...че тези аналози са богати на протеини и фибри, предоставяйки здравословно и удовлетворяващо хранително изживяване.
Продуктите HMMA са налични в различни форми и размери, което ги прави подходящи за широк спектър от кулинарни приложения, от бургери и колбаси до готови ястия и удобни храни. Тази гъвкавост прави HMMA привлекателна опция за производителите на храни и търговците на едро, които търсят...
...Нашето кръгло бургерно хартия е многофункционално - сирене, колбас или бургери. То е устойчиво на печене до 220°C и, разбира се, безопасно за храни, както всички наши хартии за печене.
бяло
ø 13 см
без рязане
безопасно за храни
устойчиво на печене до 220°C
Съдържание 500 броя...
...Напълно оборудван комплект засирене от 4 части. Дъска за рязане и представяне от шисти, подвижна за лесно почистване. Инструменти от неръждаема стомана и бамбукова дръжка. Представен в индивидуален бамбуков куфар с изрязани форми и атрактивна индивидуална кутия с екологичен дизайн.
5 части. Включена дъска за рязане от шисти.
Бамбук/ Неръждаема стомана
Реф:6950
Брой печатни области:9
Кодове за печат:F(1),L2...
...зеленчуци, месо, пилешко, риба, закуски, сирене и много други.
ИЗПЕЧЕТЕ ПРОСТРАНСТВО: Всеки контейнер е проектиран за удобно и ефективно съхранение в хладилника или килера ви. С извити формиза лесна употреба, контейнерите са изработени в различни размери, за различни цели.
Код на артикула: VS-011-26
Име на продукта: VacSy® Стъклен контейнер 26 x 20 x h. 9.5 см, 3.8 л
Брутно тегло [КГ]: 2.3
Нетно...
...Синтетична платка засиренеза пълнене на форми
Текстурата й улеснява отцеждането на млякото и улеснява излизането на суроватката.
Също така предотвратява запушването на дупките на формата, след което подпомага узряването и съхранението на сиренето.
Размери 35x40см
80x70см
100x100см
120x120см
или по поръчка
Професии Млекарства – Сиренарства...
...В Tomega ще намерите всичкото оборудване и материали, необходими за производството и преработката на сирене.
В нашата гама от оборудване: пастьоризатори, сирене варилни, преса засирене, отцеждащи маси, рафтове за зрялост... вашето персонализирано оборудване за организиране на вашата работилница.
В нашите материали в магазина: ферменти, сирища, подправки, форми, марли, опаковки от хартия...
...Всяка страна може да има своя традиционна рецепта за "гноки", с различни размери, форми и съставки. Но в Италия, където "гноки" са създадени за първи път, това е проста и вкусна паста, направена с картофи, перфектна за червени сосове и сирене. Първо ястие, богато и сърдечно, традиция за всички сезони. Нашите "гноки" имат мекота и консистенция, които ги правят подходящи за всички вкусове, дори и за най-деликатните. Идеални за вегански приготвяния.
... на дозиращата машина могат да бъдат конфигурирани по поръчка: тип дюзи за дозиране, нагрят резервоар, конвейерна лента, разпределител за глазура и др., и адаптирани към характеристиките на продукта, който ще се разпределя.
ДА СЕ ПРАВИ: мраморен кекс, кекс на музиканта, кекс с сливи, кекс с мишки, кекс с крема сирене, кекс с шоколад и др.
... нашето Халал моцарела сирене предлага, и ние сме горди да го предлагаме в различни форми на блокове, които отговарят на нуждите на нашите клиенти.
Разбираме, че търсенето на Халал продукти нараства, и нашето моцарела сирене отговаря на тези изисквания. То е отлично за пици, паста и много други италиански ястия. Нашите производствени методи гарантират, че всеки блок сирене отговаря на най-високите стандарти за качество на храните. Ако търсите надежден доставчик на Халал моцарела сирене, вие сте на правилното място. Свържете се с нас за повече информация и за да направите поръчка.
...Гауда 45 % е холандско сирене от краве мляко с жълт цвят. Името му произлиза от града Гауда в Нидерландия. Това е зряло (полу-)твърдо сирене.
Гауда е едно от най-популярните сирена в света. Предлага се в много различни сортове с различно съдържание на мазнини (най-популярните - 45 % и 48 %) и форми. Има мек вкус, който става по-силен с узряването. Гауда 45 % е предназначена предимно за консумация, сладкарски изделия и печива.
...Решенията за формоване са подходящи за всички типове потребители.
Блокови форми или индивидуални форми с техните специализирани опори позволяват бърза и сигурна обработка на вашите продукти.
Ø 65.5/50 MM - ТИП СТЕ-МОР-ДЕ-ТОУРЕН
Ø 54 MM - ТИП ЛОГ ОТ КОЗЕ СИРЕНЕ
Ø 62/66 MM - ТИП ШАБИШУ
Ø 59/65 MM - ТИП КРОТЕН...
... чаша с градации на мл 2,5-3-5-10-15.
- 1 Градусник -10 +110 °C
- 4 Формизасиренеза получаване на 300/500 г сирене всяка.
- 2 Формиза рикота или примосале по 200-300 г всяка.
Рецептурник: Ръководство за приготвяне на вкусни сирена с много кратка и кратка зрялост.
...Филтрация и възстановяване на фините от серума
• Капацитет на филтрация: 20 м3/ч
• Статична филтрация на серума в непрекъснат режим
• Дебит от 10 до 30 м3/ч
• Филтрационна решетка от 120 до 80 микрона
• Възможност за автоматично реинжектиране на фините в форми
• Почистване на място (NEP)
Капацитет на филтрация: 20 м3/ч...
...За почистване на тръбопроводи, транспортни и складови резервоари, нагревателни плочи, транспортни ленти и формизасирене в хранително-вкусовата и напитковата индустрия. Основният почистващ препарат премахва отлагания от твърдост на водата, натрупвания от мляко и бира, както и ръждясали слоеве. Може да се използва за почистване на повърхности от неръждаема стомана, алуминий, цветни метали, калай...
... растежа и възстановяването на мускулите. Поради своята ефективност в насърчаването на мускулния растеж и бързото си усвояване, той често се използва в бодибилдинга и фитнеса. Продуктът се предлага в различни форми, като прах, и може да бъде адаптиран, за да отговори на специфични изисквания в зависимост от съдържанието на протеин и чистота.
Изборът на SRS Whey Protein се ръководи от няколко ключови...
... който изварата е по-отцеждана от пресното сирене. Всъщност, пресното сирене, за разлика от изварата
REF:FROPFRAI
Състав: Сирище, лактични ферменти, калциев хлорид, ексципиент малтодекстрин
Произведено в: Франция...
...Работилница за производство на сирене, по-малка и очевидно много по-достъпна, която напълно отговаря на нуждите на малките производители.
Тя се доставя на части и може да бъде много лесно сглобена от нас или от клиента.
по-достъпна
бързо се сглобява
лесно се транспортира
идеална за домашно производство на сирене
СПИСЪК С МАШИНИ
300л Охладителна танк за мляко
100л Разделител на сметана
300л Електрически пастьоризатор
300л Ваничка за коагулация на мляко
Маса заформи
Работна маса
Мивка
Рафт
Кабинет за зрялост
Хладилник
Ролкова помпа
Ширина: 6м, Дълбочина: 4м, Височина: 3м...
...Хубави текстури и избрани вкусове, представени в атрактивни форми
Най-разпространените екструдирани продукти са разнообразие от солени, директно разширени закуски. Всеки е запознат с продукти като "Сирене топки", "Фъстъчени флипсове", "Картофени пръчици" и др.
Суровини: Повечето солени закуски се произвеждат от царевица. Понякога се използват и други суровини като картофено брашно, пшенични или...
...Електропневматична машина, захранвана с 380V.
Доставя се в комплект с:
Ролетна маса за зареждане и разтоварване (6 формисирене тип Пармиджано и грана както при вход, така и при изход).
Капак за пълна защита на машината.
10 четки за странично почистване на формите.
10 четки за горно почистване на формите.
10 четки за странично почистване на формите.
2 ключа за смяна на четките.
1 аспиратор с филтър, за аспирация на сиреневия прах.
...Между 20 и 26 месеца "Parmigiano Reggiano" достига подходящата зрялост, за да изрази своята характерна соленост, но все още запазва нотки на вкус, типични за младото сирене. Следователно предлага на небцето усещания на разтопено масло, мляко и йогурт, съчетани с плодов послевкус, напомнящ на банан и ананас, в деликатен баланс между сладко и солено. Сиренето е ронливо и гранулирано, с жълтеникав цвят.
КГ 35.000 ТЕГЛО ЦЯЛА ФОРМА
ЦЕНА ЗА КГ В ЕВРО 7,00
СРОК НА ГОДНОСТ 15/10/2025
МИНИМАЛНА ПОРЪЧКА 50 ЦЯЛИ ФОРМИ...
...
„Процес в един етап“ за висока безопасност на продукта
Равномерно предаване на подправките и билките за постоянство в качеството
Може да се пресова в различни форми
Спектър на калибъра:
Обвивка с ширина от 80 до 250 мм
(от калибър 55 до 170 мм)
Листове в различни размери на разположение
Стандартна програма:
Отсечки
Ширина 135 x 50 см + помощ за клипс
(Калибър 90 x 50 см + помощ за клипс)
Размер на листа 420 мм x 500 мм
Асортиментът от подправки и билки на NaloSpice можете да намерите в нашата продуктова информация.
...Натамицин E235 (пимарицин) е хранителна добавка, а именно антифунгален консервант, който има широк и ефективен ефект. Той не само инхибира растежа на различни форми и дрожди, но също така потиска производството на техния токсин. Търговският натамицин обикновено съдържа 50% активно вещество, като натамицин 50% в глюкоза, натамицин 50% в NaCl, натамицин 50% в лактоза, натамицин 95%. Натамицинът се използва широко в млечни продукти, месни изделия, напитки и производство на сирене.
Тип опаковка: 0,5 кг пластмасова кутия или 1 кг алуминиево пликче - в картонена кутия.
CAS номер: 7681-93-8...
... нашите контейнери повторно затварящи се, се произвеждат капаци за тях - включително и такива с отвори за сламка. А за плътност, първичната опаковка на млечните продукти се доставя с отстраняема лента или филм.
Правим секционни опаковки за десерти – за поставяне на различно съдържание в различни отделения (например, йогурт и топинг, обработено сирене и крекери, десерт и драже).
В допълнение, всички контейнери, чаши, бутилки и друга опаковка на млечни продукти или десерти могат да бъдат декорирани с филми, стикери, табове и др. Ние сме експерти в разработването на уникални опаковъчни решения.
... производство на извара и прясно сирене
1 брой пластмасова лъжица с дупки
1 брой термометър за кисело мляко
4 броя формизасиренеза 150, 200, 400 и 1.000 г прясно и меко сирене
1 брой многофункционално ведро (10 л) за транспорт и измерване
5 броя PP чаши в размери 210, 240, 315, 365 и 520 мл като опаковъчни образци
1 брой PET бутилка с 0,5 л съдържание с винтова капачка като опаковъчен образец
4 броя продуктови образци (по около 0,5 кг) по ваш избор...
...Сирене, което съчетава богатството на пастьоризираното овче мляко с дръзкия вкус на черен пипер. С минимален период на зрялост от 120 дни, това полутвърдо сирене се предлага в широки и ниски форми с тегло около 16 кг, предоставяйки богато и умерено пикантно вкусово изживяване.
Перфектно като завършек на ястие или за обогатяване на вашите ястия като подправка, Пекорино Пепато е отличен избор, за...
...Моцарелата е пресен сирене с влакнеста структура, характеризираща се с гладка, равномерна повърхност, снежнобял цвят и еластична консистенция. Вкусът е сладък и деликатен, а ароматът е свеж и приятен. Тя се предлага в различни форми, плод на уменията на нашите майстори сиренари: от малки топчета, до възли, от плитки до плитки до фиордилайте.
Обикновено моцарелата се консумира прясна сама по себе...