...Виното: Riserva Ducale Oro представлява еталон за целия Кианти. Създадено през 1947 г. в чест на херцога на Аоста, това вкусно вино, съставено предимно от сорта Санджовезе, е отлежавало в продължение на 36 месеца (част от които в дъбовибъчви и фудри) и се произвежда само в най-добрите реколти. Тази бутилка разкрива цялата си финес чрез елегантни нотки на череша, слива, кожа и подправки (черен...
...Благодарение на бавната си ферментация от 3 седмици в дъбовибъчви и на едногодишното си отлежаване, той предлага този уникален вкус, наследство от вековен занаят.
...Уникум е горчив ликьор, създаден през 1790 година от Доктор Цвак. Днес все още семейството Цвак произвежда Уникум по оригиналната рецепта, която се пази като семейна тайна. Въпреки това знаем, че повече от 40 съставки (билки и подправки) съставляват Цвак Уникум и че този ликьор отлежава в дъбовибъчви.
...Информация Жанр: Неутрални
Велико вино от Бордо.
- Кюве Престиж 2011 Червено 75 cl.
Много успешно постижение на класически реколта от Бордо.
Тази реколта 2011, отлежавала в нови дъбовибъчви, се разкрива като изключително вкусна след половин час аерация.
Деликатен и много изразителен нос.
Сатенен и кръгъл материал изразява в устата сложни и привлекателни аромати, подчертавани от леко алкохолно...
...Сорт грозде: Каберне Совиньон и Мерло
На вид: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot съчетава интензивно червено с виолетови отблясъци, характерни за неговия млад характер.
На мирис: на носа е сложен и балансиран, като ясно се усещат ароматите на червени плодове, ягода, малина и боровинка. Характеризира се и с нотки на ванилия, които напомнят за отлежаването в бъчви.
На вкус: в устата е сладък, добре структуриран, кадифен и много вкусен.
Отлежаване: Viñas del Vero Giovane Cabernet Sauvignon - Merlot се оставя да отлежава за 4 месеца в американски и френски дъбовибъчви.
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN
FICHA TÉCNICA: Наименование на произход:
DOP Jerez-Xérès-Sherry
Състав:
100% Паломино
Винификация:
Вино от грозде паломино, получено по традиционната система на лека ферментация и criaderas. Отлежавало в дъбовибъчви от американски дъб. Оксидативното стареене протича много бавно благодарение на температурата и влажността в избата.
Алкохолно съдържание: 18,5o Обем: 50cl
NOTAS DE SABOR:
Външен вид: цвят на кехлибар
Аромат: Интензивен аромат на ядки.
Вкус: Устойчив и богат вкус.
... ароматизиране.
Дomaine du Cardona произвежда своето Morèéum от селекция на червени вина от тероара на Корбие, които отлежават в дъбовибъчви в естествена пещера.
Този мощен аромат на дълго отлежало вино е омекотен от меда от гарига, а редукцията на сок от диви къпини предизвиква илюзии за разходки в гора, изпълнена с магия и мистерии.
...AOP Saumur blanc cuvée le moulin des roches френски дъбовибъчви domaine des Galmoises
Цвят: бял
Сорт: 100% Шенин
Отлежаване: френски дъбовибъчви.
Бутиране: В имота.
Обем: 75 cl
Съхранение: 3 до 12 години.
Цвят: бял
Сорт: 100% Шенин
Обем: 75CL...
... щати
Това е най-продаваното американско уиски в света
С омекотяване с дървени въглища от 10 фута клен, отлежало в ръчно изработени печени и въглищни нови американски бели дъбовибъчви
80% царевица 8% ръж 12% малц
Допълнителна информация за опаковката
Пълно и пикантно; гладко, пълно уиски с вкусове на портокал, кафява захар и подправки
През 150-годишната си история Jack Daniel's е спечелил безброй златни медали по целия свят. Успехът му може да се дължи на уникалния начин, по който известната марка ‘Old No.
...Chivas Regal 12 години, Chivas Regal 18 години, Chivas Regal 25 години и сместа на братята Chivas имат свои уникални формули и селекция от много отлежали уискита, което им придава собствен характер, вкус и опит.
За да стане уискито законно шотландско, новият спирт трябва да отлежава минимум три години в дъбовибъчви. За Chivas Regal, всички бъчви с уиски, които са избрани, са внимателно...
...Име: Текила Арайго Силвър 1000ml / 700 ml
Категория: Текила
Произход: Мексико
Алкохолно съдържание: 35%
Представяне: 700 ml
Дегустационни нотки: Това е текила с голям характер и лек плодов привкус.
Забележки: Изработена е на 100% от синьо агаве. Не съдържа изкуствени захари и се получава след внимателен процес на дестилация. Отлежава в дъбовибъчви, което придава златистия й цвят и изискан вкус.
...В преход към биологично земеделие. Ръчно и механично прибиране на реколтата. Пълно отстраняване на гроздовите дръжки, Ферментация в терморегулирани инокс съдове, Често потапяне, Редовно разбъркване. Отлежаване в дъбовибъчви, Отлежаване в инокс съдове, Сливане, Традиционна коркова запушалка, Редовно разбъркване. Глинесто-варовикови почви.
Око
Цвят пурпурен, блестящ, с гранатови отенъци.
Нос...
...{"NOTE DEGUSTAZIONE":"Гранатено червено, с експлозивен и елегантен нос, напомня на виолетка и впечатлява със своята изразена минералност, както и с добре балансирана свежест и плътност.","ABBINAMENTI SUGGERITI":"Отлично с ястия на основата на червени меса и ястия с дълго готвене.","AFFINAMENTO":"24 месеца в дъбовибъчви от 5 хектолитра.","GRADAZIONE ALCOLICA":"14,50%","TEMPERATURA DI SERVIZIO":"16-18 °C"}...
...Пиперът д'Еспелет, емблема на баскската гастрономия, освобождава благодарение на кралицата на сливите цялата си ароматна деликатност и характер. Zure osagarriari !
Френските аранжори произвеждат 100% био спиртни напитки в сърцето на Жер.
Нашият Арманяк, кръгъл и щедър, отлежава в дъбовибъчви от Гаскон.
Злоупотребата с алкохол е опасна за здравето. Да се консумира с умереност.
Тегло: 1.5 кг
Размери: 10 × 10 × 30 см
Алкохолно съдържание: 32%
Обем: 70 cl...
....","Ферментация":"В неръждаема стомана","Размер на бутилка":"50 cl, 0.75 cl и 1.5 Lt","Вид вино":"Червено. Крианца","Сорт грозде":"100 % Темпранильо","Почва":"калциеви мергели","Отлежаване":"12 месеца в американски дъбовибъчви.","Деноминация на произход":"D.O.Ca. Риоха","Земеделие":"Органично земеделие"}...
...Тази подправка със средна пикантност е основата на националния мексикански сос Табаско. За да се омекоти горящият характер на сместа от люти чушки, сосът отлежава в дъбовибъчви в продължение на няколко години, подобно на винтидж вино. Правилният табаско с добро отлежаване придобива своята присъща пикантност и специален кисело-пикантен вкус.
Използва се за
Супи, сосове, маринати, месни ястия, птици и риба, гарнитури.
Вкус
Остър
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 12
Мазнини (г / 100г)… 17
Въглехидрати (г / 100г)… 33
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 330...
...МИЛЕСИМ : 2018
СОРТ : Шенин.
ТЕРОИР : Гравиер д'Анжу.
ВИНИФИКАЦИЯ И ЗРЕЕНЕ : Нежно пресоване на 3 селекции от грозде, преминало през сушене и ботритис. Ферментация в дъбовибъчви, последвана от 12 месеца отлежаване върху фини утайки, за да се извлече сложна ароматна структура.
АПЕЛАЦИЯ : AOP Котo О д'Обанс.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ : Блестяща и златиста окраска. Хармонична ароматна сложност...
...Първоначално отлежавал в бъчви от бурбон в продължение на 7 години, The Bothy след това се дообработва в малки американски дъбовибъчви от 125 литра в продължение на още 2 години, за да се осигури още по-интензивен контакт с дървото. Бутилиран в оригиналния си вид с 56.20%, The Bothy предлага кръглост и мекота, но също така и ароматна мощ.
Състояние:Нов продукт
Държава:Шотландия
Регион на производство:Хайлендс | Остров Арран
Наименование:Уиски
Година на производство:2021
Алкохол:56.2°
Обем:70cl...
... месеца. Отлежаването се извършва, част от него в дъбовибъчви за усъвършенстване на танините и добавяне на сложност, а другата част в бетонни резервоари за запазване на свежестта на плода.\n\nDÉGUSTATION\nМощен и сложен нос, съчетаващ аромати на много зрели червени плодове, нотки на лакрица и щипка печене. Вкусът е концентриран в устата, след което става обширен с доминиращи много зрели плодове. Мурведърът придава характерна структура с присъстващи и копринени танини. Финалът е дълъг, отбелязан от аромати на гарига."}...
...Комплект, състоящ се от подарена презентационна кошница, бутилка червено вино Mille et unes pierres, отлежавало в дъбовибъчви, книга с рецепти от Корез, която е различна всеки път, лилава горчица и буркан с сушени манатарки от първо качество. За да приготвите истинска корезийска дегустация!
... значителен потенциал за стареене.
Цвят: Червен
AOC: Бордо Супериор
Лозя: Глинесто-пясъчна тероар
Винфикации: Изцяло отлежаване в нови дъбовибъчви в продължение на 12 до 18 месеца
Награди и медали: Сребро в Лос Анджелис...
...Château Saint Jacques Calon 2013
Aoc Montagne Saint Emilion
отлежавал в дъбовибъчви
CRD производител
MDC
Независим винопроизводител
900 бутилки по 75cl налични...
...Този ром, отлежал в дъб, се произвежда от прясно изцеден сок от захарна тръстика, след което се ферментира, дестилира и отлежава в съответствие с Контролираната географска индикация.
ОРИГИНИ
Селски ром AOC от Мартиника
ПРОИЗВОДСТВО
Този ром, отлежал в дъб или амбров, отлежава в дъбовибъчви за период от 12 до 18 месеца. В него се усещат аромати на прясна захарна тръстика, съпроводени от деликатен дъбов вкус.
...Бирите Distrikt са избрани в първия наръчник Hachette за бири, с 2 звезди за Clash и Confusion.
• Confusion: Светла бира от стил American Pale Ale, 5.1%, балансирана горчивина, Dry Hop с хмелове Cascade и Centennial за много фини аромати, цитруси и лайм.
• Investigator: Светла бира от стил American IPA (India Pale Ale), 6.2%, изразена горчивина, Dry Hop с хмелове El Dorado и Simcoe за много приятни аромати, цитруси и грейпфрут, леко смолисти.
• Clash: Светла Трипъл, 9%, много лека горчивина, за да остави място на 7-те малца и отлежаване в продължение на 3 седмици с дъбови стърготини от уиски.
...Вино с голямо качество, получено от внимателен подбор на грозде Канонaу, предимно от лози на над 40 години, отглеждани в стил "алберело".
След бавна ферментация с ципите, проведена в малки стоманени съдове за период от около 20 дни, зрее в френски дъбовибъчви за 24 месеца. Следва отлежаване в бутилка, легнала, за поне 8 месеца.
Прекрасен гранатовочервен цвят.
На носа е внушително. Богато на...
...Производствена зона: някои общини в провинция Лече. Грозде: 100% Примитиво. Система на отглеждане: алберело.
Природа на почвата: алувиална, дълбока, средно глинеста с участъци, склонни към варовик.
Винификация: след отстраняване на гроздовите стъбла (без пресоване) сокът ферментира в контакт с ципите в продължение на 6-7 дни при температура 24-25° C. След това се отлежават частично в дъбовибъчви и частично в стомана.
Способност за стареене: 3 и повече години в зависимост от реколтата.
Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив с осезаема нотка на слива и череша.