...САЛАМИ С ПАТЕШКО МЕСО
Нашата най-голяма продажба. Пилешко салам, без свинско, 60 % пуйка, 40 % патешко, продукт, който предизвиква зависимост с патешка мазнина и аромати, напомнящи на вкусовете на фоа гра и съчетани с тези на сушено патешко (това е нашият кока-кола на сухото салам). Салам от 480 г и 50 см. Много атрактивна цена. Това е нашият незаменим продукт.
Не се колебайте да ни поискате нашия продуктов каталог и цените.
... напълно се разкриват при нагряване. Това прави подправката незаменима добавка за печене на сладкиши и конфитюри. Плътният стар анасон перфектно подчертава вкуса на агнешко и свинскомесо, хармонично допълвайки вкуса на лук и чесън. Използва се като суровина за сосове и маринати. Любителите на стар анасон го добавят в кафето.
Използване за
За месо, риба и морски дарове, за печене, десерти и горещи напитки.
Вкус
Горчиво-сладък, без захарен вкус, с островен нюанс и аромат на анасон.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 18
Мазнини (г / 100г)…...
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвяне на вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус.
Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинска мас, свинскомесо, калабрийски чили, сол и зехтин. Съставки: свинска мас, свинскомесо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.
...Специфични за индустрията атрибути
Опаковка Кутия
Други атрибути
Тип съхранение Замразен контейнер
Спецификация Цяло пиле
Производител Фабрика
Съставки Пиле
Съдържание Месо
Адрес Австрия
Инструкция за употреба Яжте
Срок на годност 12 месеца
Място на произход Австрия
Тип Пиле
Тип продукт ПТИЧЕ МЕСО
Стил ЗАМРАЗЕН
Част ЦЯЛО
Характеристика Хранително, Без захар, Без кофеин, Без трансмазнини, С ниско...
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава.
ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА"
ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър.
ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
...Интензивен рубиненосин цвят. Сух, но с отлични плодови аромати.
Нюанси на къпини, сини сливи и малини. Лилави цветни нотки в горната част на чашата, обогатени с богати подправки благодарение на отлежаването в дъб.
Перфектно се съчетава с всички видове меса; особено печено месо, печено говеждо или контрафиле; пиле; агнешко и свинско.
KingoFood продава италиански продукти с изключително качество и висока стойност. Колбаси като Finocchiona IGP, меса от първо качество, подправени със сол, черен пипер, чесън и див копър. Или овче сирене, зряло в пещера, с интензивен вкус. И вино: Chianti Riserva - Camperchi - Първа селекция - D.O.C.G. Времето и начините на доставка на стоките са много важен фактор. Избрахме специфични системи за д...
...Маринати за грил, идеални за свинско, говеждо и птиче месо. Цветно стабилни и икономични за употреба.
Германия: Германия
Без глутамат: Без глутамат
Вид: Гирос
Добавка: Добавете 40 - 60 г...
...сушени кайсии, сини сливи, борова ядка, трюфел и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.
ФОИ
Пилешко и иберийско свинскомесо, иберийска шунка, сушени кайсии, ябълка, сини сливи, борова ядка, фоа и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик.
ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
...Тази мас, не трябва да липсва в нито една кухня. Тя олицетворява австрийската традиция - идеална за печене, пържене и запичане.
Рецепти:
Сочно виенско шницел
Говеждо гювеч
Печени картофени кнедли
Патка с червено зеле
Свинско печено
Сегединско зеле с месо
Картофена супа...
...Съставки:
- 84 % Биологична стара горчица
- +/- 4 % Гроздов сок*
- Биологична тръстикова захар
-* Продукти от биологично земеделие
Препоръки за употреба:
Изразителният й вкус ще зарадва любителите на пикантни ястия. Идеално ще допълни вашето месо: агнешко, свинско, птици, барбекю и ще бъде перфектна за приготвяне на дресинг или майонеза.
Този продукт е наличен и в опаковки от 100 г, 200 г.
...Продукт от бяло свинскомесо с високо качество, произхождащ от свине, хранени с царевица и зърнени храни, които придават на шунката вкус от миналото. Порода, обогатена с кръстоска с дурок, за да се получат продукти с висок степен на интра-мускулна мазнина и сочност. Продукт, който е отлежавал повече от 24 месеца. Продукт, изработен в съответствие с методологията на работа, определена от ETG.
...Саламът Фелино е изискан деликатес, приготвен от свинскомесо. Името му произлиза от местността на произход, село в провинция Парма. Саламът Фелино съдържа по-високи нива на протеини и по-малко количество мазнини в сравнение с другите подобни салами.
Традиционно се нарязва диагонално, създавайки овални резени, с дължина приблизително два пъти по-голяма от диаметъра на салама.
...Фино месо, пушено с лайм от Осталб, изработено по традиционни методи.
Изработено от регионално свинскомесо.
Вакуумно опаковано, минимум 200g
- Достъпно и нарязано -...
...Свободно отглежданите елени процъфтяват в естествена среда. След контролирано и професионално хранене, отглеждане и клане, постното месо веднага преминава в преработка.
В храната не се добавят никакви химически или мускулно изграждащи препарати. Саламата съдържа над 74 % еленско месо и само 22 % свинскомесо - рядкост за немския пазар. След добавяне на подбрани подправки, част от които от собствено отглеждане, саламата получава своя изключителен вкус. Чрез процеса на пушене с дъбови дърва, преработката достига своята завършеност.
...Замразено свинскомесо
Спецификация: Без кожа, мазнини и кости; всяка половинка труп е нарязана на следните четири парчета:
1. Врат: Всяко парче с минимално тегло 0.8 кг нето.
2. Рамо: Всяко парче с минимално тегло 1.35 кг нето.
3. Филе: Всяко парче с минимално тегло 0.55 кг нето.
4. Крак: Всяко парче с минимално тегло 2.2 кг нето.
С малко мазнина оставена на всяко парче месо. Във всяка кутия е...
...Типичен калабрийски салам от чисто свинскомесо, грубо смлян, омесен с добавка на сол и натурални аромати и качествен червен пипер, напълнен и отлежал в естествена черва за около 45 дни. Размер около 300 г в естествена черва.
Опаковка: A.T.M. - S.V
Без консерванти
Без глутен
Без лактоза
Без оцветители...
...Зехтин Iriz Delicado екстра върджин, за вкусове, които обичат нежността.
Максимална киселинност: 0,5%
Вкусови нотки: Плодови: Лек
Сладък: Балансиран
Гастрономия: Идеален е за запържване на зеленчуци, печено или пържено свинскомесо или
смесване с мед за създаване на основа за подправка. Също така много подходящ за
приготвяне на торти и бисквити.
Единица: 75CL - 25,4FL Oz
Количество: 6
Държава: Португалия
Цена: €5.00 с ДДС
** Изискване на оферта **...
... като киселият вкус покрива нежния сладък аромат на шунката. Нарязан на малки ленти или кубчета, той разкрива своето прекрасно аромата в паста ястия, с ньоки, крепове или в зеленчукови и бобени супи.
Производител: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Италия.
Въздушно сушен суров шунка от свинскомесо. Съставки: свинскомесо, морска сол. Съхранявайте в хладилник при +1°C до +10°C. Продукт от Италия. IT-99-L-CE...
...Аростичини, приготвени от избрано свинскомесо, подправени с естествени подправки, типични за региона Молизе, опаковани в практични замразени многослойни опаковки, за да се позволи частично консумиране на съдържанието, налични в два формата: 100 броя и 225 броя.
...Doly-Com Distributie SRL е румънски лидер в преработката на месо, разположен в Ботошани, Румъния. Един от най-големите кланици за говеда, овце и завод за обезкостяване на свинско, говеждо и агнешко/овче месо.
Компанията има капацитет за клане на 60,000 глави годишно и производствен капацитет от 2,672 тона на седмица, покривайки 7,477.65 кв.
Ние сме сертифицирани като един от производителите с най...
... специфични нужди. Независимо дали сте професионалист в ресторантьорството или търговец на дребно, ние имаме месото, от което се нуждаете, за да задоволите най-взискателните си клиенти.
Предлагаме широка гама от меса, включително:
- Говеждо месо
- Телешко месо
- Свинскомесо
- Пилешко месо
- Овче месо
Избирайки CBViandes-Distri, вие избирате надежден партньор, който поставя качеството и удовлетворението на клиентите в центъра на своите приоритети. Присъединете се към нас и открийте разликата, която може да направи един доставчик на месо, ангажиран с excellence и качество.