Exim GmbH East-West Trade е водеща компания в областта на международната търговия и е специализирана в обмена на стоки и услуги между Източна и Западна Европа. От основаването си Exim GmbH играе съществена роля в свързването на компании от двете региона и им помага да откриват нови пазари. С дълбоко разбиране за особеностите и изискванията на международната търговия, компанията предлага обширни ус...
...Le Brut de Fût 18 години на 47° е арманяк, който се отличава с богатството и сложността си. Отлежал в дъбовибъчви, той предлага уникален ароматен спектър, който ще зарадва ценителите. Златистият му цвят и интензивните аромати на зрели плодове и подправки го правят перфектен избор за дегустационни моменти. Независимо дали за празнуване или за подарък, този арманяк ще очарова с автентичния и изтънчен си характер.
...ALLEGRINI Amarone della Valpolicella classico DOC 1 бут. cl 75 е червено вино, което е robusto и интензивно, отлежавало поне 2 години в дъбовибъчви. Неговите аромати на зрели плодове и подправки го правят перфектно за придружаване на червени меса и зрели сирена. Наслади се на тази ценна бутилка самостоятелно или в компания.
...La Flaguerie Poirino е резултат от смесването на круша и млад калвадос, отлежавал в дъбовибъчви. С ярко оранжев цвят, La Flaguerie Poirino развива богата ароматна палитра с финес и елегантност.
Брутно тегло: 1100g / 2.42lb
Тегло на кутия с 6: 7kg / 15,43lb...
... екологична стойност (ниво 3), е било обект на всички грижи от лозето до избата. Тук се търси гурманският и лек характер в винопроизводството и отлежаването.
ВИНОПРОИЗВОДСТВО
Сортиране на зърната
Традиционно винопроизводство
Отлежаване в дъбовибъчви за няколко месеца
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Цвят черешово червено, интензивен и блестящ.
Фин и приятен аромат на червени и черни плодове.
Вкус плодист, мек и кръгъл, поддържан от разтопени танини и леко сладникав.
... преобладаващ варовик в Кот Шалонез. Наклоните са плавни и ориентирани на изток до югоизток.
Отлежаване
Винификацията започва в иноксни съдове, след което продължава в дъбовибъчви. Продължителността в бъчвите варира в зависимост от реколтите.
Характер на виното
Прекрасен червен цвят, ясен, с рубинени отблясъци, носът се отваря към типичните червени плодове на Пино Ноар (касис, вишна, червена боровинка) с димни нотки, хумус и понякога животински нюанси. Богато и комплексно, текстурата му е стегната с меки и елегантни танини. Прекрасен баланс.
Съчетания на храни и вина...
... изработени с поцинковани обручки, с опечен интериор и са напълно тествани под налягане. Повечето традиционни производители на дъбовибъчви вече не произвеждат дървени бъчви в малките размери, в които ние сме специализирани, поради допълнителната работа, която изисква; нашите производствени съоръжения са настроени така, че да можем да произвеждаме тези по-малки бъчви ефективно, включително с най...
... естествена алкохолна ферментация, контрол на температурата, дълга мацерация (18 дни), 2 промивки на ден през цялата ферментация. Тези стъпки позволяват максимално извличане на качеството на плодовете: цвят, аромати и структура. Отлежаването на виното след това се извършва в дъбовибъчви, от които една трета е ново дърво, в продължение на 12 месеца.
Дегустация
На вид, шато Оте Либард показва красив червен...
...Текилата е емблематичен спирт за Мексико, произведен от синя агаве, сукулентно растение, отглеждано основно в регионите на Халиско. Известна със своите интензивни вкусове и земни нотки, текилата е продукт на традиция и майсторство. Тя се предлага в няколко категории, включително текила Бланко, свежа и неостаряла, текила Репосадо, която отлежава между 2 и 12 месеца в дъбовибъчви, и текила Аньехо, която отлежава повече от година, за да развие по-богати и сложни аромати.
...% каберне фран 15%
Сертификати за околна среда:
HVE 3 от 2017
и ISO 14001 (СМЕ на вината от Бордо) от 2015
Технологии на отглеждане:
разумно отглеждане, почви, обработвани или засети с трева, резитба на лозата в смесен гийо, ръчни зелени работи, адаптирани към всяка парцела
Беритба: механична с няколко селекции: зрялост и размер на зърната, парцелна селекция
Винификация: традиционна с нежна и контролирана мацерация в термо-регулирани бетонни съдове
Отлежаване: 12 месеца в френски дъбовибъчви, от които 40% нови...
...Brunello di Montalcino DOCG 2017 Castello Banfi
Получен от сортове саньовезе, винифицирани в чист вид, Brunello di Montalcino DOCG на Castello Banfi може да се счита за класика в производството на Banfi в Монталчино. Произвежда се от клонирана селекция на гроздето, зрее две години в големи дъбовибъчви и в барики от френски дъб, след което завършва с отлежаване в бутилка от 8 до 12 месеца...
...Поддайте се на елегантността на червено вино „Бургунд“, вино с дълбочина и забележителна сложност. Възрастявано с грижа в френски дъбовибъчви, това вино разкрива богати аромати на зрели червени плодове и фини дървесни нотки. В устата, кадифена текстура и меки танини обгръщат небцето, предлагайки хармонично и завладяващо сетивно изживяване. Позволете си да бъдете очаровани от вечната елегантност на това червено вино „Бургунд“. ...
...Дъбовибъчви от американски или френски дъб с капацитет 225L, използвани преди за червено вино. Подходящи за повторна употреба за отлежаване на спиртни напитки, бира, вино или оцет.
Работим с клиенти, които използват тези стари бъчви за производството на своите напитки.
Разполагаме и с греди или метални стойки за съхранение в изба или дестилерия.
Извършваме доставки от Испания до целия свят с камиони или пълни контейнери.
Свържете се с нас за повече информация.
...Когнатът е престижен спирт, признат в световен мащаб за своето изключително качество и изтънчен вкус. Произведен в региона Когнат във Франция, този спирт е изработен от внимателно подбрани бели грозда, дестилирани два пъти в традиционни медни аламбики. Процесът на отлежаване в дъбовибъчви придава на Когната неговите сложни аромати и характерния кехлибарен цвят, правейки всяка дегустация уникално...
...Максима Изразяване На Бобал
Аромат на чиста зряла червена плодова типична за сорта Бобал. Копринен и интензивен на небцето, с подправен фон, който отразява истинския характер на Манчуела.
1618 ºC Температура на сервиране
ВЪЗРАСТ НА ЛОЗЯТА: Между 60-70 години
ПРОИЗВОДСТВО: Ферментирано в дървени съдове от 10.000 литра и отлежавало в френски дъбовибъчви от 225 литра
СОРТ ГРОЗДЕ: Бобал...
...Те са елитни вина от "Златната колекция" на Mileștii Mici, най-голямата винена колекция в света (приблизително 1.5 милиона бутилки), регистрирана в Книгата на рекордите на Гинес. В тази категория са представени колекционни бели и червени вина с рядкост в винената индустрия от Република Молдова. Тези вина имат двойно отлежаване: те се съхраняват поне 3 години в дъбовибъчви, след което вината се...
...Съчетание: сирена, дивеч, ястия с сос, пикантни ястия, червени меса
Винификация: Беритбата се извършва ръчно в касетки с двоен подбор. Винификацията се провежда в малки терморегулирани инокс съдове. Малоалкохолната ферментация се извършва в съдове в отделно помещение. Отлежаването от 18 месеца се провежда в дъбовибъчви (20 до 30% нови).
Око: тъмен и дълбок червен цвят
Нос: малки плодове и...
...Винилови бъчви от американски и френски дъб, изработени от експерти по производството на бъчви. Освен това те имат капацитет от 225 литра до 500 литра и могат да бъдат намерени в Логроньо (Ла Риоха).
...Буре с 3 или 4 вина от френски дъб (27мм)
Тези бъчви са били преработени според следния протокол:
- Демонтаж и изравняване на дъната
- Изравняване на вътрешността на бъчвата с 5 мм
- Повторно загряване на бъчвата (налични са няколко загрявания)
- Монтаж на дъната
- Шлифоване на външната част
- Тест за херметичност
- Лазерно маркиране и довършителни работи...
...Чанта в кутия (BIB)
- различни размери и форми
Дъбовибъчви за вино в чанта в кутия в различни размери от 3 литра до 20 литра. Бъчви, проектирани за декорация в ресторанти, кафенета и др., за поставяне на вино в чанта в кутия и сервиране от истински дъбовибъчви.
TECNIWOOD е пионерска компания в реновирането на бъчви от над 20 години. Ние сме специализирани в нови, реновирани и употребявани бъчви.
TECNIWOOD изпраща своите бъчви в много страни производители на вино и спиртни напитки: нови бъчви от френски, европейски и американски дъб / реновирани бъчви от френски и американски дъб / употребявани бъчви.
TECNIWOOD предлага нови бъчви от европейски дъб (ест...
...Автентичният шампанско par excellence, кюве Fût de Chêne се отличава със своята мощ, елегантност и свежест. Отлежаването му в големи дъбовибъчви от реколтата до бутилирането го прави шампанско, което не остава незабелязано.
Тонелерия Тедем е специализирана в дезинфекцията и регенерацията на бъчви. Разработили сме уникален патент в света за оптимална регенерация на бъчвите. Процес на основата на озон, БЕЗ СКРЪБВАНЕ. Запазваме дебелината на бъчвите.
Предлагат се две гами:
- Минерална: Регенерация без нагряване за леко дървесно ухание и дълбока дезинфекция (остатъчният серен диоксид се елиминира дълбоко за спиртните н...
... необходимото ниво на влажност.
След това, зелените зърна кафе се поставят за период до 3 месеца в дъбовибъчви, които са съдържали уиски поне 8 години.
Контрол на качеството се извършва на всеки 30 дни, взема се проба от всяка бъчва, анализира се и се подготвя за профилиране, като се квалифицира от експерти.
Продават се изключително на зърна, за да можете да се насладите на смесването на ароматите на кафето.
...Съставки:
100% Био червено вино оцет
Този стар червен винен оцет отлежава в дъбовибъчви в продължение на 6 месеца.
Този период му придава кръглост на вкуса, както и дървесни нотки.
Съвети за употреба:
Да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати.
Този продукт е наличен и в бутилка от 50 cl.
...Смес от Арманяк, отлежавал поне 10 години в дъбовибъчви в нашите изби, разположени в Жер.
Робата: Тъмна с кехлибарени и медни отблясъци – Не добавяме никаква захар или карамел.
Нос: Удивителна сложност, изградена около основа от типични Арманяци: Слива, Ванилия и Бели цветя. Нашият Hors d'Âge е изключително сложен и постепенно се развива в около дузина различни аромати, разкривайки толкова много...
...CEPAGE : Ugni blanc
SOL : Argilo-calcaire
ELABORATION :
След гроздобера, реколтата първоначално се винарства. След това, полученото вино се дестилира по метода Шарантез, т.е. чрез двойна дестилация.
Тази смес е съставена от различни ракии от нашия тероар, като най-младата е отлежавала поне 10 години в дъбовибъчви с ракии от Grandes Champagnes, които са поне 25 години.
DEGUSTATION :
Неговият...