Испания, Guijuelo-Salamanca
...Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Парче, разположено в горната част на лентата от свинско месо, наречено "cordón de lomo". Парче с тегло между 150 и 225 г. "Magro Lagarto" от иберийска свиня е премиум парче месо, извлечено от иберийска свиня на възраст над 10 месеца, известно със своя интензивен вкус и високо качество. Този разрез произхожда от горната част на лентата от свинско месо...
Испания, Montcada i Reixac-Barcelona
...Допълнително постно свинско...
Испания, San Pedro Manrique (soria)
Испания, Guijuelo-Salamanca
... свинска черва. 100 % натурални съставки. Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC. Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, червен пипер, захари, естествени подправки, растителен протеин...
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Секрето де Баригуера Иберико е парче месо, което се намира в долната част на иберийската свиня, известно със своят изключителен вкус и нежна текстура. Това парче е особено ценено заради перфектния баланс между месо и мазнина, което му придава сочен вкус и гладка текстура. Идеално за печене или приготвяне на скара, Секрето де Баригуера Иберико е популярен избор сред готвачите и любителите на...
Испания, Murcia
...Нашето Иберико месо показва текстури и вкусове, които свидетелстват за внимателно наблюдавания ни производствен цикъл. Независимо дали за хотелската индустрия или за потребителя, защо да не се насладите на Иберико свинско в всичките му форми? Тегло: 1,2 кг...
Испания, Malaga
...Интензивен вкус; това е крокет с характер. За ловците на съкровища, истинска закуска за любителите на храната. С голямо удоволствие ви представяме перфектните крокети, кремообразни отвътре, хрупкави отвън с най-деликатната панировка за всеки вкус. Месо Свинско месо с вино Palo Cortado Смесено месо на яхния Пиле с вино Montilla Черна кръвна наденица Бекон и фурми Риба Треска Туна Копчен сьомга Скарида Скампи Октопод Парментиер Вегетариански Спанак с орехи и кашу Рататуй 48/50 единици/ Кило КАТЕГОРИЯ: Крокети...
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Изработен от най-избраното постно месо от нашите иберийски екземпляри, нашият "Естествен" Чоризо от свине, хранени с жълъди, представя на окото интензивен оранжево-червен цвят, който е мек на допир и с умерена твърдост, с интензивен аромат, в който паприката, използвана в неговата подготовка, се отк突ва нежно. С интензивен и пронизващ вкус, даден от иберийското свинско, което използваме в неговата изработка, нашето Чоризо завладява най-взискателните небца. Сега, нарязано в опаковка с блистер, идеално за подарък. SKU:245003 Тегло на доставката:0.2 кг...
Испания, Quart
...Иберийска свинска корейка. Предлагаме я прясна или замразена. Опакована в вакуум в формати от 0,5 или 1 кг или на едро. Сертифицирано иберийско свинско месо по стандартите за качество на иберийското.
Испания, Guijuelo-Salamanca
...Иберийско Месо с Високо Качество. Ние се отличаваме с това, че се грижим за всички стъпки в производствената верига. От породата и храненето на животните в нашите пасища (дехеси) до производството и окончателното разпределение на нашите продукти.
Испания, Toral De Los Vados-León-España
...Ръчно изработени изделия като: Ботило от Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Херадура, Ломо Ембучадо, Сушен хамон, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина от бебе, Печен лакон, Печена сланина, Пушен бекон, Брасиран лакон (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Сомили, Ребра, Сланина, Лакон, Прясно хамон, Прясно коляно, и разбира се, Солени и Пресни продукти като: Ухо, Опашка, Шпиноз, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
Испания, Guijuelo
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан. ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА Индивидуална опаковка от 100 грама Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания) Срок на годност: 12 месеца от датата на производство 40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма) Минимална поръчка: 50 к...
Испания, Zaragoza
- Доставчик на замразено свинско месо, вътрешности и органи от свиня, сърце, диафрагма, сърца, езици, черен дроб, бъбреци, бял дроб, стомаси. - Доставчик на иберийско свинско месо, бекон, корем, ребра от филе, ребра от гръб. - Доставчик на естествени черва. - Продукти от замразени свински вътрешности: черен дроб, сърца, езици, стомах, нетна мазнина, бял дроб, бъбрек, диафрагма, гръбна мазнина. - ...
Съответстващи продукти
Обвивка на свиня
Обвивка на свиня
Испания, Madrid
Компания La Iberica е предприятие, посветено на производството и търговията с месо от иберийски свине в различни формати на опаковане, в зависимост от нуждите на клиента. Ние сме доставчици на месо от иберийски свине, шунка, иберийска плешка, иберийски лоом, сушени колбаси от дивеч, наред с други собствени сушени продукти. Работата с най-добрата суровина и наличието на екип с голям опит в сектора ...
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
Испания, Guijuelo
FISAN е семейна компания с дълга история (основана през 1920 г., стогодишна компания), специализирана в ръчното производство на звездния продукт на испанската гастрономия - хамон Иберико Белота. Ние също така произвеждаме много други продукти от Иберико свинско, като ембутидос (чоризо, лоумо и др.) и замразени разфасовки (плума, секрета, преса и др.). Предлагаме няколко формата, за да адаптираме п...
Испания, Alhama De Murcia
...За приготвянето на бургер месо от говеждо, свинско, птиче или смесено, разполагаме с голямо разнообразие от подправки, сред които ще намерите и различни вкусове като BBQ, кебап, фини билки… Всички наши продукти се изработват с висококачествени суровини, гарантирайки по този начин изключителен вкус при всяка хапка. Осмелете се да опитате нашите вкусни опции за бургер месо и се насладете на уникално кулинарно изживяване!
Испания, Guijuelo (salamanca)
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене. Референция: l0002...
Испания, Peligros
...Смес от добавки, подправки и подправки за овкусяване на месо и приготвяне на ПРИГОТВЕНО МЕСО, наречено "MAGRO DE CERDO ADOBADO" (котлет, ребра, филе и др.). Формат: Стъклен буркан 900г, Буркан 200г...
Испания, Aracena
...Задна част от свинско месо, хранено с зърнени храни и трева. Чувство, те се формират от внимателно подбрани шунки и плешки, произхождащи от свине, отглеждани по традиционен начин. Храненето им е извършвано по естествен начин, което се отразява на качеството на всяка от техните части.
Испания, Spain
Испания, Santiago De Compostela
...Интензивен рубиненосин цвят. Сух, но с отлични плодови аромати. Нюанси на къпини, сини сливи и малини. Лилави цветни нотки в горната част на чашата, обогатени с богати подправки благодарение на отлежаването в дъб. Перфектно се съчетава с всички видове меса; особено печено месо, печено говеждо или контрафиле; пиле; агнешко и свинско.
Испания, Madrid
...сушени кайсии, сини сливи, борова ядка, трюфел и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez. ФОИ Пилешко и иберийско свинско месо, иберийска шунка, сушени кайсии, ябълка, сини сливи, борова ядка, фоа и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.
Испания, Alcobendas
...Продукт от бяло свинско месо с високо качество, произхождащ от свине, хранени с царевица и зърнени храни, които придават на шунката вкус от миналото. Порода, обогатена с кръстоска с дурок, за да се получат продукти с висок степен на интра-мускулна мазнина и сочност. Продукт, който е отлежавал повече от 24 месеца. Продукт, изработен в съответствие с методологията на работа, определена от ETG.
Испания, Binefar
...Замразено свинско месо 4 парчета (четвъртини) без кости и кожа Размер: МАЗНИНА 65% Две предни четвъртини и две задни четвъртини Опаковка: IWP, 20кг/кутия Име на продукта: Замразено свинско месо 4 парчета (четвъртини) без кости и кожа Размер: МАЗНИНА 65% Опаковка: IWP, 20кг/кутия Нетно тегло: Естествена влага, 3100% нетно тегло Минимално количество за поръчка: 10 тона Количество: 27 тона на...
Испания, Sant Feliu De Guixols-Girona
Предлагаме максимално качество на достъпни цени за всички. Това е нашата философия и работим ежедневно, за да ви предложим свежи и качествени продукти. Работим с голямо разнообразие от меса, от Ternera de Girona до вносни меса, като телета от Kobe или Nebraska. От 1982 г., с максимална професионалност, предлагаме персонализирана и надеждна услуга, с екип от над 25 месари на ваше разположение. Работим с голямо разнообразие от меса: телешко, свинско, агнешко и птици.
Испания, Navés
... сертификати като SAE, IFS и БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НА ЖИВОТНИТЕ, наред с други. Този факт позволява на Pla del Ros да предложи на своите клиенти голямо разнообразие от разфасовки, продукти и услуги с високо качество, адаптирани към реалните нужди на всеки клиент. Нашите основни дейности са: УСЛУГА ЗА КЛАНЕ. Предлагаме на нашите клиенти нашите услуги и съоръжения за клане на свинско, говеждо и конско месо. ТЪРГОВИЯ С МЕСНИ ПРОДУКТИ. Търгуваме с повечето от нашите продукти, произтичащи от клането, разфасоването и обработката на трупове както на свинско, така и на говеждо и конско месо.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play