COURTIN HERVOUET: вашият специалист по птици и дивеч, разположен в Рунжи. Компанията COURTIN HERVOUET предлага изчерпателен асортимент от птици, фоа гра и дивеч. Патешко, пилешко, кокошка, петел, пуйка, заек, прасенце, агне, гълъб, ние сме експерти в качествените продукти (етикети, наименования, селектирани ферми) и местните продукти (Брес, Жер, Перигор, Шалон, Ланд, Ванде…). Нашият асортимент от ...
...Артизански сух колбас, ароматизиран с пипер от Еспелет AOP, чисто свинско от Югозападна Франция IGP, произхождащ от древна и традиционна рецепта от региона. Тази колбаса е изработена от постно месо и мазнини от раменете на свинско от Югозападна Франция IGP, грубо смляно (точно 80% постно месо и само 20% мазнина). Това позволява получаването на колбаси с вкусен аромат.
...Смес от смляно или нарязано месо, добавено със сол, червен пипер и подправки, замесено и натъпкано в естествени свински черва (калибър 60/65 и дължина между 35 и 55 см), което е преминало през процес на узряване-сушене.
Референция: l0002...
...Замразено свинскомесо от Бразилия наличност
80 КОНТЕЙНЕРА НА МЕСЕЦ
CIF КИТАЙ
40% аванс 60% при натоварване Доставка 150 ДНИ след 40%
Условия за продажба на кланица:
Първа заявка 40% потвърждение на поръчката 60% неотменим L / C срещу доставка. Други доставки по дългосрочен договор
Цяла замразена свинска каркаса с кожа
S.I.F. 760 (Федерална инспекцияна служба)
2 -
ЗАМРАЗЕНО СВИНСКОМЕСО...
...Като специалисти в производството на големи сурови шунки, ние избрахме и това, което според нас е най-добрата шунка от Сан Даниеле.
Произведена в ограничена област на Фриули, тя се отличава с типичната си удължена форма и наличието на копитото.
Приготвена само от месо на свине, родени и отглеждани в Италия, и морска сол, в по-щедра доза в сравнение с Парма, което й придава по-изразен вкус.
Зрялост: 14/18 месеца
Средно тегло: кг. 9.5/11.5
Бройки за врат: 2...
...• Раздробяване на готвено месо на дълги влакна без рязане за Pulled-Pork, Pulled-Beef
• Капацитет до 250 кг/ч
• Сигурност с лопатки в подавателя за безопасна работа
• Изцяло от неръждаема стомана
• В съответствие с актуалните CE директиви
електрически параметри 0,55 kW
400 V , 50 Hz , 3-фази
Височина 1040 mm
Ширина 380 mm
Дълбочина 600 mm...
...Консумирайки това месо, казвате "не" на холестерола и "да" на съдържание на желязо, което е двойно в сравнение с другите меса. Анемия, диета за отслабване, спортни тренировки или просто желание за нови и местни вкусове - причините да изберете това месо са много и всички са в полза на здравето. Месото от магаре е продукт от Сицилия.
Месо от магаре (80%), свинскомесо (20%), декстроза, захароза, черен пипер, антиоксидант: E300, консерванти: E252, E250, натурални аромати.
Всички наши колбаси са опаковани в натурални черва.
Съхранявайте при + 4 º C...
...Задна част от свинскомесо, хранено с зърнени храни и трева.
Чувство, те се формират от внимателно подбрани шунки и плешки, произхождащи от свине, отглеждани по традиционен начин. Храненето им е извършвано по естествен начин, което се отразява на качеството на всяка от техните части.
...Петалите от царевица, масло от гроздови семена, розова сол от Хималаите, черен пипер, мащерка, розмарин
Алергени: следи от глутен
Идея за рецепта
Идеална за панировка на вашето месо (пиле, телешко, свинско), риба, сирена и идеално за поръсване на вашите салати.
...Универсалната пушилня е проектирана за горещо пушене на солено свинскомесо, месо и риба на открито.
Включва решетка за пушене на продуктите и тава за мазнина. Налична в различни размери: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 мм. Тегло: 2.9 кг – 9.6 кг. Дебелина на стените: 11.5 мм.
Материал: Стомана
Използване: На открито...
... бъдат отлично подобрени. Също така, за мариноване на тъмно месо, Ramsa Whisky Mustard е изключително подходящ и придава уникален вкус. За класическо удоволствие с кратко запечено и гриловано месо от говеждо, агнешко или свинско, Ramsa Whisky Mustard е отличен избор. Ramsa Whisky Mustard също така е изключително вкусен с стекове.
... / електронен вакуумен метър
Работен капацитет: 8 кг / 20 кг / 60 кг / 120 кг / 240 кг / 400 кг / 600 кг / 800 кг / 1200 кг на партида.
Приложения:
Вакуумният тумблер е подходящ за различни производствени процеси на месни продукти, като свинско, говеждо, агнешко, пилешко, патица, риба и морски дарове и др…...
... всички познаваме. Зреенето се извършва в среди с контролирана влажност и температура за не по-малко от 45 дни. Препоръчва се като предястие и като съставка за основни ястия (напр. Паста на фурна).
Категория: Калабрийски колбаси
ТЕГЛО: 300/350 г
СЪСТАВКИ: Свинскомесо, сол, натурални аромати и подправки
Захари: декстроза и захароза
Антиоксиданти: E301
Консерванти: E250-E252
Тегло: 0.350 кг...
... печено, котлети, агнешко, говеждо печено, свинска гърда, месен хляб, порчета и други протеини
Опционален Wi-Fi за проследяване и управление на рецептите чрез платформата Fri-Jado SmartConnect
Размери (ДхШхВ) (мм): 825x590x750
Включва: 4 шиша за месо...
...ръчно обработени и подбрани, без добавки от какъвто и да е вид, без усилватели на вкус, разделители или помощни средства. Не ни трябват.
След печене или гриловане на месото, подправете на вкус.
Подходяща за говеждо, но също така и за свинско и птиче месо.
...Лилавата горчица с гроздов сок е уникална благодарение на прекрасния си лилав цвят и несравнима вкус, който е едновременно плодово и деликатно пикантен. Тя дължи своя несравним лилав цвят на добавянето на счукани червени гроздови зърна, които са включени в горчицата.
Вкусна е за гарниране на патица, птици, черен суджук, свинскомесо...
Съставки: Червен гроздов сок (64%), семена от горчица, вода, винен оцет, сол, подправки. Съдържа: сулфити
Съществува и в кофа от 1,1 кг...
... рецептите на гърба на опаковката и да се насладите на вкусното, ярко ястие!
▪ Вкусно е с всяко месо: птиче (пиле, пуйка, патица), свинско, говеждо, агнешко.
▪ Гответе по всякакъв начин! Запържете в тиган, гответе в микровълнова, печете във фурна, запържете на открит огън, BBQ.
▪ Подправката за грил и BBQ може да се използва през цялата година с всякакви видове месо, приготвени по всякакъв начин!
...Касонсеите (или касончели) са едно от най-известните ястия в бергамаската кухня. Това ястие от пълнени тестени изделия е създадено, за да се използват остатъците от свинско и говеждо месо. Продуктът се обогатява с течение на годините с добавянето в пълнежа на: амарети, стафиди и лимонова кора.
„Касонсèi де ла Бергамаска“ от Пастифичио Давена са сертифицирани с марката „Бергамо Град на Хиляда... Вкуса“, издадена от Търговската камара.
Налични в опаковки от 250 г и 500 г.
... месо, ориз, свинско. Разбира се, той не може да липсва в нито една BBQ сос и придава на соса несравним аромат. Червеният пипер не обича силна топлина, иначе става горчив. Това е типичната подправка за испанската колбасна специалитет Чоризо.
...Le Calice Côtes du Rhône Blanc от Domaine des Élixirs е бяло вино от региона Côtes-du-Rhône в Côtes du Rhône.
Това вино е смес от 2 сорта грозде - Marsanne и Viognier.
На вкус това бяло вино е мощно с прекрасна свежест.
Обикновено това вино се съчетава добре с свинско, птиче месо или ...
...Мортадела Болоня е цилиндричен или овален cured месен продукт, който се произвежда изключително от свинскомесо. Има розов цвят и незабравим, интензивен, леко подправен аромат. Този продукт има сертификация PGI (IGP).
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
...Салвията е растение от семейството на Ламиаците, което носи името си от латинската дума salvare, означаваща "спасявам" или "лекувам". Наистина, от много стари времена се приписват лечебни свойства на салвията.
Също така известна в Китай, Северна Америка и Южна Америка от много дълго време, тя всъщност притежава много видове (над 700), обединени под рода Salvia.
Нашата необичайна сред тези стотици Salvia е салвията стрих, която има силен, леко горчив и камфорен вкус и прекрасно се съчетава с дивеч, печено свинско и агнешко месо, телешко, пиле, пуйка или дори патица.
... можете също така да приготвите марината за свински врат или печено свинско, както и вкусни ресторантски пържени картофи. Селектираните подправки ще ви позволят също така да приготвите ястия от кухнята на различни страни, включително екзотични.
...Сосът NEA с горчица е идеален за печено месо (пиле и свинско). Може да придружава месото, както и картофи. Много добра способност за намазване и текстура. Може да се "държи" добре в сандвичи на всякаква хлебна ролка. Богато усещане в устата. Усещането за горчица е дискретно, но всички останали съставки и подправки са перфектно балансирани!