... натискане на мъстта и кратки преливания, за да се запази свежестта на ароматите. Виното след това отлежава почти две години в съд или глинен съд преди бутилиране.
Дегустация: това вино 100% Syrah е експлозия от черни плодове (пъпки от касис) и подправки с лекота (черен пипер, карамфил). Балансът на това вино предлага нежна и вкусна уста, която отговаря на височината на този лозов масив.
Налични реколти: 2014, 2015, 2016...
...« Château Sansonnet се намира на върха на платото на Сен-Емилион. Изключителният тероар е съставен от тънък слой глина върху варовик. Винарната се простира на 7 хектара в единен масив около замъка. Мерло, който е преобладаващ с 85%, е смесен с Каберне Фран и Каберне Совиньон.
Виното, което е с голям потенциал застареене, се характеризира с интензивен рубинен цвят. При аерация освобождава аромати на вишна и касис. Обширно при атаката, вкусът преминава хармонично към фини танини с аромат на зрели плодове.
...Брандитата са изискани спиртни напитки, дестилирани от вино и отлежавали в дъбови бъчви, за да развият богати и сложни аромати. Този процес на стареене им придава дълбочина на вкуса, която привлича любителите на спиртни напитки от цял свят. Брандитата често се дегустират като дижестив, но могат да се използват и за обогатяване на сложни коктейли.
В CFC Comptoir Français Commercial сме горди да...
... намерим оптималната смес, която да извлече чисто и комплексно вино.\n\nDégustation\nВино с плътно тяло, щедро, което при дегустация предлага усещане за пълнота. То притежава красива ароматна палитра, която приятно играе с нотки на лакрица и червени и черни плодове. С отличен потенциал застареене, с времето развива букет, който съчетава животински нотки, сини сливи или кедър. Да се сервира между 16 и 18°C.\n\nАлкохол: 12,5% об.\nСортове: Каберне Совиньон (60%), Мерло (35%), Каберне Фран (5%)\nПроизводител: Марка AG Винс\nФормати и опаковки: Бутилка (75cl) - Картон от 6 - 2017"}...
...Шато Монтюс определено е сред най-великите вина на региона Югозапад. Съставено почти изцяло от местния сорт Танат, това е вино с много дълъг потенциал застареене, което се развива с мощ и притежава огромна ароматна сложност. Нотки на черни плодове (касис, къпина, череша, слива) се смесват с вкусни сладки подправки (ванилия, черен пипер, канела, гарига и др.), донесени от особено благородно дърво...
...AOC Riesling Alsace domaine Klein
Сух, Плодов, Минерален
На вид: Светло жълто, с зеленикави и блестящи отблясъци, подчертаваща неговата характерна свежест
На нос: Разкошни нотки на цитруси, деликатни аромати на лимон, минерални нюанси
На вкус: Доминираща киселинна структура, която придава на това вино цялостен, завършен характер и минерално изразяване
Перфектно съчетание: Кисело зеле, Филе от щука, Филе от треска с паравани зеленчуци
Температура на сервиране: 8 до 10°C
Съхранение, стареене: 5 до 7 години...
...Френска апелация
Каберне Совиньон N
Използване
Вид грозде завино
Фенология
Време на разпукване: 13 дни след Шасла.
Време на зрялост: 2-ра фаза, 3 седмици до 3 седмици и половина след Шасла.
Технологичен потенциал
Гроздовете и зърната са малки. Каберне Совиньон N позволява получаването на вина с много интересна танинова структура и наситен цвят при добра зрялост. Те обикновено са подходящи за...
...Померол
Смес:
90% Мерло - 10% Каберне Фран
Потенциал застареене:
Около 25 години
Винификация:
Ръчно бране, ферментация в терморегулирани бетонни съдове. Винята отлежават в френски дъбови бъчви с 50% нови бъчви и 50% бъчви от предишно вино в продължение на 20-22 месеца.
... значителен потенциал застареене.
Цвят: Червен
AOC: Бордо Супериор
Лозя: Глинесто-пясъчна тероар
Винфикации: Изцяло отлежаване в нови дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца
Награди и медали: Сребро в Лос Анджелис...
... червено сухо вино от реколта предлага изключителна концентрация и качество.
С алкохолно съдържание от 12,5% и реколта 2015, Gozauri Saperavi е готово за дегустация сега, но обещава и изключителен потенциал застареене, подобрявайки се с течение на десетилетията. Общото производство е ограничено до 11 000 бутилки от 0,75 L, което го прави ценна придобивка за всеки любител на виното.
Винификация: Gozauri Saperavi 2015 е изработено с особено внимание.
... благодарение на този деликатен почистващ крем, който е приятно кремообразен. Тази уникална копринена смес е резултат от очарователната комбинация от подхранващо какаово масло и успокояващи масла от маслина и Харакеки. Тя съдържа революционния антиоксидант Raisin Vinanza®, извлечен от семената на бяло вино от Нова Зеландия, който подпомага възстановяването на щетите, причинени от свободните радикали, често отговорни за преждевременното стареене на кожата.
... и 2 години за VS.
След гроздобера, реколтата първоначално се винарства. След това полученото вино се дестилира по метода Шарантез, тоест чрез двойна дестилация. Съставките на Бояр са съставени от различни ракии, произхождащи на 100% от остров Олерон.
...Вините от Шато Ламот-Кисак в младостта си показват красива дълбока рубинена цветност. При аерация се открива широка ароматна палитра, съчетаваща нотки на червени плодове (касис), печени плодове и сладки подправки. Ваниловите аромати са много добре интегрирани. На небцето, цялостта е балансирана, а меките и многобройни танини оставят място за много деликатен финал. С отлична способност застареене, това вино изразява с годините нотки на кожа, подлес и сложен дим.
ГОДИНА:* 2017...
...ОЧИ: Красив пурпурен цвят, прозрачен и дълбок. Лек гранатов отблясък.
НЮХ: интензивен, фин и деликатен, съчетава аромати на червени плодове (ягода, касис), конфитюрирани с по-пикантни нотки.
ВКУС: мек и маслен в началото, вкусът е забележително балансиран от прекрасна свежест. Танините, много присъстващи, но с голяма финес, ще му придадат отлична способност застареене в следващите години.
червено вино: AOC...
...Espace е изработен от най-добрите материали (алуминиева структура отвътре и отвън и екструдирана полистиролна изолация). Espace осигурява перфектно съхранение и стареене на вашите бутилки, благодарение на климатична система, която гарантира оптимална температура и хигрометрия за виното. ESPACE 900 ESPACE 1900 ESPACE 2900 ESPACE 3900 Модел Брой рафтове Капацитет Размери в см Височина x Ширина x Дълбочина Максимален брой рафтове ESPACE 900 23 990 Бутилки 205 x 187 x 117 67 ESPACE 1900 47 2040 Бутилки 205 x 187 x 223 139 ESPACE 2900 71 3090 Бутилки...
... Loches-sur-Ource, Noé-les-Mallets и Chacenay, на Côte des Bar на юг от Шампан.
Всяка парцела, всеки склон с точно определено име, получава специално внимание, като производителите прилагат високо обосновани екологични практики. Качеството на производството на вино е гарантирано благодарение на постоянната загриженост за опазването на околната среда, както и на внимателното управление на всяка стъпка от производствения процес. В крайна сметка, Hermione Queen се стреми да предлага продукти с изключително качество, които отразяват традициите и експертизата на местните производители на Шампан.
...THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE е компания, специализирана в опаковането и бутилирането, която се стреми да предоставя услуги с високо качество, за да осигури най-доброто стареене на вашето вино. THIERRY BERGEON EMBOUTEILLAGE предлага на ваше разположение групи за бутилиране с винтови капачки от 3 до 5 операции, група за филтрация / разпечатване и сигурен склад с площ от 8 000 м² с капацитет от 3,5 милиона бутилки.
Компанията EUROCAVE CONSEIL е разположена в Вилюрбан. Пионер и референция в оборудването за съхранение и съхранение на вино от над 40 години за любители на виното и професионалисти в бранша. Нашите френски производствени изби са предназначени за различни приложения, от изба застареене на вино, специално посветена на съхранението на вина застареене, до изба за сервиране на вино, за да се...
В CLOS PUY ARNAUD, Тиери Валет произвежда и търгува с вина от Бордо. Винарната е съставена от 70% Мерло, 25% Каберне Фран и 5% Каберне Совиньон. CLOS PUY ARNAUD е ангажиран с опазването на околната среда и произвежда биологични вина. Благодарение на този ангажимент, гроздето е с много високо качество. CLOS PUY ARNAUD произвежда 3 серии вина: едно Велико Вино, което е голямо винозастареене, Кюве Первенш, което е плодово вино с умерено стареене, и Кюве Бистро, което е плодово вино.
... действие на съвременните химически торове, повече от тридесет сорта неклонирани лози са били засадени от семейството Гибер от 1971 година. Добивите са естествено ниски, средно 37 хектолитра на хектар. Живи вина с огромен ароматен потенциал и извънредна способност застареене! Вините Moulin de Gassac произлизат от най-добрите парцелни селекции на красиви тероари от Лангедок. Бутилка Вино Moulin de Gassac е душата на древна цивилизация, която достига до вашите устни.