Италия, Fidenza
...Салумe DOP на основата на свинско месо, ексклузивно за района на Пиаченца. Месото, произхождащо от врата на прасето, е ръчно натъпкано в естествена черва и зряло поне 90 дни, има сладък и приятен вкус и е основен компонент на предястия и аперитиви.
Италия, Orbassano
...Агнолоти пиемонтеzi са автентична специалитет на Пиемонт, датираща от регионална рецепта от XIX век. Тези равиоли са пълнени с три вида прясно и постно месо (говеждо, свинско и бяло месо) и сезонни зеленчуци (задушено зеле, цвекло или спанак в зависимост от сезона). Основните съставки включват варен шунка, печено говеждо, варено пиле, спанак, печено свинско, задушено зеле и мортадела. Тази комбинация от вкусове предлага уникално и традиционно кулинарно изживяване, перфектно за тези, които искат да опитат истинската кухня на Пиемонт.
Италия, MILANO
... основа и нарязан така, че да придобие форма "на круша". Соленето се извършва изключително на сухо, опаковането става в естествена пикочен мехур и връзването се извършва на ръка с конец. Съставки: Свинско бедро, сол, подправки. Консерванти: нитрат на калия. KG 2,676 НЕТНО ТЕГЛО ЦЕНА ЗА KG ЕВРО 29,00 ОПАКОВКА 2 БР МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ОПАКОВКИ ОТ 2 БР СРОК НА ГОДНОСТ 26/04/2025...
Италия, Carbonara Al Ticino
...Произвеждаме аромати за широка гама от продукти: сосове, бульони, супи, пълнени пасти, месни изделия, готови ястия, закуски и др. Особено внимание се обръща на формулирането на много "видове месо" чрез разработването на аромати за обработка, които включват: • Аромати на печено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко • Аромати на варено месо: говеждо, телешко, свинско, пилешко • Аромати на риба...
Италия, Mugnano Del Cardinale
...Свинско месо, аромати, морска сол, кафява захар, доматен сос, кафе на прах, натурални аромати, подправки Съдържа алергени: Горчица, без консерванти и полифосфати Нутриционни и енергийни стойности за 100 г продукт Енергийна стойност 283kcal 1177kj Мазнини 15,0г от които наситени мазнини 6,3г Въглехидрати 1,8г от които захари 1,8г Протеини 25г хранителни влакна 0,01г сол 1,3...
Италия, Colonnata Carrara
“Mafalda” е най-старата лардерия в Колоната, съществуваща още от 1930 г., когато “лардото” е било само беден акомпанимент на каменоделците. През 1954 г. тогавашният млад енолог г-н Веронели идвал при баба Мафалда да купува лардо, наричайки го с прозвището “Лардерия на митичната Мафалда”. От 2002 г. получава сертификат IGP и оттогава произвежда само Лардо от Колоната IGP. И за лардото от Колоната в...
Италия, Langhirano
...Като специалисти в производството на големи сурови шунки, ние избрахме и това, което според нас е най-добрата шунка от Сан Даниеле. Произведена в ограничена област на Фриули, тя се отличава с типичната си удължена форма и наличието на копитото. Приготвена само от месо на свине, родени и отглеждани в Италия, и морска сол, в по-щедра доза в сравнение с Парма, което й придава по-изразен вкус. Зрялост: 14/18 месеца Средно тегло: кг. 9.5/11.5 Бройки за врат: 2...
...Консумирайки това месо, казвате "не" на холестерола и "да" на съдържание на желязо, което е двойно в сравнение с другите меса. Анемия, диета за отслабване, спортни тренировки или просто желание за нови и местни вкусове - причините да изберете това месо са много и всички са в полза на здравето. Месото от магаре е продукт от Сицилия. Месо от магаре (80%), свинско месо (20%), декстроза, захароза, черен пипер, антиоксидант: E300, консерванти: E252, E250, натурални аромати. Всички наши колбаси са опаковани в натурални черва. Съхранявайте при + 4 º C...
Италия, Mesoraca
... всички познаваме. Зреенето се извършва в среди с контролирана влажност и температура за не по-малко от 45 дни. Препоръчва се като предястие и като съставка за основни ястия (напр. Паста на фурна). Категория: Калабрийски колбаси ТЕГЛО: 300/350 г СЪСТАВКИ: Свинско месо, сол, натурални аромати и подправки Захари: декстроза и захароза Антиоксиданти: E301 Консерванти: E250-E252 Тегло: 0.350 кг...
Италия, Brusaporto
...Касонсеите (или касончели) са едно от най-известните ястия в бергамаската кухня. Това ястие от пълнени тестени изделия е създадено, за да се използват остатъците от свинско и говеждо месо. Продуктът се обогатява с течение на годините с добавянето в пълнежа на: амарети, стафиди и лимонова кора. „Касонсèi де ла Бергамаска“ от Пастифичио Давена са сертифицирани с марката „Бергамо Град на Хиляда... Вкуса“, издадена от Търговската камара. Налични в опаковки от 250 г и 500 г.
Италия, Parma
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
Италия, Firenze
... узряване е готова да зарадва небцето ви с интензивния и пикантен вкус. Отлично е да се наслаждавате на него в чист вид, намазано на хляб или пица, идеално за приготвяне на вкусни крутончета и брускети, и за да придаде на вашите сосове уникален и неповторим вкус. Ако сте любители на пикантното и силните вкусове, няма да можете да се откажете от този продукт, който ще донесе на вашата маса вкусовете и цялата топлина на Калабрия. Съставки: свинска мас, свинско месо, калабрийски чили, сол и зехтин. Съставки: свинска мас, свинско месо, чили, зехтин, сол, подправки, натурални аромати. Опаковка от 290 гр.
Италия, Barberino Di Mugello
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава. ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА" ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър. ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
Италия, Marciano Della Chiana
KingoFood продава италиански продукти с изключително качество и висока стойност. Колбаси като Finocchiona IGP, меса от първо качество, подправени със сол, черен пипер, чесън и див копър. Или овче сирене, зряло в пещера, с интензивен вкус. И вино: Chianti Riserva - Camperchi - Първа селекция - D.O.C.G. Времето и начините на доставка на стоките са много важен фактор. Избрахме специфични системи за д...
...Витинио: 60% Мерло, 40% Каберне Совиньон | Цвят: рубинено червено, с виолетови отблясъци и склонност към гранатово с узряването | Нос: вино с голяма елегантност. Усещат се плодови аромати като боровинка и къпина, с тостирани и ванилови нотки от високо качество | Вкус: в устата се представя сухо, топло и с тяло. Танините се усещат, но по мек начин благодарение на престоя в барик. ГАСТРОНОМИЧНИ ПАРТНЬОРСТВА: Отлично вино с печено месо, особено свинско, агнешко и козе. Добре се съчетава с дивеч. Вино и за медитация.
Съответстващи продукти
Алтропасо
Алтропасо
Италия, Codogno
...Саламът Фелино е изискан деликатес, приготвен от свинско месо. Името му произлиза от местността на произход, село в провинция Парма. Саламът Фелино съдържа по-високи нива на протеини и по-малко количество мазнини в сравнение с другите подобни салами. Традиционно се нарязва диагонално, създавайки овални резени, с дължина приблизително два пъти по-голяма от диаметъра на салама.
...Най-добрият италиански сушен шунка. Само италианско свинско месо...
Съответстващи продукти
CASCINA DELLE VALLI - ИТАЛИАНСКИ ПРОСЧУТТИ
CASCINA DELLE VALLI - ИТАЛИАНСКИ ПРОСЧУТТИ
Италия, Guidonia
...Типичен калабрийски салам от чисто свинско месо, грубо смлян, омесен с добавка на сол и натурални аромати и качествен червен пипер, напълнен и отлежал в естествена черва за около 45 дни. Размер около 300 г в естествена черва. Опаковка: A.T.M. - S.V Без консерванти Без глутен Без лактоза Без оцветители...
Италия, Bagnoli Del Trigno
...Аростичини, приготвени от избрано свинско месо, подправени с естествени подправки, типични за региона Молизе, опаковани в практични замразени многослойни опаковки, за да се позволи частично консумиране на съдържанието, налични в два формата: 100 броя и 225 броя.
Италия, Villafranca Piemonte
... италианските колбаси. Компанията се занимава с клане, обработка и търговия на свинско месо, осигурявайки винаги свеж и автентичен асортимент. Сред продуктите: свежо и замразено свинско месо, колбаси, шунки, салам, зампоне, капа ди теста, мортадела, кулатело, панчета и котечино.
Италия, Modica
Global Trading Italia S.r.l., разположена на via ss.115 Modica, в провинция Рагуза, е специализирана в посредничество на месо. Global Trading Italia S.r.l., намираща се в Модика, провинция Рагуза, се занимава с посредничество на месо в Италия и Европа, по-специално с търговия на месо, износ на прясно месо, обработка на месо, включително говеждо месо, свинско месо, телешко месо, свинско месо, едро...
Италия, Termoli
La Bosap Molise е компания, която оперира в сектора на търговията на едро и дребно с говеждо, свинско, овче и пилешко месо. Нашите меса се следят от нашите техници от самото начало, за да гарантират на нашия клиент продукт от първокласно качество. Качеството и удобството са нашата сила.
Италия, Volla
Компанията Golden Beef S.r.l, основана през 2016 година, извършва основната си дейност в региона Кампания. Основният ни бизнес е търговията с говеждо и свинско месо от европейски и италиански породи с най-високо качество. Работата ни включва портфейл от клиенти, който обхваща средни супермаркети и търговски обекти, като месарници, където разпространяваме нашите продукти. Нашата сила е бързата...
Италия, Ferrere
Агрисалумерия Луизет е земеделско предприятие с къса верига, специализирано в отглеждането на свине и съответната им преработка в меса и безглутенови деликатеси, типични за Пиемонт. В Ферере (АТ), в Монферато Астиджано, отглеждаме свинете на открито, от които получаваме прясно свинско месо като ребра, капоколло, котлети и типичните пиемонтски деликатеси като салам на розата, салам с трюфел, салам...
Италия, Mineo
...La Polli Azzolina се занимава с отглеждане и клане на птици, производство и разфасоване на месо. Призната с печата CEE IT 1047/M. Основана през 2003 г., днес е присъстваща предимно на африканския пазар. Търговия на дребно и едро с прясно и замразено месо, пиле, кокошка, телешко, свинско. За допълнителна информация, моля, пишете ни на нашия имейл адрес.
Италия, Mirandola
UNIMEAT е компания, която се занимава с проектиране и доставка на машини и цялостни инсталации за клане и обработка на свинско, говеждо и овче месо. Професионалните умения, придобити през двадесетгодишния ни опит, ни позволиха да развием техническите знания, които днес много компании изискват от нас, за да се справят с многобройните проблеми, свързани с изграждането на ново хранително предприятие или с реконструкцията на съществуващо такова, в пълно съответствие с хигиенните и санитарни норми в сектора.
Италия, Bussolengo
Търговия с прясно и замразено свинско и говеждо месо.
Търговия на дребно с говеждо месо. Семейство Гати, от края на 19-ти век, с passion се занимава с обработка на земята и животновъдство. През 1979 г. е основана настоящата агрономическа компания, от която през 1998 г. се ражда PIO BOVE, регистрирана марка с гарантирано качество и пионер в късата верига. Произвеждаме свинско месо, местни колбаси, сезонни плодове, сезонни зеленчуци, пресни яйца.
Италия, Fiesso D'artico
Търговия на едро с клане на свинско месо...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play