на картофи в кожата им, сушено говеждо, пушен суров шунка и други пушени.
... клането в кланиците на Лакан, свинските трупове се доставят в Плейсанс в понеделник, вторник и четвъртък. Те се нарязват и различните парчета се използват за производството.
Що се отнася до рецептите, от салам до фритон, минавайки през шунка, това е занаят, изградена на петдесетгодишен опит, основан на търсенето на постоянство на вкусовете през цялата година.