Украйна, Novomoskovsk
...Състав: Брашно от елда, царевично брашно, течен екстракт от листа на стевия, 9.50 грама. Сол, г 0.05. Влакна, г 9 Мазнини, г. 1.56 от тях: наситени 0.5. Въглехидрати, г. 76. От тях: захари 1.2. Енергийна стойност Kcal/kJ 356/1569...
Дания, Roskilde
...Фуражът от царевично глутен е副продукт от мокрото смилане на царевично зърно за производство на нишесте (или етанол) (Hoffman et al., 2010). Фуражът от царевично глутен се състои основно от царевична трици и царевична настойка (жидкост, отделена след накисване), но може също да съдържа дестилаторни разтворими вещества, глутеново брашно, счукани царевични остатъци, както и малки количества крайни продукти от други микробни ферментации (Stock et al., 1999). Химическият състав на фуража от царевично глутен варира значително.
Франция, Herblay-Sur-Seine
... високото си съдържание на протеини, в хлебопекарството, сладкарството и в шейковете. Произход: Перу БИОЛОГИЧНО ИМЕ: Plukenetia volubilis, L Произход: Plukenetia volubilis L: Перу Продукт: Пудра от Сача Инчи Цвят: Крем Мирис: Характерен Вкус: Сладък, Характерен Външен вид: Фина пудра Влажност %: ≤6.0 Протеини г / 100 г: ≥55% Мазнини г / 100 г: ≤13.0 Пепел г / 100 г: ≤5.8 Аеробни мезофили CFU / г: <10...
Италия, Marmirolo
...позволявайки изпълнението на традиционни или съвременни разточвания. С MAGRI FREE Napoletana се получават пици и хлябове с развита структура, меки и с ароматен вкус, сравними с печиво, направено от брашно от мека пшеница, но 100% без глутен. Наличен в опаковка с квадратно дъно от 1 кг в кутии по 12 броя.
Полша, Brzozów
...Оризовото брашно е безглутенов продукт с деликатен, неутрален вкус. То се получава от смлян ориз. Използва се ежедневно в азиатската кухня за приготвяне на оризови нудли и оризова хартия, която по-късно е съставка в известните на повечето хора сърми. Поради липсата на глутен, тестото след печене може да бъде твърде крехко и пясъчно. За да се предотврати това, е необходимо, например, да се...
Франция, Aizenay
... култура, а псевдозърнена култура, известна със своя богат, леко орехов вкус и хранителни ползи. Едно от основните предимства на това брашно е, че то е естествено без глутен, което го прави идеално за хора, страдащи от целиакия или за тези, които искат да ограничат консумацията на глутен. Произход: Украйна. Опаковка: хартиена торба от 1кг, 2кг, 5кг, 10кг, 25кг. Палетизация: 750-950кг.
Полша, Paczewo
...Био Ръжено Брашно Нашето био ръжено брашно е направено от висококачествени ръжени зърна, внимателно подбрани и смлени, за да запазят естествените си хранителни вещества. То е идеално за печене на хляб, сладкиши и други вкусни рецепти. - 100% био - Богато на фибри - Идеално за традиционен ръжен хляб Наличен в различни размери на опаковките.
Испания, Orkoien-Navarra
... стойност без глутен: 1969 Kj Kj/470 Kcal Мазнини без глутен: 27,3 G от които наситени: 10,5 G Въглехидрати без глутен: 64,4 G от които захари: 27,3 G Протеини без глутен: 8,0 G Сол без глутен: 0,2 G Опаковки без глутен: Кутия от 12 опаковки по 200 G...
Франция, Vourles
...Състав: 100% амбърно брашно от дреки, получено от малц от зърнени култури. Малцът, използван от нашите партньорски пивоварни и съдържащ се в нашите продукти, може да произхожда от Франция или Европа. Алерген: Съдържа естествено глутен в много малки количества и притежава твърдението "много ниско съдържание на глутен". Дата на минимална гарантирана трайност при получаване на продукта: 6 месеца...
Полша, Lublin
...VG Titans W65-M Текстуриран пшеничен протеин е универсален, растителен продукт, проектиран да репликира текстурата на месото. Изработен от висококачествен пшеничен протеин и пшенично брашно, този сух продукт е идеален за създаване на широка гама от растителни ястия. Неговите средно големи парчета и високо съдържание на протеин го правят идеална съставка за бургери, колбаси и студени нарязвания...
Словакия, Košice
..."Gyermelyi" пица брашно 1кг е брашно от премиум качество, специално проектирано за създаване на перфектната пица кора. Със своята фина текстура и високо съдържание на глутен, това брашно осигурява лека и хрупкава кора, която е както вкусна, така и удовлетворяваща. Независимо дали сте професионален готвач или домашен готвач, "Gyermelyi" пица брашно предоставя идеалната основа за вашите пица...
Германия, Berlin
...Ние сме търговци на едро на пшенично брашно и предлагаме различни видове, включително универсално брашно и премиум пшенично брашно. Нашето брашно се произвежда от 100 % биологично отглеждана пшеница и е идеално за всички видове хлебопекарски приложения. Изнасяме нашето брашно в чанти от 10 кг и 25 кг и гарантираме високо качество и свежест. Свържете се с нас за конкурентни цени и бързи доставки.
Полша, Warszawa, Poland
...Глутеновото царевично брашно е страничен продукт, получен при мокро смилане на царевица по време на производството на царевично нишесте. Крайният продукт е хомогенен, фин прах с жълто-оранжев цвят. Има свеж зърнен аромат. Брашното от царевичен глутен е богато на протеини и сравнително богато на метионин, който е ценен за носачките. Относително високото съдържание на жълти ксантофили прави глутеновото царевично брашно популярен избор за пигментация на птици.
Нидерландия, Rozenburg
Полша, Poniec
...Спецификация на Цялото Пшенично Брашно: Влага..............................11-11.5 % Обща пепел..........................1.3-1.5 % Макс Водопоглъщане................70% и повече Глутен.................................9-10% Сурови влакна........................2.3-2.5% Алкохолна киселинност...........0.08% макс Киселинно неразтворима пепел....0.08-0.1% макс Протеин.................................11-12% Въглехидрати.....................73.0 гм Мазнини................................1.70 гм Влакна..................................11.0 гм Минерали...............................1.80 гм...
Словакия, Dolný Ohaj
...Царевично-глутеново брашно Голям чувал: 1000 кг / 1200 кг Инкотермс: FCA, DAP...
България, Yambol
... нива на глутен и е приятно на вкус. Ползи на спелтата - улеснява храносмилането, контролира нивата на холестерола, подобрява кръвообращението, подобрява здравето на костите, повишава имунитета, контролира диабета...
България, Sofia
...Органично сертифицирано прах/брашно от шипка, произведено от цели плодове - люспи и семена на шипка. Напълно натурален продукт без добавки. Прахът от шипка е обработен в суровинно качество и е също вегански и без глутен. Продуктът е фино смлян до приблизително 200-400µm. Използваните шипки са естествено богати на хранителни вещества като Витамин C, Витамин A, Витамин E, както и на минералите...
Германия, Bad Bentheim
... брашно Касавеното брашно е много полезно за приготвяне на рецепти без глутен. Освен това, касавеното брашно е полезно за печене, за да се получи хлябоподобен резултат. Може да се използва както за сладки, така и за солени ястия, като бисквити, основи за пица или палачинки.
Италия, Forlì
... особено търсен от хора, следващи алтернативни диети, и от тези, които са непоносими към глутен, тъй като той отсъства. Грешно е да се смята, че е получено от зърнена култура, когато всъщност елдата е псевдозърнена култура, напълно различна от зърнените растения, с които има общо само обработката на някои видове продукти. Всъщност, от ботаническа гледна точка, елдата няма нищо общо с пшеницата; името ѝ изглежда свързано с епизоди от миналото, когато е била използвана за фалшифициране на храни.
...Брашно от нахут, получено от смилане на избрани италиански нахут, без добавяне на добавки или консерванти, без глутен.
Германия, Schoenebeck
...Мекото вкус на био масло от морски зърнастец отлично се съчетава със смутита, плодови барчета, хляб и мюсли. Маслото от семена на морски зърнастец е идеално за смутита, плодови барчета, хляб и мюсли. Неговият мек вкус е чудесна алтернатива на традиционното, съдържащо глутен пшенично брашно и е истински акцент в списъка с вашите съставки. Нашето био масло от семена на морски зърнастец има жълт...
Украйна, Kyiv
...-малък размер на частиците – не повече от 40 микрона – и почти пълно отсъствие на фибри и частици от обвивката на всяко зърно. Това прави брашното много меко и въздушно, но от диетична гледна точка, този сорт е най-малко полезен. Съдържа много калории, които по никакъв начин не се компенсират от фибри, а са в съседство с глутен. Въпреки кулинарната си привлекателност, продуктите, произведени от брашно от висок клас, са деликатеси с много малка полза. Ако искате повече информация, свържете се с нашия мениджър.
Полша, Tomaszow Lubelski
...Касата жълта се счита за една от най-здравословните храни в света. Отглеждана е от стотици години и се получава от обелени зърна просо. Отличава се с най-високо съдържание на витамини от група B: (B1, B2, B6), както и на желязо и мед. Касата жълта притежава и лечебни свойства, лесно се усвоява и не предизвиква алергии, тъй като не съдържа глутен, затова може да бъде консумирана от хора, страдащи от целиакия. Има антивирусни свойства и намалява възпалението на лигавиците. Съдържа силика, която благоприятно влияе на състоянието на нашата кожа, коса и нокти.
Франция, Saint Mard De Réno
...Малкото спелта, наричано още "енгрейн", е известно със своята ниска съдържание на глутен. Съдържа повече растителни протеини от повечето други зърнени култури. Благодарение на своите 8 основни аминокиселини и бавни захари, малкото спелта е истински източник на енергия. Енгрейнът, идеалната замяна на пшеницата! Използване: като заместител на пшеничното брашно за вашите сладкиши, палачинки, тесто за пай или за тесто за хляб, като тук смесвате с пшенично брашно, за да подпомогнете втасването.
България, Haskovo
...Съставки: Говеждо месо (плешка), Картоф, Пипер, Домат, Лук, Слънчогледово олио, Доматено пюре, Брашно, Говежди бульон, Вода. Предупреждение за алергии: Съдържа глутен и следи от целина. Условия за съхранение: Да се съхранява при стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина. Нетно тегло: 300 г...
Швеция, Åkersberga
Белгия, Anderlecht
... брашна при печене. Соргова брашно Брашно без глутен Рецепти със соргово брашно Къде да купя соргово брашно Ползи от сорговото брашно Хранителна стойност на сорговото брашно Заместител на сорговото брашно Брашно от цели зърна сорго Използвания на сорговото брашно Соргово брашно за печене Как да използвате соргово брашно при печене Най-добрите...
Франция, Montelimar
... сол от Гюеранд, опакован в 200 г чанта с картонено дъно, съдържаща опаковки за нугат. Съставки: Захар, Глюкозен сироп, Мед, Бадеми, Карамел от солено масло (8.7%), Пудра захар, Картофено нишесте, Безквасен хляб (вода, зехтин, брашно), Яйчни белтъци, Натурален ванилов екстракт. Метод на производство: Медът и глюкозният сироп се варят в котел, след което се добавят яйчни белтъци, варена захар, ванилия, бадеми и карамел. Алергени: Бадеми, Яйца, възможни следи от ядки. Всички наши нуги са гарантирано БЕЗ ГЛУТЕН.
Германия, Buxtehude
...Бадемовото брашно е отлично за печене на хляб с ниско съдържание на въглехидрати и без глутен. То може да се използва отлично за приготвяне на шейкове и бадемово мляко. Бадемовото брашно е богато на протеини и ценни фибри, както и на калций и магнезий. Хранителни стойности на 100 г Енергия 572kcal/2393kJ Протеини 20,00 г Мазнини 52,00 г Въглехидрати 20,50 г от които захари 4,20 г Фибри 12,90 г...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play