Полша, Brzozów
...Оризовото брашно е безглутенов продукт с деликатен, неутрален вкус. То се получава от смлян ориз. Използва се ежедневно в азиатската кухня за приготвяне на оризови нудли и оризова хартия, която по-късно е съставка в известните на повечето хора сърми. Поради липсата на глутен, тестото след печене може да бъде твърде крехко и пясъчно. За да се предотврати това, е необходимо, например, да се...
Полша, Paczewo
...Био Ръжено Брашно Нашето био ръжено брашно е направено от висококачествени ръжени зърна, внимателно подбрани и смлени, за да запазят естествените си хранителни вещества. То е идеално за печене на хляб, сладкиши и други вкусни рецепти. - 100% био - Богато на фибри - Идеално за традиционен ръжен хляб Наличен в различни размери на опаковките.
Полша, Lublin
...VG Titans W65-M Текстуриран пшеничен протеин е универсален, растителен продукт, проектиран да репликира текстурата на месото. Изработен от висококачествен пшеничен протеин и пшенично брашно, този сух продукт е идеален за създаване на широка гама от растителни ястия. Неговите средно големи парчета и високо съдържание на протеин го правят идеална съставка за бургери, колбаси и студени нарязвания...
Полша, Warszawa, Poland
...Глутеновото царевично брашно е страничен продукт, получен при мокро смилане на царевица по време на производството на царевично нишесте. Крайният продукт е хомогенен, фин прах с жълто-оранжев цвят. Има свеж зърнен аромат. Брашното от царевичен глутен е богато на протеини и сравнително богато на метионин, който е ценен за носачките. Относително високото съдържание на жълти ксантофили прави глутеновото царевично брашно популярен избор за пигментация на птици.
Полша, Poniec
...Спецификация на Цялото Пшенично Брашно: Влага..............................11-11.5 % Обща пепел..........................1.3-1.5 % Макс Водопоглъщане................70% и повече Глутен.................................9-10% Сурови влакна........................2.3-2.5% Алкохолна киселинност...........0.08% макс Киселинно неразтворима пепел....0.08-0.1% макс Протеин.................................11-12% Въглехидрати.....................73.0 гм Мазнини................................1.70 гм Влакна..................................11.0 гм Минерали...............................1.80 гм...
Полша, Tomaszow Lubelski
...Касата жълта се счита за една от най-здравословните храни в света. Отглеждана е от стотици години и се получава от обелени зърна просо. Отличава се с най-високо съдържание на витамини от група B: (B1, B2, B6), както и на желязо и мед. Касата жълта притежава и лечебни свойства, лесно се усвоява и не предизвиква алергии, тъй като не съдържа глутен, затова може да бъде консумирана от хора, страдащи от целиакия. Има антивирусни свойства и намалява възпалението на лигавиците. Съдържа силика, която благоприятно влияе на състоянието на нашата кожа, коса и нокти.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play