...Царевичното семе е царевично брашно, което варира по размер от 300 до 800 микрона (размера на семолината). Този продукт не съдържа глутен. Технологията за студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали.
Тегло: 450 г...
...Френската звездна готвачка Надя Самю е с философията да "освободи ограниченията си, за да освободи креативността си".
В продуктите си тя не е заменяла никакви съставки от традиционни рецепти, но е отворила безкрайно експериментално поле за създаване на нови вкусови изживявания без глутен, лактоза или яйца.
Референция: Био нахутено брашно Воклюз 1...
...Тип
Многофункционално брашно
Цвят
Бяло, с кремав нюанс
Макс. Влажност (%)
14.5
Съдържание на глутен (%)
28
Бялост
58-60
Добавки
Не
Клас
Висок
Срок на годност
180 дни
Мирис
Естествен
Суровина
Пшеница...
...стабилен вид през целия срок на годност.
Могат да бъдат индивидуално регулирани за съдържание на сол
Могат да се нанасят чрез система за овалване в брашно или сухо покритие.
Панировки за печене
за панировка на удобни специалитети.
Налични са различни видове, включително без глутен, и могат да се предлагат с и без подправки.
...CHOCAR е брашно, получено от дехидратация и супер микронизация на пулпата от сицилиански рожков, естествено веган и без глутен.
Благодарение на цвета и вкуса си, брашното от пулпа на рожков CHOCAR се използва като по-здравословна алтернатива на какаото и благодарение на високото си съдържание на захар може да ограничи добавянето на захар в тестото. Без мазнини и възбуждащи вещества, то намира...
...Получена от смилането на твърда пшеница сорт "Капели", произведена от земеделски стопанства в региона на Пулия. Брашното се получава чрез отделяне на финото и грубото трици (екстракция на триците и трицата от брашното с помощта на сито).
"Сенатор Капели" е древна и биологична пшеница, която е superior по хранителни свойства в сравнение с други видове пшеница: съдържа по-голямо количество флавоноиди и антиоксиданти, противовъзпалителни свойства и дори способността да намалява холестерола. По-лесно се усвоява и намалява чревните възпаления, определяни като непоносимост към глутен.
...Зеленото бананово брашно се получава чрез сушене и след това смилане на незрели банани. То е естествено без глутен, универсално и може да се използва в готвенето, печенето и дори в хлебопеченето.
...От винаги, ROGER пече своите тостове и бисквити в отворена форма. Тестото втасва свободно по време на печене, предлагайки хрупкавост и лекота. Приготвени от фина пшеница, тези тостове с лек ванилов вкус и поръсени с сладки стафиди, съпътстват всички моменти на лакомство.
Тостове със стафиди
Състав: Пшенично брашно (пшенично брашно, глутен), стафиди (11%), слънчогледово масло, захар, яйца, хлебна...
...Киноата действа като пълнозърнеста храна, но всъщност е семе от плевелоподобно растение, наречено гъша стъпка, което е тясно свързано с цвекло и спанак. Пълнозърнестата киноа може да се приготвя като кафяв ориз или ечемик, а също така можете да закупите киноено брашно и киноени люспи. В каквато и форма да е, тя е сред по-скъпите пълнозърнести храни.
Някои ползи от киноата:
- Високо съдържание на фибри
- Добра за контрол на кръвната захар
- Може да подобри метаболитното здраве
- Високо съдържание на антиоксиданти
- Без глутен
Произход: Южна Америка, Уганда
Опаковка: 25кг...
...Супершротът е частично обезмаслено грубо (счукано) брашно, произведено от пресовани семена или ядки. Супершротът е вегански и без глутен. Можете да го използвате за готвене и печене, за подобряване на сладки ястия и десертни сосове, в смутита и мюсли или като топинг.
...Премиум брашноот кафяв ориз без глутен с антиоксиданти Премиум брашноот черен ориз от Русия.
Безглутеново пълнозърнесто с антиоксиданти.
Брашното от ориз ARATAY е направено от цяло, неполирано грубо кафяво оризово зърно, което съдържа зародиша и външната обвивка, най-ценни за храненето.
То е произведено от уникален сорт черен ориз, отгледан в Русия. Нашият груб кафяв ориз се отглежда на...
... брашноот твърда пшеница от най-висок, първи и втори клас.
Група B: произведена отбрашноот мека стъкловидна пшеница от най-висок и първи клас.
Група C: произведена отбрашно за печене от пшеница от най-висок и първи клас.
Твърдите сортове пшеница имат по-високо съдържание на глутен и по-ниско съдържание на нишесте в сравнение с меките. Пастата, произведена от тях, има по-нисък гликемичен индекс.
Степента на готовност на пастата може да варира в зависимост от нейния тип и местни традиции. #паста #спагети #макарони #вермичели #брашно...
...– Брашно с високо съдържание на протеин и глутен, което се адаптира перфектно към всички процеси на хлебопекарство и сладкарство, които изискват брашна с висока сила.
– Особено подходящо за хляб, разнообразна сладкарска продукция, кроасани, пици и др.
Granel предлага и разновидност T55 Сила, специално препоръчвана за индустриална употреба.
...Брашното от сладки картофи е богато на хранителни вещества, фибри, антиоксиданти и не съдържа глутен. То е много добра алтернатива на традиционните брашна.
Естествено сладко, то подобрява ястията, придавайки им повече вкус и оранжев цвят.
Може да се използва в много хранителни приложения: хлебни изделия, сладкарски изделия, супи, сосове и др.
...Оризовите спагети са здравословна и вкусна алтернатива на традиционната паста, направена от пшеница. Те са изработени от оризово брашно и вода, и са естествено без глутен и с ниско съдържание на мазнини. Идеални са за тези, които търсят безглутенови хранителни опции или за тези, които искат да намалят консумацията на въглехидрати. Оризовите спагети са лесни за приготвяне и имат мека и лека текстура, което ги прави идеални за комбиниране с разнообразие от сосове и подправки. Опитайте оризовите спагети днес и открийте нов начин да се насладите на любимите си ястия с паста!
... или смесено 5 до 30% с други брашна, в теста за хляб/торти, в сладки и солени ястия, за сгъстяване на сосове, в смути или протеинов шейк.
Съхранение: в затворен контейнер, на сухо, на тъмно и далеч от топлина. За да запазите вкуса, консумирайте в рамките на три месеца след отваряне или съхранявайте в хладилник.
*Алергени: може да съдържа следи отглутен.
Оценка Yuka: 100/100
Съдържание 250g до...
...Econutrena органично кокосово брашно е чудесно за всички любители на кокос. Кокосовото брашно придава лек кокосов аромат и вкус на всякакви печива, дебели и тънки палачинки. Кокосовото брашно прави чудесни ронливи бисквити.
Econutrena кокосовото брашно е направено от органична кокосова пулпа, изсушена и фино смляна.
Без глутен, особено богато на диетични фибри, съдържа минимално количество...
...Кларт брашно се произвежда от остатъците от мелниците, които остават след отстраняването на патентното брашно. Нашето първо кларт брашно предлага отлична абсорбционна толерантност и обем. То също така има по-високо съдържание на глутен, което му позволява да носи висока пропорция ръж, пълнозърнесто пшеница и други съставки. Нашето кларт брашно е идеално за приготвяне на хляб, като ръжен и...
...Пшеничното брашно е хранителен продукт, получен чрез смилане на пшенични зърна. То има приятни вкусови свойства и висока хранителна стойност. Една от най-важните характеристики на брашното е глутенът – колкото повече глутен има в брашното, толкова по-добри са неговите хлебопекарни свойства. Тестото от такова брашно е по-еластично, по-лесно за месене и има порьозност, която е толкова ценена в...
...Бялото царевично брашно е вид брашно, което се произвежда чрез смилане на бели царевични зърна до фино прах. То е основна съставка в много кухни по света, особено в Латинска Америка, Африка и части от Азия, където се използва за приготвяне на тортили, тамалес, пупуси и други традиционни ястия.
Бялото царевично брашно обикновено е без глутен и следователно е отлична алтернатива за хора с непоносимост към глутен или целиакия. Освен това е богато на фибри и основни хранителни вещества, включително витамини B и C, желязо и протеин.
...Състав: 70% брашноот мека пшеница тип 110 (полу-пълнозърнесто) 30% брашноот мека пшеница тип 150 и вода.
Готвене: максимум 4 до 6 минути
Съхранение на сухо и хладно място, защитено от влага.
Алерген: Глутен
Паста: 500г...
...Ечемикът е едносеменен растение, принадлежащо към семейството на тревите. Поради съдържанието на глутен, той е зърнен и не може да се консумира от хора, чувствителни към брашно. Ечемикът предпочита по-хладен и влажен климат и не се чувства зле на високи надморски височини: може да бъде намерен до 1,000 метра в европейските снегове и до 4,300 метра в Хималаите. Най-древното и все още най-важно...
...много фино брашно, без горчив вкус, без глутен, веган, произведено в Германия
Брашноот полски боб, без горчив вкус
Полският боб е известен като чист боб, фава боб, дебел боб, конски боб, животински боб, фабер боб. Брашното от полски боб без горчив вкус е светло бяло и притежава сгъстяващи свойства.
Страни на произход: Дания, Германия
Приложения за всички протеинови брашна:
- Печива...
...оризово брашно, царевично брашно, бял захар, деминерализирана суроватка на прах, растително масло, сол, ванилия.
Искате ли да разгледате нашата продуктова група Безглутенови Продукти от други марки, освен нашия продукт Naturpy, който не съдържа глутен?
Витамини и минерали в Безглутеновите Хрупкави Топчета;
Витамин C, Витамин E, Ниацин, Пантотенова киселина, Витамин B6, Рибофлавин B2, Тиамин B1...
...**Обичайте бананите с оризовите питки с вкус на банан на Azar!**
Искате ли здравословна закуска с вкусен обрат? Оризовите питки с вкус на банан на Azar предлагат перфектната комбинация от леки, хрупкави оризови питки и сладкия, естествен вкус на банани. С ниско съдържание на калории, без глутен и пълни с вкус, тези оризови питки са здравословно лакомство както за деца, така и за възрастни. Перфектни за обяд, време за закуска или когато имате нужда от бърза и вкусна хапка!
Насладете се на сладкия хрупкав вкус с Azar!
**Azar – Здравословна закуска, която винаги е на мода!**...
...Това е единственият продукт в Гърция.
За всяка опаковка от 15 кг има 60 подаръчни етикета, които добавят стойност на продукта, информирайки клиента за ползите от фибрите и ниския глутен.
Опаковка: чувал 15 кг...
...Традиционен американски сладкиш, приготвен с тиква, ароматни подправки, яйца и захар, с мека и влажна текстура.
Основни характеристики:
Избрани съставки: Използваме само пресни и зрели тикви, висококачествени подправки като канела и индийско орехче, и биологични яйца, за да гарантираме автентичен и богат вкус.
Влажна и богата основа: Тортата е приготвена с комбинация от безглутеново брашно...