Италия, Misano Adriatico
...Това вино TESSUTO Primitivo del Salento IGT е отличен избор за любителите на виното. Опаковано в бутилки от 75 cl, то е перфектният баланс между аромат и вкус. Насладете се на това червено вино с гриловано месо или зрели сирена за незабравима вечер. Купете сега своя пакет от 6 бутилки.
Франция, Saint-Bris-Le-Vineux
... преобладаващ варовик в Кот Шалонез. Наклоните са плавни и ориентирани на изток до югоизток. Отлежаване Винификацията започва в иноксни съдове, след което продължава в дъбови бъчви. Продължителността в бъчвите варира в зависимост от реколтите. Характер на виното Прекрасен червен цвят, ясен, с рубинени отблясъци, носът се отваря към типичните червени плодове на Пино Ноар (касис, вишна, червена боровинка) с димни нотки, хумус и понякога животински нюанси. Богато и комплексно, текстурата му е стегната с меки и елегантни танини. Прекрасен баланс. Съчетания на храни и вина...
Италия, Montalcino
...Това вино е най-сложната и елегантна изява на сорта грозде Санджовезе. То се произвежда от гроздето на лозето "Пиаджа". Отличната експозиция и изключителният педоклимат придават на това вино голяма личност и баланс.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
... перфектния си баланс и голямо ароматно богатство! Домейн: Къщата Шарл Хейдсик е основана през 1851 г. след напускането на Шарл-Камий от семейния бизнес (Пайпер-Хейдсик), за да създаде собствена структура. Вдъхновен от качеството, той ще бъде един от големите пионери на американския пазар и успешно ще развие големи характерни пенливи вина. Имотът остава в семейството до 1960-те години, преди да премине...
Италия, Vazzola
... се използва за извършване на енологични практики, особено подходящи за обогатяване на захар и поддържане на правилния баланс на компонентите в мъстта, за да се гарантира, че типичните характеристики на виното остават непроменени. Приложението на тази техника е особено успешно с мъст от червени грозда, тъй като произвежда вино с повишено съдържание на танини и по-богат цвят. В крайния етап на процеса се използва ефективен скрепен топлообменник, който намалява температурата на концентрата до оптимална стойност, както за съхранение, така и за незабавна добавка към масата.
Испания, Sevilla
...CATROPARROQUIAS FICHA TÉCNICA: Деноминация на произход: DOP Ribeiro Състав: 100% Treixadura Алкохолно съдържание: 13o NOTAS DE SABOR: Външен вид: Ярко жълто с златисти отблясъци Аромат: Зрели плодове като ябълка, круша. Вкус: Структуриран, виното е пълно в устата. Балансирано, с известна кремообразност и свежест. Добър баланс между алкохол и киселинност, който му придава закръгленост и известна топлина. Дълъг и устойчив финал.
Франция, Lys Haut Layon
...Тероар: Глинесто-пясъчна почва върху шисти Ситуация: Висок лаян Винификация Винификацията се извършва по традиционния метод. Виното остава на дъски минимум 9 месеца преди разливането. Дегустация между 6 и 8°C Око: Светло жълто Нос: Бели плодове, мелиса Устата: Фини мехурчета. Жив атака, почти нервна. Елегантен вкус. Потенциал за съхранение: Да се пие в рамките на 3 години Баланс: Брут Съчетания с храни и вино: Идеално за аперитив, коктейли и десерти. Замразен вишнев сладолед. Рязане: Двойно Гийо Височина: 100 до 120 м...
Франция, Soing-En-Sologne
...Леко количество захар за сладост, малко енергия за баланс и получавате виното, което е подходящо, когато сладостта не ви плаши. Дomaine:DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation:GAILLAC Район:ЮГ-ЗАПАД Цвят:Бяло Сортове:Petit Manseng – Sauvignon Метод на отглеждане:Биологично преобразуване Характер:Мек Обем:75cl Година на производство:2020...
Франция, Caudiès De Fenouillèdes
...{"Elaboration":"Трите сорта се берат по едно и също време, но в различна зрялост, за да се постигне баланс на виното. Играта на тероарите прави така, че нашите Сира да узряват по-рано от Шардоне и Мускат. Така ги събираме добре узрели за максимален аромат, а белите сортове „освежават“ купажа. Трите сорта се пресоват едновременно за повече хармония, а винфикацията се извършва в иноксова бъчва...
Португалия, Trofa
... баланс. Ценност и изключителност: Дестилати, отлежали в бурета от Шери, имат премиум привлекателност, която напомня за традицията на виното Херес. Тези бурета стават все по-редки, добавяйки стойност на крайния продукт и оправдавайки по-висока цена на пазара. Универсалност в различни дестилати: Комбинацията от Шери с уиски, ром и дори коняк създава различни преживявания в всяка напитка...
Франция, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Лангедок Розе Смесване : Гренаош - Сансо - Верментино Потенциал за съхранение : Около 2 години Винификация : Всеки сорт грозде се винифицира отделно, за да се запази неговият баланс и да се изрази напълно потенциалът му. Гроздето, събрано рано сутрин, за да се запази свежестта му, се пресова, за да се извлече първият сок, който е с по-високо качество. След това сокът се пречиства и се поддържа при ниска температура през целия процес на ферментация. Отлежаване от 4 месеца върху фини утайки, следва леко избистряне, и виното се бутилира бързо, за да се запази свежият и плодов характер.
Словения, Ljubljana
... дъбови бъчви. Виното не е филтрирано и е добавено минимално количество сулфити непосредствено преди бутилиране. Потенциал за отлежаване: 2020 - 2028. Характеристики: Отенъци на бледо червено в резултат на удължена мацерация. Носът получава елегантен баланс на червени плодове и намек за дървесен букет. Вкусът е закръглен, средно силен, с билкови и плодови нотки. Съчетаване с храна: Разполага с достатъчно сила, за да поддържа прилично ястие. Съчетаването с храна също е подходящо за ястия на основата на аспержи, птици и кремообразни сосове. Температура на сервиране: 12-16° C.
Франция, Jarnac
... ДЕГУСТИРАТЕ Сухо: отнема десетилетия, за да се създаде Initiale Extra, който заслужава да бъде пиян и дегустиран на малки глътки. Препоръчваме да сервирате Initiale Extra в тюлпанова чаша, която да оставите да се аерира за минута. Нашият майстор на виното обича да нарича този момент «мистичната минута», кратки мигове, в които вашият коняк, отлежавал в бъчвата си в продължение на десетилетия, освобождава...
Франция, Auxerre
...ДЕГУСТАЦИЯ: Това шампанско има светло жълт цвят с златисти отблясъци. Въглеродният диоксид е деликатен, подхранван от множество вериги фини мехурчета. Носът е сложен с множество аромати, които се развиват в чашата. Напомня на нотки на бели плодове, следвани от цитрусови акценти, подчертани от деликатен дим. На небцето виното разкрива перфектен баланс между минерална и солена свежест и ароматна зрялост. Намират се и няколко фини нотки на подправки и бели плодове, подчертани от лимонен финал. Сорт: Шардоне Пино ноар...
Франция, Blanquefort Cedex
...Имение, което от 1808 година отглежда лозята си с най-голямо уважение към естествения баланс и тероара. Семейният девиз "Fac et Spera" – прави и се надявай – казва всичко. Две думи, които обобщават търпението и смелостта, които изисква това изкуство: търпение спрямо природата, която пребивава; смелост за винопроизводителя, който наблюдава, избира и помага. Виното ще бъде вярно изражение на тази алхимия.
Германия, Bingen
...-равномерният процес на зрялост води до повишени цветови стойности. Подобреното качество на гроздето е основа за повишено качество на виното с повече обем и подобрена баланс на фенолите. Процентът на зелените феноли е значително намален.
Съответстващи продукти
LalVigne MATURE
LalVigne MATURE
Други Продукти
LalVigne AROMA
LalVigne AROMA
Испания, Madrid
...Темпранильо в Рибера дел Дуеро и Риоха, Вердехо в Реда и Монастрел в Хумиля. Какъв е резултатът? Вина с перфектен баланс между традиционните и най-съвременните вкусове. Затова проектирахме вината, които "ние бихме искали да споделим навсякъде и по всякакъв повод". Ясно е, че производството на добри вина изисква голяма отдаденост, опит и професионализъм. Но не се притеснявайте, ние ще се погрижим за това! Просто искаме нашите последователи да бъдат експерти в търсенето на най-добрите моменти, за да ги наслаждават. Винната революция е започнала...
Италия, Brescia
... била модифицирана в зависимост от нуждите на ограничените производства и се редува с международния Гюйо, за да се извлече максималният потенциал от всяка лоза. Лозята, покрити с трева, са защитени от мрежи против градушка. Нашата компания, след внимателен и продължителен контрол на узряването с дефолиация и прореждане, селектира гроздовете, които след това събира и виното с предвидливост и мъдрост...
Франция, Moussoulens
... метода на винопроизводство, съчетаващ модернизъм и древно майсторство. Потопете се в този свят на виното, който е създал най-древните и мощни цивилизации на западния свят. Нашите награди: Медалист на Конкурса за Средиземноморски вина в Бриниол, Медалист на Конкурса на Logis de France, 3 звезди в Ревюто на вината на Франция, Най-плодовито вино на конкурса на AOC Cabardès, Цитирано в Ръководството на...
Испания, Corcos-Valladolid
... VINIFICACIÓN TINTOS: В нашата семейна компания произвеждаме млади червени вина, crianza и reserva от сорта Темпранильо. В crianza и reserva вината търсим баланс между сортовите характеристики и дъба от отлежаването, без да маскираме личността на виното с мощните нюанси на бъчвите. Също така постигаме естествена стабилизация на виното.
Испания, Valencia
... идентифицират с мястото, от което произхождат. Това са вина, които изразяват географията и винената история на пейзажите на Реда, Риоха и Рибера дел Дуеро. След известно време, имахме много ясна представа за профила на виното, което искахме да произведем: свежи, плодови и елегантни вина, с обем и баланс. След като гроздето се е превърнало във вино чрез ферментация, то преминава през процес на...
Франция, Soussans
... ограничават обработките. Почвите така придобиват баланс и се укрепват естествено срещу агресиите. Лозето, както и гроздето, напълно се възползват от тези привилегировани условия. Премахването на листата и зелените беритби също позволяват контрол на добивите и оптимизиране на качеството на виното, което отлежава в дъбови бъчви в продължение на 12 месеца. Виното Шато ТАЯК се търгува с бордоския търговски сектор, винари, ресторанти, както и директно за износ.
...с опита и значителния си ентусиазъм, контролира всички производствени етапи. Прекрасните лозя са отглеждани с висока плътност на засаждане и ниски добиви на хектар, използвайки системата Гийо; този избор придава на виното грация и елегантност в баланс с структурата и ароматната сложност. Винарната е напълно нова структура, оборудвана да приеме най-съвременните техники на винопроизводство, които съжителстват с древните традиции. Всичко това позволява производството на типични вина с високо качество.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play