...Le Brut de Fût 18 години на 47° е арманяк, който се отличава с богатството и сложността си. Отлежал в дъбовибъчви, той предлага уникален ароматен спектър, който ще зарадва ценителите. Златистият му цвят и интензивните аромати на зрели плодове и подправки го правят перфектен избор за дегустационни моменти. Независимо дали за празнуване или за подарък, този арманяк ще очарова с автентичния и изтънчен си характер.
...La Flaguerie Poirino е резултат от смесването на круша и млад калвадос, отлежавал в дъбовибъчви. С ярко оранжев цвят, La Flaguerie Poirino развива богата ароматна палитра с финес и елегантност.
Брутно тегло: 1100g / 2.42lb
Тегло на кутия с 6: 7kg / 15,43lb...
... екологична стойност (ниво 3), е било обект на всички грижи от лозето до избата. Тук се търси гурманският и лек характер в винопроизводството и отлежаването.
ВИНОПРОИЗВОДСТВО
Сортиране на зърната
Традиционно винопроизводство
Отлежаване в дъбовибъчви за няколко месеца
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Цвят черешово червено, интензивен и блестящ.
Фин и приятен аромат на червени и черни плодове.
Вкус плодист, мек и кръгъл, поддържан от разтопени танини и леко сладникав.
... преобладаващ варовик в Кот Шалонез. Наклоните са плавни и ориентирани на изток до югоизток.
Отлежаване
Винификацията започва в иноксни съдове, след което продължава в дъбовибъчви. Продължителността в бъчвите варира в зависимост от реколтите.
Характер на виното
Прекрасен червен цвят, ясен, с рубинени отблясъци, носът се отваря към типичните червени плодове на Пино Ноар (касис, вишна, червена боровинка) с димни нотки, хумус и понякога животински нюанси. Богато и комплексно, текстурата му е стегната с меки и елегантни танини. Прекрасен баланс.
Съчетания на храни и вина...
... естествена алкохолна ферментация, контрол на температурата, дълга мацерация (18 дни), 2 промивки на ден през цялата ферментация. Тези стъпки позволяват максимално извличане на качеството на плодовете: цвят, аромати и структура. Отлежаването на виното след това се извършва в дъбовибъчви, от които една трета е ново дърво, в продължение на 12 месеца.
Дегустация
На вид, шато Оте Либард показва красив червен...
...Текилата е емблематичен спирт за Мексико, произведен от синя агаве, сукулентно растение, отглеждано основно в регионите на Халиско. Известна със своите интензивни вкусове и земни нотки, текилата е продукт на традиция и майсторство. Тя се предлага в няколко категории, включително текила Бланко, свежа и неостаряла, текила Репосадо, която отлежава между 2 и 12 месеца в дъбовибъчви, и текила Аньехо, която отлежава повече от година, за да развие по-богати и сложни аромати.
...% каберне фран 15%
Сертификати за околна среда:
HVE 3 от 2017
и ISO 14001 (СМЕ на вината от Бордо) от 2015
Технологии на отглеждане:
разумно отглеждане, почви, обработвани или засети с трева, резитба на лозата в смесен гийо, ръчни зелени работи, адаптирани към всяка парцела
Беритба: механична с няколко селекции: зрялост и размер на зърната, парцелна селекция
Винификация: традиционна с нежна и контролирана мацерация в термо-регулирани бетонни съдове
Отлежаване: 12 месеца в френски дъбовибъчви, от които 40% нови...
...Поддайте се на елегантността на червено вино „Бургунд“, вино с дълбочина и забележителна сложност. Възрастявано с грижа в френски дъбовибъчви, това вино разкрива богати аромати на зрели червени плодове и фини дървесни нотки. В устата, кадифена текстура и меки танини обгръщат небцето, предлагайки хармонично и завладяващо сетивно изживяване. Позволете си да бъдете очаровани от вечната елегантност на това червено вино „Бургунд“. ...
...Когнатът е престижен спирт, признат в световен мащаб за своето изключително качество и изтънчен вкус. Произведен в региона Когнат във Франция, този спирт е изработен от внимателно подбрани бели грозда, дестилирани два пъти в традиционни медни аламбики. Процесът на отлежаване в дъбовибъчви придава на Когната неговите сложни аромати и характерния кехлибарен цвят, правейки всяка дегустация уникално...
...Съчетание: сирена, дивеч, ястия с сос, пикантни ястия, червени меса
Винификация: Беритбата се извършва ръчно в касетки с двоен подбор. Винификацията се провежда в малки терморегулирани инокс съдове. Малоалкохолната ферментация се извършва в съдове в отделно помещение. Отлежаването от 18 месеца се провежда в дъбовибъчви (20 до 30% нови).
Око: тъмен и дълбок червен цвят
Нос: малки плодове и...
...Буре с 3 или 4 вина от френски дъб (27мм)
Тези бъчви са били преработени според следния протокол:
- Демонтаж и изравняване на дъната
- Изравняване на вътрешността на бъчвата с 5 мм
- Повторно загряване на бъчвата (налични са няколко загрявания)
- Монтаж на дъната
- Шлифоване на външната част
- Тест за херметичност
- Лазерно маркиране и довършителни работи...
TECNIWOOD е пионерска компания в реновирането на бъчви от над 20 години. Ние сме специализирани в нови, реновирани и употребявани бъчви.
TECNIWOOD изпраща своите бъчви в много страни производители на вино и спиртни напитки: нови бъчви от френски, европейски и американски дъб / реновирани бъчви от френски и американски дъб / употребявани бъчви.
TECNIWOOD предлага нови бъчви от европейски дъб (ест...
...Автентичният шампанско par excellence, кюве Fût de Chêne се отличава със своята мощ, елегантност и свежест. Отлежаването му в големи дъбовибъчви от реколтата до бутилирането го прави шампанско, което не остава незабелязано.
Тонелерия Тедем е специализирана в дезинфекцията и регенерацията на бъчви. Разработили сме уникален патент в света за оптимална регенерация на бъчвите. Процес на основата на озон, БЕЗ СКРЪБВАНЕ. Запазваме дебелината на бъчвите.
Предлагат се две гами:
- Минерална: Регенерация без нагряване за леко дървесно ухание и дълбока дезинфекция (остатъчният серен диоксид се елиминира дълбоко за спиртните н...
... необходимото ниво на влажност.
След това, зелените зърна кафе се поставят за период до 3 месеца в дъбовибъчви, които са съдържали уиски поне 8 години.
Контрол на качеството се извършва на всеки 30 дни, взема се проба от всяка бъчва, анализира се и се подготвя за профилиране, като се квалифицира от експерти.
Продават се изключително на зърна, за да можете да се насладите на смесването на ароматите на кафето.
...Съставки:
100% Био червено вино оцет
Този стар червен винен оцет отлежава в дъбовибъчви в продължение на 6 месеца.
Този период му придава кръглост на вкуса, както и дървесни нотки.
Съвети за употреба:
Да се използва в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати.
Този продукт е наличен и в бутилка от 50 cl.
...Смес от Арманяк, отлежавал поне 10 години в дъбовибъчви в нашите изби, разположени в Жер.
Робата: Тъмна с кехлибарени и медни отблясъци – Не добавяме никаква захар или карамел.
Нос: Удивителна сложност, изградена около основа от типични Арманяци: Слива, Ванилия и Бели цветя. Нашият Hors d'Âge е изключително сложен и постепенно се развива в около дузина различни аромати, разкривайки толкова много...
...CEPAGE : Ugni blanc
SOL : Argilo-calcaire
ELABORATION :
След гроздобера, реколтата първоначално се винарства. След това, полученото вино се дестилира по метода Шарантез, т.е. чрез двойна дестилация.
Тази смес е съставена от различни ракии от нашия тероар, като най-младата е отлежавала поне 10 години в дъбовибъчви с ракии от Grandes Champagnes, които са поне 25 години.
DEGUSTATION :
Неговият...
...УИСКИ - C1 - Смесен малт
На възраст 4 години - FAIVREJMAGINE
Нашата дестилерия е известна с производството на
уискита с високо съдържание на алкохол и
изключителен баланс на вкусове.
В тази бутилка открийте всички вкусове
и мощта на нашето уиски,
остаряло 4 години в дъбовибъчви.
Неговият богат ароматен баланс
предлага сложност на вкусовете.
Плодова нотка,
цветна прегръдка,
досег на дим,
Лека вълна от щастие, която
подчертава кръглостта на небцето…
Уиски, остаряло в бъчва от френски дъб.
Съдържанието на алкохол варира в зависимост от партидите.
...Този коняк произхожда от Гранд Шампан, 1-ви крю на коняка. Този уникален тероар, който е гаранция за качество, е подобрен от производството Single Estate (от един единствен винопроизводител). Това е деликатен баланс, който го прави изключителен и автентичен.
Екстра Олд (XO) е смес от коняци с различна възраст, като най-младият е прекарал поне 15 години в дъбовибъчви. Неговата пикантна ароматна сила, неговият грациозен и богат рансио ще ви предоставят чисто удоволствие, достойно за най-добрите коняци.
... директно в френски дъбовибъчви (25% нови), където протича цялата алкохолна ферментация. Малоалкохолната ферментация не се търси умишлено, за да се запази свежестта. По време на отлежаването върху общи утайки от 10 месеца, виното се разбърква редовно, за да придобие повече тяло. Тази работа "по бургундски" прави тази купажирана напитка вино за отлежаване.
Дегустация: Приятен киселинен нос с препечени маслени и лешникови нотки, щедър и сложен вкус, който ще отговори на всички желания.
... Прекрасна сладост в устата, придружена от нотки на конфитюрирани череши и копринени, добре обвити танини.
Общо впечатление това е вино, което се съчетава
Продукт: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – отлежавало в дъбовибъчви
Площ: 0.5 ха
Сорт: 100% Мерло
Тероар: глинесто-вапнен почва - Плато
Визия: наситен, дълбок, жив и свеж цвят...
... плодовете.","APPELATION":"AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"100% имение Манор дьо Валет","ALCOOL/ Alcool":"13 %Vol","PALETTE":"Палета VMF 100 x 120 с 720 бутилки, 120 кашона по 6","Blaye cotes de Bordeaux":"75 cl","Elevage":"50% в 225 литрови дъбовибъчви","COULEUR":"Червено","DOSAGE":"Без добавки","MILLESIME":"100% 2016 бутилирано през 09/2017."}...
Основана във Ванс през 1972 г. от своя създател с едноименно име, Франсоа Ромео, маслопреработвателната фабрика с това име успя през годините да създаде и развие различни линии зехтин. Предлагаща хармоничен баланс между нежност и плодовост, свежест и тревисти нотки, зехтинът Франсоа Ромео привлича широка публика.
Марка Франсоа Ромео е призната от потребителите като гаранция за сериозност и качест...
...Балсамов оцет Grande Réserve 5 години, сорт грозде Pedro Jimenez, 8° киселинност.
Продукт 100% натурален, без добавки и консерванти, без подсладители.
Този оцет е произведен с най-добрия избор на сладки грозда "Pedro Jimenez" с бавен процес на киселинност и отлежавал в дъбовибъчви в продължение на 5 години.
Мощен и балансиран оцет, с тъмен махагонов цвят и изключителен аромат на сушени грозда...
...Померол
Смес:
90% Мерло - 10% Каберне Фран
Потенциал за стареене:
Около 25 години
Винификация:
Ръчно бране, ферментация в терморегулирани бетонни съдове. Винята отлежават в френски дъбовибъчви с 50% нови бъчви и 50% бъчви от предишно вино в продължение на 20-22 месеца.
...Изработен от бренди спирт, отлежавал не по-малко от 5 години в арменски дъбовибъчви. Има много приятен и мек вкус и ярък аромат, с дълъг чудесно затоплящ финал.
...Престижната Кюве, носеща името на ирландския свещеник, основател на Бранде Шепърдес през осемнадесети век, е направена от съчетание на най-добрите гроздове и отлежала в френски дъбовибъчви.
Шато Бранде-Шепърдес е класирано на първо място сред всички Бордо и Бордо суперйори от Revue du Vin de France (RVF) за реколта 2013.
Предлага се в бутилки от 75cl, Магнум (1.5 L) и Двойна Магнум (3l).
... свързваме с вкуса, всъщност е мирис. С прости думи, коняк, богат на аромати, е коняк, който развива много финес. Затова ние влагаме необходимите грижи на всяка стъпка от производството на нашите коняци, за да подчертаем ароматите."
Отделете си време
"Вашият коняк Courvoisier е отлежавал в дъбовибъчви в продължение на години. През целия този период на отлежаване, конякът е в постоянен контакт с...