...Иберийска свиня на възраст над 10 месеца. Парче, разположено в горната част на лентата от свинскомесо, наречено "cordón de lomo". Парче с тегло между 150 и 225 г.
"Magro Lagarto" от иберийска свиня е премиум парче месо, извлечено от иберийска свиня на възраст над 10 месеца, известно със своя интензивен вкус и високо качество. Този разрез произхожда от горната част на лентата от свинскомесо...
... свинска черва. 100 % натурални съставки.
Условия за разпространение и транспорт: При стайна температура няма ограничения. Ако е вакуумирано при температура под 5ºC. Препоръчителната температура за консумация е 15º-18ºC.
Процес на изработка: Избор, смилане, омесване, набиване и узряване
Съставки: Месо от иберийска свиня, сол, червен пипер, захари, естествени подправки, растителен протеин...
...Секрето де Баригуера Иберико е парче месо, което се намира в долната част на иберийската свиня, известно със своят изключителен вкус и нежна текстура. Това парче е особено ценено заради перфектния баланс между месо и мазнина, което му придава сочен вкус и гладка текстура. Идеално за печене или приготвяне на скара, Секрето де Баригуера Иберико е популярен избор сред готвачите и любителите на...
...Нашето Иберико месо показва текстури и вкусове, които свидетелстват за внимателно наблюдавания ни производствен цикъл. Независимо дали за хотелската индустрия или за потребителя, защо да не се насладите на Иберико свинско в всичките му форми?
Тегло: 1,2 кг...
...Интензивен вкус; това е крокет с характер.
За ловците на съкровища, истинска закуска за любителите на храната. С голямо удоволствие ви представяме перфектните крокети, кремообразни отвътре, хрупкави отвън с най-деликатната панировка за всеки вкус.
МесоСвинскомесо с вино Palo Cortado
Смесено месо на яхния
Пиле с вино Montilla
Черна кръвна наденица
Бекон и фурми
Риба
Треска
Туна
Копчен сьомга
Скарида Скампи
Октопод Парментиер
Вегетариански
Спанак с орехи и кашу
Рататуй
48/50 единици/ Кило
КАТЕГОРИЯ: Крокети...
...Изработен от най-избраното постно месо от нашите иберийски екземпляри, нашият "Естествен" Чоризо от свине, хранени с жълъди, представя на окото интензивен оранжево-червен цвят, който е мек на допир и с умерена твърдост, с интензивен аромат, в който паприката, използвана в неговата подготовка, се отк突ва нежно. С интензивен и пронизващ вкус, даден от иберийското свинско, което използваме в неговата изработка, нашето Чоризо завладява най-взискателните небца. Сега, нарязано в опаковка с блистер, идеално за подарък.
SKU:245003
Тегло на доставката:0.2 кг...
...Иберийска свинска корейка. Предлагаме я прясна или замразена. Опакована в вакуум в формати от 0,5 или 1 кг или на едро.
Сертифицирано иберийско свинскомесо по стандартите за качество на иберийското.
...Иберийско Месо с Високо Качество.
Ние се отличаваме с това, че се грижим за всички стъпки в производствената верига. От породата и храненето на животните в нашите пасища (дехеси) до производството и окончателното разпределение на нашите продукти.
Компанията Black Pork Sociedad Limitada се занимава с износ на 100% иберийски хамон от жълъди, както в цели хамони, така и нарязан.
ИБЕРИЙСКИ ХАМОН 100% ОТ ЖЪЛЪДИ / ПАТА НЕГРА
Индивидуална опаковка от 100 грама
Цена: Ex-work Guijuelo, Саламанка (Испания)
Срок на годност: 12 месеца от датата на производство
40 единици в кутия (всяка кутия има средно тегло от 6,55 килограма)
Минимална поръчка: 50 к...
Компания La Iberica е предприятие, посветено на производството и търговията с месо от иберийски свине в различни формати на опаковане, в зависимост от нуждите на клиента. Ние сме доставчици на месо от иберийски свине, шунка, иберийска плешка, иберийски лоом, сушени колбаси от дивеч, наред с други собствени сушени продукти. Работата с най-добрата суровина и наличието на екип с голям опит в сектора ...
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
FISAN е семейна компания с дълга история (основана през 1920 г., стогодишна компания), специализирана в ръчното производство на звездния продукт на испанската гастрономия - хамон Иберико Белота. Ние също така произвеждаме много други продукти от Иберико свинско, като ембутидос (чоризо, лоумо и др.) и замразени разфасовки (плума, секрета, преса и др.). Предлагаме няколко формата, за да адаптираме п...
...За приготвянето на бургер месо от говеждо, свинско, птиче или смесено, разполагаме с голямо разнообразие от подправки, сред които ще намерите и различни вкусове като BBQ, кебап, фини билки…
Всички наши продукти се изработват с висококачествени суровини, гарантирайки по този начин изключителен вкус при всяка хапка. Осмелете се да опитате нашите вкусни опции за бургер месо и се насладете на уникално кулинарно изживяване!
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...
...Смес от добавки, подправки и подправки за овкусяване на месо и приготвяне на ПРИГОТВЕНО МЕСО, наречено "MAGRO DE CERDO ADOBADO" (котлет, ребра, филе и др.). Формат: Стъклен буркан 900г, Буркан 200г...
...Задна част от свинскомесо, хранено с зърнени храни и трева.
Чувство, те се формират от внимателно подбрани шунки и плешки, произхождащи от свине, отглеждани по традиционен начин. Храненето им е извършвано по естествен начин, което се отразява на качеството на всяка от техните части.
...Интензивен рубиненосин цвят. Сух, но с отлични плодови аромати.
Нюанси на къпини, сини сливи и малини. Лилави цветни нотки в горната част на чашата, обогатени с богати подправки благодарение на отлежаването в дъб.
Перфектно се съчетава с всички видове меса; особено печено месо, печено говеждо или контрафиле; пиле; агнешко и свинско.
...сушени кайсии, сини сливи, борова ядка, трюфел и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.
ФОИ
Пилешко и иберийско свинскомесо, иберийска шунка, сушени кайсии, ябълка, сини сливи, борова ядка, фоа и боетус, всичко залято с Pedro Ximenez.
...Продукт от бяло свинскомесо с високо качество, произхождащ от свине, хранени с царевица и зърнени храни, които придават на шунката вкус от миналото. Порода, обогатена с кръстоска с дурок, за да се получат продукти с висок степен на интра-мускулна мазнина и сочност. Продукт, който е отлежавал повече от 24 месеца. Продукт, изработен в съответствие с методологията на работа, определена от ETG.
Предлагаме максимално качество на достъпни цени за всички. Това е нашата философия и работим ежедневно, за да ви предложим свежи и качествени продукти. Работим с голямо разнообразие от меса, от Ternera de Girona до вносни меса, като телета от Kobe или Nebraska.
От 1982 г., с максимална професионалност, предлагаме персонализирана и надеждна услуга, с екип от над 25 месари на ваше разположение.
Работим с голямо разнообразие от меса: телешко, свинско, агнешко и птици.
... сертификати като SAE, IFS и БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НА ЖИВОТНИТЕ, наред с други. Този факт позволява на Pla del Ros да предложи на своите клиенти голямо разнообразие от разфасовки, продукти и услуги с високо качество, адаптирани към реалните нужди на всеки клиент. Нашите основни дейности са: УСЛУГА ЗА КЛАНЕ. Предлагаме на нашите клиенти нашите услуги и съоръжения за клане на свинско, говеждо и конско месо. ТЪРГОВИЯ С МЕСНИ ПРОДУКТИ. Търгуваме с повечето от нашите продукти, произтичащи от клането, разфасоването и обработката на трупове както на свинско, така и на говеждо и конско месо.