...Изпитайте богатите и сложни вкусове на GEOGRAFICO Vino Rosso Chianti Riserva. Това вино, с бутилка от 75 cl, се отличава с интензивен рубиненочервен цвят и дълъг процес на стареене, който осигурява гладък и елегантен вкус. Перфектно за комбиниране с богати ястия или за специални поводи. Опаковката включва 6 бутилки.
... натискане на мъстта и кратки преливания, за да се запази свежестта на ароматите. Виното след това отлежава почти две години в съд или глинен съд преди бутилиране.
Дегустация: това вино 100% Syrah е експлозия от черни плодове (пъпки от касис) и подправки с лекота (черен пипер, карамфил). Балансът на това вино предлага нежна и вкусна уста, която отговаря на височината на този лозов масив.
Налични реколти: 2014, 2015, 2016...
...« Château Sansonnet се намира на върха на платото на Сен-Емилион. Изключителният тероар е съставен от тънък слой глина върху варовик. Винарната се простира на 7 хектара в единен масив около замъка. Мерло, който е преобладаващ с 85%, е смесен с Каберне Фран и Каберне Совиньон.
Виното, което е с голям потенциал застареене, се характеризира с интензивен рубинен цвят. При аерация освобождава аромати на вишна и касис. Обширно при атаката, вкусът преминава хармонично към фини танини с аромат на зрели плодове.
...Брандитата са изискани спиртни напитки, дестилирани от вино и отлежавали в дъбови бъчви, за да развият богати и сложни аромати. Този процес на стареене им придава дълбочина на вкуса, която привлича любителите на спиртни напитки от цял свят. Брандитата често се дегустират като дижестив, но могат да се използват и за обогатяване на сложни коктейли.
В CFC Comptoir Français Commercial сме горди да...
...Циркулирайте, по дяволите!!!
1/3 от швейцарското население се оплаква от умора в краката.
Причини: стъпкване, подово отопление, топлина, стареене на населението,...
Една на всеки две жени се чувства засегната, а мъжете също не са пощадени!
ЧЕРВЕНО ВИНО - КАСИС - БИО ГРОЗДОВА МАЦЕРАТА
Съединява 3 растения от биологично земеделие:
Листата от червено вино са източник на антиоксиданти, които подпомагат усещането за леки крака.
Гроздовата мацерата, получена след пресоване на гроздето, съдържа полифеноли, включително ресвератрол.
Ягодите от касис съдържат флавоноиди.
Референция: 59255...
... намерим оптималната смес, която да извлече чисто и комплексно вино.\n\nDégustation\nВино с плътно тяло, щедро, което при дегустация предлага усещане за пълнота. То притежава красива ароматна палитра, която приятно играе с нотки на лакрица и червени и черни плодове. С отличен потенциал застареене, с времето развива букет, който съчетава животински нотки, сини сливи или кедър. Да се сервира между 16 и 18°C.\n\nАлкохол: 12,5% об.\nСортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (35%), Каберне Фран (5%)\nПроизводител: Марка AG Винс\nФормати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2017"}...
...Шато Монтюс определено е сред най-великите вина на региона Югозапад. Съставено почти изцяло от местния сорт Танат, това е вино с много дълъг потенциал застареене, което се развива с мощ и притежава огромна ароматна сложност. Нотки на черни плодове (касис, къпина, череша, слива) се смесват с вкусни сладки подправки (ванилия, черен пипер, канела, гарига и др.), донесени от особено благородно дърво...
...AOC Riesling Alsace domaine Klein
Сух, Плодов, Минерален
На вид: Светло жълто, с зеленикави и блестящи отблясъци, подчертаваща неговата характерна свежест
На нос: Разкошни нотки на цитруси, деликатни аромати на лимон, минерални нюанси
На вкус: Доминираща киселинна структура, която придава на това вино цялостен, завършен характер и минерално изразяване
Перфектно съчетание: Кисело зеле, Филе от щука, Филе от треска с паравани зеленчуци
Температура на сервиране: 8 до 10°C
Съхранение, стареене: 5 до 7 години...
... месеца в бутилки.
Потенциал застареене: 2018 - 2028.
Характеристики: Цветът е дълбок рубин. Букетът предлага както млади, така и зрели нотки. Ухае на зрели тъмно червени и черни плодове и шоколад с намек за дърво.
Виното е сухо в устата с кадифена текстура и гъвкави танини.
Много интензивен и плодов характер, но все пак усещате елегантна свежест.
Съчетания с храна: Подходящо за стек, терина от дивеч или печена патица. Също така се съчетава добре с паста, ризото и зрели сирена. Температура на сервиране: 14 - 16° C.
...Френска апелация
Каберне Совиньон N
Използване
Вид грозде завино
Фенология
Време на разпукване: 13 дни след Шасла.
Време на зрялост: 2-ра фаза, 3 седмици до 3 седмици и половина след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете и зърната са малки. Каберне Совиньон N позволява получаването на вина с много интересна танинова структура и наситен цвят при добра зрялост. Те обикновено са подходящи за...
...
5. Добавена стойност на продукта
Дестилати, отлежали в бъчви от Порт, често имат по-висока стойност, тъй като асоциацията с реномирано вино придава престиж и привлекателност за потребителя.
Приложения в индустрията на дестилатите
Използването на бъчви от Порт е в подем в производството на дестилати:
1. Уиски
Уискито се възползва значително от стареенето в бъчви от Порт. Комбинацията от...
...Померол
Смес:
90% Мерло - 10% Каберне Фран
Потенциал застареене:
Около 25 години
Винификация:
Ръчно бране, ферментация в терморегулирани бетонни съдове. Винята отлежават в френски дъбови бъчви с 50% нови бъчви и 50% бъчви от предишно вино в продължение на 20-22 месеца.
...Pak Sistemi е официален дистрибутор на Dry Ager. Оригинален немски шкаф за сухо стареене, който съчетава съвременна технология с голяма любов към месото. Dry Ager е единствената машина, която ви предоставя опит за сухо стареене без страх от развитие на бактерии, гъбички или каквито и да било други микроорганизми, които могат да навредят на месото ви и да направят крайния продукт неядлив. Освен месо, Dry Ager е подходящ и за риба, сирене, колбаси, а също така и за паста и вино.
... значителен потенциал застареене.
Цвят: Червен
AOC: Бордо Супериор
Лозя: Глинесто-пясъчна тероар
Винфикации: Изцяло отлежаване в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца
Награди и медали: Сребро в Лос Анджелис...
... червено сухо вино от реколта предлага изключителна концентрация и качество.
С алкохолно съдържание от 12,5% и реколта 2015, Gozauri Saperavi е готово за дегустация сега, но обещава и изключителен потенциал застареене, подобрявайки се с течение на десетилетията. Общото производство е ограничено до 11 000 бутилки от 0,75 L, което го прави ценна придобивка за всеки любител на виното.
Винификация: Gozauri Saperavi 2015 е изработено с особено внимание.
... благодарение на този деликатен почистващ крем, който е приятно кремообразен. Тази уникална копринена смес е резултат от очарователната комбинация от подхранващо какаово масло и успокояващи масла от маслина и Харакеки. Тя съдържа революционния антиоксидант Raisin Vinanza®, извлечен от семената на бяло вино от Нова Зеландия, който подпомага възстановяването на щетите, причинени от свободните радикали, често отговорни за преждевременното стареене на кожата.
... и 2 години за VS.
След гроздобера, реколтата първоначално се винарства. След това полученото вино се дестилира по метода Шарантез, тоест чрез двойна дестилация. Съставките на Бояр са съставени от различни ракии, произхождащи на 100% от остров Олерон.
...Вините от Шато Ламот-Кисак в младостта си показват красива дълбока рубинена цветност. При аерация се открива широка ароматна палитра, съчетаваща нотки на червени плодове (касис), печени плодове и сладки подправки. Ваниловите аромати са много добре интегрирани. На небцето, цялостта е балансирана, а меките и многобройни танини оставят място за много деликатен финал. С отлична способност застареене, това вино изразява с годините нотки на кожа, подлес и сложен дим.
ГОДИНА:* 2017...
...ОЧИ: Красив пурпурен цвят, прозрачен и дълбок. Лек гранатов отблясък.
НЮХ: интензивен, фин и деликатен, съчетава аромати на червени плодове (ягода, касис), конфитюрирани с по-пикантни нотки.
ВКУС: мек и маслен в началото, вкусът е забележително балансиран от прекрасна свежест. Танините, много присъстващи, но с голяма финес, ще му придадат отлична способност застареене в следващите години.
червено вино: AOC...
... температура от 24-26°C. В края на ферментацията виното отлежава в барици за 16-18 месеца. Следва допълнително отлежаване в бутилка за поне 3 месеца.
Капацитет застареене: 4 и повече години в зависимост от реколтата.
Цвят: интензивно рубинено червено.
Аромати: широк и устойчив, с нотки на добре узрели червени плодове.
...Espace е изработен от най-добрите материали (алуминиева структура отвътре и отвън и екструдирана полистиролна изолация). Espace осигурява перфектно съхранение и стареене на вашите бутилки, благодарение на климатична система, която гарантира оптимална температура и хигрометрия за виното. ESPACE 900 ESPACE 1900 ESPACE 2900 ESPACE 3900 Модел Брой рафтове Капацитет Размери в см Височина x Ширина x Дълбочина Максимален брой рафтове ESPACE 900 23 990 Бутилки 205 x 187 x 117 67 ESPACE 1900 47 2040 Бутилки 205 x 187 x 223 139 ESPACE 2900 71 3090 Бутилки...
... непроницаемо за повечето домашни химикали, като бира, вино, сок и вода. То е отворено за пори, пропускливо за пара и балансира естественото стареене на необработеното дърво на открито. Също така е подходящо за последваща обработка на остарели дървени повърхности.
... Loches-sur-Ource, Noé-les-Mallets и Chacenay, на Côte des Bar на юг от Шампан.
Всяка парцела, всеки склон с точно определено име, получава специално внимание, като производителите прилагат високо обосновани екологични практики. Качеството на производството на вино е гарантирано благодарение на постоянната загриженост за опазването на околната среда, както и на внимателното управление на всяка стъпка от производствения процес. В крайна сметка, Hermione Queen се стреми да предлага продукти с изключително качество, които отразяват традициите и експертизата на местните производители на Шампан.
...THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE е компания, специализирана в опаковането и бутилирането, която се стреми да предоставя услуги с високо качество, за да осигури най-доброто стареене на вашето вино. THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE предлага на ваше разположение групи за бутилиране с винтови капачки от 3 до 5 операции, група за филтрация / разпечатване и сигурен склад с площ от 8 000 м² с капацитет от 3,5 милиона бутилки.
... произвежда вино в собствената си изба, където освен използването на барици и тонела от дъб, както и тонела от акация за отлежаване и стареене на червените и белите вина, се използват и винени съдове от бетон с контрол на температурата, които могат да поддържат най-добре вината, които трябва да узреят, и по-новите технологични съдове от инокс с изолация, в които се обработват малките маси за бленд и за по-добър контрол върху тяхната еволюция и узряване.
Компанията EUROCAVE CONSEIL е разположена в Вилюрбан. Пионер и референция в оборудването за съхранение и съхранение на вино от над 40 години за любители на виното и професионалисти в бранша. Нашите френски производствени изби са предназначени за различни приложения, от изба застареене на вино, специално посветена на съхранението на вина застареене, до изба за сервиране на вино, за да се...
В CLOS PUY ARNAUD, Тиери Валет произвежда и търгува с вина от Бордо. Винарната е съставена от 70% Мерло, 25% Каберне Фран и 5% Каберне Совиньон. CLOS PUY ARNAUD е ангажиран с опазването на околната среда и произвежда биологични вина. Благодарение на този ангажимент, гроздето е с много високо качество. CLOS PUY ARNAUD произвежда 3 серии вина: едно Велико Вино, което е голямо винозастареене, Кюве Первенш, което е плодово вино с умерено стареене, и Кюве Бистро, което е плодово вино.
... действие на съвременните химически торове, повече от тридесет сорта неклонирани лози са били засадени от семейството Гибер от 1971 година. Добивите са естествено ниски, средно 37 хектолитра на хектар. Живи вина с огромен ароматен потенциал и извънредна способност застареене! Вините Moulin de Gassac произлизат от най-добрите парцелни селекции на красиви тероари от Лангедок. Бутилка Вино Moulin de Gassac е душата на древна цивилизация, която достига до вашите устни.
...Бяхме в Дору Супериор, близо до Барка д'Алва, в сърцето на Природния парк Дору Интернасионал, на мястото Ольгас, заобиколени от стари маслинови дървета, от времето, когато там са се разхождали цистерцианските монаси. Нашите вина преминават през продължителни етапи в нови дъбови бъчви, преди да бъдат бутилирани. Имаме два червени вина на пазара, едно голямо вино с висок потенциал застареене и...